Middag med vänner är värd guld

Igår så skulle jag och min man bjuda Dessan och min brotha Andreas (aka Stekare) på middag . Jag hade bokat bord på Helens krog , en av min aabsolut favorit restauranger. Jag valde Helenes på Sankt Eriksplan för det är mysigt om man är 4 personer. Vi hade det jätte mysigt men en bättre sevitör hade inte skadat för min man var nog hans mål för kvällen ;o) hahaha.

Vi åt riktig god mat och pratade en del och skrattade en hel del . Det är alltid kul att lära känna personer bättre tycker jag. Stekarn är en rolig och härlig person. Dessan är sjukt vacker och så trevlig och så skoj att dansa med. Vi efter middag bestämde för att dra vidare , vi hade barnvakt och kvällen kändes jätte bra så why not inte ofta man hänger med ut . Vi hamnade på götakällare en gammal nattkllubb där jag har i mina gamla dagar dansat timtals med timmar . Men allt var annorlunda nu , vart tog RnB musiken vägen här var det techno all the way så det var bara att dansa loss. Jag blev snart påmind varför det är så skönt att slippa vara ute på helgerna , fy va killar kan inte fatta ordet NEJ !

Jag och Dessan dansade som bara den och jag var hur svettig som helst ju . Men oj va kul det var att dansa. Mot kvällen slut så visade stekarn lite moves och min man med :o) shit va skoj det var . Jag ser fram emot nästa gång redan .

Man kan lugnt säga att jag körde nog 3 timmars intesiv cardio :o)
Jag har lite bilder och jag ser som f*n ut .

Dessan och Andy ,look at me i äm stekarn

Yeah nigga biach

Jag och min Nigga Pimp Amore



Andreaz ville absolut också vara med

Bästa kvällen på länge :o) tack så otroligt mycket.

Neo's Kalas

I lördags så skulle Neo äntligen firas eftersom han är en sommarbarn och hans kompisar var bort resta . 10 barn och jag hade bokat Barnadiset.  Vi kom kl 13 och barnen fick leka och ha massa skoj under en timmes tid och sedan fick dom äta pannkakor och glass . Neo kunde knappt hålla sig med paket öppningen :o)

Allt gick super bra och Neo längtar redan till nästa kalas hahah .






Det var en lyckad dag för min son :o)

Godmorgon

Härligt väder ute och jag sitter här i köket och ska strax njuta av en underbar frukost . Sedans ska jag ladda för benträning. Fyyyy mina ben gråter av bara tanken . Blir att gå på känn men ge allt såklart.

Igår så kom Andreas och mina man hem till en hav av bullar ;o) vi fikade eller jag drack cola light oh dom tog varsin protein drink och bullar samt lite funlight . Gott var det tydligen. Andy fick en påse med sig hem. Vet inte vad som flög i mig men jag bakade skit mycket för jag var ensam med min dotter. Mysigt var det och dottern njöt av bullar :o)

Irriterande att på lördagar så kan man inte sova närman får sova ut . På vardagarna vill man sova länge då man inte får det är skumt att kroppen reagerar så .

Är det någon som ska till Stockholm Inkbash idag? Ben kommer Gadda sig kl 18 så det ska bli skoj .

Nä dags att fylla magen :o) see ya all later folks .

kram

natt uggla

Ja du det är jag det, sitter här i köket David och Andy är på väg hem från tattuerins mäsan och jag har bakat bullar och bröd hela kvällen med min dotter. Dom sista bullarn aär i ugenen nu och jag känner mig inte ett dugg trött :o)

Jessica sover i min säng just nu så David får bära ner henne och lägga henne i hennes säng . Vi har haft så otroligt mysigt med bakandet.

Fredagens tränings gick bra körde dom övningarna som kändes bra . Mycket drop set och det gav mega pump. :o)

Bilder kommer imorgon då jag inte orkar lägga upp dom nu . Men sleep tight folks

kram
Vanni

Det närmar sig nu

att byta om och ladda inför axelpasset. Sitter här med min laptop i köket och kör dom andra sällskap medans dom sitter och äter TACOS :O) bäst att dom äter så att dom är mätta medans jag tränar .

Jag har fått frågan hur vi gör med barnen och det är nämligen så att min bror bor hemma hos oss så han hjälper till när barnen vill inte hänga med. Jessica min dotter brukar också passa Neo om det är kris annars finns det barnpassning dock är det inte alltid att dom vill förja med .

