Happy new year

Hallå hallå
Gus så dåligt jag har varit med att uppdatera min blogg men jag har ju haft rätt mycket att göra . Jobbet rullar och våra anställda börjar komma hem från sina semestrar så snart är det verkligen full rullning igen . Tiden känns som att den rinner iväg nu fortare än någonsin .

Tänk er att ett hel år har gått redan och hur mycket har man hunnit få gjort? Jo massor men bäst av allt är att jag äntligen fått uppnå en dröm jag haft länge och det var att stå på scen . Så nu är det nya mål för 2009 och mycket av det har inget med tävling att göra . Just nu tränar jag på riktig bra och jag är starkare än tidigare så allt går som det skall . Jag har ju träningsvärk 7 dagar i veckan sedan tävlingen och jag lovar fy va det känns . Coachen har lagt om min träning för att jobba på det jag behäöver mer av så det är att nöta nöta nöta tills det kommer. Tänk er hur tålig musklerna är , alltså vi tränar dom så att dom bryts ner dagligen och ändå läker den fort . Mycket intressant detdär tycker jag .

Ja ikväll är det fest här hemma hos oss 12 personer kommer och jag kommer ha 8 barn här så det kommer bli otroligt kul. Ser så fram emot det att det pirrar i magen . Mycket måste göras fortfarande och just nu väntar jag på David som skall klä på sig därför passar jag på att skriva här till er . Vi kommer ha förrätt, huvudrätt och en efterrätt som är lyxigt värre .
Bruschetta med lax
Oxfile provencale med potatis gratäng
gino med glass :o)
på det bakar jag bröd , pizza bullar och vanliga bullar då jag gillar att baka
och en foccacia :o)
lite godis , chips , dricka ja det är ju nyårs fest .
Massa roliga lekar

Jag mår bättre nu att jag är hemma och har koll på vad jag äter , på det sättet menar jag att jag inte öder på med ioliv olja som min mor gillar att göra , eller grädde , jag har olivolja i min vardagliga kost nu men inget överdrivet. Vikten börjar gå ner av att bara äta nyttigare nu.  Vill ner till 57 kg och det är 2,5 kg ditt och det bör fixa sig relativ snart. Lobvat mig själv att inte stressa upp mig . Tävlingsform är ändå tävlingsform så offform får man hitta det man trivs bäst i själv.

Under Jan 2009 kommer jag lägga upp lite olika recept jag har lekt med och dom är goda jag lovar . Dock kan jag varmt rekommendera er att leka själva i köket för det är så otroligt kul att skapa god nyttig mat .

Nu ska jag iväg i shopping jungel och försöka få det klart snabbt som blixten mcqueen ;o)
om inte vi hörs senare så passar jag på att önska alla ETT GOTT NYTT ÅR !!!
tack för detta året alla som läser bloggen !!!
mvh
Vanessa

Home sweet home

Oj så härligt att vara hemma igen och få sova i sin egen säng !!!
Min vistelse i Danmark var mycket lärorikt på många sätt . Har haft små tufft med mig själv att hitta min balans efter tävling men är på god väg . I danmark allt mamma lagade vat fettigt värre och jag hade lovat henne att julen så skulle Vanni slappna av . Men saken är att har man ätit bra mat länge så är det svårt att njuta av all mat men choklad var något mina smaklökar gillade.

Jag och David Bakade vår egen Pizza eller jag bakade barnen då jag ville inte ha  och David sin egen :o) vi Spelade in allt då det var skoj faktiskt . Jag åt två slices hemma det som blev över och det var rätt gott. Min mors pizza från pizzerian är så mkt godare .än den jvi brukar äta här i sverige , det är nog att det mesta kommer direkt från italien . En sak jag lade märke till mer än vanligt hur mkt snabb mat  ställen det finns i danmark och hur nära varandra dom är så priserna är låga  dessutom . Som på Amagerbrogade fanns det två stycken pizzerior  mitt emot varandra , sedan 50 mter bort kommer en that hak friterad takeaway och yttligare 30-50 meter kommer 7 eleven med mkt mat samt kyckling hak mittemot och då börjar festen här people , på ung 200 meter finns det 1 stor ställe från kentucky friend chicken , 4 pizzerior , mcdonalds och jensend biff house , sushi hak , yttligare en thai hak . 7-8 kiosk , 2 bagerier 3 cafe now we are talking food right here *asg*
Hur orkar dom för att det fortsätter ju det är fullt med mat överallt. Det värsta är nog alla goda bagerier som jag som ung brukade kunna äta hur mkt som heslt och inte gå upp ett skit och nu skulle det attakera mina lår brutalt !!!! Nä men vad man förändras eller hur !

njutning för min älskade man


Otroligt mycket sånt här fanns överallt


Stora bullar med med mycket socker !!! Min lille socker råttor gav bullarna 5 + :o) Mormor köpte varsin till dom och det var ju trotts allt lördag .

Nä nu ska jag nanna lämnar er med en bild på runda jag

Godnatt

True Love


David and Vanessa love thats lasts 4 ever
Ælskar dig David otroligt mycket !!!!

Long time no see

Hallå Hallå
God Jul mina læsare !!!!
Jag sitter just nu i min mors køk och har gett mig sjælv en liten pause från matlagning. Min mor dessutom æger i køket så jag står typ bara i vægen . Jag har inte skrivit på några dagar dock har jag trænat på som vanligt och skøt maten :o) Att vara så diciplinerad under offseason då man ska bygga ær lite mer av en utmaning æn jag trodde, dock tycker jag att jag lyckas bættre och bættre før varje vecka .


