Äntligen helg

Lördag morgon och jag och min vännina kattis ska på våra heliga morgon promenad nu strax :o) Humöret är på topp och allt känns helt otroligt bra .

Tack ännu en gång för alla fina kommentarer .

Passa på och beställa

Under hela Februari kommer Styrkadirekt att ge 5 & rabat på hela sin sortiment . När ni beställer ska ni ange rabat kod Gym09

En grym bra och prisvärd Protein är
MR BIG Isolate PUR. Ett snabbt protein med hög proteinmängd (92,45 %). Så av 30 gr av detta pulver får jag lite mer än 27 gr protein varav ca 20% av det är BCAA. Detta är ett kanonprotein som jag verkligen kan rekommendera!

0,5 för endast 99 kr
Vaniljs smaken är riktig god :o)

Rolig och bra Fredag

Idag är en bra dag och allt går enligt planen . Ska träna senare och bara njuta av en mysig kväll med barnen . David kommer jag nog låsa in i sovrummet och sätta en kedja på kylskåpet då det är nedräknings timmar nu till hans ätardag *asg* Nä han är duktig min man dock älskar han känslan av att  vara mätt :o) men vem gör inte det eller hur !

Imorse vaknade jag utvilad konstigt nog även om jag hade sovit få timmar inatt . Min kropp tycks gilla mig som har varit riktig duktig med att sköta kosten och jag har lovat mig själv en cheat meal på lördag kväll . Vill inte ha för mycket kravings på söndag så man får tänka lite smart alltså .
den nakna sanningen ...........here we go

Så här ser jag ut nu folks !!! En skillnad från 2 månader sedan men what the heck det kommer sakta men säkert fixa till en något bättre offseason form .

Min fäörsta reaktion när jag såg bilden var .hmm vart tog min midja vägen ;o)
Men men jag är lyclig nu och mår metalt bra och känner mig stabil. Resan hit var små tufft men jag tog mig själv igenom det och fattade några viktiga beslut . En kropp är bara en kropp för mig och jag vill självklart ha en snygg sådan men jag är fortfarande en goa söta Vanessa med några kg +

Ska jobba vidare och lämnar  med en rolig bild

bamse kramar
Vanni



It's back day

Sitter nu här  och ska strax iväg till träningen . David håller på byter om och sedan efter det ska vi dra till Haninge Hälsostudio :o) Idag är det rygg som står på schemat och det blir en massa latsdrag helt enkelt .


Hoppas min naprapat blir frisk snart så hon kan plåga mig lite till . Man mår faktiskt mycket bättre efter en visit hos henne. Idag till lunch vart det en lax sallad och jösses vad smarrigt det var . MUMS 

den här ryggen ska piskas nu :o) ses senare



Det snöar och det är så vackert ute

Jag blir så otroligt glad när det snöar och dessutom tycker jag att det är så vackert när allt är vit ute . Imorse år mina barn frukost med mig och jag som vanligt åt mina ägg . Jessica fik gröt med Hypro vanilj som jag blandade med kanel och mjölk . Martin ville ha en kalkon smörgås lite äpple att doppa i vanilj krämen jag gjorde av hypro 85 . Min lilla råtta Neo ville ha sina weetabix .

Dom är duktiga mina stora att ta vitaminer också vilket är bra . Jag köper hem apelsiner så att dom får i sig c-vitamin  också . Mina barn älskar frukt . Martin gillar att äta fisk och Neo dock bara fiskpinnar vad gäller Neo , tyvärr han är riktig svårt när det kommer till kosten . Jessica vet jag inte vad har häntr med ingen fisk där inte . Jag och David äter rätt mycket fisk och jag har gjort olika sorters fisk soppa vilket blev riktig gott . Smaklökerna är tebax helt klart och det är riktig skönt det för man njuter av kryddorna mer .

På vägen hem idag delade jag lite reklam för företaget och styrkadirekt . När jag satt på tunnelbanan så som vanligt skulle jag läsa Metro för att ha något att göra . Vad ser man jo all onnytig mat som falukorv är grymt billigt 2st för 30 kr . hmm Några sidor till ny butik ska öppnas Myway heter dom och två stycken choklad block för 30 kr ........vill dom verkligen göra alla socker beroende? BLIR TOKIG

Där jag bor så är det en uppförsbacke som man måste ta för att komma hem till oss och den om det har snöat  blir grymt hallt . Vad ser man då en bill med bra fart kommer förbi och vad ser jag ........en bilbarns stol med ungen stog upp i framsättet . Barnen kunde inte varit mer än 7-8 månader utan bälte??? Backen är farlig ju dessutom för man kan inte direkt bromsa hur som heslt om det är hallt .

Nä dax att forsätta ringa kunder och sedan hålla på med adresserna

Godmorgon Beutiful People

Inatt sov jag djupt och jag känner att det var riktig bra kvalitets sömn . Vaknade som vanligt att jagvar otroligt kissnödig och såg att kl var strax 7 så jag tänkte lika bra att kliva upp . David ska strax upp och plåga sig en timme med intervaller :o) Jag är så glad det är inte jag nu haha.

Jag sover så riktig bra nu jämfört med dieten och det är för jag är mätt och belåten och kroppen har den energi (fett) den behöver för att funka ordentligt. Under dieten kunde jag vakna flera gånger ibland upp till 5 gånger för att gå på toa och tänk er hur irriterande det är .

Barnen håller på klä på sig och jag ska strax upp och fixa frukost till oss alla ( vanni är hungrig ) . Idag är det rygg så det är bara att invänta att kl blir 16 för att dra till träningen . Jag längtar redan !!! Jag älskar när saker går som jag vill att dom ska.

Efter att jag lämnat sonen är det dax att sitta med fler adresser och jag lovar efter två timmar har man nästan kramp i händerna :o) Men reklam ska ut och rot avdrag är back så det är riktig bra !!!

Nä dags att äta frukost så hoppas ni har en bra start på dagen :o)
Nu har jag inte ätit gröt på morgonen på två veckor men ett tips som är sååååååååågott
havregryns grött
vanilj hypro som du vispar med kanel och appear
njut njut och om ni vill ha lite nötter på
jösses nu vart jag sugen :o/ ska hålla mig fröken diciplin is back

Nu ska jag växa

Så nu är det klart och bestämt jag ska växa *asg* nä men jösses träningen är riktig kul just nu . Idag var det armarnas tur och vi har börjar köra sittande bicep curl med lutandebänk. Värmde upp med högreps med 5 kg och sedan gav jag mig på 13,5 kg hantlarna  och körde 3 set och körde mellan 4-6 reps och drop till 7,5 kg och körde tills jag inte orkade mer .


Nästa övning var ståend hammercurl jag gav mig på 17,5 kg och gjorde en 2a och kände att skulle jag fortsätta skulle jag inte få bra kontakt på grund av att man drar in andra muskler under övningen så jag fik ta 13,5 för 15 kg hantlarna var tyvärr upptagna. Körde tills 15 kg blev lediga och sedan var jag back on track . Körde tills jag inte orkade mer helt enkelt.


Nästa övning blev consentrations curl i en biceps maskin som är rätt bra det var bara att pumpa det sista man hade att ge och jösses vilken känsla!!! I love it .

Jag tror jag piskade David rätt bra idag och han såg rätt nöjd men otroligt slut samtidigt. Vi körde en triceps maskin men jag fik avbryta då min handled var inte glad med den övningen . Vi bestämde för att köra med hantlar så det gjorde vi . Jag är lite försiktig med min handled då den har klagat lite nu att jag kör mer press övningar . Så 3 set med hantlar och sedan var det att köra slut i cable maskinen med push dowm och pullover :o) riktig fint pass jag är nöjd :o)
oh let me get that for you ;o)

Skönt att känna sig glad och levande nu är det Imerican idol men först natta mina boys :o)

I feel good with myself

Vaknade imorse och kände mig lite små trött men det var inga problem med att stiga upp . Väkte barnen och bad dom klä på sig , Martin var redan påklädd och kollade på barnprogram . Jag undrar vilken tid han vaknade :o) han komemr säkert vara riktig trött ikväll . Neo får man tjata lite på för han vill gärna ha service som att man klär på honom dock är det mer än högtid att han klarar detta själv då han ska börja i skolan till hösten . 3e barnet och litet bortskämd måste jag erkänna. En sladdis får rätt mycket uppmärksamhet då mina två andra barn ville leka med honom och passa honom så det har bara fortsatt. Men nu är det nya tider .

Sitter här nu på kontoret riktig nöjd med dagens produktion hittils och det känns så bra när det mesta flyter på. Idag har jag bokat 3 möten och  en 4e är på gång så nu börjar det lossna och det känns så bra . Där ser man viktigheten med marknadsföring .

Jag har fattat ett beslut vad gäller träningen coh det är att njuta av den när det går så bra som det gör nu . Skulle det kännas lite motigt då vilar jag den dagen . Tycker att det kan funka riktig bra på det här viset.

Nu gäller det att ladda inför en grym pass med David :o) Vi hörs senare !!!
Glöm inte att le och skratta minst 4 gånger om dagen hoppas den här hjälper på traven

Nu märker jag skillnaden

Jag märker en stor skillnad nu när jag tränar och tar kreatin varje dag . Jag upplever en styrka jag inte riktig känt tidigare och det är svårt att beskriva för mina pass är riktig bra men muskeln är inte lika trött som tidigare . Hur ska jag förklara detta tro mig jag är inte direkt lat på gymet jag kör tills jag verkligen inte orkar mer , dock epå vägen hem i bilen brukar jag och David prata om passen vi kört och jag upplever att just den muskelgrupp vi attakerade känns konstigt nog trött/ fräsch .

Just den här känslan började när jag började ta kreating och beta Alanin ihop och dagen efter vaknar jag med grym träningsvärk .:o)

Förra veckan så testade jag benpressen , jag gillar att köra vanligt och sedan position med fötter lite bredare på plattan och köra riktig fina och djupa . Men när jag kör mina vanliga som är också djupa så testade jag lite vart min styrka är och jag slutade nog 160 kg tror jag . Så idag började jag på 100 kg sedan 140 kg 10 reps 160 kg 10 reps 170 kg 10 reps David pressade skiten ur mig trotts han var låg själv. Sedan gav jag mig på 200 kg och gjorde en riktig snygg 1a och jag var nöjd så jag repad ut på 100 kg sedan . ajajajaja

svaken kändes idag vet ej varför så jag kunde inte köra böj :o( men jag körde olika övningar som baksidalår i två olika maskiner , gynstolen , benspark så nästa vecka är mördar passet från helvete * ja just det vilan * host host ...vette fan om jag klarar det kansdke vilar hela helgen istället :o) Hur ska man kunna sluta nmär man känner sig på topp :o)

Nu att jag äter inte bröd eller mjölk produkter alls under vecko dagarna och kör ett mål på helgen där jag får äta vad jag vill mår jag så mycket bättre . Jösses vilken avtädning jag gick igenom kan jag lova . Det var bland det jobbigaste jag varit med om ärligt. Kommer ni ihåg att jag skrev att jag nällde ,,,,jo tack det var jag eller min kropp som tändes av all socker och skit . Tufft 10 dagar kan jag lova . Jag tror jag har hitta det som funkar och det som får just mig att känna mig pigg och alert under träningspassen och på dagarna . Jag kan fortfarande känna mig trött sådär fram mot 13 tiden men vem gör inte det?