Ben har nu bokat en tid med en tattuerare från ungern på mässan så imorgon kväll ska han gadda sig :o) Jag ser så fram emot att få äta ute och vara social . Jag längtat hela veckan.  Ikväll kommer jag vara själv hemma så jag lär nog baka lite och göra matlista av det som ska handlas på söndag inför veckans middag. Matschema måste jag också fixa så att jag vet vad som ska inhandlas om det saknas något .

Jag gillar att träna axlar dock just nu har jag lite ont i min högra handled och det kommer lite då och då . Vet inte riktig vad man ska göra för jag har ju handledsskydd på men det hjälper inte så mycket. Jag kommer känna efter och köra ett bra pass ändå.

Min fjortis sitter här brevid mig och smaskar ! något som kan vara irriterade ju . Neo ser trött ut så idag blir det at natta honom tidigt då lär jag få lite lyxtid ikväll .

detta kallar jag skillz

Respekt kvinna!!!

Fredagens outfit

Ja så här ser man ut idag ju :o)  dock har  jag keps på nu .

see ya

Oooh, baby, baby Oooh, baby, baby

Ow! baby! Vanessa here!
now wait a minute, yall. This dance aint for everybody , Only the happy people . So all you fly mothers, get on out there and dance , Dance, I said!


 
Idag klarade jag en av mina mål jag satte upp som mål att klara av idag . Jag sprang 5 km på en grym tid imorse 24:58 Oooh, baby, baby Oooh, baby, baby :o) och innan det gick jag rask i 20 min . David här om dagen gav mig ett upplägg med löpningen för att klara av att öka tempo och hålla en bra fart. Så igår sprang jag i tolv min utan paus på en hastighets av 12 km och det gik bra så jag promenerade en del också . Imorse tänkte jag man får kämpa för att uppnå visa mål och jag ville testa Davids upplägg och det gick hur bra som heslt . Jag var bra slut efteråt men shit va det funkade . För er som inte vet så har David varit långdistance löpare tidigare så han kan en hel del . Det är en skillnad att springa ute oh på löpband men detta var ett mål jag satte upp för just löpbandet jag har här hemma. Nu ska jag få belöning av min man :o)

I'm so happy Oooh, baby, baby Oooh, baby, baby !!!!


Lets rumble

Godmorgon godmorgon
Oj vilken trist väder det är ute idag och Neo ska till skansen . Ska köra min cardio och sedan iväg med honom :o)
Jessica och martin är redan uppe och har klätt på sig vilken är kanon ju .

Någon därute som ska köra cardio nu också? Kom igen lets do this :o)

I'm ready

Behind the scenes

Lite bilder när jag fotograferades

Här var det kallt

Kolla lite på bilderna

Mat var vi tvungna att ha också .

Plåtningen fortsätter på en bra gym Najaden .

Tjejerna ringde Andy hela tiden här ser ni beviset

Bilderna är tagna av min älskade man David .

Dagens armpass

Idag vart det ett sent armpass i skogås . Inte mycket folk och det är rätt skönt för då kan man ösa på ocg slippa vänta . Började med bicepcurl med drop set och sedan direkt till en annan biceps övning som jag använder Z stången med och det brann så det stod härligt till . Sedan var det concentration curl och massa annat . Triceps fick sitt och vi fick få bilder då vi körde på .

Bevis att mjölk mannen var på plats denna gång utökade han med att ha te med sig ;o)

Idag var det flera som skrattade då det vart bara för mycket.
David körde på bra idag och det blir bara bättre och bättre. Hjälpte till att passa honom och han verkligen fick ut det sista i varje set. Duktig man jag har ;o)

En bild på den baby flickan

Fick bra kontakt med musklerna och det kändes bra idag . Dagen avslutades riktig bra så jag är nöjd.
Här kan ni se mjölk mannen i spegeln där han ber till gud eller något .

Ja så serdet ut folks :o)

Befrielse

Oj sikken besfrielse at få saker och ting urvägen . Morgonen var att ringa samtal efter samtal och det kommer bli bra nu . Har fått bra råd och har 2 personer som nu ska kolla lite saker åt mig .

Mensen ska komma och jag ser hur jag samlar vatten ju . Man ser det under ögonen och när jag tar av mig strrumporna och det är mer än vanligt . Det tillhör ju kvinno kroppen så det är bara att go for the ride tills det är över. Inte kul dock !!!