Såg nu också att Body tidningen ær ute i butik och jag måste erkænna att det kænns riktig konstigt att se sig sjælv på omslaget. Igår kom vi ner till min mor kl halv tre på natten och jag på væg ner han tænka lite om året som har gått. Alltså jag har lyckats att få min drøm uppfyllt att næmligen stå på en bodyfitness scen . Jag gjorde mitt bæsta och jag kom 2a :o) jag lærde mig massor på vægen som tex hur jag och min man funkar otroligt bra ihop och ær en oslagbar team . Vår band ær nu så mycket starkare och kærleken ær underbar. Jag har lært mig mer om mig sjælv hur jag ær som person att jag faktiskt kan få mina drømmar till verklighet. Jag har blivit helt enklare en starkare kvinna.


Nu har några kallat mig før super morsan men jag anser mig vara en vanlig mor som har drømmar och tænker uppnå dom æven med barn . Att jag har barn gør ju resan så mycket roligare !!! Alla jag ælskar som mest delar min resa och vi hjælps åt . Som tex min dotter sopm ær snart 13 hjælpte till med Neo på morgonen før hon ville ju ha en ny dyr mobil så man gjorde en deal. Hon var riktig nøjd och jag fik lite mer hjælp. Min man tog øver kørande till och från skolan då jag jobbade eller kørde cardio . Nu ær det næmligen så att vi har ju jobbat upp vårt føretag så att jag kan under kortare perioder vara lite mer flexibel . Men jag hade inte kunnat få denna underbara resultat utan mina familjs backup . Jag ær envis nog men stød behøver man . Så ni alla kan oavsett jobb bara viljan finns dær tillrækligt nog och du planerar i detalj .

En annan sak jag vill ta upp och det ær att jag ofta får kommentarer att jag bør lær mig stava rætt och ja det jobbar jag på men ni ska veta att svenska ær min 4e språk som jag dessutom ær sjælv lærd, så jag ær ingen direkt mæstare ok .

Jag såg att gymgrossisten lade med mig i deras reklam utskick :o) det var skoj då en kille på gymet sade det till mig . Kænns skoj att ha lyckats detta år och det ær tack vare min man David , P-A , och Petra :o) Grym team alla 4 och resan fortsætter nu i vår med David .


Jag avslutar nu men återkommer imorgon med lite nyare bilder på den nya jag :o) offseason Vanessa som lever ett vanlig liv men fortfarande har mål i sikte.

Nu ær det myspys och ett glas røtt :o)
god jul alla

Jule tider

Nu att tävlingen är över och livet är nästan tillbaka till det vanliga så finns det otroligt många frestelse . Jag sköter maten dock låter jag mig själv ibland att njuta av något, och risken finns att mina smaklökar tycker det är himmelriket att det slinker ner mer än tänkt. Under första veckan efter tävlingen fik jag snabbt återvända till diet mat då smärtan och trycket i benen var för mkt jag helt enkelt reagerade riktig starkt när jag började äta igen . Mineral balansen ska återställas och min kropp ska åter hitta sin egen funktion utan fettförbrännade , utan kaffe mm som jag använde under diet.

Det är som om kroppen stängde av sin motor och jag blev en marshmellow och det är en tuff situation då man kan knappt gå . Ja något nytt har man lärt sig att nästa gång tar man det lugnare då man vet att kroppen min är extra känslig och samlar mer vätska av kollisar.

I veckan åt jag och min man på Il piatto och jag tog en kyckling sallad då den är min favorit just nu och efter det tänkte jag ja du är värd en dammmsugare och det slank ner 3 damnnsugare utan problem och herremin skapare det var så gott . !!!! Hur fik jag betala för det ? Jo jag kunde inte gå igen så det var bara att acceptera  läget och vara skit sur på sig själv och gnällig :o)

Igår så var det julavslutning på min dotters skola och dom sålde massa bullar kakor och mjuka BROWNIES  ja ok tänkte jag shit nu är jag otroligt sugen på en mjuk brownie och Vanni köpte en bulle och en brownie och det är trotts allt till 9ornas klass resa till våren . Åt 1 bulle 2 brownies och några pepparkakor och sedan var jag glad . Jag märker att jag har inte fått avreagera  mig så allt gott men måste nu skärpa mig tills min kropp är återställt . Det som är bra är att kroppen har ju trotts allt börjat stabilisera sig. Jag ser ut som en stor marshmellow på en vikt av 59,6 kg . Hur mycket fett vet jag inte då det är första gången men just nu känns det lite som om man är på ruta ett . Man måste ju jobba lite med dom kvinnliga tankar då man mest känner sig ledsen att formen är borta men detta är bara något tillfälligt och jag är medveten om det. Så varför har vi dessa elaka tankar i våra huvuden ? Är det omedveten själv desdruction? Jag vet inte men jag vet a<att dom flesta kvinnor har det .

Jag är inte ledsen att jag vill gråta men man är små beviken ändå att alla vad såkallad markeringar är borta . It's just part f the game eller hur people.

Jag har bakat en hel del gott dock nyttig gott. Georg har en baktävling och det har satt fart på mig och jag ska lyckas fan . Så det gäller att ha bra fantasi .

So far har jag gjort om min frukost fmed 50 gr havre , frön och kruska , 40 g protte och frukt till en härlig äppelkaka som jag kommer senare idag lägga en bild på . Helt gudomligt gott !!!! Inget fett använder jag alls , David fik en också och det var rätt skoj att se oss två njuta med varsin kopp te och en stor äppelkaka :o) MUMS !!!!

Träningen går bra och jag känner mig starkare och starkare och jag ör på rätt bra vikter . Varierar min träning från tungt och få reps till att avsluta med att köra högreps . Hur som helst det viktiga är att man tycker det är kul och roligt att träna.

