Veckohoroskop för vecka 26

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Var noga med att inte såra någon tidigt på veckan. Även om det sker oavsiktligt så kan det innebära problem som tar resten av veckan att lösa. Det vore särskilt synd eftersom det verkar som om du kan komma långt på alla dina intresseområden om du bara får möjlighet att fokusera.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den här veckan är mycket lämplig att ta beslut i frågor som du har funderat på ett bra tag. Du ser ut att kunna fatta mycket bra beslut för tillfället - så ta verkligen chansen att fundera lite extra på vad du behöver ta beslut i den närmaste tiden. Annars händer inte så mycket den här veckan, det mesta rullar på som vanligt.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det ser ut som om det mesta flyter bra för dig nu när det gäller arbete och studier. Därför kan du med gott samvete helt ägna dig åt familj och vänner under den här veckan. Om du är singel så är detta en utmärkt vecka att lägga ner lite extra kraft på att hitta din själsfrände. Chansen är nu större än vanligt att du skall träffa rätt på det här området.
Väduren (21/3- 19/4)

Du kan nå långt på dina intresseområden den här veckan, men det kräver också att du verkligen anstränger dig ordentligt. Undvik att hamna i gräl med någon med din arbetsplats, det verkar som ett sådant kan få mer långtgående konsekvenser än vad du kan ana. Under helgen kan det ske en smärre olycka, det är inget allvarligt, men ack så pinsamt.
Oxen (20/4- 20/5)

Din kommunikation med andra människor ser ut att fungera något sämre än vanligt den här veckan. För att detta inte skall påverka veckan för mycket så kan du istället försöka få gjort så mycket som möjligt när det gäller arbete och studier som inte involverar andra personer. Om du är i ett förhållande ser det dock ut att fungera bra mellan er den här tiden, ni känner varandra tillräckligt bra för att inte hänga upp er på småsaker.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Veckan ser ut att gå i det impulsivas tecken. Detta kan vara både positivt och negativt. Positivt i och med att du tycker att du vågar mer än vanligt och står på dig i situationer som du tidigare har ryggat tillbaka inför. Negativt genom att du kan spendera mycket mer pengar än vad du egentligen har råd med på ogenomtänkta spontana inköp.
Kräftan (21/6 - 22/7)

En seg vecka verkar det bli. Du har inte riktigt den energi som krävs för att ta tag i uppgifter som har blivit liggande. För att få upp din energi behövs mycket vila, helst redan under veckans första dagar. Då kan du få en riktigt trevlig helg, speciellt om du umgås med dina vänner.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Turen ser ut att vända sin goda sida åt dig under hela veckan. Vad det blir av det beror dock på vad du ägnar dig åt under den här tiden. Detta ser också ut att vara en bra tid för alla sorters förhandlingar och avtal. Om du till exempel har en löneförhandling under veckan så ser det ut att kunna bli ett bra resultat av den, särskilt om du har den under veckans första del.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

En mindre åkomma kan irritera dig under veckan. Den slår antagligen till under veckans mitt. Det är inget allvarligt som väl är, men din energi drabbas och det påverkar både arbete och relationer. Eventuella motionspass får du nog skjuta på framtiden ett tag, men om du har någon bok som du gärna vill läsa ut så är detta ett bra tillfälle.
Vågen (23/9 - 22/10)

Alla ingredienser för att du skall må bra finns under denna vecka. Relationerna till vänner och familj stärks och du njuter för första gången på länge av att umgås med dem. När det gäller kärlek upptäcker du att du har valmöjligheter och det är inte något som du precis mår dåligt av. Det enda som är lite negativt med veckan är att du ser ut att spendera mer pengar än vanligt och din ekonomi kan därför bli något ansträngd.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har lätt för att irritera dig den här veckan och verkar tolka allting som andra säger som kritik. Till och med komplimanger kan uppfattas som negativa eller ironiska. Detta kan få dig att behandla de som du tycker allra mest om som sämst och dessa skuldkänslor gör inte precis ditt humör bättre. För att inte tära på dina relationer för mycket bör du nog hålla dig för dig själv så mycket som möjligt. Försök också att senarelägga sociala aktiviteter - då kommer du nog kunna njuta av dem bättre.
Skytten (22/11 - 21/12)

Dina instinkter och din intuition är dig till god hjälp under veckans första del. Tänk inte så mycket utan lita på dina känslor så kommer situationen att ordna upp sig till det bästa. Under helgen får du chans att imponera på någon som du ser upp till. Se till att komma väl förberedd till detta möte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0