Nytt liv

Hej alla läsare
Gud va länge sedan det var att jag skrev i bloggen. Jag har verkligen haft det för stressigt ovh därmed inte haft lust att blogga.

Den 5 april föddes Elias D' Angelo Frykman 49 cm lång och 3360 g . Jag kommer skriva hur förlossningen gick till senare men allt gick otroligt bra.Vi har flyttat från hus till lägenhet och det har varit mycket med flytt för både oss privat och med företaget. Steget till lägenhet känns bra och jag lovar så mkt mindre att städa. Det enda jag verkligen saknar är friheten av att låta Neo leka ute.Kroppen min håller på återhämta sig och ibland vill man stressa på men det får man inte göra. Min bäcken måste återhämta sig. Elias är en otroligt lugn och fin kille men vi hade en tuff start med ammningen . Tur att det kom igång trotts all smärta man fick uppleva.

Vet ni att jag hade glömt bort hur mycket tid en bebis kräver :o) Men detär otroligt mysigt. Visa dagar mår jag mindre bra och det är nog hormonerna. Visa dagar är jag min gamla jag. Svårt att vara på topp varje dag. Efter flera år med stress i mitt liv så HATAR jag allt vad stress innebär jag verkligen HATAR det. NO MORE. Livet är för att njutas!!!

En fin bild på min dotter och son ( Jessica 15 år och Martin 13 år )

RSS 2.0