Imorse körde jag 30 min promenad för att få en bättre cirkulation i kroppen då den kämpar fortfarande. Jag har otroligt lätt för att gå up i vikt ... Min kusin Silvia såg mina bilder nygligen på min facebook och hon ramlade av stolen . Hon visste att jag tränade och dietade för en tävling men hade ingen direkt bild av hur jag skulle se ut och varför jag gik upp så pass tidigt varje morgon . Hon började samtalet med en massa italienska svordomar av ren avundsjuka hahahha och sedan sade hon att hon tyckte jag var tok duktig att jag är den enda kvinna i familjen som har sett sina magrutor *asg* Rolig tjej det där . Fik höra att jag var en liten asshole för att den blå bikini var så snygg :o) hahahha Nu kommer man få höra en hel del till jul när man ska ringa alla .

Tänkte skicka några bilder till min far ....hmmm ska jag göra det ? Vi har inte pratat på säkert 10 år ...oj vilket dilemma .

Min frukost idag var en byggare bob frukost vet ej om jag ska skriva ner det men den här kvinna kan äta . Bör nog ha en ätartävling med David , Petra, Pa och Johan  jag tror jag skulle kunna vinna mohahahha
Min frukost var havre protein pannakakor med banan i mitten och choklad hypro över och 3 skål med musli med nötter och yoghurt *rodnar* jösses har ni någonsin sett en italiensk marshmellow?

David börjar snart din tävlings diet och det ser ut att han ska köra byggning för nybörjare ;o) min egen byggare bob och sedan har vi Peter på gymet som är Älgen som bygger ;o) David och Peter körde ben och båda hade ont i en hel vecka hahahah så skönt att se då dom körde på som fan och gav allt .

Köp gym kort nu , vänta inte tills efter nyår ge er själva en bra present . Haninge hälsostudio har otroligt bra och rena lokaler samt att dom har grupp träning , tuffa och lättare spinning pass men bäst av allt bra och glada medlemmar . Det är inte så opersonligt som SATS där är man verkligen välkommen . Personalen är glada och trevliga och det går att köpa hemlaga GI mat på plats . Jennie är en grym kock.  Dom jobbar på att förbättra lokalerna och det finns otroligt bra med fria vikter och maskiner . Så ring idag och få mer information Tfn: 08-745 00 40

Nä dags att jul shoppa people
Bild Tagen av min man David
 


Träningsvärk

Hallå hallå
Lilla Vanessa lever och tränar på som hon ska :o) Jag lovar att jag ligger inte på latsidan och jag har ont precis överallt !!! Att träna med extra energi är så otroligt kul och så längtar jag efter varje träningspass och det glädjer mig enorm mycket. Även om tävlingen är över och jag har uppnått mina mål för 2008 så tycker jag fortfarande att allt känns roligt och skoj med både jobb och träning .

Många frågar mig vad min nästa mål är vad gäller tävlings delen och det får vi helt eneklt se och se hur bra jag svarar nu på det nya tränings uppläget . Som många märkte så har jag inte Naturligt stora axlar ;o) så jag får jobba extra hårt för att få dom lite större . Jag gillar min fysik vad jag sett på bilderna och självklart kan man förbättra en del och det är just det jag ska göra utan stress . Här ska det njutas nu av livet med extra energi.

Jag läser i många bloggar på kvällarna och alla efter tävlingsdiet skriver om mat *asg* det är så roligt för att det är just det jag håller på med också men har lugnat ner mig . Just nu så lagar jag bra mat  och det känns skönt att ha mysfredags kväll och en fri dag på lördag . Jag gillar inte att vräka i mig mat men gillar att ha en bra portion av bra mat på min tallrik och känna mig mätt .

Just nu  äter jag så här
Frukost : havregryn och Hypro samt en frukt
Mellanmål : Hypro och frukt / kessela med frukt
Lunch : Ris / potatis , kyckling / kött  och massa grönsaker
Före träningsdrnk
efter träningsdrink
Middag : samma som lunch
Nattmål : Hypro

Sedan kör jag multivitaminer , omega 3 , c- vitamin  dagligen  :o) Vitlök i maten också .
En riktig favorit just nu är kyckling med ris och vitkål som jag stker i stekpannnan med chili och soja !!! wohooo så otroligt god . Får inte nog av den här goda rätten .

Finns det någon som har tävlingsbilder på mig så är jag intresserad   bara s ni vet :o)
Bilder från Marcus
Ny vecka nya tag

Ja då var dety redan måndag och dessutom redan den 15 dec !!! Tiden går för fort nu herregud man hinner knappt med . Nästa vecka är det redan jul och vi ska bila ner till Danmark . Shit det är helt enkelt att göra things to do lista så man inte glömmer något .

Idag är det träning men innan dess är det boka möten , fakturera och marknadsföra då vinterna är här och vi har högsäsong under sommaren . Så för våran del får det snöa jätte mycket för då ghar vi mycket jobb :o) och det gillar vi verkligen .Idag återvänder jah till vanliga matrutiner då helgen är över . Så mera god mat och gottigott nästa helg . Måste låta kroppen hitta sin egen balans skulle jag bara fortsätta att vrål äta skulle jag lätt hamna på samma vikt som innan diet *asg*

Jag har unnat mig lite trio plex cookies och lite nötter och frukt under förra veckan . I lördags gjorde jag protein rika våfflor och en och en halv paket lätt glass slank ner utan några som heslt problem . Gissa om det var länge sedan man njöt av glass så pass mycket!!! Jösses det var som himmelriket för mina smaklökar .


Idag blir der ris kyckling och grönsaker till lunch ,med soja sås och det är så himla gott. . I love it !!!!
Min mor tog en bild där man såg hur bra mina ben var på tävlingsdagen :o) jag var nöjd själv .


Jag och min baby


Så nu börjar det på alvar min offseason träning och jag ser fram emot en grym tränings år för min del under 2009 .
Jag kommer skriva vilka kostillskot jag kör senare idag .

