Härligt kväll med coacherna

Tänk att när man har bra människor i sina liv vad små saker kan betyda mycket. Ikväll hade vi en otroligt mysig middag med tända ljus . Jag hade lagat kyckling i ugn samt rostade potatis i ugn med en god sallad och foccacia som man hade till maten . Jag hade gjort också ungs grillade rödlök och som sås coachens favis tsasiki med massa vitlök i . Maten såg riktig gott ut och jag fik bra betyg på min matlagning .

Till efterrätt gjorde jag min äppelpaj och serverade det med Hypro85 vanilj som jag blandade med minimjölk och det var som en riktig vanilj sås . Det gick hem och bra betyg därmed . Så jag rekkomendera er alla att testa hypro 85 för det är en njutning på hög nivå. Hypro85 räddade min diet kan jag säga ojoj jag gör massa gott med det så att man verkligen njuter .

Vi satt länge och åt och pratade och sådana här stunder är värt mycket tycker jag . Jag åt min fisk med broccoli som var hur god som helst och som vanligt försvann rätt fort imagen också :o) men ag är en mat glad flicka !!

Dagens benpass kändes sådär i början , mjölksyran kom fort och jag fortsatte med mina övningar . Men jag vart riktig förvånad när jag skulle gå nedför trapporna för mina ben vile vika sig och var riktig riktig trötta :o) Jag satt en bra stund och pratade med Annete som jobbade och jösses vad mysigt det var . Jag är grymt nöjd med gymet .

Alla ligger och sover redan så det är jag som får en lugn stnd för mig själv . Jag var trött tidigare men nu kännerjag mig lite små pigg . Får se vad jag hittar på men varva ner måste jag göra nu . Coachens barn sover över så fullfart har det varit och imorgon bitti har barnen gjort en frukost beställning redan :o) Min son Martin vill ha gröt med äppel , Ludvig vill ha en omellette på macka och Neo och Love ville helst ha en smörgås med smör *asg* då sade jag gärna medost då och dom sade ok .

Idag han jag handla lite julklappar också så snart är jag klar också med det så iår ska det inte bli någon stress med julklapps inhandling . Jag brukar vara den som väntar in i det sista med sånt . Min mor blir tokig på mig varje år :o)

Jag poserade ikväll och jag persnligen tyckte formen var inte det bästa så diet noja har allt slagit mig nu men det är ju trotts allt om 14 dagar jag ska tävla ju så det är bara att verkligen inte stressa för då lägger jag på mig vatten direkt .

Så dagen är slut nu och snart börjar en ny dag och det är en dag närmare tävling vilket är skönt. Så nu hoppas jag att jag somnar inatt :o)

kram på er

Kommentarer
Postat av: Louise

Du är sjukt snygg! =)

2008-11-24 @ 08:05:56
URL: http://rosaochfluff.blogg.se/
Postat av: sabina

oj hur har du fått den ursexiga kroppen???

2008-11-24 @ 17:10:46
URL: http://nyttigabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0