Livets förändringar

Godkväll ;
Hoppas ni alla har haft en mysig söndag där ni har firat 2010 första advent. Vi har inte lagt upp all jul dekoration än men det kommer mer under veckan . Jag är trötrtare på helgen än vardagar och jag tror att det beror på att jag sover mer och kommer ikapp lite. Låter konstigt men så känns det verkligen . Bebisen sparkar förfullt och det känns extra roligt när han typ hoppas så att det känns i underlivet :o)

Jag märker att han har lärt sig att vända sig lite därinne då jag känner sparkarna på olika ställen. Mindre kul när han spelar boll med min urin påse bara då får jag springa på toa ofta kan jag säga.


Idag hade Trångsunds pojkar 03 lag 3 en bra tränings pass. David och Calle kör riktig bra övningar och det är så mycket lättare att träna killarna nu när vi har delat upp oss. Mindre stress och mer kvalite träning. Idag har dom fått öva på helt nya övningar samt att vi har anmält oss till en inomhus kup som går den 5 jan. Hoppas vi är med då det fanns bara en plats kvar för P03! Håll tummarna att våra små hjältar får sista platsen. Min roll just nu i fotbollen är att jag kan ha bra kontroll så att dom inte börjar latja. Dom ska göra övningen rätt speciellt när man är två och två. Det är viktig att dom kan lyssna när tränaren förklarar hur övningen går till , Och att dom kan utföra övningen utan att börja på annat så att sin lag kammrat får bra träning också. Pojkarna har en tendens att vilja prata samtidigt och komma med olika ideer vilket är helt ok såklart dock får dom vänta tills tränaren pratat klart.


Min kropp förändrar mycket just nu det är inte bara magen som växer men låren, rumpan  hänger på där med. Jag blir anfådd att gå i trappor och det känns mindre kul när man minns hur bra kondition man hade. Jag saknar otroligt mycket löpningen och tungt styrketräning. Knäböj känns inte bra att köra, benpress gillar inte magen alls. Lyssnar på min kropp väldigt bra annars komnmer jag få sammandragningar tidigt vilket jag helst vill undvika.


Jag måste nog ta lite mer egen tid där jag antigen tar en promenad eller drar och tränar på gymet för det är alldeles för sällan. Det är Så kul att vi är så många fitness tjejer som ska ha barn till våren <3 Gravid Yoga vill jag testa
.

Någon som är bra med blogg.se behöver hjälp med att ha en ny header.Tiden går både fort och sakta

Ibland känns det som om tiden bara flyger förbi och att man inte hinner med. Sedan har man dagar där allt står still och klockan går sakta framåt. Sjukt irriterande!!! Jag vill att det ska helst vara april nu!!! hahahah Vem vill inte det eller hur ? Jag vet att jag kommer då ha den finaste påskäggen <3

Jag är nu i vecka 21 så halva graviditeten har jag klarat och min fotbolls spelare därinne sparkar förfullt!!! Det är mysigt att känna hans rörelser och det kan sätta fart att jag måste på toa hela tiden också.

Namn är inte inte heller det lättaste att komma överens om denna gång!! Har ni några bra pojk namn skriv gärna det till mig. Alla tips tar vi emot.Det är inte bara magen som växer , närmare sagt hela jag!!! Tjockisen in da houze!!!

Snart är det fotbolls match , min älskade Milan ska spela mot Auxerre!!! Kom igen Ibra

Bounty kaka !!!!

Denna recept är ett måste för alla att baka jag säger bara HERREGUDDEN ÄR SÅ OTROLIGT GOD
Ingredienser (1 portioner/st.)

4,5 dl socker
4 dl vetemjöl
1,5 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
4,5 msk kakao
3 st ägg
225 gram smält smör eller margarin
2,25 dl kokande vatten

Smörkräm:

225 gram smör eller margarin
4 dl florsocker
2 st ägg
0,75 paket cocos

Garnering:

1 paket ljus blockchoklad
1,5 msk olja

Gör så här

  1. Vispa ägg och socker, tillsätt torrvarorna därefter smör och vatten.
  2. Grädda kakan i smord och bröad långpanna.175 grader 15-20 min. Låt kakan svalna.
  3. Smält smöret till smörkrämem och rör ner resten av ing. Låt svalna.Bred över den kalla kakan.
  4. Smält blockchoklad med olja och bred på kakan. Ställ kallt.Jag hinner inte med

Godmorgon ;
Ni vet hur ens liv kan ibland ta över och man känner bara att man hinner inte med allt det man vill göra? Jag kan känna så när det gäller min egen träning på vardagar. Jag älskar att träna men hinner inte det känns det som då maten blir klar otroligt sent då. Att äta middag kl 19-19,30 är sent för mig då barnen har så lite tid över då vi har läxor att hinna med.