Snart dax att hämta mina boys och sedan träna armar . Kommer ta en kvälls promenad för att rensa tankerna men en lugn sådan .  Annars kan jag säga att jag somnade i bilen på vägen hem :o) så trött är jag då jag sovit lite inatt .

Jag är så glad att det går som jag har tänkt mig just nu och jag ska inte ge upp.

En person jag älskar mest av allt och det är min man David <3 puuussss älskling

ikväll får vi ta träningsbilder. :o)

Maffia at war

Ja det är jag det kan man lätt säga och vi alla vet att maffian kan vara farlig . Ensak som dök upp idag som fick mig att behöva ta fram maffian i mig och förberede mig inför något . Detta är något jag har väntat och visste skulle komma så i mina tankar har jag varit förbered. Inatt vart det inte mycket till sömn men jag körde min cardio . Jag fick order att köra lägre tempo men vargen i mig kunde inte riktig låta att springa av min arghet av och fyfan vad det kändes bättre.

Vi har har  såkallade vänner som bara flinar där dock har en vass kniv bakom ryggen . Känner ni igen detta? En sådan person låtsas vara din vän tills han eller hon måste skydda sin egen röv och gör det utan att ens tänka på hur stor skada den skapar för andra. Detta är precis vad vi har råkat ut för öfr några år sedan och ni vet att när man har vart så knäkt man ville ge upp man såg bara det mörka tunnel bli mörkare men viljan gör att man ser en liten prick till vitljus som ger dig den lilla extra styrka för att klättra upp för mount everest igen . Man kan lugnt säga att i dagens läge krävs det otroligt mycket för att knäcka mig tror knappast det går längr efter det vi har varit igenom . Dock är inte fighten över tyvärr och jag har samlat otroligt mycket krafter för den här dagen och vet jag kommer skjuta skiten ur den här människa.

Vad ville jag säga med detta är att livet har sina överraskningar men man kan övervinna alla motgånger no matter what bara man vill vinna det och man vet man har rätt. Har jag gjort fel i livet står jag och tar ansvar för och lär mig av det. Men ingen ska såra mig eller min familj eller vänner.

Dagens 20 min löpning gjorde att jag kunde koppla bort . andas och må bra . Nu gäller det att vara sig själv och bara ta ett steg i taget och jag har min man och många bakom mig. Detta är en fight jag kommer vinna det vet jag. Jag vann tidigare jag kommer göra det igen .

Och vet ni vad även om jag sov dåligt vaknade jag med ett leende , såg fram emot den här dagen och den här dagen blir händelserikt. BTW jag fan flög fram på löpbandet :o) idag ska armana piskas och huset luktar kanel bullar !!!!!!! nu är det gröt .

Peace love and harmony people
Just do it !

Spinning passet från helvete

Så idag skulle jag träna själv då David var helt slut efter tattueringen . Han hade suttit från 12 till 16 och dom hanna göra klart hans arm . SOFT. Det tar på krafterna ju att sitta så länge .

Tog en promenad till gymet med härligt musik så jag var redan svettigt när jag kom fram . Körde mage vader och tänkte fan det skulle vara skoj att hänga på spinning passet som var i 30 min istället för 25 . Smsade min coach och frågade om det var ok att köra och visst fick jag det. Måste ju alltid kolla för hans ord är min lag . Hur som jag sätter mig på spinning cykel och kör som instruktören sade. Självklart var det en utmaning för mig och det skulle svida. Svida var förnamnet fyfan vilken vidrig känsla att hålla på max nivå en hel jävla låt !!!! Inte en minut men 3.5 min på max kan ni fatta hur det brann fint imina ben röv mm fyyyy satan säger jag bara . 30 min pricka och jag hoppade av cykel och sprang efter min drink ;o) var så slut fy fan . Vette fan om hon körde så bara för dom länge velat ha mig med på en pass men shit  detta var värre än mina en minuts intervaller .

Efter det var det lite streching för min del och sedan handlade jag lite mjölk och vetemjöl för vi ska baka bullar ju . Degen jäser just nu medans jag skriver såbarnen och jag ska baka snart. KUL !! kommer lukta härligt här ikväll . David spelar in just nu lite musik med Julia så det dröjer nog någon timme till innan som är klara.

Att pressa sig själv tycker jag är bra om man vill ha resultat man ska inte lata sig under den timmen man är inne i gym lokalerna. Jag ser allt för ofta hur dom kör fel och lätt och sedan pratar i typ nästan tio minuter och sedan kör igen och jag har till och med hört fan va bra nu har vi tränat i nästan 2 timmar !! yeah right boys typ 30 min max . Skit samma vill du ha resultat då ska du köra på ordentlgt.