Omställningen är tufft

Min kropp har det tufft just ju . Vågen visar redan 58 kg  och jag ser ut som en mini köttbulle och det är en vecka sedan jag tävlade . Svårt att gå ner i vikt  men hur lätt som heslt att gå upp . Jag försöker hålla igen men nu i helgen var det en del mys med barnen och min man och idag har kroppen ont . Skla hålla bra kost till veckan och hoppas på att all överflöd vätska kommer släppa.
Jag och Lina vid invägning :o) tjejerna från Styrkadirekt


Jag kan säga att man bör ta det jävligt lugnt med maten efter en tävling dock kan det vara svårt första gången :o) Jag hhar tränat en del förra veckan och börjat min första kreatin kur :o) så skoj det ska bli och se hur jag reagerar och jag har träningsvärk precis överallt!!!! och grymt mycket.
Jag och Branch Waren


Träningen känns riktig kul just nu och det går som det ska så om någon vecka eller två när kroppen har hittat en bra balans igen kommer det kännas ännu bättre . Imorse har jag lagat matlådor för veckan för mig och David samt lunch till barnen . Vi var iväg och köpte två filmer också på Eko i Länna. Det mesta vatten håller jag i benen känns det som , mega tröck i benen och fötterna !!!!!!gahhhhhh
En laddad Calle :o)

På fitness festivalen förra helgen träffade jag på flex Lewis flera gånger då vi bode på samma hotel. Trött var han men otroligt trevlig. En kille som gillar att träna tungt och det gillar jag med :o)

Igår körde jag rygg och jag är nästan tebax på min gamla styrka så jag är grymt nöjd so far

Så här smal i ansiktet är jag verkligen inte längre hahahahahah .
Peace

Tomte morsan

Godmorgn mina läsare
Jag har inte direkt tagit det lugnt efter tävlingen då det är en hel del jobb och tid att ta igen med barnen . I måndags så åt jag indisk lunch ute med min man och vi hade det riktig mysigt . Lite ovan att äta annat mat å mina smaklökar tyckte attdom kunde ha kryddat maten bättre och jag skippade såsen för den var jag inte så förtjust i ändå . Men det gäller nu för kropen att itta sin balans ju .

Formen är som bortblåst tyvärr det är ju trotts allt första gången jag får uppleva allt så jag äter bra mat men mer av det för nu ska jag bygga lite mer muskler . Jag älskar att träna och jag har fått ta det lugnt innan tävling så jag var långt ifrån sliten . Jag tycker det är sååååå skönt att vakna på morgonen och inte behöva köra cardio hahahha niiiiiiiiiiice me like . Jag har gått upp fort och rean ligger mellan 5-6 kg plus dock har jag också början använda kreatin både före och efter passet och det är såå skoj . Började träna lungt för att få iång cirkulatin i kroppen och gissa hur skönt det känns . Jag ska vara ärlig att det var tufft i tisdags för mina ben och fötter var grymt svullna med massa vatten och allt är så nytt att jag hade svårt att gå . En svullen säl kan man säga att jag är . Dock är det såå skönt att inte behöva känna sig så liten längre :o) ju känner jag som en liten vattnig biff och jag har accepterad det. Lite läskigt dock hur fort man rusar upp i vikt men som sagt jag vet nu hur jag kan göra annolunda nästa gång .

Igår bakade vi bullar och foccacia hela kvällen då min dotter skulle ha med sig bullar till Lucia firandet idag  och Neo skulle ha med sig till julbordet på förskolan . Jösses vad jag höll på länge men det var kul.

Vet ni vad jag sver hur bra som helst och snarkar till och med nu *asg* David har spelat in mig när jag sover med moilen och jag öll på skratta ihjäll mig . Mer kollisar i kroppen gör mycket . Det är så kul att träna också både vikor och jag är igång efter tävling och det är så kul. Jag tränar med min man och jag har verkligen kul på gymet. :o) Igår körde jag ben och jag höll på dö ärligt talat körde djupa böj , utfall, benpress , baksida ben och idag har jag en sådan härlig träningsvärk ipå min gluteus .

Jag kommer fortsätta blogga och skriva om min träning , mitt liv som mamma och skriva om matlagning . Många har frågat mig hur man får snygga magmuskler och det är genom att träna magmusklerna . Jag kör mycket crunches på pilates boll eller hängande benlyft . Jag varierar min magträning så att det är kul .

Idag kommer jag svara på alla härliga kommetarer jag har fått och kameran kommer följa med mig på lucia firande :o)
Härligt med ett nytt kapitel i mitt liv och nu snart börjar min man sin diet . En sak som är skönt är att jag känner mig inte tom efter tävling jag ser möjlighet till nya mål och njuter .Video FilmTvå videos från tävlingen
Missade att skriva att Ena filmen gjordes av Robin och den andra av Fever
Ber om ursäkt för missen
.

On stage

Eter första ronden i svarta bikini så fik vi vänta backstage för att se vilka tjejer gick vidare till rond två . 15 st gick vidare och jag var en ut av dom . Eftersom jag hade inga förväntningar så blev jag jätte glad . Tjejerna backstage var riktig gulliga av det lilla jag fik prata med.
Sedan var det lite vila och påfyllning med mat i magen och sedan bara börja om från början med att yta till badräkts ronden och smeta på mer brun färg :o) Man fik pumpa en hel del då jag saknar axlar men det ska jag allt jobba på .
Upp på scen och posera så bra man kunde . Baddräkts ronden visar inte min fysik helt och hållet då jag behöver mer rygg och axlar men hej första tävlingen är jag sjukt sjukt nöjd.
Sedan var det bara att vänta för att få veta vilka 6 ut av 15 tjejer gik vidare till final. Väntade backstage och sedan kom killen och ropade upp dom som gick vidare och jajamen nr 59 gik vidare och oj så glad jag var. Lina Johansson gik också vidare så lyckan var grymt stor backstage .
Bara att göra sig klar äta på och ge allt för sista ronden men främst av allt ha så kul som möjligt. Jag hade så otroligt kul på scen .Jag kände mig avslappnad , glad och bekväm . Det är helt klart något jag vill göra om men när det blir et jag inte än .Så jag fik en 2a placering på min första tävling och det är grymt. Jag är nööjd för att jag tyckte att alla tjejer hade kul pås cen och kom i bra form . Jag vet vad jag måste jobba på och det ska jag göra med glädje .
Jag vill tacka mina sposorer
David Frykman
Min Barn
Dmtak
Styrkadirekt
ClazzyFashion
Haninge Hälsostudio

