Så nöjd

med mig själv men trött . Så kan det vara men jag gjorde bra ifrån mig idag under ryggpasset. Kändes riktig bra att få bra kontakt och bara köra på . Kände jag att vilan behövde vara längre så vilade jag. En sak min coach har lärt mig är att inte ha för stora krav i vad gäller vikter och lyssna på kroppen. . Jag tidigare har haft ett behöv av att köra tungt men inte längre. Dessutom går det i perioder, vissa veckor går det utöver det vanliga bra på gymet och andra är det bara att köra det bästa pass man kan för just den dagen.

Jag lyssnade på min kropp idag och bara det är skönt. Handlade på vägen hem och köpte presenter till mina barn . Det roliga är att en present räcker inte för dom :o) man får frågan var det inget mer du köpte mamma? Dom tror nog att för varje hundralapp man plockar ur plånkan så hamnar ett nytt där automatisk. Jag minns så väll som barn att jag ville ha mycket ut av mamma och jag var så fascinerad av hur alltid hade pengar i plånboken :o)

Imorgon är en ny dag och då är det att spotta i nävarna och kriga! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och somna som en bäbis :o)

kram på er och vi ses imorgon förhoppningsvis med en ben bild !!!!

Här snackar vi ben :o) bild tagen av Andreaz

Kommentarer
Postat av: markus

han e grym han peter, men har andreaz photoshoppat bort hans navel?

2008-10-15 @ 22:04:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0