David körde otroligt bra idag under benpasset och hanärligt talat får mina pass att se ut som skit !!! man blir ju frustrerad ibland . Dock tröstade två killar på gymet mig med att säga att jag kör tyngre än många på gymet och att dom var nu TVUNGNA att köra hårdare . Jag minns att jag varnade alla att jag skulle jaga dom offseason :o)

King Diamond :o) du har rätt bilden på den grymma vaden tillhör P-A Andersson och som du skrev inte många i sverige har varit hårdare än han när han stod på scen.
Det var rätt skoj för just idag googlade jag på båda mina coachernas namn och hittade några coola bilder .
Petra Lundin hot momma med sveriges bästa gluteus

P-A Andersson

:o)


Visst är det helt otroligt vad en människa med självdiciplin kan åtstadkomma med sin kropp . Vill man det så pass mycket så går man efter sin dröm helt enkelt . Jag kan ta Kattis som ett exempel hon är en vanni kvinna som hade fyllt 44 år och hade fått nog av att ha en mage som hängde över bältet . Hon helt enkelt trivdes inte med hur hon såg ut . Vi började promenera ihop och jag hade precis börjat min diet också , så med andra ord höll jag en hög tempo under promenaderna och kattis ck halv jogga i början och var riktig slut .

Vägen till där hon är idag har varit med en hel del motgångar som hon har fått kämpa igenom själv då jag ville att det skulle vara en livstil hon kan tänka sig att hålla . Vikten gick ner så länge hon skötte kosten . Jag tror hon hade 3 perioder hon attakerade jornöts ringar , mcdonald , pizza ja you name it trotts att hon hade ätardagar. Men allt ändrades den dagen hon verkligen fattade beslutet att det fik vara nog hon skulle ner i vikt och MÅ BRA . Förra veckan då såg hon siffrona 74 kg på vågen och det var över 12 år sedan hon hade sett dom siffrona på vågen och ringde mig gråtande och det var en sån där underbar moment för jag som vän hade lyckats hålla min löfte att stötta henne i vått och torrt och det collaste som gav mig en varm känsla var att hon kände sig stolt , snygg , och en vinnare . Hon var den vanliga Katarina men ändå ny :o) Så det går bara man har tålamod och fantasi i köket.

Jag har själv lärt mig den hårda vägen hur min kropp reagerar under olika situationer och jag är klokare nu och vet vad som krävs ut av mig . Jag fattade mina beslut och mår bra och är i peace med dom . Orkar inte stressa nu mer om att jag blåste upp i vikt efter min tävling , jag var så besviken med mig själv men inte nu längre. Alla dom negativa tankarna har jag tagit i tur med och accepterad fsituation och jag vet att jag kan ändra det . Jag pratade med David här om kvällen att när det är tävling i sikte och P-a skulle säga diet start till mig , jag skulle direkt ha en självdiciplin som är imponerande . Så varför klunde jag inte ha det offseason? Det fanns ingen andledning så jag bara öppnade diciplin locket och började köra igen och vips kände jag en inre fred och jag var back on track .

Ni ska veta att jag har lekt en hel del i köket så tålamod bilder och recept kommer :o)
Bjuder på en bild på lilla jag . Formen blir bättre till nästa tävling ;o)

Bamse kramar och tack för att ni följer bloggen !!!!

Ladies step aside

They made a mans dream come true :o)


who wanna be a bear :o)


Gissa leken börjar nu

Vems vad är denna ?? :o)

Grym tryck !!!


Träningsvärk and i love it

Idag vaknade jag med grym mycket träningsvärk i bröst musklerna :o) Jag blir så glad när man känner träningsvärk för det är för mig ett tecken på att man verkligen har kört hårt. Mina axlar känner jag av också och det roliga är att jag måste pausa efter någon minut när jag ska lägga reklam i kuvert för jag får enorm mjölksyra i ena axel.

Hur som dagen började riktig fint med en familje frukost ( jag och barnen ) David såg ut att vara riktig trött så jag lät honom sova en stund till . Idag pratade om hur man uppför sig medans vi åt frukost  då mina två stora gillar att bråka och reta varandra. Jag personligen försöker ge dom verklighet att bråk och tjafs är ok om det sker ibland men inte dagligen . Stämningen i familjen blir bara så nere då man har 2 eller 3 sura äpplen hemma ;o) Vi får se om dom kommer att komma ihåg det man pratade om .

Jag har nu lyckats komma upp till 1000 andresser och man börjar få bättre flow på det hela så målet  om jag kan innan veckan är slut är yttligare 1000 adresser då har man verkligen gjort mycket för att det är himlans tråkigt att sitta och bara skriva in adresser . Jag som speciellt avskyr att sitta stil för mer än 30 min .

Idag åkte jag och David för att byta Jessica's Laptop och på vägen hem handlade vi lite lax då han ligger högre i fett samt att han passade på att handla diverse saker för hans ätardag . Som han skrev i sin blogg han älskar fett :o) Vi får se hur hans mage kommer palla med det som står på önskelistan . Det jag vet nu är att det kommer inte blir en "lukt fri " lördags natt *asg* Ni kan tänka er att när man dietar så äter man extreme nyttig mat .Magen är nog gladast då också . Så ni kan föreställa er när man börjar äta mjöl och mjölk produkter ...........prutt prutt tåget går ;o)

Min vännina Katarina fyller 45 år idag och jag passade på att packa in hennes paket imorse och fixade min chokladbollar gjorda på havregryn chokladprotein och kessela och idag lade jag till små hackade nötter och hon älskr dessa choklad bollar. Personalen hade lagt upp en fin skylt i entren på förskolan .

Kattis blev glad för hennes packet :o)

Kassa mobil bilder men jag fångade en härligt moment med henne så jag är riktig glad .
Friends 4 ever eller hur gumman !!!!! grattis

Typisk ........

när man har bestämt sig för att ta en break från träningen så kör man en av sitt livs bästa pass, styrkan är ovanligt bra just nu och det måste ju vara kreatinet för idag gjorde jag något jag inte gjort helt själv på bra länge . Jag gjorde två skitsnygga reps i lutande hantelpress med 27 kg hantlarna :o) Lutande flyes körde jag med 13,5 kg och i pecdec var jag starkare ävendär . Hur ska man kunna vara ledigt när man har fåt en sådan här kick m och motivation boost? blir tokig, tyvärr är jag av den rastlös arten *asg*

Jag känner mig riktig nöjd med kvällens träning , och vilken vändning och gissa hur jag verkligen behövde detta ikväll för min pms har gjort mig till en känslig kärring som har lust att gråta till kalle Anka *skrattar* :o) Men jag börjar vänja mig och jag försöker inte stressa . Jag jobbar mycket med att hantera min pms och bara jag är medveten om varför jag reagerar som jag gör så brukar det bli bättre att handskas med mina känslor.

Nu ska jag natta mina boys och sedan VILA är riktig trött så det ska bli skönt att bara liggai sängen och kolla på film
Ha det bäst

"All our dreams can come true --if we have the courage to pursue them

Söndagar dagen man ska ladda om

Säöndagar är dagen man brukar få koppla av och bara få vara. Barnen har haft grymt mycket energi dom senatse dagarna och det är ju riktig kul samtidigt är man en trött mor kan det bli lite för mycket ibland . Neo var som en pingis boll han bara hoppase hit och ditt och ville retas med Matrin . Jag fik ha en ordentligt snack med honom då det vart för mycket liv och sedan tjafs. Det är kul att se hur han testar olika saker för att försöka få det han vill *ler* den senaste på listan av värdiga saker att testa på mamma var att tvinga sig till gråt. Jag kan inget annat än att börja skratta i början då det ser riktig löjligt ut men efter 100 gånger blir det lite väll mycket och jag till slut sade till på skarpen .

David mår rätt ok odag vilket underlättar också för mig . Det tar energi även om det är inte jag som dietar . Men jag tycker vi klarar detta riktig bra ihop . Jag har jobbat och pratat en hel del om mina tankar och jag kan säga att det känns riktig bra att ha fått så pass bra svar ifrån er så tack . Jag vet att jag har en väg tillbaka speciellt med min kropp jag känner hur otroligt hormonel jag är just nu . Visa dagar är riktig bra medans nästa känner jag mig ledsen . Men jag vet att utan stress kommer det komma i ordning .

Jag jobbar nu mot nästa mål dock kan det var tid nu att ta min vilo vecka , jag har grymt svårt att ta den måste jag erkänna det kliade i hela min kropp efter bara fredagen vila . Men jag tycker att det är bäst för min kropp att vila då den känns rätt trött. Dessutom har jag olika symptom då jag är konstant trött måste se signalerna i tid . Så vecka 6 är det vila ska hjälpa min väninna i mål först då hon ska fira 45 !!! Helt jävla grym hon har ju gått ner nästan 15 kg nu så detta är stort och det ska firas ordentligt !!!!

Idag körde jag extra axlar då David hade cardio och gissa till min förvåning , jag hade den bästa kontakten med axlar någonsin efter behandligen jag fil och mina lats såg ut att komma fram lite bättre hur som klarade jag en 3a i sminthen bakom nacken med 30 kg på stången och den här sminthen väger 29 så total vikt 59 kg !!!!! yeah jag var så glad för detta för det kändes bara riktig bra idag . I was in da groooooooooooooove

Jag känner att PMS week har börjat redan och den är rätt jobbigt . Så det blir till att ta bra med calmag nu i tid så att när kärringen anländer blir det inte så smärtsam alls. Hur mycket vitaminer tar ni varje dag`? Jag tar själv 6 multivitaminer varje morgon med mina omega 3 . C vitamin , zink , kalium mm

Nä dax att natta mina grabbar nu och sedan sätta på sig myskläderna . Imorgon bitt ska jag heja på kattis under sin morgon runda som vi för övrigt körde idag och det var så himla halt ute jösses .

Dagens posetiv : Glad över den extreme bra kontakt med axlarna
Dagens Negativ: Mindre glad över tanken att det finns folk utan mat i afrika :o(
Kram på er
OCH TACK FÖR ATT NI FINNS !!!!


jag är mätt

ja nu var man mätt det kan jag lova :o) det är en härligt känsla dock inte när man har ätit för mycket.  Jag gjorde hemma gjorde biffar och protein våfflor och jösses va gott det var !! Snacka om att det var länge sedan . Imorgon är det vanligt mat igen och då är det kyckling wok som är planerat .

Idag bestämde jag mig för att träna ändå , imorse hade jag en känla av att jag inte ville dra till gymet men efter lite själv meditation och med detta menar jag att jag brukar sitta i lugn och ro och kolla igenom varför jag känner så . Hur som jag kom fram till att jag ville träna och ge det ett försök . Jag körde en grym pass och körde precis det jag ville , hade inga krav och bestämde mig för att ha skit kul. Det var länge sedan jag körde marklyft så idag provade jag på lite och jösses va skoj det var . Kör just nu utan remmar så det fik bli 70 kg inkl stång  och det var ju 3e övning .

