Mitt liv

Hej

Oj va länge sedan det var jag skrev något. Jag har haft blandade känslor gällande att blogga .

Tänk nu att det har redan gått 6 hela månader sedan Elias föddes . På dessa seks månader har det hänt massor med hans utveckling. Han är så otroligt duktig när det kommer till att äta mat . Han gillar att äta tillsammans med oss andra.

Jag jobbar halv tid kan man säga då jag måste fortsätta sälja. Detta innebär dubbel uppsättning av allt så att han ska ha kul. Jag självklart anpassar mig efter hans behov. Så han är bossen :o) Man kan säga att han bestämmer allt . Just nu vaknar han ganska tidigt varje morgon , så kl 5-6 ska vi upp och mysa i soffan .

Elias kan numera sitta helt själv dock måste han jobba lite mer på balansen . Mina barn är helt klart mitt liv. Jag älskar dom otroligt mycket . Jag är stolt över att ha en underbar man . Jag älskar David sjukt mycket.Att vara småbarn förälder är mysigt , dock ska jag erkänna att jag hade glömt bort hur mycket jobb det är med en liten till. En bebis tar mycket energi men dom ger glädje tillbaka till en . Oavsett hur trött man är på morgonen så kan man inte vara sur på dessa små liven .

Jag tränar när jag hinner så det är inte speciellt ofta och definetivt inte lika seriöst. Jag har lyckats att gå ner alla mina graviditet kilon genom att sköta kosten. Jag går för lätt upp i vikt om jag äter fritt . Detta är något jag var tvungen att acceptera. Syftet med min träning nu är att bli stark och må bra.

Mitt liv handlar mycket om fotboll också då både min man och son spelar fotboll. Imorgon är det kup med allstar laget och jag ser så fram emot det. Neo är otroligt duktig .

Nu måste jag rusa ...........hör lajter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0