Och David Frykman är utsedd till Årets underbaraste man och bästa vän
P-A och Petra Sveriges bästa coacher
Camila och Peter grymma vänner som gett enormt bra stöd när det var som tuffast.

Fitnessfestivalen 2008

Dessan blev klar med sminkningen och hon och David åkte ner till frukost buffen och njöt säkerligen av en god hotel frukost. Jag sade till Dessan att ta min plats då jag ändå inte skulle få njuta av en sådan frukost och glad blev hon :o)

Vid 9 tiden kom Paula och min mor till min hotel och min mamma var så otroligt glad . Tänk er en kvinna i 49 års ålder som skulle vara med som åskådare på en bodybuilder tävling . Undrar vad hon tänkte . Hur som hon tog lite bilder och hjälpte mig packa lite . Sedan kom coacherna och jag och min underbara Petra skulle iväg till backstage området för att hitta en plats där vi kunde ställa våra saker och kolla tiderna mm . Väll på plats så var det som att kliva in i en ny värld :o) oj jösses från påkläda till helt nakna människor och det är inte något man ser varje dag hahahahah .

Jag är lite mer blyg och vill gärna inte visa mig helt naken så lite diskret var jag när man skulle byta om . Visa tjejer var nakna och målades med färg men det såg helt klart ballt ut !!! Jag klev in i min egen liten tävlings bubbla väll på plats och kände mig lugn och hamonisk . Jag visste att jag hade den bästa teamet med mig och det var bara att göra precis som dom sade och hade lärt mig .

10,00 Dax att sätta på sin bikini och börja sätta på mer färg på kroppen och kletig kändes det ännu en gång men så kul att se förvanligen framför sina ögon. Och skoj att se att min motstånd var hur bra som helst för mig desto tuffare motstånd desto bättre för då får man veta vad domarna tyckte . När det var dax att pumpa upp innan man skulle på scen så kändes allt riktig bra och jag gik upp för trappan till backstage området och vi fik tyvärr vänta längre än förväntat då classic pro killarna fik kämpa lite längre tid .

Dax att gå på scen nr 59 Vanessa Frykman :o) dessutom 59 året min mammam är född så detta kunde inte varit bättre . In gick jag på scen och jag kände mig så lugn och mådde bra . Mina tankar var bara new world so just do your thing :o) Vi poserade för publiken och domarna och jag hade bra ögon kontakt med coacherna och min man . Jag är riktig nöjd över min posering och jag lovar jag har fått jobba för att få den bra hahahah ni skulle ha sett hur jag poserade från början *asg*  Det enda som var riktig jobbigt var att jag fik kramper i mina vader eftersom vi var ju trotts allt 20 tjejer och vi fick hålla linen rätt länge . Svetten rann också då det var riktig varmt på scen :o)

Kommer skriva mer senare igen håller på ta igen på jobbet :o)
men lämnar med lite bilderen fin bild

Kommer skriva mer imorgon just nu ska jag låta kroppen  vila och vänja sig med mer mat  och vatten under huden .....blääää sikken känsla  men det kommer läga sig snart.
hur som fik en vackert bild av Marcus

visst är den fin .
Och vet ni vad ? jag kan fortfarande inte fatta att det är jag på bilden hahahahah
sanlöst  va .

Vilken dröm

Först och främt ska jag korrigera något som inte kom fram på scen igår och det är att den här resan hade inte gått utan min mans stöd och hjälp. Han hjälpte till otroligt mycket och just därför är vi ett kanon par ihop . Jag kallar oss the dream team :o) Så till min älskade man , I really love you to death ! min bästa vän day in and day out .

Sedan har vi Per Arne Anadersson och Petra Lundin
Vart ska man börja ? Vilka ord ska man välja för att få fram allt man vill kommunicera ? Man kan säga att dom har gett mig i början av min resa den nakna sanningen av hur jag såg ut . Blev jag ledsen ? Nej jag vart glad av att få ätligen veta sanningen och att det gik att göra något åt saken . Det fanns ju trotts allt lite små tvivelom jag hade det i mi att klara en tävlings diet och jag idag hoppar med glädje attjajamen jag klarade det :o) och kommer göra det igen .

Per Arne du är en man som ingen kan slå i tuffhet och hårdhet . Dina kunskaper i området med träning och kost är helt otroliga . Du är en levande bevis att vill man något tillräkligt mycket så går det verkligen att uppnå det . Din vägleding mot scenen kan inte varit bättre och jag är STOLT att ha dig som coach och funnit en ny vän för livet . Vårt motto är nu Just do it !!!! Men det bästa är att ny vänskap har skapats !!