Vet ni en sak som jag tror jag gör fel och det är att jag har tok hög krav på mig själv . Det kan slå fel ibland om man är för hård mot sig själv. Jag har märkt detta mer ochmer och jobbar på att vara snällare mot mig själv. Jag har alltid varit så men jag märker att det funkar inte i alla områden i livet.

En annan sak som jag tänkte på idag var att v kvinnor har en enorm press på oss från media/ mode världen , dom flesta ska vara size zero eller riktig vältränade . Man ser inte ofta i tidningar vanlig tränande människor som bär tränings kläder av en speciel märke. Oftast är det vältränande fitness männniskor.  Jag vet att att när det är scnen som gäller då kommer jag visa en kanon form . Det som jag har lite små problem över är att hitta just den här vardags balansen utan att tänka nä fasiken nu dietar man . Jag tror jag har hittat det som funkar för mig och nu ska jag låta min kropp vänja sig vid detta.

Förra veckan fik jag höra oj vanni nu är du en tjockis !!! GRRR tänkte jag fan kviina tesa tävlimgsdieta du och se om du tycker det är så j*vla skoj at äta torsk och grönsaker , den här kommentaren fik mig från att må riktig bra tll att tvivla att jag såg ok ut . hmm jag satt på bussen och tänkte för mig själv hur kan man vräka ut sig en sådan kommentar ? Jag är medveten om tt jag har gått upp i vikt och utan mer stress låter jag min kropp hitta sin egen balans . Jag vill inte stressa min kropp mer än den redan utsätt för varje dag under träningen . Vi kvinnor tänker rätt mycket på vår vikt och hur vi ska se ut mm ..... blir inte ni utmattade mentalt av detta? Jag ska vara helt ärligt men jag kan bli det .......usch orka nä jag mår bra av att se att min familj mår bra och att jag slipper svälta som många andra gör på jorden . Så nä fy usch jag ska känna mig lycklig .

Under min diet minns jag när jag klagade att jag tyckte jag hade det jobbigt och åt lite mat  typ 14oo kcal så skickade min coach en e-mail som kommunicerade att det finns andra som har det värre än dig . oj dessa bilder var helt otroliga och jag sade till mig själv hållt kÄft sluta klaga du valde detta själv.  Dom bilderna kollade jag på igen och tänkte nä sluta klaga du har en bra liv och 3 friska barn som mår riktig bra . n man som älskar mig otroligt mycket samt goa och nära vänner , eget företag och bor i hus ...........sluta klaga va ;o)
så här ser man inte ut nu längre jag är tjockade och min man smalare *asg*



Ooops min mage verkar vara rätt sur på mig ..........ojoj  märker att den tål inte direkt så mkt .

Imorgon är det inge gym men cardio :o) då jag endast kör det på helgerna .

kram på er nus ak jag dricka lite mer vin ;o)







Det är Löööööööööööööördag

Godmorgon people
Vanni imorse var hur duktig som helst  och bestämde sig att ta upp löpningen igen på helgerna . Så jag skulle självklart testa min kondis på 5 km sträcka ................27 min så jag har inte tappat så otroligt mycket men ändå 3 min så nu ska det jobbas på helt klart.

Igår vilade jag helt från gymet för det behövdes verkligen . Jag köpte Pizza till barnen igår och själv njöt jag kyckling sallad och senare på kvällen en fluff. Det utan några som heslt problem slank ner lite vin och choklad också :o) I'm good *asg*

David hade idag sin lägsta vikt och han har form koll. Jag funderar på att boka lite roliga aktiviteter med barnen samt klippa mig . Jag kommer kanske klippa håret kortare och med lugg men det är inte något jag har bestämt helt än . Jag är som sagt petig med mitt hår så vi får se.

Nä frukost väntar och sedan morgon städning ....urk
Jag och David ...jag vet bad hair days ........urk

kram

It's Friday

Då var det fredag och Kristina som är naprapat hade tid för mig kl 11 . Jag har nog aldrig varit emd om att det kunde göra så fruktansvärt ont att bli maserad på bröst och axel musklerna. FYFAN!!! ONT ONT Men man får skylla sig själv som har inte strechat på ett bra tag .  Jag ska på återbesök nästa onsdag . Men nu vet jag också vad huvudvärken kom ifrån och jag hoppas att det kommer inte hälsa på igen .

Jag funderar starkt på att vila från träningen, Känns som om jag skulle behöva sakna gymet lite . Det sjuka är att själva träningen går riktig bra och det går framåt dock måste det vara mina hormoner som spökar för jag är glad ena dagen och små ledsen nästa . Jag vet att det är rätt vanligt för oss tjejer som har dietat länge att bli helt återställt kroppsligt , med detta menar jag hormoner .


Så vad händer ikväll och vad har man att se fram emot ??? Hmm ikväll ska jag njuta av en film tänkte jag och god middag med ett glas röd vin . Kommer kanske bli kött med massa grönsaker . Sedan är det mys och film 20,00 är det Lets dance och jag vill inte missa det  den här gången . Förra helgen fik jag kolla på söndagens repris . David kommer ligga lågt hela helgen och detta innebär att man bör låsa in honom i sitt rum *asg* fan det gör ju små ont i hjärtat på mig att se honom hungrig och trött men han valde spelet själv likaså jag gjorde när jag dietade. HELA NÄSTA VECKA  kommer han gå låg på kollisar då han ska äta det han vill på Lördag :o) att ha lördagen framför sig kommer göra att han kan hålla modet uppe och köra tungt trotts att man är slut mentalt och i kroppen. Hur som så finns jag där för honom .
David vid förra årets diet :o) trött eller?


Vad jag har att se fram emot att min äta rent slutar på onsdag och då kommer jag göra små justeringar  och jag håller på ändra min livstil vad gäller kosten. Jag börjar förstå att  min kropp gillar en speciell kost mer än en annan och att jag ska inte tänka att näääää fan nu går jag på diet. Det ska vara ens livstil och man ska inte gå hungrig och man ska njuta av det man äter . Det gäller att ha fantrasi och lura kroppen lite .
Tror min coach gav mig för mkt att dricka :o)

Har fått frågan om jag gillar att dieta och svaret är , Det är kul att se ens kropp förändras men det är inte lika kul att få äta så pass lite mat beroende på ens egen förbränning. Men när jag tittar tillbaka så tycker jag att jag hade en riktig bra diet så jag skulle helt klart göra om det även om det krävdes 8 månader för glädjen att stå på scen och har uppnåt sitt mål är så stor att det går inte riktig att bskriva med ord. ( kommer inte behöva dieta så länge igen ) :o)
annika party pingla


Nä  vi hörs lajter jag ska dricka vatten ta lite vitaminer och sedan dra till Neo
Hoppas ni har en kanon helg för jag hoppas min blir bra :o)
David frulle vi sm förra året då han hade ätarhelg :o)

kram på er

Vad ska man säga

Vet ni att mitt humör går upp och ner och att ibland men BARA  IBLAND man ska kunna tro att det är jag som dietar :o) Att hålla sig från allt skit är svårare än man tror men so far 7 dagar som jag har lyckats och 7 dagar to go sedan ska jag fira en lagom ätardag med min man den 31 Jan :o) Han längtar enorm mycket just nu .

Att se sin egen man så trött ibland är inte så speciellt lätt man vill servera honom med mat så han ska få mer energi *ler* Jag har energi men det är huvudvärken som slår ut mig mest just nu . Min hud har blivit lenare igen efter man har börjat sköta maten . Man märker vad kroppen behöver  och inte behöver kan man säga.

Idag körde vi rygg dock inte tillsammans , David körde sitt race och jag mitt . Ibland  blir det så och det behövs då vi är på olika plan och i utvekligen i träningen . Jag har funderat starkt på att vila några dagar och bara softa och inte tänka träning alls . Jag tar gärna en kitkat :o)

Jag märker att jag tänker mycket för mig själv och inte pratar så mycket direkt om mina ideer , det finns mycket jag vill göra . Dock måste man inse att man kan inte göra allt på en och samma gång . Så jag kommer få skriva ner en lista och sedan sätta upp små mål så att man man kommer framåt .

Imorgon får jag ringa min naprapat för jag ärligt talat tror att jag har något typ av låsning i ryggen som orsakar huvudvärk . Vet ni att jag skulle behöva stretcha en hel dag *asg* Hur kan jag ha blivit så dåligt på att stretcha. '?? ajabaja Vanni

Så dagens irritation var när jag läste att ericsson skulle låta rätt många anställda gå tror det var 5000 närmare och 1000 i stockholm. Jag läste också att trotts att företaget hade en enorm aktieutdelning på 6 miljoner kronor tror jag att det var så skall dom spara in pengar . Det fik mig att tänka lite om ansvar . Det som fik mig att reagera var ju att företaget gik med en enorm bra plus , sedan är lönerna för cheferna säkert riktig feta vilket jag har inget emot . Men om det är en finans kris ska man inte uppmuntra alla företagare att göra det dom kan att låta folk behålla sina jobb . Skadas man om aktieutdelning uteblev men över 1000 familjer får behålla sina tjänster? Jag är kanske ute och cyklar men om sveriges ekonomi ska bli bättre så kan det helt enkelt inte bli fler som går på bidrag . Vi måste alla hjälpas åt . Kan vi erbjuda jobb så är det bara bra om vi gör det. Jag och David är verkligen för att låta unga jobba och lär dom gärna upp mm  bara dom visar att dom verkligen kan ta sitt ansvar.  Aja jag tycker inte det var kul att läsa att en av familjerna hade precis byggt hus mm och nu skulle vara arbetslös. Kan inte vara skoj .
Vad tycker ni om detta?

Usch !!!!


Imorgon är en ny dag och jag hoppas det börjar bra :o)
Ska krama min kudde nu för jag är aså enorm trött .




Vilken god lunch

Ok girls and men ofcourse Nu har jag gjort en lunch på under 20 min som var extreme gott
Allt du behöver är
Färsk tonfisk
vitlök
lök
sambal oelek
 isbergs sallad
tomat och det som önskas

Börja med att ta typ 200 gr tonfisk och lägg den i en mixer med lök , vitlök och samal

Så här kommer det se ut

Gör små biffar och sedan lägg dom i en stekpanna som du har hällt lite vatten i istället för olja . Ni kan använda olja jag valde att inte göra det bara .

När dom är klara så använder du isbergssallad som hamburgar bröd och lägger fint en tonfisk biff i och det ni vill ha till
jag gjorde 3 olika
en med tomat , gurka , dinjon senap och  lök  , den andra hade jag samma fast med en halv avokado  och MUMS MUMS MUSM !!!

alla tre när dom var klara

Sorry för dom kassa mobil bilderna men hoppas ni kommer njuta av den här goda salladsburgaren :o)
och byttig är den också !!!
Hur bra som helst på diet också.
Håll utkik i Davisds blogg då han lägger upp man bilder också

It's a happy Day

Dagen började med att jag vaknade och kände mig riktig glad och utvilad . Imorse hade jag ingen huvudvärk alls och det var såååå nice . Sömn just nu verkar vara något som ajg behöver rätt så mycket av då jag tränar hårt och  håller på jämt med något . Jag åt frukost med mina barn imorse och vi pratade om att börsta tänderda då min son Martin hade 5 hål . Kan ni fatta hur dåligt man känner sig som förälder då ........Ångest som duger rätt länge måste jag säga . Känns som man har en skit förälder. Martin verkar ha fått mina dåliga tänder då jag hade lätt för att få håll som ung .

