Några recept
Här får ni några recept från body forum mat tråd
TACOPAJ
Deg:
100 g dinkelmjöl
10 g tacokrydda
250 g kesella
10 g rapsolja
Blanda allt. tryck ut i form o grädda 15 min på 200 grader.
Ta ut pajskalet o fyll med följande...
Fyllning: (som är stekt)
250 g nötfärs
lök
1 burk krossade tomater
1 msk tomatpuré
140 g majs
vitlök
tacosås(valfritt)
cayennepeppar
salt
PROTEINBRÖD
120 g glutenmjöl
100 g bakepro
25 g krossade linfrön
50 g fibrex
1 tsk salt
lite grön-curry-pasta
3 tsk bakpulver
1tsk bikarbonat
15 g olivolja
15 g avokadoolja
1 ägg
Blanda alla ingredienser och lägg i en ugnfast brödform. Min form var lite stor så det blev små skivor. Dubbla satsen eller välj en mindre brödform. In i ugnen på 200 grader i 30 min cirka eller tills brödet är fast i mitten.Jag fick 20 små skivor där var och en innehåller: 65 kcal , 9 g protein, 2 g fett och något gram kolhydrater
TACOPAJ
Deg:
100 g dinkelmjöl
10 g tacokrydda
250 g kesella
10 g rapsolja
Blanda allt. tryck ut i form o grädda 15 min på 200 grader.
Ta ut pajskalet o fyll med följande...
Fyllning: (som är stekt)
250 g nötfärs
lök
1 burk krossade tomater
1 msk tomatpuré
140 g majs
vitlök
tacosås(valfritt)
cayennepeppar
salt
PROTEINBRÖD
120 g glutenmjöl
100 g bakepro
25 g krossade linfrön
50 g fibrex
1 tsk salt
lite grön-curry-pasta
3 tsk bakpulver
1tsk bikarbonat
15 g olivolja
15 g avokadoolja
1 ägg
Blanda alla ingredienser och lägg i en ugnfast brödform. Min form var lite stor så det blev små skivor. Dubbla satsen eller välj en mindre brödform. In i ugnen på 200 grader i 30 min cirka eller tills brödet är fast i mitten.Jag fick 20 små skivor där var och en innehåller: 65 kcal , 9 g protein, 2 g fett och något gram kolhydrater
Kommentarer
Trackback