GLAMOUR Stiletto run 2008

Förra året fylldes Kungsträdgården i Stockholm av hundratals tjejer som sprang Sveriges glamourösaste sprintlopp i högklackat - GLAMOUR Stiletto Run. Efter åtskilliga delfinaler och en rafflande final tog Anna Sunneborn hem segern och fick shoppa för 100 000 kronor i butiken Dry Lake i Stockholm.
Nytt för i år är att delfinaler hålls i Halmstad, Malmö och Umeå i juli. Finalen äger rum i Kungsträdgården i Stockholm i augusti.
Nu vill vi att du ska vara med och tävla!
Här på GLAMOUR.SE hittar du all information om tävlingen. Förra året badade Kungsträdgården i glamour och artister som Magnus Carlsson uppträdde och i sponsortälten blev deltagarna bortskämda. Löparfesten blir minst lika lyxig i år, det vill du inte missa!

Turnéplan

Halmstad 3-5 juli DELFINALER Stiletto Run den 5 juli
Malmö 10-12 juli DELFINALER Stiletto Run den 12 juli
Umeå 17-19 juli DELFINALER Stiletto Run den 19 juli
Stockholm DELFINALER + FINAL 9 augusti

Vill du bli en av de lyckliga som får vara med och tävla om 100 000 kr att shoppa för hos Rules by Mary? Skicka ett mail till red@glamour.se. Ange ditt namn, adress, personnummer, telefonnummer och en motivering till varför just du ska få vara med och tävla (max 50 ord). Ange den stad du vill springa i i ämnesraden (Halmstad, Malmö, Umeå eller Stockholm).
GLAMOURs redaktion utser ca 150 lyckliga kvinnor som får vara med och springa i varje stad. Alla deltagare meddelas via maill i god tid före turnén.
 
Alla tävlar på egen risk och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.  

Regler:


Någon som vill springa??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0