Jag lagar rätt mycket fisk nu när min man dietar och jag gillar att variera fisken . Tack Magnus för din tips ok hoki och jag har provat massor av olika fisker . Hoki är en god fisk det håller jag med om .

Jag har just blivit klar med att knäppa in 100 adresses i min register och det tar mig ungf en timme *gaaaah* har långt kvar men det är ett måste . Vad har ni för planer idag? Själv ska jag jobba till 16 och sedan blir det rygg träning med min man .

Har varit en hel del i köket den sista tiden för jag trivs att leka lite med min fantasi och se vad jag lyckas åtstadkomma med olika kryddor . Idag får vi se vad jag lyckas trixa fram men gott ska det vara .
Pannkakor gjort mpå havregrym och protein no fat :o)


Gubbes lunch :o)
Och vet ni vad  jag har träningsvärk i mina biceps !!!!!! helt otroligt

arm day

Hallå
Idag har det varit full rulle verkligen jag är så upptagen med att uppdatera min kundregister då den är otroligt viktig för företaget. Varje år vid denna års tid planerar jag rätt mycket för reklam som skall delas ut.

Ok i morse så vaknade jag och åt frukost med barnen , det är alltid lika trevligt och givande att spendera lite tid med dom . Sedan fixade jag Davids gröst då jag skulle iväg och lämna Neo på Dagis. Som tur är så får vi samåka med Kattis min vännina och Neo ska jämt vara först på plats . Ute imorse var det riktig halt så man fik gå riktig försiktig . Neo var på strålande humör och likaså mamma :o)

På väg hem passade jag på att handla lite mat på Ica Dalen och gissa om jag vart glad när jag hittade färsk tonfisk för 179 kr kg !!! Det brukar kosta upp mot 250 kg om man har otur så det är bara att passa på . Jag brukar grilla det i min hemma grill med massa kryddor för det blir så otroligt gott med lite potatis och en skön sallad . Japp det får jag imorgon!!!!!!!!

Idag körde vi armar ocgh vete fan om det är Beta alanin som får mig att tro att min muskel är inte slut för jag hade samma känsla eftergårdagens benpass och var så sur för jag trodde det var skit !!! Och gissa vad jag känner idag .........TRÄNINGSVÄRK I BENEN !!! Jag var så lycklig hahahah . Men saken är att jag kör ju på bra och får grym kontakt .

Passade på att ghandla små varor och en stav mixer på hemvägen på Ica Maxi och sedan när jag kom hm var det att stå där man trivs bäst (nästan) i köket. Lagade middag till David medans han röjde lite hemma . Davids energi är inte på den högsta nivå nu under diet men det är bättre nu än förra veckan så man får vara glad. Han går på möten jag bokar så dår går tiden lite snabbare för honom vilket är ju bara posetiv. Jag lagade idag en räkomellete till David och han blev så glad :o)

Själv åt jag fisk soppa som jag gjorde och det var första gången på bra länge som jag tyckte det var riktig gott att äta torsk . Till lunch vart det en lax sallad så det känns riktig fint i min mage nu . Min huvudvärk är inte helt borta men det blir lite bättre och visa dagar vill jag bara ta min koffein tablet för att få bort huvudvärken . Dock har jag lovat mig själv att stå ut och ta mig igenom dessa 14 dagar .

Många har undrat vad min kcal intag låg på under diet och jag låg mellan 1300-1800 kcal det lägsta jag gik några enstaka gånger var 1100 och det var inte roligt alls . Men annars låg jag mest rundt 1400 tror jag och pendlade upp och ner . P-a hittade det som funkade bra för mig så det är rätt individuellt.

En ny sak som jag bara tok älskar är MÖRK CHOKLAD !!! Jag har tidigare bara ätit mjölk choklad men nu är det 85 % som gäller MUMS !!!!


Bed time folks
Coach hade potatisen på plats !!blodigt alvar :o)

Nästa vecka

Ska jag börja med en produkt från Allstars som heter Zell tech . Jag tycker det är spännande att testa lite olika produkter
Just nu kör jag Kreatin och Beta Alanin
ß-alanin ökar din förmåga att träna hårdare och längre vid höga belastningar. Genom att öka muskelns buffertförmåga blir muskeln mindre känslig för den försurning som uppstår vid anaerobt arbete och du kan prestera bättre.
Det tycker jag stämmer så jag kan rekommendera den här produkten . Finns också på Styrkadirekt  Hemsida

Så nästa vecka så skippar jag creatin för det finns blandat i zelltech

ll-Stars Zell Tech GS har utvecklats enligt de senaste medicinska forskningssresultaten avseende kreatin-transportsystem. De aktiva substanserna i Zell Tech GS är som följer:

 

  • Högmolekular Majsstärkelse
  • D-Glucose-Monohydrat + Maltobiose
  • Creatin Monohydrat
  • 4-Hydroxyisoleucin
  • Taurin
  • Chrom
  • Kalium, Magnesium, Calcium, Phosphor och Natrium

Fördelar med ZELL TECH GS (Glycogen syntese maximizer)

  • Mest effektiv kreatin-transportmatrix
  • Massatillväxt av 4-7 Kilo inom bara 4 veckor
  • Drastisk styrkeökning vid massa-övningar
  • Styrketillväxt av 15-25% inom 4 veckor är vanligt
  • bra löslighet och riktigt god smak
Detta kommer bli spännande folks :o) jag lovar att uppdatera men nästa vecka efter onsdag då kör jag nog igång med zelltech .




I'm so happy

Finally säger jag bara !!!! Hypro 85 finns nu i lager igen i alla smaker :o) Jag kommer genast beställa min efterlängtat vanilj så att jag kan göra min äppelpaj igen .....MUMS Passa på att besälla nu för det försvinner fort . Beställning görs på STYRKADIREKT hemsida .


 Vanille
 Lemon-Quark
 Himbeer-Quark
Schoko
Cocos
Erdbeer 
Cappuccino
White Chocolate
Banane
Schoko-Nuss
Pistazie
Kirsch-Quark

Äppelpaj med havregryn

Här får ni en underbar recept på en äppelpaj

4 st äpplen
2tsk kanel
2 msk socker / sötningsmedel
2 dl havregryn
1 dl bakepro
1 skopa vanilj protein
100 gram smör

Severa pajen med hypro 85 vanilj smak som du har vispat med minimjölk !! så gott


En annan god tips till frukost är att ha cappuccino eller choko nuss på gröten *dregglar* 

Äntligen kom den

Imorse kom smset jag har väntat på så länge nu . Jag har tänkt på min vännina Paula nu i några veckors tid och imorse kl 2 blev hon och Jörgen föräldrar till en liten vacker gosse :o) Paula fik kämpa som jag med 3e barnet men ack så duktiga vi kvinnor är .

Jag har länge velat ha en till barn men tiden har inte varit rätt för den . Det finns saker både jag och min man vill ha lite emr stabilt innan vi ger oss in på en ny äventyr . Men jag sade att jag kände mig inte klar så kanske 2010 under hösten kan det vara läge men det beror på om min man tycker samma som jag .

Jag älskar barn och jag älskar att vara gravid , jag personligen tycker att det är så otroligt vackert att vara gravid . Sedan är självklart inte allt posetiv med att vara gravid men man glömmer bort det negativa ändå så fort man ser sitt barn . Finns inget i hela världen som är vackrare . Åh va jag kommer ihåg  den goda bebis lukten mysigt !!!

Idag har jag huvudvärk igen ochdet känns mindre kul men jag är på bra humär trotts det . Känner mig rätt glad justnu måste jag säga. Det märks att jag tränar rätt hård för jag är så trött på kvällarna och kl 21,00 vill jag helst sova . Man har inte direkt tur varje dag att barnen lägger sig utan tjafs för att om dom kan bestämma själva så kan dom gå lägga sig kl 23,00 utan problem :o) men det är ju ändå jag som ska orka med dom nästa dag . Så bed time is bedtime här hos oss 21,00 senast .

nä dags att rulla vidare
ha det bra så länge

HUR SKA MAN PRIORITERA

Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple,
och en banan för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin!
Och det är
ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för
att minska kolesterol i kroppen! Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag
och sedan kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills har tillbringat
på toa. Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra
bakterierna i magen, som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon
sådana i magen, annars är det illa! Du ska också ta ett glas rött vin för att
undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och
ett glas öl (jag minns inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre
samtidigt kan du få stroke, fast det gör inte så mycket, du kommer inte ens att
märka det. Man ska också äta nötter och bönor/ärtor varje dag. En hel massa
nötter/bönor/ärtor. Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, men glöm
inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5
timmar! Och så en sak till: efter varje måltid ska du borsta tänderna. Borsta dina
tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna, bönorna och ärtorna. Detta ska
du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och
munvattnet. När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske
installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och
tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet. Man måste också sova
minst 8 timmar per dag och jobba 8 timmar per dag, plus de 5 timmarna som behövs
för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det
inte är trafikstockning när du åker till och från jobbet. Enligt statistiken
tittar folk på TV 3 timmar per dag. Det fungerar inte längre, eftersom man måste ta
en promenad varje dag i minst en halv timme (ett råd: efter 15 minuters promenad,
vänd tillbaka, i annat fall tar din promenad en hel timme). Du måste också hinna
med att träffa dina vänner, för de är som växter, måste tas hand om dagligen.
Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs. läsa minst två dags- och
några stycken kvällstidningar, för att kunna ha en kritisk inställning i livet. Du
ska också ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt. Du ska vara
innovativ, kreativ och varje gång på nytt förföra din partner. För detta krävs ju
tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex. Du ska också hinna med din
familj, hinna moppa golv, diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra
om du har barn eller husdjur. När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst
29 timmar. Den enda lösningen är att göra flera saker samtidigt! T.ex. duscha med
kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du
lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner,
som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv. Då har du
fortfarande en hand ledig, med vilken du kan ringa till dina vänner och släktingar.
Drick vin efter det , du kommer att behöva det. Sen om du skulle få 2 minuter
över, skicka detta mail vidare till dina vänner (som man ska vårda dagligen), medan
du äter äpplet, vilket är som sagt väldigt nyttigt. Dags för mig att sluta nu, för
mellan äpplet, yoghurten, ölen, den första litern vatten och min tredje måltid idag
(inkl. nötter/bönor/ärtor), vet jag inte längre vad jag måste göra, men jag vet att
jag måste gå på toa NU. Jag lär spara några minuter om jag borstar tänderna
samtidigt! kolla in resten av Windows LiveT.
Inte bara e-post - Windows LiveT är mycket mer än din inkorg.
Mer än bara meddelanden

:o)

Ligger i sängen redan

God kväll :o)
Hoppas ni har haft en kanon dag idag för att jag har haft en bra dag själv tycker jag . Imorse började jag dagen med att ta Min son Neo till förskolan och sedan tog jag tåget hem . Jobbade en del med reklam och fik en hel det gjort och det mår man alltid bra av . Det är också riktig kul när reklam utskick ger resultat så idag på bara 30 min bokade jag två möten . Det är bra med tanke på att det är januari.