Jag är på mycket bättre humör nu att jag har tränat , mina hormoner är lite all over the place just nu och det är lite jobbigt att hålla det under control . Men livet har sina överraskningar så det är bara att go with the flow och gör det bästa av situationen .

Fick en bild av Stekaren ikväll .

cool bild va jag vart skit nöjd med denna.
Nu är det att baka bullar .

The bitch gave me a visit

Ja vad ska man säga men the bitch är vad jag kallar när jag blir på dåligt humör. Idag har jag varit det några gånger redan och jag kan inte förklara varför. Är det kärring jävel på väg? Diet? ja säkert båda men jag får takla det på bäst möjliga sätt.

Tyvärr brukar min man få känna av det mest . Brukar vara så att den närmast en får ta smällen. Hemsk eller hur . Ja jag är bara mäsnklig och gör mitt bästa . Dagens kyckling med chili och grönsaker var riktig gott . Det enda jag saknade till var pasta, sedan bröd, glass, kexchoklad mm... ja folks idag är jag f*n i mig sugen på allt . Not funny at all ju *gråter*

Fick riktig bra saker gjort idag som jag är stolt över . Så jag är nöjd med dagen så far . David sitter just nu på söder och blir tattuerat så han känner nog lite smärta . Nu på fredag börjar också stockholm inkbash och det kommer bli grym har jag hört. David och Ben ska ditt redan på fredag och kolla efter en bra tattuera till Ben .

Maten är på spisen och Idag är det tagliatelle med köttfärssås :o) och jag får inte ett skit av det goda maten . Dock kommer min belöning på lördag kväll . mumma mumma mums !

Länmar jag er nu med en kiss my  mulat ass bild ;o)


foto tagen by Andreaz Engström ---------> blogg Stekare
Love
Vanni

She's like the wind

Tjena tjena
Dagens började med att jag fattade beslutet att jag skulle springa inne då David skulle dra iväg tidigt. Tur att man köpte löpband 2 år sedan för att kunna röra på sig hemma om det skulle vara kris . På med kläderna och jogging skorna och dra igång . Idag började jag på 10 km /t och ökade för varje km . Det kändes bra i i benen och slut resultatet idag på 5 km var 27:15 vilket är kanon för att vara lilla Vanni :o) så gissa om jag vart stolt över mig själv. Jag har nu insett att jag börjar tycka det är jobbigt att springa när hastigheten blir över 12 km / timmen och det är rätt bra va ? ingen dålig kondis . Jag kände mig lätt trotts att jag håller vatten i kroppen då jävla kärring är på väg .grrrr


Riktig skön låt att springa till och bara komma in i sina egna tankar och dra iväg . När jag var klar så var det att fixa barnen och dra iväg med dom . Jag själv hade 15 min att göra mig klar så det var speedygonzales idag men resultatet var bra ändå :o) Träffade Kattis som jag fick åka med till Neo's förskola . Kändes i benen att jag hade sprungit  när jag gick upp för backen ! Jävla nöjd jag är.

Idag är det mage och vader samt 30 min intervaller som jag kommer nog köra på cykel för att få den vidrigaste svidande känsla :o) sjukt va men tyvärr tävlar jag med mig själv ju . Lida ska jag göra men tiden är kort.

Igår gud va nöjd jag var med yogan . Vi alla vet att under diet så ibland man kopplar inte av med alla måsten och speciellt om man är mamma också . Så detta är något jag kommer försätta med för jag så harmonisk och njöt av känslan i kroppen. Dessutom fick jag sån bekräftelse att jag vart helt paff. Visa saker var bra svåra men jag klarade dom rätt bra men jag måste jobba på balansen lite men det kommer .

dålig mobil bild



Time to party folks

Godmorgon

Hallå folks det är en ny dag och cardio time ;o) here we go ..............

Dagens träning

Kom nyss hem från skogås gym :o) Fick ändra om  schemat idag lite på grund av att  det vart lite viktiga saker att ta hand om på ett tak vi håller på lägger om ute i sundbyberg. David ringde och jag fick åka själv till gymet och han skulle komma senare . Jag promenerade till gymet med härlig musik och började med att prova på yoga idag . Gud så avkopplande det är och så skönt. Jag kände mig lugn och idag fick man lära sig lite nya övningar. Jag fick beröm för hur bra jag gjorde övningarna så jag vart riktig stolt över mig själv.