Petra Lundin Jösses kvinna du är grymmare än grym !!!!!!!,. Både din och P-A's ärlighet är och snällhet är så otroligt . Och vilken kompleterande coach du är i the final toaches och det är just som gör er två en sådan bra team i j det här sporten . Sedan att du är så snygg och het med två cherrys är verkligen en stor bonus *asg* Nä men du fattar vad jag menar eller hur ? Tack tack tack för allt

Nu till helgen
OH MY FUCKING GOD !!!!!
Vart ska man börja liksom jag är fortfarande i chockstillstånd men så oroligt glad att jag tog mig i mål . Vi börjar med fredag då det var inregistrering , man kände sig slät då vi hade tagit rätt bra med salt dagen innan så att klä av sig och visa vad man då kallade sälform ( host host ) kändes sådär . Jag höll mig lugn och var först i kö för att mäta in mig och LIina var bakom mig . . Så av med kläderna in och dom kollade längden och 160 fortfarande !!! Jag tittade inte ens på konkuransen så jag ansåg inte att detvar någon ide att låta skallen leka lek med mig just då .

Hemma på hotel rummett var det vila vila vila som gällde och det gjorde susen för mig . Under lördag så var jag en stund på mässan och handlade lite nya plagg från better bodies , jag älskar deras mysiga kläder !!! Träffade en hel del folk och blev snabbt riktig slut och återvände till rummet. Paula kom och hälsade på med sin sambo Jörgen .

På kvällen börjarde det kännas små overkligt att snart var dagen D framme och jag kände mig utvilad och bara lite nervös . Coach gav mig min laddnings mat och jag njöt njöt njöt !!!! Kan ni ens tänka er hur gott en banan smakar efter 8 manader ? Så otroligt gott heaven heaven för min del . Jag njöt under natten med maten och kunde inte sova  så det blev att ligga i sängen och kolla film natten lång .

Kl 6,45 kom coach och skulle sätta första lager färg och det kändes sådär lagon kletigt ;o) så han och David lade färg och det var riktig kul att se förvandlingen från miss white till hot chocolate. Kl 07,30 kom min vackra dam Dessan till mitt rum och hon sminkade och ja ni såg förvandlingen själva på scenen . Helt outstanding så Tack gumman .

Ska iväg nu så jag lägger upp lite bilder som jag hittade snabbt och skriver mer om helgen senare . Livet går vidare och jobba och mammarollen kallar .

to be continued .........

Jag och min mamma

Jag och min Älskade man David .

Jag och Åsa två grymma morsor

And the winner is

tadadaddada

Johan Malm och Vanessa Frykman

benen börjar ta sig bättre

Ja nu börjar man se att benen börjar ta sig som jag vill det och det känns jätte bra :o)

trött men glad

Ja då har man varit på mässan och träffat en hel del folk . Flex lewis och branch har man hunnit byta några ord med. Coach är å väg upp nu för att öva lite posering med mig .

Johan tävlar idag och det ser bra ut har jag fått höra så det glädjer mig enormt mycket då han har verkligen gått in helhjärtat . Man blir trött av att gå nu så jag kom tebax til hotel rummet för att få vara ifred och bara vila mig .

David hann handla lite och camilla med , själv gillar jag att fynda och det gjorde jag :o) happy girl .

Nä nu är det sängen och snart är det mer maaaaaaaaaaaaaaaat wohooooo

börjar närma sig luciapokalen

Hallå
Så nu har jag duschat och klät på mig och jag väntar bara på David som ska komma upp från frukosten . Känner mig bara lugn och harmonisk och gissa vad ikväll får jag ladda med lite gotti gott gott !!!!! jag längtar ju !!!!
en puss till mina barn

en kram till Mina läsare

Min vatten flaska från en bra sponsor

midjan

inte bästa posering men inte lätt när man ska sköta allt själv hahahhaha men det ser bättre ut live .
nu ska jag åter igen vila i sängen . puss och tack ännu en gång för alla kommentarer och sms !!!!!
p.s
det ser ut att jag vann omslag tävlingen !!!!!!

Godmorgon

Så nu är det lördag och det är bara en dag kvar !!!! Inatt lyckades jag till slut somna och sov riktig bra . Coach var här nyss och kollade formen och det är bra so jag är glad.

Å nyss min frukost hahaha vitargo som är såååååå gott och potatis med torsk mums !!! David är vaken ch ligger i sängen han skulle ner och äta frukost med Peter och Camilla vid 9 tiden .

Visa personer förändras inte ett dugg ohc inte går vidare med sina liv vilket är rikti tragisk , växt upp move on once and for all !!

Idag ska jag som sagt ta det riktig lugnt och njuta av att f vara med min man !!!
kram

Mitt i natten

Lördag morgon och lilla mammi kan inte sova :o) ja men om tur är så sov jag några timmar . Coach tyckte formen tog til sig riktig fint igår kväll så jag fik äta en extra matlåda ;o) mums va gott med torsk ch potatis . Per Arne är en otrolig erfaren person i området så jag litar på honom till 100 %

Nu people kom det fram en jäkla massa sms på min mobil så tack så otroligt mycket för alla lycko önskningar !!!! Jag har trööööööööööööcj just nu !!!

lite dåliga laptop bilder


biceps

Ni ser hur trött och törstig man är hahahahha och detär några timmar kvar innan man får äta och dricka

Invägning klar

Ja folks då har man varit på invägning , man betalade tävlings avgiften 350 kr och sedan kollade dom min längd och jag är fortfarande lika kort 160 cm hahahha. Har inte växt på flera år så lika bra att vara lika kort lvet ut eler hur :o)

Jag tog av mig kläderna gick in och ut igen kollade inte in konkuransen för jag tycker inte att det är någon ide att göra det . Det är trotts allt inte ikväll eller imorgon jag ska tävla det är ju på söndag och då kommer jag vara klar och i mitt livs form .
Fyfan va glad jag är , min resa lutar sig mot sitt slut och jag är ensam kvar nu på hotel rummet och kollar in idol !! David är med Peter och Camilla på mc donalds och det är skönt att han har någon att umgås med då coacherna r på middag med swedish fitness gänget . Jag är så sugen på mat men får inte äta mer tills imorgon bitti då jag har ätit mina matlådor för idag .