Imorse körde David Cardio som vanligt och han var nog rätt slut med tanke på att han ger allt under sina cardio stunder och dessutom hade låga dagar . Igår kände jag mig rätt maktlös då David kämpade med sig själv . Hans egen devil bad han att skita i tävling och äta och känna sig ätt, men min man är inte den som vill riktig ge upp han gillar dok inte känslan att vara hungrig men han är en fighter helt klart. Han låg i sängen och kämpade och jag försökte hjälpa till men beslutet ligger hos honom. Allt blev bättre med sällskap av en nära vän till oss som lever för våran sport Peter Österberg , han är en glädje spridare verkligen och vet precis hur man ska lighta upp kvällen om man har det tufft . Så lite posering övning till det fria programmet och tankarna rullade åt annat än mat .

Att gå hungrig och känna att det finns enorm brist på energi är inte en kul känsla , dock hjag som har tävlan tycker att det är helt klart värt det till 100 % . Jag hade tur att inte behöva känna hunger så fta på diet men energi brist kände jag ofta men man gjorde det man skulle ändå . Så det går om man viljan finns som ajg har nu tjatat om flera gånger :o)

Va skoj måste jag säga att ni är många med bra mål för 2009 . Jag blir motiverad att ni är motiverad så det är kul att vi kan ge posetiv energi till varandra .

Idag läste jag i Metreo tidningen påvägen hem något som fik mig att tänka till . En forskare i köpenhamn höll på forska fram en lyckor piller som skavara recept fri ??? Man ska må bra , ha energi mm . Jag bara undrar hur han tror att människans problem ska bara försvinna med ett piller som man kommer vara beroende av sedan för att få den där glada kicken . Jag blir inte klok på detta , lägg pengarna till dom hemlösa istället eller förbättra skolorna . Eller vad tycker ni om detta?

En annan sak jag läste var att 900 skulle varnas på karolinska ??? Hmmm ok det ska sparas in pengar och det är sjukvården som dom dra in på? hur tänker dom ? Om dom hade redan anställt 900 personer det måste ha varit på grund av att det finns behov av det eller hur? Så varför belasta dom redan stressade personalen med flera arbets uppgifter för att spara pengar . Om det är kommunen som gav den order vet jag inte men då skall dom hellre sänka bidrags pengar anser jag personligen . Vi har bra sjukvård och det bör stanna så .

Idag körde jag axlar och bröst och jösses vilken bra kontakt jag fik . Jag tycker att set syns nu att jag kör kreatin för jag ser fylligare ut . Känner mig också rätt stark idag körde axelpress i smithen med + 15 kg och smithen är tung bara den , tror den väger 28 kg ( hörde någon på gymet säga det) så inte illa att pressa bakom nacken med 43 kg . Har gjort mer men vill köra lite lättare idag men ändå så at man får kämpa .

Jag har varit en slarver med streching och det bärktes idag när jag körde flyes ojojoj vad det kändes så det måste ändras . Lika bra tt man gör allt rätt eller hur . Maten funkar bra och sakta men säkert kommer kroppen förändras med tiden efter all jul mat .

Nä dax att nanna nu för jag är så himla trött redan .
God natt

Helgen

Hello cyberspace
Igår morse var jag uppe kl 7 för att möta mina tjtj kompisar för en morgon runda kl 7,15. En timme härligt morgon promenad i rask tempo i minus 10 grader .....kallt som fan !!!! Hur som jag hade skitöverarren på för jag ville inte frysa och jag svettades som en gris istället.  Efter promenaden så åt jag frukost , och började städa hemmet . Fik mycket gjort så jag var riktig nöjd med mig själv.


David ville köpa Keps igår för han tycker att det kan vara rätt skönt när han är låg att bara kunna skärma av alla på gymet och bara kriga med vikterna . Så vi drog iväg till staium och köpte mösa och keps . Efter det var det time att träna och dunka ryggen så vi körde på rätt bra . Jag måse mycket bättre igår var inte lika seg måste jag säga och det kändes riktig skönt.


Så ser jag ut ingen specelt som sagt men offseason nu och bygger upp mig lite .
Igår storghandlade vi lite mat för veckan eftersom det går åt så otroligt mycket nu under diet och sånt . Speciellt torsk :o) och sallad .

Vi avslutade kvällen med en mysig middag och vin med mörk choklad så jag var riktig nöjd. Barnen har sköt sig otroligt bra och familje livet rullar på som den skall .

Ha en trevlig söndag nu ska jag fortsätta laga mat !!!!


Äntligen Fredag

Veckan har gått rätt fort tycker jag ,vad tycker ni själva? Har ni haft en bra vecka eller har den varit baka ok? Om jag ska vara ärlig så har man varit helt ok så nästa vecka ska jag se till att få den bättre . Jag har haft ont i huvudet nu i två dagar och känt mig så himla trött . Jag vaknar utvilad men vid ett tiden så är jag en levande zombie. Det är nog att jag har skärpt till maten ordentligt och att jag resnar en massa skit från julen .

Jag har fått inse att min kropp är inte gjort för snalla kohlydrater vilket är inte den lättaste att bara acceptera . Jag älskar bröd och pasta samt min musli med nötter . Dock orkar inte min kropp riktig hanskas med det för är det gott så kan jag äta på riktig så slår jag nog vilken kille som helst i en ätar tävling om det är ett måste :o) men det är sanningen . Nu gäller att inte känna att åh man dietar nu igen . Nej det är ett sätt att leva för att just din kropp ska må bra och du ska vara nöjd med den . Så tänkte inte jag alls tidigare . Jag kommer fortfarande kunna unna mig det goda men med måtta helt klart och bättre alternativ .

När jag går och handlar och kanske ni har märkt det också men det mest onnytigaste varorna är alltid billigast . Tyvärr så styr ekonomin hos många barnfamiljer så att de väljer det billiga varan men innehåller mindre bra grejer för kroppen .  Sedan jag ändrade mina matvanor och min familjs jag lovar matkontot hat stigit men vi mår mycket bättre . Och det bästa om man har en barnfamilj är att planera vad som skall ätas veckan innan så att man kan handla allt . Har ni märkt att det är inte många som har diciplinen när dom små handlar att bara handla det som man hade planerat .? Det hamnar oftast något mer i korgen :o) något oftast man är sugen på .

Vill tipsa att Ica Dalen har färska räkor nu för 6,90 hg och det är billigt jämfört att det brukar ligga på 13,90 hg . Kanske ni kan laga en god wokrätt i helgen ? Jag kommer äta lax imorgon och det ser jag fram emot !!!! Jag älskar lax just nu MUMS.

Ikväll ska vi mysa och ha en riktig fint middag hela familjen och min bror ska köpa vin så jag kommer njuta av ett glas rött vin och kolla sedan på Lets Dance . Kommer också kanske börja en dans kurs för att ha lite variation i min träning . Jag tycker att det behövs så att inte allt blir bara fitness fitness liv . Jag är den jag är och tycker om att göra saker som gör mig glad .

Ni ville se min dagsform och det kommer jag lovar ska bara orka med det. Oftast är det upp , fixa frukost och non stop till 21,00 då man har lagt barnen och då är man helt slut . Min kropp håller fortfarande att återställla sig efter en lång diet. En sak jag fik veta var att just nu min insulin nivå är rätt högt så den måste stabilisera sig .

Hur många många mammor är ni som läser min blogg? Vad har ni för mål nu inför beach 2009 som alla kallar det? Själv är det att se normal ut och kunna känna sig nöjd med den man ser i spegeln .

Träningen går riktig bra och jag hoppas på att öka i muskelmassa för jag kämpar verkligen den tiden jag tränar så det får bara ge bra resultat nu  grrrrr.

Nä snart dax för lunch  och idag är det kyckling med vitkål och blömkål !!! Yummi Yummi for my tummy

Linus här på bilden har svårt hur en människa mitt i passet måste ta Bcaa *asg*

We are all winners

There is a winner in all of us , a fighter , a person thats wants games in life and wants to achieve them . Detta är något som jag fik höra när jag var yngre och det har stannat hos mig helt enkelt.

Igår tränade vi armar istälet så idag mosar vi benen *puh* ångest ................LOVE  hahah ha det är precis i den ordning.
Hmm undrar vad jag ska ge mig på idag på gymet , jag vet att mr knäböj atg och jag har gift oss och trotts att jag skulle vilja skilja mig så säger fröken vilja att nix pix det är inte ett alternativ *asg*  Sanningen är att kontinuerlig träning , med framsteg ger resultat i slutändan . Och det gäller allt i livet bara man ger sig inte så oavset hur svårt det blir .

Jag har nyss ätit lunch och ska strax forsätta knäppa in mina adressers för reklam utskicket  jag håller på med och det går så segt tycker jag . Det tar verkligen tid !! Men det är en bra investering jag gör för då har jag min register uppdaterad. Många är oroliga för finans kriset  i bygg branchen men vi kör vidare och fortsätter som vi har gjort . Knyter nya kontakter och är lika hungrig för mer jobb då brukar det gå bra.

Davids diet går bra och livet rullar vidare . Jag gissar att det är rätt många som dietar inför Sweden Grand Prix och jag längtar mer och mer tills april . Ska kolla hotel nu också så man har det mesta på plats .

Tack så otroligt mycket för alla fina kommetarer och jag hoppas att ni inser verkligen att kan jag så kan ni också . Man får helt enkelt bara byta livstil lite . Man behöver inte vara fitness tokig men ni kan undvika visa saker i kosten under vecko dagarna och ha en unnardag .

Ha en kanon dag lämnar er med en Video Robinforlife gjorde

Tusen tack Robin !!!

Det närmar sig

ja det närmar tiden att dra till gymet. Idag tränar vi lite senare då min bror kan hjälpa oss passa barnen här hemma. Vi hade en mysig eftermiddag med våran sjuke Martin och kollade film . Ja eller David hade det medan jag höll på i köket och lagade pannkakor och muffins . Så ikväll får dom övriga här hemma äta gott medans jagbestämt mig för att hålla mig . Fröken diciplin måste finnas kvar annars spårar jag ut *hahaha*

På mina före bilder visste ni att det var stl 42 i min bikini nedre del !!! det krävs en stor rumpa för att fylla bikinin och det var tydligen ingen problem  för min del :o) Jag minns hur jag åt väldigt oregelbunden vid den tiden och om jag var hungrig så var det mackor som gällde oftast. Jag kommer så väll ihåg att med Martin och Jessica efter 6 månader så var jag nere på mina tidigare 50 kg , Dock eftyer den tiden efter Neos födsel så blev jag allt deppigare då jag drivdes inte. Jag var så övertygad om att min egen man tyckte jag va ful då jag själv tyckte det. Så det var nu högtid på att sluta gnälla och göra något åt saken .

Första steget var att googla hur man kunde gå ner i vikt och i samband med det kom jag in på body for life hemsida och beställde boken . Efter att ha läst boken var det dags att köpa gymkort. Jag som har inte tränat tidigare allt var så nytt för mig men jag var så övertygad om att detta skulle funka på mig . Hahaha så fel då jag visste inte då hur illa det är att pressa sig på intervallerna jag tydligen eller nä medvetet sänkte motståndet så fort mjölksyran kom hahaha det kallar jag idag att fuska :o) så med min fusk och att jag tilllagade min mat i mkt oliv olja kom jag inte riktig i den form jag hade tänkt mig.

