Veckans Horoskop

Horoskop

Vilka kosmiska energier ligger i luften? Hela tiden finns energi i rörelse genom att tona in den kan du använda den rörelsen för din egen utveckling.

Veckans ord kan du sitta en stund varje dag och fundera över och ta in både kraften och känslan i dem i hela ditt jag.

Stenbocken  22/12 - 20/1
Dags att sluta smita från ansvar och ta tag i de förändringar du vill ha. Mycket kan lösa sig på det bästa av sätt om du är envis och arbetar hårt med dina mål. Veckan är intensiv och du gör kortare resor

Veckans ord:
Händelser

Vattumannen  21/1 - 18/2
Ödet säger att du ska sluta streta i motvind och börja samarbeta med dig själv. Ställ inga onödiga krav ingen känner dig själv bättre än du gör. Vila i den tryggheten att du själv vet vad som är bäst för dig och du kommer att känna hur rik du är som människa.

Veckans ord: Inre rikedom

Fiskarna 19/2 - 19/3
Låt dig inspireras av andra hur andra tänker, gör och lyckas. Genom att ta in andras sätt att lyckas på så skapar du en flödande kreativitet i ditt eget inre. Andra människor kan spegla hur rik människan kan vara genom att vara sig själv. Vila i den kunskap du har, i de harmoniska relationer du skapat i ditt liv och se hur detta kan ge dig balans.

Veckans ord: Vänskap

Väduren 20/3 - 19/4
Låt dina inre skapande tankar vila och ge dig kraft. Man behöver inte dela allt med andra hela tiden. Lycka ska delas när den mognat färdigt inte när den befinner sig på drömmarnas nivå. Genom att låta saker mogna inom dig så kan du skapa mer balans i ditt liv.

Veckans ord: Tillit

Oxen 20/4 - 20/5
Denna vecka är kärlekens vecka. Vilket innebär att du ska uttrycka din kärlek till alla de du känner och inte känner. Öppna ditt hjärta och var stark i din förmåga att älska och uppskatta alla människor och levande varelser. Genom att öka din kärlek kan du få en nystart och lära dig mycket om dig själv och dina inre mörka rum

Veckans ord: Kärlek

Tvillingarna 21/5 - 20/6
Samarbeta med andra människor och våga lyssna till dem. Det kan inspirera dig att gå vidare i livet. Världen är full av människor med tänkvärda tankar. Genom att ta del av detta kan du utveckla dig själv och se nya vägar och möjligheter.

Veckans ord: Lyssna

Kräftan 21/6 - 21/7
Du har tur och medvind hela veckan. Men låt inte dina känslor fara iväg med dig utan tänk på att vara här på jorden i allt som kommer. Om du bygger nytt i veckan eller startar nya projekt så tänk på att medvinden kan göra så du inte tänker till ordentligt. Även om du har flyt så ska du inte låta  känslorna styra utan låta intellektet vara med också.

Veckans ord: Harmoni

Lejonet 22/7 - 22/8
Du har ibland svårigheter att se saker med kärleksfulla ögon. En nedstämdhet kan påverka dig så du inte ser hela helheten. Med kärlek som riktmärke så kommer inga hinder att finnas i din väg. Du gör då sånt som är rätt både för dig själv och för andra. Hela universum ligger för dina fötter med alla möjligheter när du ser med ditt hjärta.

Veckans ord: Ärlighet

Jungfrun 23/8 - 22/9
Kärleken kräver ibland ett hårt arbete. Det är viktigt att du talar med din omgivning så du inte tror att de tänker på ett visst sätt. För att veta måste du tala med människor. Fråga och fråga tills du känner att du förstår vad de menar. Det är lätt att ta saker för givet och tro vad andra tänker. Det kan bli en fara som gör att man fastnar i gamla mönster.

Veckans ord: Rättvisa

Vågen 23/9 - 22/10
I veckan ska du använda dig av den handlingskraft som du har. Gå den väg du planerat trots att det i nuläget kan verka som det finns orosmoln på himlen. Glöm inte att hårt arbete för en god sak alltid ger en skörd och ett resultat. Genom att använda din handlingskraft kan du övervinna problem och svårigheter du möter.

Veckans ord: Aktivitet

Skorpionen 23/10 - 21/11
I veckan kan du lära dig mycket om dig själv och de större perspektiven. Allting sker av en mening och den kan du se genom att du lyssnar till dina inre känslor. När du inte kan se de större perspektiven på saker och ting så beror det uteslutande på att du stänger dig själv inåt. Var bestämd och arbeta hårt med att lyssna inåt så kommer du att få nya möjligheter som lär dig mer om meningen med det som sker.

Veckans ord: Stillhet

Skytten 22/11 - 21/12
Pengar och avtal ligger för dig i veckan. Du har energierna med dig för att slutföra och påbörja viktiga affärer. Det du tänker och planerar ska du fullfölja. Tänk på att du också kan behöva hjälp utifrån både av män och kvinnor. Var inte rädd för att ta hjälp i ditt liv.

Tycker ni det verkar stämma? För min del gör det faktiskt och jag är förvånad :o)


Kommentarer
Postat av: trogen läsare

vart fick du tag i dom här ?

dom bästa horosken jag läst någonsin, :)):

2008-07-01 @ 16:40:38
Postat av: Vanessa

Hej trogen läsare ;o)

Ja visst var den bra

här hittade jag den

http://www.sinnligkunskap.se/artiklar/horoskop/veckanshoroskop.htm

Ha en underbar sommar

kram

Vanni

2008-07-01 @ 20:11:09
URL: http://vanessafrykman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0