Sedan var det bara att kriga med vikter och ryggen fick sitt. Nästa vecka blir det att träna rygg först och sedan yoga och planen vär att David ska också prova. Dagen har annars gått riktig bra fick mycket gjort på jobbet.

Jag får frågan vad jag jobbar med och jag och min man har ett företag ihop . Vi renoverar yttertak och det har vi gjort sedan 2000. David sköter grabbarna och räknar på jobben skriver offeterna och jag sköter finanser marknadsföreing och försäljning. Davids syster hjälper med ekonomi också och sköter anställning biten mm så vi alla hjälps åt.



David kom hem igår med mina favorit roser och jag tog en bild av dom

visst är dom fina och gissa om jag vart happy :o)

Kolla hur glad jag är av att slippa fotograferas ute i kylan ;o)
bild tagen av Andreaz  Ni kan följa han blogg den är bra rolig .
Natti natti


Dagens outfit

Länge sedan jag postade en dagens outfit bild här i bloggen men självklart så håller jag min stil . Tycker det är bara håret som behöver en makeover nu men det kommer :o)

Tog lite bilder imorse :o)



if you don't like then kiss my behind

XoXo
Vanni

Nya bilder

Kollade in i Dessan blogg och såg två nya bilder hon lagt upp :o) Jag har en länk under mina länkar till hennes blogg  hon tar jätte fina bilder.


Den sista har hon gjort om och den vart mycket bättre.

Your my best friend

Vilken morgon med kärlek jag har haft. Barnen vaknade glada och jag och David låg nära varandra i sängen och bara njöt av att kramas. Neo som vanligt är en morgon solstråle och när dom hade åkt fick jag en sms av min vännina Kattis , kommer du till dagis ? jag svadare att jag inte skulle det . Så ringer hon upp och frågar om jag kunde komma upp till uppfarten så ut gick jag och väntade för hon hade en present till mig . Jag fick en cd skiva med en låt från Queen och jag blev jätte glad för jag trodde det skulle vara we are the champions för den hade vi pratat om att hon gillar att lyssna i bilen .  Låten var istället your my best friend en låt jag aldrig lyssnat till .

Kom upp satt på datorn och satte in skivan med min portion gröt och tänkte ha en liten morgon stund . Låten började och jag lyssnade på texten och jag blev så varm inombords för det är mäktigt att få sådana här bekräftelser och inser hur mycket man betyder för en speciel person. Jag som var färdig sminkat fick helt klart börja om från början för jag grät som en liten flicka . Sedan skickade jag ett sms till henne som sade fan kvinna nu måste jag sminka om mig ;o) . Fatta vilken underbar start på dagen det mesta just nu går åt rätt håll i mitt liv och det är för jag har mognat, blivit mentalt starkare, väljer mina vänner med omsorg,och upplever harmoni med mig själv och familj . Det är svårt att beskriva men dom brukar säga att har man varit med om en rejäll storm som klarar  man livet lättare efter det och vet ni vad det stämmer!!!

Kattis gumman jag vet att du kommer läsa detta ikväll men jag älskar dig kvinna!!!! FYFAN du fick mig att böla till oh med det händer ej så ofta till musik. Jag ska allt ge igen ;o)

Ooo. you make me live
whatever this world can give to me
It's you, you're all I see
Ooo, you make me live now honey
Ooo, you make me live
You're the best friend
that I ever had
I've been with you such a long time
You're my sunshine
And I want you to know
That my feelings are true
I really love you
You're my best friend
Ooo, you make me live
I've been wandering round
But I still come back to you
In rain or shine
You've stood by me girl
I'm happy, happy at home
You're my best friend.
You're the first one
When things turn out bad
You know I'll never be lonely
You're my only one
And I love
The things that you do
You're my best friend
Ooo, you make me live.
I'm happy, happy at home
You're my best friend
You're my best friend
Ooo, you make me live
You, you're my best friend

l


Fyfan va jag är glad !!!!

It just get's better

Godmorgon
Sitter här uppe id köks bordet och väntar på att mina barn ska klä på sig. Min bror och Ben äter frukost och snart ska jag äta min gröt tänkte jag . Jag skulle få sovmorgon men David Mobil Alarm väkte mig tidigt ändå. Hur som så är jag på bra humör det är cardio fritt idag och då kommer jag få ta igen på rygg passet :o) Jag funderar starkt på att börja på yoga för att koppla av och varva ner. Som mamma det är sällan man hinner göra det ordentligt om man inte har lagt barnen och all är fixat . Så det skulle vara riktig kul tycker jag.