Nästa steg var en personlig tränare på Sats och det var Fitness stjärnan Linda Fodor och ja jag gjorde framsteg helt klart .Såg henne tävla och där fattade jag mitt beslut att kan dom andra kvinnorna så kan jag. och 4 år senare stod jag på scen med mycket motvind på vägen . Det är så otroligt viktig att man uppnår sina mål i livet tycker jag och det finns igentligen ingen hinder för att klara av det. Oftast är det vi själva som hindrar oss på något sätt.

Ni ska veta att när det är jobbigt under en hård diet , då betyder det oftast att det går bra = jag menar då bränner man fett för det är absolut inte en dans på rosor. Det är inte för mesar heller som inte kan pressa sig själv på gymet, ute på promenad mm  Vill man lyckas måste man göra det som krävs

Så vad vill jag säga har jag gått från stl 42 till 34 så kan ni andra också . Nu ska jag dra och träna och ha kul ! för jag älskar att träna jag mår så bra av det.
Vi hörs lajter folks 
ice ice baby

Team Styrkadirekt

Ja nu till våren på SWEDEN GRAND PRIX har teamet två tävlande
 Lina Johansson

Linas Meriter
Längd: 158 cm
Tävlingsvikt: 49 kg

Resultat
NOGP BF nybörjare 2006: 5:a av 9
Lucia BF -163 cm 2006: 8:a av 13
Lucia BF -163 cm 2007: 6:a av 11
Lucia BF -163 cm 2008: 6:a av 20

Sedan Har vi min man David Frykman

Detta blir hans första tävling :o)
Stats 174 cm


Go Team Mates

You can't touch this


hihihihih men jag kan :o)
tror ni inte jag har precis lyssnat på MC Hammer :o)

Ben dagen

Är äntligen här , och jag vet inte om jag ska vara glad eller ha ångest. Jag säkert som många andra har en love/hate förhållande med mina benpass. Mjölksyran som kommer efter 15 reps är inte roligt alls . Just nu jobbar jag på min gluteus så det blir djupa knäböj och benpressen är min vän också men det svider som in i helvete. Som tur är så brukar Peter och David köra samtidigt men med betydligt hägre vikter :o) så det blir jag inspirerad av . En person som har inspirerad mig otoligt mycket med sin träning och sin diciplin att hur vi säger på engelska drive uit all out  är min coach P-A . Jag ärligt talat har inte sett någon träna som han gör . Petra kör ju på också otroligt bra och dessutom ser otroligt fräsch ut .

David har en enorm diciplin när det gäller träningen , ibland känner man sig lite svag när man kör med honom då han ska ta ut sig vid varje övning = köra slut på musklerna . Hans utvekling har jag blivit otroligt imponerad då jag vet hur hårt han kör . Ibland ser han så blek ut efter benpasset och mår riktig illa då har han tagit ut sig total . Peter ser ut nästan att dansa igenom passen och killen är fan mega stark .

Jag hoppas att min kropp svarar på bra nu under uppbyggnaden och att jag hinner förbättra mig lite . Men sånt vet man inte förräns man har skalat av underhuds fettet med en strikt kost plan och konditions träning . Jag har svårt att fatta att jag har lyckats vända mina dåliga vanor som faktiskt förstörde min kropp . Kolla skillnaden ju .
Jag minns hur dåligt jag mådde med mig själv .

Efter 4 år så hade jag lyckats komma i mitt livs form och visa att jag kan pressa mig själv , jag har diciplin och jag har det som krävs för att få jobbet gjort . Jag känner mig så mkt bättre .

Oj ser ni hur jag helt plötsligt har en fin midja *asg*

Vi alla kan komma i bra form om vi är villiga att offra något för att nå ditt. Du kanske måste skippa lite tv tittande på kvällen . Skippa mackorna på kvällen som var min svåra grej  när jag var som tjockast. Men det gäller bara att du fattar en beslut och sedan gör det . Dom första två veckorna kan vara små tufft för man vänjer av sig med sina gamla matvanor och går in i nya rutiner men efter det så är det mycket lättare .

Min son Martin är hemma idag då han är sjuk och vi igår kväll hämtade upp honom från Farmor då hon ska jobba på skolan idag . Min lilla älskling saknade mamma otroligt mycket. Jag saknade honom jätte mycket också . Mina barn är en stor del av mitt liv så utan dom känner jag mig tom . Tror många föräldrar känner så . Min dotter igår klev in i fas äntligen kvinna *svimmar* så nu kommer man ha en till pms tjej här hemma en gång i månaden . Ni skulle sett henne min  ,r oj detta är en stor grej nu bland små tjejerna i hennes ålder . Jag minns hur sur jag var när jag fik min hahahah längtade inte efter att få den alls .

Nä nu ska jag ringa vidare och ladda mentalt inför benpasset.
Petra gör bra reklm för mina bullar *asg* på nyår . Dom bullarna slank ner lätt tydligen för dom försvann rätt fort.



It's an awesome day

Sitter här och lyssnar på gamla 80,90 tal låtar och jösses vilka minnen man f¨år från back in the day :o) Lyssnar till olika låtar för att välja vad som ska spelas på Katarinas födelsedag nu i slutet av Januari . Det kliar i hela kroppen och man blir så glad av att höra bra och gammal musik :o) Vanessa vill dansa !!!!!!! nuuuuu

Idag köpte jag Ny kreatin så det blir att fortsätta ta kreatin tills coachen säger att man kn sluta . Det mesta känns bra och man känner att sakta men säkert är jag tebax på riktig . Vi alla vet att efter en tävling är det lite omtumblande med att man går upp i viklt , kroppens ska återställas  osv men huvusaken är just jag känner mig mycket bättre och därmed är en gladare fru och mamma!!! HÄRLIGT !!!

Att ha en man på diet är en spännande resa, på ett sätt vet jag vad han går igenom men jag ser att vi upplever just dietande annorlunda . När jag ser hur trött han kan se ut att vara så minns jag inte att jag hade det så värst. Kan det vara att jag är så fruktansvärt van att ha mycket att göra att min kropp anpassar sig fort? Jag kände väldigt få gånger hunger känslan  under min diet men David känner hans mycket. Vi har fått komma överens att jag kan inte ha saker framme som , nötter , chips . Han mår ok när han inte är i köket :o) Så idag ska jag plocka bort det på kvällen . Chipsen har dottern min gömt redan hahhaha och hon sade jag har gömt det så bra att ni kommer bara hitta den när jag har skitit hahahah rätt bra skämt måste jag säga.

Neo är en glad kille som vill ha allt dom stora killar har numera, Nintendo DS ligger högt på listan kan jag lova. Han var så arg att Martin fik en och inte han för han hade råkat önska sig fel sak var hans förklaring :o) sötnos eller hur .

Martin kommer vara hemma hos Farmor och öva på läsning på kvällarna i 14 dagar så han kommer få en hel del oalone time one on one med farmor och det uppskattas mycket. Härligt att få det stödet från henne då hon är lärare.

Ni skulle sett Jessica igår helt sminkat och önskar sig större bröst , kan inte tiden bara stanna nu hon växer lite för fort för att jag ska kunna hinna med . Jag är ju inte så gammal men jösses det är som en törstig blomma nyss fått vatten och blomstar ännu mer så upplever jag Jessica just nu . Men lika lat :o)

Det finns inget roligare än att skaffa sig barn , det är undert , spännande roligt , lärorikt  och en äventyr :o)

Nu ska jag ladda för axel och bröst pass !!!
Kanske återkommer med en recept.

Visst är han snygg min man åhh vad jag älskar honom

träningsvärk som duger gott och väll

Alltså i fredags började jag träna igen och jag körde vader ,mage och axlar , jag kan inte fatta hur jag lyckats få denna enorma träningsvärk i mina axlar , det gör så otroligt ont och dom är sjukt slut . Inatt kunde jag inte sova på sidan så det kändes i muskeln . Jag attakerade muskelön rätt bra men hade inte den blekaste aning att det skulle kännas såhär alls .

Så imorse började jag dagen med 90 min med tjejerna och vi var alla tröttare i benen idag än igår morse :o) och eftersom det var plus grader så var det halt ute så vi fik vara lite mer försiktiga. Men herre gud va vackert det var ute imorse , himlen var röd och det var så otroligt fint .



Vi pratade en hel del om mat medans vi promenerade och hur mycket skit mat företagarna lägger i färdig mat bland annat . Varför tillsätta så otroliga onödiga ämnen i maten . Som till exempel kött slakterier som röker inte köttet som dom brukade göra tidigare back in the day :o) dom sprayar köttet så att den smakar rökt  och det är fusk anser jag . Kvaliten på maten har helt enkelt sjunkit otrligt mycket .  Varför har dom flesta blivit så lata att laga mat i köket? när jag handlar så kan jag inte låta bli att titta vad dom andra har i sina kundvagner det är något jag började titta lite mer när jag var på diet. Kanske för jag hade inte många ätardagar så jag blev suktat av vad dom andra hade i deras kundvagner. heheh
Färdiga köttbullar, pizza, sylt, färdig potatis gratäng, choklad och mycket , godis , vitbröd , majonäs ,  detta är bara en liten del av det som är stardard i en vanlig svenson familj kundvagn .. Handlar man på Lidl så brukar man se mkt korv , godis , chips ja you name it det är billigt att ha godis med massa socker i så alla köper . Jag åt choklad själv under julen och kunde knappt sluta för det var så otroligt gott . Jag fik ta fram fröken diciplin för att inte gå ta då jag vet vart jag lade chokladen , annars kommer jag bara må dåligt av att jag blivit socker beroende och gå upp i vikt otroligt fort då kroppen min av sin natur lagrar fettet otroligt lätt ( tycker jag själv)



Vissy ser jag snygg ut på bilder ?? verkligen inte men så ser jag ut tidigt på morgonen hahahah . Vem bryr sig bara om den yttre inte jag iallafall det är viktig att jag mår mentalt och i själen ( om man kan säga så ) Fitness livet är bara en liten del av mitt liv och det som jag lovat mig själv är att bli en bättre mor då jag var länge på diet och därför var trött under visa perioder och det väkte en ångest som var inte roligt . Men mina barn som är så otroligt snälla ( inte alltid) hahah dom berömer mig för dom anser att jag är en bra mamma . Då måste man ändå känna att man har lyckats eller hur ? Så varför har man detn här kraven att man måste jämt bli bättre på det man gör . Att vara föräldrar är en äventyr som varar livet ut . Och jag ska njuta av att jag är en bra mor .

Dagens titt i spegeln gik bättre jag börjar vänja mig att jag inte kan vara så himla deffad året om , eller jag kan om jag vill men då krävs det så otroligt mycket tid och om jag ska vara ärlig den tiden lägger jag hellre på min familj och lär mig att hålla bra matvanor offseason . Det är ändå som min coach säger det är på scen det gäller eller hur .

