Stål morsan is right here

Ja vad ska man säga jag körde på riktig bra nu under kvällen pass. Under eftermiddagen tänkte jag lite gällande dieten mm . Jag är inte den typen som visualiserar hur det är att stå på scen mm jag tar ett steg i taget och just nu är att få en bra fysik och lära sig framhäva den på rätt sätt. Poseringen är tufft så jag beudrar alla som kan posera :o)

Idag körde jag mage och vader och min humör var inte det bästa till att börja med . Typ efter 15 min in i passet så vände det helt och jag kände mig rätt glad och fick en liten prat stund med Petra.  Det sved när jag körde mage kan jag lova. Jag skrev tidigare idag att mina ben kändes som gele och jösses dom fick skärpa sig ordentligt ikväll för dom fick springa hahahha det var deras belöning LOL . Kändes både jobbigt och skönt att springa :o) och svettigt värre var det för det var så varmt. 

Ja hur somhelst  passet blev gjort och jag får säga att det är 5 stjänor av fem möjliga ;O) viktig att vara målmedveten annars blir det svårt.

Sedan var det benmassage och ja folk det gjorde bann mig skit ont fy fan va ont . Framsida ben var lättare att hantera smärtan denna gång för muskeln var rätt mjuk dock skinkorna och baksidan var bara aj aj aj AJ jag svettades av all smärta man fick ta MEN mina ben känns helt underbara nu så det är värt smärtan .

Bild tagen när vi tränade på delta ! klaga nu inte på poseringen jag vet jag måste jobba på den hahahah


Kommentarer
Postat av: caroline

fin bredd på ryggen du:)

2008-07-31 @ 00:28:52
URL: http://www.metrobloggen.se/carropower
Postat av: Vanessa

Hej Caroline

TACK SÅ MYCKET hoppas jag kan förbättra den ju .

2008-07-31 @ 11:26:50
URL: http://vanessafrykman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0