Jag är så kär i min son

Jag är så kär att jag skulle kunna pussa på honom hela tiden :)

Jag försöker tänka att trotts att han är söt så jan han inte gilla att bli pussad precis hela tiden .

Trotts att han nu vill tutta en hel del på nätterna så är han alltid lika glad när han vaknar :)

Jag är lycklig lottad att ha fått en sådan fin kille . Mamma älskar dig Elias


Nu är det helg

Vill önska alla en trevlig helg :) njut av god mat och familje Mys

Dagens bilder


Dags formen

Nu har det gått lite mer än 6 månader sedan jag födde barn . Fokus har inte legat på träning på grund av mina höfter . Men jag har skött kosten och det har gett resultat .

Vikten ligger nu på 59.7 och jag vill gå ner till 57 innan jul . Styrka har jag börjat med men det är för att bli starkare i kroppen och helt enkelt må bra .


Dold Socker

Efter att ni sett bilderna jag kommer lägga upp här strax hur många av er kommer ge MER till sitt barn ???

Jag kommer inte köpa set någon mer gång då det är på tok för mycket socker i . Jag skulle inte kunna ge mina barn så många socker bitar på en gång . Så varför är set ok med Stickan bara för att vi inte ser det ?

Kolla även godis bilden !!! Gulp !!!!


Färdig tränat

Oavsett hur trött man är så är man alltid glad att man tog sig till gymet för passet . Idag tog det emot då jag hade haft huvudvärk hela dagen :( .

Ikväll körde jag bröst , axlar samt mage .

3 set på lutande bänkpress
3 set flyes
3 set pecdec

3 set lyft åt sidan
3 set axelpress med stång både bakom nacken och framför .

Avslutade passet med mage och körde med TRX


Mitt liv

Hej

Oj va länge sedan det var jag skrev något. Jag har haft blandade känslor gällande att blogga .

Tänk nu att det har redan gått 6 hela månader sedan Elias föddes . På dessa seks månader har det hänt massor med hans utveckling. Han är så otroligt duktig när det kommer till att äta mat . Han gillar att äta tillsammans med oss andra.

Jag jobbar halv tid kan man säga då jag måste fortsätta sälja. Detta innebär dubbel uppsättning av allt så att han ska ha kul. Jag självklart anpassar mig efter hans behov. Så han är bossen :o) Man kan säga att han bestämmer allt . Just nu vaknar han ganska tidigt varje morgon , så kl 5-6 ska vi upp och mysa i soffan .

Elias kan numera sitta helt själv dock måste han jobba lite mer på balansen . Mina barn är helt klart mitt liv. Jag älskar dom otroligt mycket . Jag är stolt över att ha en underbar man . Jag älskar David sjukt mycket.Att vara småbarn förälder är mysigt , dock ska jag erkänna att jag hade glömt bort hur mycket jobb det är med en liten till. En bebis tar mycket energi men dom ger glädje tillbaka till en . Oavsett hur trött man är på morgonen så kan man inte vara sur på dessa små liven .

Jag tränar när jag hinner så det är inte speciellt ofta och definetivt inte lika seriöst. Jag har lyckats att gå ner alla mina graviditet kilon genom att sköta kosten. Jag går för lätt upp i vikt om jag äter fritt . Detta är något jag var tvungen att acceptera. Syftet med min träning nu är att bli stark och må bra.

Mitt liv handlar mycket om fotboll också då både min man och son spelar fotboll. Imorgon är det kup med allstar laget och jag ser så fram emot det. Neo är otroligt duktig .

Nu måste jag rusa ...........hör lajter

RSS 2.0