Gud vad jag saknar mina barn !!!!! jag älskar er otroligt mycket bara så ni vet . Jag har ingen mottagning på mi mobil men David har det . Imorgon ska jag ringa tele2 och fråga vad det är som händer för at jag kan ringa men ingen kan nå mig !!!!

Ja nu ska jag ligga i sängen och fortsätta att vila mig i form :o) hörs lajter again people
love y'all

Vila på hotel

Ja nu har vi varit här i göteborg i några timmar och jag har bara legat i sängen och vilat . Känns rätt skönt att bara ta det lugnt och njuta av tystnaden och lite film . Kl 18 ska vi till det andrs hotllet för invägning och just nu känner jag mig väldigt lugn. Formen är på god väg så jag överlåter det till min underbara coach Per Arne :o)

Kl fem imorse var jag uppe och jag sov inte så jätte mycket inatt så vi åkte tidigt för sista tömnings passet i solna . Inte så jätte lätt att träna med så lite energi men det var så otroligt värt det för alldrig i mitt liv har vitargo varit godare hahahha. Min första laddnings mål potatis med torsk var också ljuvligt god ojojoj people tänk att vid det här läget så lite gör så mycket för en . Imorgon kommer mammi och hon ska ha med sig lite smått och gott till sin lilla flicka så ni fattar hur jag längtar . Kommer köra på med potatis och torsk imorgon och sedan får vi gå efter känns inför söndagens tävling .

Jag kommer sätta på färgen söndag morgon kl 7 och Dessan kommer hit halv 8 och ska sminka mig . Gus så spännande va :o) Jag känner mig lugn just nu och det är ju skönt. Känns ovan att vara rakad över hela kroppen ju så grymt len .

Peter och Camilla är på väg ner till göteborg och om lär vara här lagon tills vi är klara med invägning sedan får vi se vad som sker men vila står på min schema.

Resan ner i bilen gick bra det enda jobbiga var att min rumpa tappade känseln hela tiden men det är något man fåt stå ut med helt enkelt. Min bästa vän min man är med mig och jag älskar honom så otroligt myket för allt . Fattar ni hur tacksam jag är att han hjälper mig så otroligt mycket . Yes !! snart får jag äta mer potatis börjar känna mig små hungrig igen hiih this chick loves food ya now ;o)

Imorgon tävla Johan Ederer och det ska bli skoj han kommer få njuta av god mat på kvällen medans jag får väta en dag till . Jaja vill man bli fin får man lida lite pin va ... hahahha

Mina biknis är grymt fina och skorna med ska bli kul att visa er hur dom ser ut sedan . Shit det är grymt nära en dröm jag har haft länge och jösses vad skönt det är .

Vi hörs snart igen tills dess
xo xo
Vanni

Godmorgon godmorgon

Hallå
Först vill jag börja med att säga att JAG ÄR FRISK jösses va skönt det känns och inatt sov jag hela natten lång . Jag tror jag fik ung 8 timmars sömn och kan ni fatta vilken lyx det är för min kropp !!!! Helt undert kändes det att vakna och var utvilad . Min frukost idag mina vänner var torsk :o( ingen gröt för en sådan söt liten flicka som jag . Men eftersom jag hade varit sjuk och ätit spenat med massa salt så har jag mer vatten än tänkt men men jag har ju en grym coach :o)

Ikväll blir det armar och det ska bli spännade att se hur mkt energi jag har då det är torsk jag kommer leva på idag till alla mina mål . Det enda lyx idag som jag får ha är min efter drink och the :o) så lite snäll är han allt . Och så skämtade vi igår att jag kommer få ha en riktig diet dag hahahaha. Imorgon börjarjag äta mer och det är potatis ojoj så jag längtar . Idag ska jag packa det sista och bara slappa med andra ord vila !!!

Kl tolv ska jag till Anita igen för att hämta mina dräkter som hon sydde in lite till .Poserings trning står på dagens schema och mys med barnen . Farmor kommer ikväll och det ska planeras julbord som vi ska ha nnan vi drar till danmark . Min mamma är så gullig hon har ringt mig några gånger för att försäkra sig att jag blir frisk . Hon är otroligt stolt över sin flicka :o)

Jag har rakat hela kroppen också och det är inte varje dag man gör det direkt . Len som en liten bäbis ju .
Jag kommer uppdatera det jag kan under helgen då jag kommer ligga mest i sängen och vila tror jag så jag hoppas ni kommer följa mig under helgen också .

Nu är det bara att ta sig igenom den här dagen och sedan börjar det roliga ju !!! Jag tycker det är så otroligt spänande !Nice med vilo dag

Det är skönt att ha vilo dag idag från allt vad har med tränings att göra . So far har jag varit hos Anita idag och vi blev tvungna att sy in min dräkter lite till så imorgon ska jag hämta upp dom . Mina sista par skor kom från Clazzyfashion idag så nu har jag allt hemma äntlgen :o) Jag har även börjat packa min väska så nu återstår det att fixa iordning matlådorna bara .

Imorgon blir det verkligen ingen roligt diet dag för min del alls :o( usch maten är blä hela dagen men snart  är det potatis och det längtar jag efter otroligt mycket. Knner mg seg och trött men jag känner av det mer då jag blivit förkyld. Min förkylnings kuren fukar skit bra oc jag mår så otroligt mycket bättre . Näsan har slutat rinna och det är riktig skönt.

Jag vill verkligen att dagarna ska gå fort för jag känner mig otroligt känslig just nu . Min kropp är trött och jag vill helst bara sova . Dock kan jag inte bara sova för jag vill helst sova på nattetid . Har också hunnit laga lasagne till familjen och städat köket och mitt sovrum .