Idag är en busy dag på jobbet mycket reklam som skall planeras och beställas, ta in offerter och sedan fatta beslut. Men sånt kan jag nu bra så det är mest en rutin ju .

Rygg står på schemat och det kommer köras på riktig bra idag. Det är kul att se hur man påverkar folk för att både Ben och Aless min bror då börja sköta kosten bättre än tidigare :o) dom börjat äta frukost och min bror börjat träna igen för att må bra.

Nu ska barnen få frukost och en spark i baken för alla tre har inte ens böjat klä på sig . Gillar inte att stressa på morgonen för man blir bara på dåligt humör .

Kram till alla

Bröst och axlar

Dagens pass gick bra och jag kan bara vara nöjd med den kontakten jag fik med bröstmuskeln . Det kändes otroligt bra och jag körde högreps för det helt enkelt kändes bäst idag. David körde bänkpress och han med körde en bra upplägg idag och gjorde bra ifrån sig.

Gymet var nästan tom och det är ovanligt för att vara måndag . Men skönt att slippa vänta på hantlar och maskiner . När min man kom hem idag fick jag buket med gula roser :o) gissa om jag vart glad . Mina absolut favorit färg på roser <3 älskar dig David .

3 olika maträtter gjordes idag . Kycklingkorv stroganoff med farska tomater i , pizza med kalkon och rullade lövbuffar med morot och rödlök i mitten  med spaghetti till . Jag hade dessa saker som absolut skulle lagas idag annars skulle det behövas slänga och det är inget jag gör med mat längre. Alla tyckte det var jätte gott så jag är glad för att få beröm med min matlagning .

Jag åter kommer igen senare med lite bilder nu ska jag till Coop och ica maxi för en mat shopping runda :o)

Happy Birthday Mamma

Todays is my mothers birthday and she is turning 49 :o) Still young and beautiful and more caring than ever . I have my mothers full support 24/7 and i always know she is standing by my side tough as a soldier. We have been through alot and together we always get tronger .

Today  my wish was to be with you but things don't always go as i want them to . But we will definatly together as a family  celebrate this day together . For me you are the best mother anyone could wish for and i really want you to know that both me and Aless love you very much and will always no matter what  be here for you .

You have raised us on your own  and have showed us what true responsibility is all about . I love you for everything you have done and we wish you a happy birthday .

Love you
Vanessa

Found a funny cake it should say 49 not 50.


I love your blog

Två snygga tjejer Linda och Lina gav med den här


Utmaningen
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls and boys you've nominated.

Mina Favvis bloggar jag läser Dagligen är Andy , Dessan Michan , Johanna Heidi  , Camila  , Alex  , Robin

Självklart läser jag Linas och Lindas men jag ville inte utmana dom igen :o)

Good morning Sunshines

Inatt sov jag som en prinsessa :o) 7 otroligt bra timmar blev det och jag kände mig riktig utvilad. Klokan ringe först kl 5 men bestämde mig att sova lite till för jag behövde inte åka med barnen idag . Var på löpbandet här hemma kl 6 och började jogga och ville se hur jag klarade 5 km denna morgon för jag kände att jag hade riktig bra med energi . Mer mat = mer energi och en glad Vanessa :o) Slutade med 5 km på 29 min . Dock kändes det som om mätaren på löpbandet var inte helt korrekt  eftersom när jag ökade tempot så gick mätaren exact detsamma. Men skit samma jag klarade dagens mål. Cradio var idag 60 min och imorgon är det cardio fritt :o) Lyx va ! Isay because i'm worth it !

Åt min gröt med sälskap av min dotter och det var en härligt och intressant morgon stund . Min fjortis kan verkligen ge mamma sin härliga morgon shockar :o) Idag kom det "mamma, jag skulle vilja raka benen " hmmmmm min gröt satt nästan i halsen på mig " men då kommer det bara att växa ut mer ju " svarade jag . " Men dom är så långa ju , och vi kan annars vaxa" sade hon . Nikan förstå vad som pågick i min skalle och fick hålla mig . " Nä jessica dom är så ljusa så det gör inget. Du vill inte ha för mycket hår så tidigt på benen låt det vara istället " svarade jag och det tydligen räkte denna gång .phuuuu.