Jag respekterar  fitness tjejerna som vill hålla en kanon form offseason men dom jag har läst om dom flesta har inte barn att tänka på . Mitt bettende och min mans den avspeglar på våra barn . Man kan leva sunt men allt går till en gräns tycker jag. Min son väger sig för han ska vara typ deffad , han till och med kallade mig tjock efter tävling då jag fort gik upp 9 kg . Det fik mig att tänka mycket för eftersom han tycker muskler och det är så otroligt coolt så tyckte han nog att han hade en cool morsa. Men han ska inte behöva väga sig , det är något han började när jag dietade. Så man måste vara försiktig . Här ser ni en bra exempel av hur mycket ansvar man bär som förälder och hur viktig det är att man kommunicerar med sina barn på ett bra sätt, inte svär mm man måste hela tiden tänka och lösa eventuella problem som dyker upp.


Idag är jag ledig från träningen helt  då menar jag styrka helt klart och det känns skönt jag vill verkligen vila idag känner jag. Min mens kom i torsdags och resan har varit rätt så känslosam med alla hormoner så blåste över mig . Men det känns mycket bättre idag så det känns riktig skönt .

Ha en under Söndag
Stora Kramar Vanni

it's a freaking cold Sunday

morning och jag ska ut och gå med mina vänninor :o/ vill helst ligga och sova då jag har inte sovit mycket alls inatt men har man lovat så har man det eller hur :o) ses sen !!!!

It's a good Saturday Morning

Hallå och vilken härlig start på dagen jag fik idag . Min vännina som fyller 40 vill ner i vikt så på helgen är det boot camp med Vanni ute i det friksa luften har vi bestämt. Då jag käör cardio på helger så bestämde jag mig att hjälpa henne lite extra och få en bra motion ut av det asjälv. Våran vännina Marita som bor nära mig hängde på också och kl 7 möttes vi !!! 90 min var vi ute och vi pratade non stop och riktig kul var det så imorgon bestämde vi 7,30 :o) så Marita skulle hinna dricka sin kaffe utan stress hahahahha.

Så nu sitter jag här och har hunnit gå 90 min , njuta av min frukost , och kl är bara 10 :o) helt underbart. Jag gillar att hålla schemat under helgen så att måndagar blir inte så hårda . David sitter nu och cyklar och jag tänkte börja kaske laga fisken så att den är klar . Kl 18 ska vi träffa coacherna för hans form koll också . Spännande !!!

Vad händer hos er idag? Jag ska träna rygg också senare med David och sedan tänker jag bara slappna av och njuta av att det är lördag .

Han en grym Lördag people !!!!!


I min mans blogg David Frykman kan ni se före och efter bilder från när jag började träna . Håll i stolen för herrejävlar  vad jag såg ut .......................gahhhhhhhhhhhhhh

god kvälls mål

Så jag pratade om choklad pudding och man kan öra så otrligt mycket allt du behöver är lätt kessela , Hypro 85 chocko nuss smaken vatten och kakao


Börja med att väga upp typ 30 gram hypro , 125 g lättkessela och lite kakao det gör ni som ni tycker där lägg allt i en skål

Blanda med en mixer och häll i lite vatten

Lägg i frysen i ung en halvtimme och sedan kan ni antigen göra det lite lyxigare med att ta en glass sked och göra små kulor och ha hallon på eller så går det utmärkty att äta den direkt ur skålen MUMS

JÄTTE GOTT!!!! ENJOY PEOPLE

träning time

Idag ska jag träna mage , vader samt lite axlar och det ser jag fram emot. Känns bra i kroppen nu och jag har skött maten bra idag. Min kvälls njutning blir en protein pudding som jag kommer lägga upp i bloggen med olika bilder senare ikväll om jag har tid . Så ni kan återkomma lite senare för dn är riktig god.


Cool bild

Häromdagen fik jag lite bilder av Rosie  och jag tyckte att hon hade lyckats riktig bra med att fånga markeringar på benen . Hade ingen aning att dom såg ut så . Tack Rosie .

God förmiddag :o)

Så sitter här på kontoret och har gjoprt några viktiga samtal . Var iväg med Neo till förskolan och kom hem och fixade Davids gröt . Neo har varit små busig och lurat oss med att vi tror han sover dock ligger han klar vaken och spelar nintendo ds under täcket och kl var då 23,00 när han kom upp och var törstig . Herregud så nu får jag gömma den på kvällarna .

Min man David Frykman  har startat blogg så att han kan skriva av sig sina tankar kring sin diet på väg mot Sweden grand prix som går nu i april i Varberg. Hoppas ni kommer finna hans blogg intyressant dock lovar han inte uppdatering varje dag . Han har hittils gått ner 4 kg och dom har hittat till mig tror jag :o) team work eller ? I don't think so .

Nya tag gäller för mig, måste hitta det roliga i livet igen. Mensen har gjort att jag är hur känslig som heslt och tycker allt är blä blä blä . Men den här fighten jag jag vinna så det är bara så. Jag vet vad som krävs och jag måste bara göra det. Bye bye bröd först och främst som är en av mina svagheter och sedan bara träna och njuta av det jag håller på med.

Hur många av er har torsk på bröd? Många verkar vara riktig torsk på choklad och godis .

Idag mår jag mycket bättre i kroppen och nu ska den bara rensas av all skit den har fått från efter tävling fram till nyår och några dagar till *host* host* Bara att inse att det går inte att håla fitness formen utan att köra cardio och äta lite mat . Hur många finns det som orkar leva så ? Inte direkt många ! Hur bra mår dom ? Nä jag tror mest av att hitta det man trivs bra md själv och inget någon annan säger eller tycker.

I slutet av Jan fyller min vännina Katarina år och jag hjälper henne komma i form tills dess samt att jag ska hjälpa henne med kalaset. Spännande värre då tema är glada 70,80,90 talet woohooo . Vad ska man ha på sig för kul då? Jag var ju en tom boy vid tonåren med baggy kläder den kan jag inte ha på mig nu . Får se vad gaderoben tilllåter .

Nä vi hörs senare ha det så bra så länge
kram Vanni

Sov hela morgonen

Gud va jag har sovit ochd et känna något bättre . När jag är sjuk så brukar jag verkligen inte må så bra med dom sista timmarna nu på morgonen gjorde verkligen under. Sade till min man jag behövde mer sömn och jag sov vidare till halv told ;o) det ska ni veta händer inte ofta i det här huset. Jag kommer inte ihåg sist jag sov så mycket . Tror det måste ha varit innan jag skaffade barn!!!

Näsan rinner och jag tar vitaminer för fullt så att magen är otroligt förbannad på mig , den gillar absolut inte min häx blandning. ;o)

Hur mår ni annars då? Jag tycker att det händer inte så speciellt mycket i mitt liv just nu då allt går som vanligt och inget är direkt nytt.

Dagens titt i spegeln krävde mod *asg* det som var snyggast tyckte jag var mina läppar hhahaha sedan mitt hår .Man ser inte direkt snygg ut när man vaknat och är sjuk !

Kram på er  titta min fettfri bröd

Sicko numero uno

Ja då var man sjuk , ja jag känner mig otroligt förkyld och svag så jag ger upp . Vilade idag från träningen men inte från alla sysslorna här hemma. Medans min man tränade i 2 timmar  var jag i köket och lagade två fiskgratänger, lasagna, spaghetti , samt att jag gjorde pannkakor :o) är jag duktig eller vad. Jag försöker att göra Davids mat så gott det bara går så jag använder fantasin förfullt nu .

Jag hoppas att bli bra fort men ska helt klart inte stressa kroppen alls . Den fik nog med stress under diet och den får ju stress dagligen på gymet *hehe* nu har jag lovat mig själv vila och det är inte lätt alls . Det kliar i hela kroppen ju redan .

Pratade med STYRKADIREKT och om 2-3 veckor kommer hypro i vanilj smak och den är ett måste att ha i din kök . Perfekt till pannkakor och äppelpaj . Den är inte dyr heller tror den ligger på 149 kr för en refill påse . Hur som det är den protein jag har kört med själv under slutet av dieten och nu i efterhand. Har både till frukost och kvällsmål .

En kompis till mig som är frisör på Locals-Only.se erbjöd sig att fixa håret när det är tävlings dags och om jag ska fotograferas igen :o) Salongen är inte den typen av salong man är van vid . Här är det lite mer punk style , be your self attetyd men med mycket hög standard!!!! Så Tack Krille !!!!

Imorgon får Vanni Paket ;o) yippi yeah !!!!! Jag gillar mest att ge paket men nu har jag köpt något som jag ser fram emot .

Nä dags att VILA på riktig !!!!

Hon är äntligen här

God morgon eller ja ni jag har inte precis vaknat men nu är jag full fungerande kvinna igen och kärringen min har anlänt så fint imorse och glad som ett barn på julafton ropade jtill min alskling att allt var nu som den skulle :o) Har nog aldrig tidigare i mitt liv längtat så att få mens *asg* mest för att då vet jag att  kroppen fungerar som den skall nu efter tävlings dieten .  Mensen försvan ju när jag låg så lågt på fett% Vanni är glad .

Oj igår pratade jag med min man lite på kvällen min motivation är inte direkt som den skall vara men jag kör på som jag skall . Motivation går upp och ner så snart går den upp. Svårt kan det också vara att se David gå ner och jag känner som jag går upp :o) ombytta roller eller ? Kan också vara förkylningen , dock jhar jag bestämt att ge det  en vecka och låta mensen gå över och sedan se om det är bättre. Kan vara alla hormoner också .

Inatt var min man hungrig och hade svårt att sova så det är inte direkt  en promenad på stranden att komma i form . Det krävs en målmedvetenhet som inte många har inom sig. Det är som att gå ut i krig som varar under en vis period och du bara krigar . .

Hur många kvinnor känner ni som är helt nöjda med sig själv? Jag känner inte en enda det finns alltid något man är missnöjd över . Blek , finnar. känner sig tjock, ja listan är vi bra på att göra lång. Känner någon igen sig? Jag gör det och känner mig inte blyg för att erkänna det.

Idag är det armar , jag kör på med David eftersom han är prioriteringen och jag får samtidigt en bra träningspartner samt att jag får ut det lilla sista i varje set. Jag kör axlar 2 ggr i veckan och rygg just nu och jag är alltid slut i musklerna känns det som , en skön känsla med andra ord.

Ha en bra dag folks hörs lajter igen

Tisdag men känns som Söndag

Tycker ni inte att det känns som om det vore söndag idag och veckan börjar imorgon ? Jag tycker att det känns så och idag känner jag mig riktig rött kan jag säga , känns som om mensen är på väg nu för jag känner igen tröttheten.

Det är David 5e dietdag och han är hungrig till och med i sömnen :o) Inatt vaknar jag av att en hand slår mig i ansiktet och han i i en sur ton ber mig låta hans mat vara för det är han som går hungrig inte jag *ASG* JAJA sade jag och somnade om . Vi skrattade gott åt det imorse :o) dock . 90 min på cykel körde han och han hade en riktig fluffade frukost väntade på honom och han var så glad. Innan diet var han trött på gröt nu är det dagens bästa mål . David har det bra då j ag verkligen försöker göra hans mat gott och med variation.-

Idag städade jag medans David körde sin cardio och sedan drog vi till badet med barnen . Jag gillar inte att bada i badhus så jag tittade på bara. Jag pallar inte alla fötter och det känns bara smutsig . Något som kom efter förra året mer och mer . Havet är ok men inte badhus .