Imorse var jag med Martin hos synoptiken för ögon kontroll och han såg kanon bra och det kändes skönt. Skolsystern hade tydligen klagat på hans syn och nu har jag kollat upp det .

4 dagar kvar och just nu känns det tungt och det är nog pga av min trötthet . Men upp och ner går humöret och jag vet att jag kommer vara otroligt glad att komma i mål . Barnen kommer vara med farmor under helgen och det är dom glada för . Farmor kommer redan imorgon kväll så att hon kan ta dom till skolan och dagis fredag morgon . Vi drar kl 8 och är framme i göteborg efter lunch någon gång. Det ska bl så spännande att få uppleva att få tävla. Vi får se hur jag mår under lördagen om jag vilar upp mig hela dagen på hotel rummet . Min mamma kommer på kvällen och henne måste man umgås med lite .

Paula ska också hinnas med då det var för länge sedan man sågs och hon skaju föda barn i januari . Spännande !!!!!

Just nu är det att vara stark mot alla frestelser som finns här hemma !!!! för torsk är så inte lockande just nu . Lägger mig nog i sängen en stund och vilar och laddar lådan med posetiv energi .

Klassisk fransk manikyr

Boka tid hos mig på 0735139084.. smsa gärna
Nytt set nagelförlängning 600kr (ord800kr)
återbesök fr.400kr.. (varannan vecka 200kr)
Tänk på att det är jul & nyårstider.. boka i tid :)
Onsdag morgon

och jag har kurerat mig hela natten med echinaforce droppar. Min man sade igår kväll , gumman har du druckit sprit :o) hahah starka grejer va hahahah. Somnade och sov nåfra timmar trotts täppt näsan men vaknade att det hade släppt mer. Upp och ta yttligare 40 droppar och vitamin c och chai the :o)

två dagatr kvar tills man kommer sitta i blien och dra ner till göteborg med coacherna och min älskade man . David hjälpte mig massor igår och jag är otroligt tacksam. Man känner sig inte ett dugg kaxig när man mår som man ör nu och ska träna på det. Men jag körde igenom ryggen lätt och idag är det vila .

Idag ska det packas och fixa alla vitamin påsar. Det är mycket att hålla reda på nu innan tävling men bäst av alt är att jag kommer gå igenom detta med underbara vänner vid min sida . Idag ska jag hämta mina dräkter hos Anita också och samtidigt kommer coach kolla min form igen .

Va tyst det är hemma just nu alla sover och jag sitter här i tystnad . Om några timmar ska jag väcka barnen och se till dom får frukost och kommer iväg . Martin ska på ögon kontroll hos synoptik kl 9,30 .

Många har frågat vad som står på mina tatueringar som jag har på handlederna och det står mitt namn och min mans :o) snyggt va . Efter tävling ska jag boka ny tid för att göra det sista. Jag längtar ju !!!

Herregud om 4 dagar är det ju tävling !!!!!! wooohooo mål mål mål

Jag och Johan innan diet


hallå

Hej svejs ska strax iväg till gymet och köra rygg . Kommer vara en lugn pass och med det menar jag då längre vila för att hålla förkylningen på plats . Näsan rinner lite gran men jag tar vitaminer och vitlök . Känner mig vatten fylld men det är sånt som kan hända ju när kroppen drar på sig en förkylning .

Idag fixade jag mina naglar hos Anna och jösses vad fina dom blev :o) ska ta bilder och sedan lägga upp några.

Nu ska jag dra iväg återkommer senare igen
pösss

små förkyld

Hur typisk är det inte att man blir lite förkyld precis innan man ska tävla? Inatt kände jag hur kroppen bara blev sämre och jag har tabgit massa vitaminer . Fik order att äta råa vitlök och köra den vanliga kuren dagen ut . Kommer få köpa mer c-vitamin idag så att jag har massa hemma . Detta kallar jag otur så in i helvete för jag klarat mig så här länge men jag  ska ta tag i detta omgående. Kan ni säga att efter min råa vitlök att gröten smakade intet vidare grrrr den lilla heliga stunden på dagen där det är som godast smakade vitlök idag bläääääääää.

Ska iväg med Neo nu och sedan dra till solna för att fixa mina naglar hos Anna. Hade tänkt att igentligen att fixa dom på torsdag men det är AKUT nu . Imorgon ska jag hämta mina bikinis hos anita då kommer dom vara upp pimpade med stenar wooohooo .

Nä dax att dra iväg dricka massa idag och sedan vila .
kskriver mer senare
ciao

It's a grey Monday morning

But though a happy one :o) oj så skönt att ha sovit många timmar i sträck , 4 timmar utan avbrot gör så mycket . Tänk att vid det är läget är det rena lyx att få sova så måga timmar . Iförsig det är inget man ska klaga över för att som små barns förälder är 4 timmar utan avbrot lyx också . Tänk er dom som har kolk barn fyfan det är plågeri och mental träning på högnivå. Jag har haft tur att mina barn har sovit rätt bra på nätterna som bebisar .

Sitter nu med Neo i köket och myser jag har redan ätit min frukost och han sitter och pratar om jul och alla paket han vill öppna. Neo älskar paket !!! Martin och Jessica har redan åkt till skolan och glada såg dom ut .

Sitter med min chai te med lite mjök i och njuter för den är så god . Inte långt kvar ju och min mage börjar känna av nervösiteten. Men men jag har ju världens bästa coach och han har tänkt ut allt. Ska bara packa alla mina vitaminer för alla måltider i små påsar så att allt är lättare under tävligs helgen . Idag måste jag köpa mer vitaminer också så att allt är på plats .

Nä dax att dra iväg see y'all later folks

RSS 2.0