Väkte min boys och fixade en härlig frukost till alla :o) och sedan körde David iväg dom. Idag är det bröst och axlar och vi får tyvärr se vart vi ska träna för trafiken har börjat ordentligt nu efter alla har kommit hem från sina semester och skol året har börjat .

Idag är det diet dag 148 :o) och det är 14 veckor kvar . Tiden går fort nu tycker jag och det är också nog tack vare att jag har mycket att göra på jobbet med målnings säsongen och förberedelder inför vintern.

Lönen kom idag och mina bills är redan betalda :o) vad ska ni belöna er själva med månadens lön för att ni jobbade så bra? Jag kommer nog kolla efter ett par tävlings skor. David fick nya T-shirts och linnen och Neo och martin fik nya skor . Måste bara köpa Jessica buskort och nya skor till henne med:o)

Vill skicka en bamse kram till alla som läser min blogg

Lång men skön söndag

Promenaden imorse med Kattis var otroligt skönt. Vaknade med grymt träningsvärk i benen så det tog ett tag innan benen ville vara med. Vi höll en bra tempo och vi pratade en del . Vädret var helt underbart så man snjöt av morgon rundan till max.

Väll hemma så var det dags för min älskade gröt och barnen gjorde mig sälskap. Mina hormoner idag har inte varit helt på min sida och jag fik titta snabbt i kalenderna för att se om det var pms. Jävla hormoner säger jag bara för jag var så känslig och det är inte direkt kul . Allt för stunden kändes som om ingen brydde sig alls men min man gav mig en base kram och vi åkte ut för att få mig på bättre humör och det funkade perfekt. Kvinno kroppar är ibland jobbiga att ha göra med.

Sedan åkte vi till Sunbybergs idrottsplats där vi mötte Tina och hennes underbara son Tigge . Pojkarna hann med lite löpning och Tina körde lite lätt . Skoj att pojkarna har så kul ihop och Tigges leende är helt undebart.  Vi kollade på en styrkelyft klubb som var där och det gymmet är den hardcoraste gym jag har sett. Mer old school får man leta efter .

Ikea tog vi idag då vi kom inte iväg igår . Vi köpte två hyllor till badrummet oh lite små matlådor mm alltså förvaring lådor kan man säga. Det var sjukt mycket folk på ikea idag och ibland är det lite små jobbigt att stå i dom mega långa köer. Hur som vi handlade det vi behövde och jag vart rätt nöjd.

Lagade maten när jag kom hem och avid satte ihop hyllorna . Barnen har varit rätt duktiga den här helgen lite små grejer jag störde mig på och det är det vanliga tt avsluta det tog tagit fram men det börjar gå åt rätt håll. Nu ska vi kolla på film och jag lär somna som vanligt .

Imorgon är det cadio 60 min och på tisdag cardio fritt !! woooohooo diz is väry najz . Min mage kommer få mer mat och det klagar i inte på .

Nästa lördag kväll ska jag dessutom få äta på restaurang :o)  wohhooo jag hoppas till gud maten smakar gott då jag är mer kräsen nu än tidigare.

hur många ska med på morgon rundan? hoppas ni är många som är taggade för en svettig  60 min cardio pass.

sleep tight don't let the bed bugs bite.

Aight Ladies lets do this

God morgon folks time att bege sig ut i solen med bra musik och bara njuta va den friska luften . :o)
Vem följer med?

kram
Vanni

Happy woman is what i am

Imorse var jag nog mer än förvånad när jag skulle väga mig för det är ju rekord vikt nu 52.3 kg :o) jag såg en bra skillnad redan igår när jag tränade . Små små förändringar gör ändå så mycket . . Coachen sade det skulle bli vikt rekord men detta var verkligen bra .

Lunch och middag är redan klar här och vi har städat så hela familjen har varit riktig duktiga :o) Ingen latande här inte idag . Ikea står på tur tror jag så vi får se vad som jag kommer handla . Lite små saker behöver jag trotts allt.

David sade att formen idag såg ut som i sönsdag då jag hade gjort en mini töming så det är GREAT att det går precis som coach har planerat . Att bromsa och inte stressa gör att jag kan göra andra saker nu och det är så skoj. Jag känner mig pigg och glad som kex choklad :o) 

Nu är det mellan mål och lunch för barnen så det är bara att ligga i :o)

Måste till Ica Maxi och handla för veckan och ikea wohooooooo . Sedan träna :o)


A sunny Saturday morning

Vaknande med ett leende idag och jag kände mig utvilad kl var då 7.30 :o) och det kallas för sovmorgon för mig numera . Herregud tidigare så kunde jag sova till kl nio eller tio på morgonen men nu kan jag inte det .  Är i sängen med min laptop och njuter av tysnaden i huset . David har precis vaknat men alla barn sover än.