Oftast försöker jag hinna dra och träna direkt efter jobbet om David kan hämta men jag tror att jag har höga krav på mig själv. Hur många kvinnor har ambitionen att ha hemmet rent hela tiden? Maten klar i tid.? Vara den allra bästa mamma man kan vara? Att sedan vara bästa frun? Och sedan kommer man till att man ska hinna med sig själv också. Tyvärr är det så att man oftast bort prioriterar sig själv som kvinna. Nu är det så att inte alla kvinnor är det men vi är rätt många.


Jag får ångest om jag prioriterar mig själv! Hmmm varför får jag det igentligen? Jag har rätt och förtjänar min tid men det är just känslan av stressen för att hinna med att man får ångest. Så jag jobbar på att planera ännu bättre precis som jag fick göra när jag dietade inför Fitness Festivalen 2008. Kunde jag då kan jag nu eller hur!!!


Jag har en liten busig fotbolls spelare i magen :o) det är så mysig att vara gravid igen . Allt känns annorlunda just nu jag har svårt att förklara det. Allt känns bra mitt i kaos kan man säga. Så mycket har hänt under 2010 att 2011 kan bara kännas bättre. Just nu längtar jag tills att ska vara över så att jag kan börja blicka framåt.

Nya mål skall sättas för 2011 och jag ska njuta av familjen jag har. Gud va jag älskar mina familj!!!
Magen vecka 19+3


Ni Andra kvinnor känner ni igen er i min situation ? Att inte hinna med ?

Rutin Ultraljud

Hej alla läsare
Tiden går och jag är inte direkt bra på att uppdatera bloggen . Jag lovar att jag ska bli bättre på det helt klart. Igår kl två hade jag rutin ul som görs på alla kvinnor mellan vecka 18-22 vad jag fattade det som. Min bebis såg så fin ut och allt var som den skulle, så nu kan jag bara lugna ner mig . Jag frågade om könet också och fick veta att jag har en pojke i magen . Så vi blir 4 killar och 2 tjejer i familjen frykman <3 Jag älskar min bebis !!!

Här ser ni tydligt könet :o)

Jag blev min beräknat datum blev flyttat från den 7 april till den 3 april 2011 så jag var tydligen längre gången än jag trodde. Min dotter var med oss på ul och när hon fick veta könet vart hon besviken då hon önskade sig en lilla syster. Nu hoppas jag bara att pojken får mer av mina italienska drag då dom andra två Martin och Neo ser riktig svensk ut . Min dotter är det enda som har mina drag tycker jag.

Nu ska jag bara komma på ett bra namn :o)

Vecka 18

Tänk va tiden går fort ibland. Visa dagar tycker man att tiden går sakta men visa dagar så går det riktig fort. Idag har varit en sådan dag där tiden gick riktig fort. Det har varit en dag utan huvudvärk och då är jag otroligt glad. Jag hatar att ha huvudvärk och förstår inte riktig varför man får det när man är gravid men jag hoppas att den går över.


Jag är redan i vecka 18 nu och börjar gå mot vecka 19, Bebisen sparkar och röjer därinne vilket är otroligt mysigt. Det är en otroligt upplevelse att ha en bebis i magen men gud va det tar på krafterna. Jag orkar knappt träna visa dagar och jag har lovat mig själv att lyssna på kroppen . Min kropp förändras fort under en graviditet och det är inte direkt något jag kan göra något åt. Jag har inset att jag lättare går upp i vikt då jag är så mycket hungrigare i perioder. Jag får äta små måltider men oftare och kyckling vill jag inte ens lukta på. Lukten får mig att vilja spy. Dock försöker jag välja bra mat men det är inte alltid det man vill ha tyvärr. Jag får göra mitt bästa helt enkelt.


Vi har köpt ny bil Toyota Avensis och den är så fin 7sits

Så nu kommer vi alla få plats :o) Jag är så trött att jag ska vila en stund nu Återkommer igen imorgon .

bild på magen


RSS 2.0