Vecka 17

Godmorgon !!!
Idag känner mig jag något trött , jag vet inte varför jag sover riktig dåligt vissa nätter? Hur som helst så känns det skit jobbigt då man behöver sin sömn. Idag har jag gått hela 17 veckor och det är inte så långt kvar tills jag ska på ultraljud. Gissa om jag längtar att få se bebisen !!!


Mina tidigare graviditeter har kännts jätte bra av det jag kommer ihåg, men denna har jag svåra huvudvärk visa dagar i veckan. Jag träffade min läkare och hon sade att jag kanske behövde återgå till att träna då min kropp har varit van vid det. Får testa det och se om huvudvärken blir bättre.

Igår passade jag på att köra lite condition i form av promenad samt cykel och jag tränade ryggen . Ryggen och baksida axlar är det som tar stryck under en graviditet så jag vill se till att inte få ont i ryggen. Passet kändes hur som helst otroligt skönt. Älskar att vara på gymmet <3

Magen växer och likaså kroppen åt alla håll , jag lade märke till att jag hade blivit socker beroende till en vis grad igen och det var så skönt att slippa den tidigare så jag har gett mig själv socker förbud fram till JUL. Kommer jag klara det ? Ja det tror jag. Men igår var första dagen och på kvällen åt min man min resterade Ben & Jerrys glass och jag fick fint hålla mig borta typ hahah. Men det ska bli jätte skönt.


Ni som är gravida vet att magen krånglar  , alltså man blir nästan förstoppad. I turkiet ville min mage inte vara med och det är inte speciellt skönt. Nu är allt som den ska iallafall eftersom jag äter mycket grönsaker samt kruskakli. Jag tar mina vitaminer morgon och kväll . Min förra gravitidet tränade jag inte ett dugg och åt massa snabba kollisar och var otroligt socker beroende. Konstigt nog Neo är en kollis kille vill heslt inte ha kyckling och kött. Kyckling bitar går bra och fiskpinnar, köttbullar men allra helst vill han ha sin spaghetti med röd pesto. Gör jag köttfärssås så äter han inte mycket av köttet heller. Kan det bero på vad jag åt under min grav? Något jag starkt funderade på förra veckan.

Nä nu är det work
idag ska jag träna axlarna <3

Får skriva här nu

Jag har problem med min andra blogg så jag skriver gär ett tag får se hur jag känner för att skriva på den andra jag har. Vet inte varför den strular men den gör det.


Imorgon är jag i vecka 16+0 tänk att tiden går fort. Jag har märkt att jag har visa dagar jag vill knappt ha mat men dom dagarna jag känner mig grinigast och tröttast vill jag bara äta och fylla på och sedan sova. I söndags kom jag hem från min efterlängtat semester och jag hade gått upp 2 kg typ under en vecka!!! Ja ja 4 kg plus hittils bara att vara nöjd och sköta kosten någorlunda.

Tanken med maten då min kropp lagrar gärna fett fort är att välja bra produkter samt att försöka vinna över sötsuget när den sitter in. Om ni har några bra hälsotips skriv gärna en kommentar . Målet med denna graviditet är att må bra och inte gå upp 25 kg . 12 kg Anser jag vara lagom så jag bör passa mig. Magen växer fint som ni såg på bilden jag lade upp igår. Söt liten bulle tycker dom flesta.

Igår var min första tränings pass och jag körde ryggen , gud va skönt för idag har jag träningsvärk.Körde en kanon pass och jag var så nöjd. Jag blir fruktansvärt pigg av träningen konstigt nog. Är piggare när jag kommer hem än innan jag åker hemifrån. Men kroppen mår bra av att träna. En sak har jag fått höra att en förvältränad kvinna kan ha en svår och tufft förlossning om magmusklerna är för tränade. Tydligen öppningsfasen kan ta lång tid. Får se hur det blir i april då när jag ska föda min efterlängtat älskling.

Just nu är jag så trött att jag måste sova. Inge bra dag direkt men tar nya tag imorgon.

vecka 15


RSS 2.0