Jag kör fortfarande mkt vitaminer och så för att bli av med min förkylning . Kroppen återhämtar sig förfullt känns det som och allt håller på stabilisera sig .

Nu ska vi ladda inför en grym benpass och sedan TV kväll med mys !!!! Så här ser en hungrig ÄLG


Två trötta killar

pose


Återkommer med fler bilder ikväll !!!!

Träning med en man på diet

Ja då är det min tur att vara den som ska ha tålamod :o) ojoj min man i en hungrig tillstånd är värre än en ursvulten lejon *asg* nä men det märks att han är hungrig . Vi är två som är stor i maten annars och från att ge kroppen mycket mat till att gå ut hårt ja då skriker kroppen efter mat. Det märks otroligt mycket nu att han har gått ner tycker jag själv.

Idag körde vi axlar och bröst och eftersom min prio är axlar så börjar vi med det. Vi körde axelpress bakom nacken i smithmaskinen , sedan axelpress och jag körde med 21 kg hantlarna !!!! stolt ! och sedan lyft åt sidan . Hela axelpasset kändes riktig bra . Direkt s¨å körde vi bröst i hammer maskinen som tar så förbaskat bra , sedan lutande flyes och här kör jag med 13,5 kg hantlar riktig bra tröööööööck och vi avslutade med cable cross . David körde cardio också .

Min bror kom hem idag från NEW York  med massa presenter !!! yippi yeah i fik en snygg old school adiddas track suit !!! nice ! Han har tydligen jobbat otroligt långa dagar och haft det bra dock har han saknat hemlagat mat .

Min dagsform är 59 kg go och rund och tränar på som bara den . ska se till att knäppa några bilder så att ni kan se . Skulle inte vilja säga att jag älskar formen men det är bara att accepetera att det är så jag ser ut just nu och att jag bygger. Har skärt till maten så fet och onyttig mat är ut vardagen dock ok på lördagar om jag är sugen . Orkar inte gå på en lång diet igen så det gäller att inte behöva överdriva med vikt uppgången . Dock hitta den balansen som passar just mig . Jag har inte hittat den än men är på god väg.

Vad har ni gjort för nyårs löften för 2009 ? Någon som vill dela med sig?

Jag har gjort en fiskgratäng till min man
2 x 260 gram fisk
röd lök samt gul lök
100 gram skivade tomater
4 äggvitor
1tsk senaps pulver
salt o peppar


It's getting cold in here

Herre min skapare vad jag fryser och är förkyld brrrrr . Tack o lov att det finns echinaforce och c-vitamin, vitlök har jag i maten då om jag inte direkt måste tugga den rå vill jag helst inte göra det. Harcore när det gäller eller? :o)

Solen skiner men det är riktig kallt ute och barnen är fortfarande lediga och det är bara att hålla ut 2 dagar till så är det back till familje rutiner. Det är en heltids jobb att underhålla barnen om man inte vill att dom ska spela sönder playstation spel eller får tv ögon . Men just nu har dom fått lov att spela 30 min . Indiana Jones lego spel är en favorit just nu och en bil spel .

David har so far gått ner 3 kg och det är bra jobbat med tanke på att det är ju trotts allt bara 4e dagen på diet så det kommer blir riktig bra . Jag å andra sidan ska göra ett tappert försök att sköta maten bättre så min mage mår främst bättre av det. och jag har satt upp en liten del mål med formen för mig själv men ingen morgon cardio är tillåtet !!! Det gäller att byta gamla vanor som man hade innan tävlings diet för jag kan sköta maten när det gäller men fan jag älskar mat och den här kvinnan kan äta när det gäller. Kollade mig själv i spegeln och insåg att fan jag ser ok ut nu men någon kg skulle kunna bort för att inte behöva köpa nya brallor för nu börjar mina gamla bli tight men jag ska varje dag från och med nu försöka att beröma mig själv för jag gör det aldelles för sällan .

Så 2009 är året jag ska beröma mig själv och andra oftare :o)
Jag gjorde fiskburgare igår till min man
260 gr fisk
2 äggvitor
50 gr körsbärgs tomater
salt
vitlök o peppar
basilika

blanda allt förutom tomaterna i en dunke med elvisp och sedan lägg smeten i en stekpanna och stek .Jag steker med hjälp av lite vatten då jag får inte ha olja till. Finns olika sätt att göra och krydda gärna med lite pasta rosso när du steker fisken . När du hälls smeten i stekpannan lägg på tomaterna och sedan lite rödlok är inget fel det heller :o)



ta hjälp av en kastull lock för att vända burgaren jag gjorde en stor men ni kan göra två små också .


servera md en god sallad till då blir ni mätta :o)

Minus 10 grader

ute och jag har frusit i precip hela dagen . Inatt svettades jag dock frös jag också så det var riktig skumt , imorse var jag också riktig trött och humöret var inte direkt den bästa både igår och idag . Jag tror ärligt talat att min mens är på ingång för jag känner igen alla pms symtomen . En av grejerna jag märker är att jag vill äta och är sugen på allt och nästan precip hela tiden .

Jag känner mig förkylld och ont i kroppen så jag kommer ta det rätt lugnt hela veckan tror jag men jag håller på kurera mig förfullt för vi har nämligen inte tid med att ligga och vara sjuk. Jag har massa kläder på för att hålla mig varm också . Så nu är det bara att vila resten av kvällen och låta kroppen sköta sitt.

Imorse så lagade jag mat i flera timmar , gjorde Davids fisk burgare för två dagar och sedan var det dags för min mat och ja just det barnen ska också äta !!! irriterande värre när man vill bara sitta ner och vila men det gick undan och efter det belönades hela familjen med en bio besök . Barnen fik plocka lite godis och jag tog popcorn och vet ni var det var 11 månader sedan jag åt popcorn och shit va gott ! Vi såg ju filmen


Riktig bra och rolig barn film och bio salongen var rätt fullt med barnfamiljer och det ser så mysigt ut tycker jag .
David sov en liten stund då han var riktig trött och har idag också kännt mer hunger så nu kurar magen :o)

Jessica är framme nu i sälen och har det tydligen bra med sina vänner . Den tjejen packade igår ikväll en res väska dock hade hon pachat för 14 dagar istället för 4 ;o) thats my girl !!!! Vi kunde knappt stänga resväskan och då satt vi på den *asg* vilken syn alltså. Men hon är envis !!!

David ska strax köra sina intervaller 30 min och jag kommer nog bara ligga i soffan och vila . Sitter nu och har ont i kroppen .
Frukost äppelkaka
50 g havre
10g kruska kli
10 g spyssilian frön
1 tsk bakpulver
30 gram vanilj protein
3 äggvitor
1 banan
1 äpple

Balanda allt föruttom äpple i en dunke och blanda med elvisp till en smet . Banenen gör att det blir mer som en smet.
Häll i en form och sedan hällper du över äpplen som du har skärt i små bitar . och in i ugnen 200 grader i typ 15 -20 min

riktig god med en kopp te :o)



Nya rutiner , nya planer , ny medlem på diet

Så vi 'är inne på 2009 edan och vi avslutade nyår med några vänner som man har kommit nära under 2008 . Vi var 12 vuxna och 8 barn här hemma hos mig så jag har handlat , städat , tränat och planerat lite inför min mans diet . Det är ju nya rutiner som vi måste komma in i rätt fort för att det ska kunna funka. Under jul ledigheten så lade vi oss rätt sent typ 2 på morgonen och det funkar inte nu när David ska upp tidigt för att köra sin morgon cardio .

Jag är uppriktig förvånad hur folk kan klaga på att jag ville bara ha röster och nu orkar inte skriva i min blogg . Vad är det för stil och dessutom vara jävla anonym fegis. Jag blir så himla less på hur folk tar för givet att man ska bara leverera jämt. Det har varit jul ledighet och dessutom nyår får jag inte ge min familj mer tid ???? är det så himla fel . NEJ !!! skärp er .

Sedan tänker jag ta kål på ryktet som går att jag har röstat på mig själv 300 gånger inför bopdys omslag tävling . FEL FEL FEL jag har röstat 1 gång och det var på min vän JOhan Malm ! Nu är det uppklarat tror ni mig inte så är det ert proplem.

Igår inledde min man sin diet och han ska dieta i 14 veckor så det är tillbaka till att laga massa diet mat och ha matlådor i kylskåpet.. Han kommer äta torsk så han önskade sig mina torsk burgare . Imorse körde vi cardio ihop då jag kommer få köra cardio på helger endast.  Vi har fått lägga om tränings schemat så att det passar oss båda för nu är det min tur att ge tillbaka och hjälpa med allt. Så vi har planerat massor!

Inte nog med att han ska dieta så fyllde Jessica 13 den 1a jan så nu är jag morsa till en tonårs flicka hjälp tiden går riktig fort . En av mina nyårs löften är att bli en bättre mor så det kommer bli lite mer aktiviteter så det innebär att jag måste skaffa körkort. Jag kommer behäöva ha den ändå  då jag ska hjälpa mer med grabbarna under sommaren också på jobbet.

Nu är det min tur att anpassa sig efter någon annan och jag ska vara ärlig det var lite knepigt i början . Nu är det mycket bättre och jag känner mig riktig glad att David kör på  och är så fokuserad.

Nyårsafton var otroligt skoj , vi hade 3 rätters middag och jag lovar coach var i högform . Dock hade dom flesta glömt bort att säga att man skulle vara i bra form inför festen , coach var ju i topp form för han skulle vara hårdast på nyårsafton men tightas av alla var nog David ;o) hahah . Jag och Johan som är kcal känsliga var dom enda som inte räknade kcal *asg* för det suntes på oss båda två hhahhaha men men nya tider som sagt.  Oxfile provecale , laxrullar , potatiis gratäng och efterätten var Gino mums mums . Jag hade också bakat massa bullar och pizza bullar . Hanna från Body tidningen var här med Linus . Johan Ederer var på plats med Fredrik och hans tjej . Min granne Marita med familj fanns också på plats . Sedan hade min dotter en vännina som firar alltid nyår med oss.

Någon på festen drack vin som om det vore cola light *asg* och jag kan säga att jag måde bra ändå tills jag drack lite bailys då small det till men som tur var så var klockan redan halt två  och barnen var i säng *puh* Men det var en underbar bra kväll och en otroligt bra start på året. 1a jan dotter fyllde 13 år , massa små tjejer här hemma hos oss och vanni hade mysdag med familj och peter och Camilla. Åt på vega baren och bara helt enkelt njöt av sällskapet. 2 a jan Jobb och diet start och planering för året. Idag , cardio , laga, mat , åka och shoppa med barnen , träna , laga mer mat och nu äntligen får jag sitta ner i några minuter och bara slappna av och andas.

Imorgon bitti upp innan sju kör cardio och sedan ge alla barn frujkost och sedan ska vi alla köra Jessica till centralen då hon ska åka bort till sälen i 4 dagar med skolan . Vad händer mer Jo Ben kommer hem imorgon från New York och på Måndag anländer min kära lillebor kl halv tre på arlanda.

Ja så nu snälla tro inte på alla rykten , va inte otrevlig med kommentarer , va glad och njut av det nya året 2009 .
Jag har mycket att göra så kanske några dagar hinner man inte med bloggen .

mvh
Vanessa 
detta är frukot ;o)

RSS 2.0