Vädret verkar vara kanon idag och jag har mycket jag vill få gjort . Jag hatar helger där man gör ingenting alls och bara låter tiden gå . Vad ska ni göra idag?

Ben står på dagens schema och det får bli på eftermiddagen förmodligen i solna . Ska se vilka övninga som jag kommer att köra men jag gissar att idag blir högreps . Ibland kommer mjölkyran snabb får se hur det känns idag . Idag kommer gymet i solna ha öppet hus och dom har bytt namn till Må bättre den ligger på Storgatan 22 i solna och det är nyrenoverat.

Det blir också som vanligt matlagning för min del och lite mer då det är lunch och middag som ska ätas hemma imorgon och idag för hela familjen . Stor handla står på schemat också så att jag har allt jag behöver för veckan som kommer . Matlista ska sättas upp och kanske en tripp till ikea kommer ske för att shoppa lite små saker .

Nu är det myspys med min älskade man ciao folks

Fotograf Andreaz Engström

Det går bra nu

Jag är så nöjd över hur bra saker och ting i mitt liv går nu . Det enda som kanske kunde vara lite bättre är tid med vänner oftare men det kommer bli bättre snart. Just nu är vi mitt i högsäsong med företaget så vi fokuserar mest på det.  Och det är hög tryck den här året verkligen . Min man gör otroligt bra ifrån sig för att avlasta mig nu under diet och det är jag tacksam för .

Jag vet vilka riktiga vänner jag har och är nöjd med dom . Jag har sett folk förändra under den senaste tiden och det är en del av livet helt enkelt. Även om jag  dietar så är jag ändå mig själv och kommer alltid vara true to myself för ändrar du på det så kan saker och ting hända.

Första skol veckan är över och barnen verkar ha kommit in dom vanliga rutiner igen vilket är jätte skönt . Jag har märkt idag att jag tog sov morgon att jag får mindre gjort och det är lugnare om jag gör min cardio tidigt . Det enda är att sista målet blir tidigare och då kan jag känna hunger.  Så under nästa vecka så är det helt klart tidiga morgnar som gäller för min del och gå lägga sig i tid. Jag tycker jag har en bra diet nu kommer få köra mindre cardio .

Måste välja skor till tävlingen nu snart jag har svårt att bestämma mig vad jag ska köpa. Får titta på det nu under helgen tänkte jag. Kommer också öva posering för att bara bli bättre på poserna.

Jag har cardio fritt imorgon så jag ska sova ut och sedan är tanken att vi ska ha en stor familje fukost . ag kommer få äta min diet frukot fast vi har ökat det nu men jag se mackorna kommer nog vara en challage :o) Jag har verkligen börjat gilla mer och mer att laga mat trotts att det är diet . Känns skönt och avkopplande på något konstigt sätt. Coacherna fick lite cannelloni idag får se om det är något dom gillar . Min familj älskar sånt mat plus att jag sörsöker att göra det så bra som möjligt med tanken på att det kryddas på och att jag går på känn och lukt. Får se vad dom tycker då .

Ben har nu bott här ett tag och han stor trivs verkligen han älskar matlagningen och känner sig som hemma. Dessutom har nu brorsan en kompis här hemma som är mer på hans nivå. Just nu är dom ute med en annan anställd och ska festa och försöka ragga på brudarna ;o)the wolfs are out hunting hahahah  hur som så är det grymt trevligt att ha honom här . Imorgon blir det också städning för alla här hemma.

Dagens pass gick bra och  jag körde axlar i solna med min man . Det var mycket folk och mjölksyran kom fort idag men jag höll emot och körde på . Vissa dagar svettas jag riktig mycket under en tränings pass och andra knappt någonting . Som idag inget svett tills jag satt i bilen då började jag känna hur det kom ??? skumt värre och nu sitter jag här och svettas .... inga direkt tunga vikter men jag helt klart fick Arnold pumpen :o)

En vacker bild tagen by Dessan


Den dagen vi fotograferade vi tog sjukt många bilder . Över tusen bilder så ni kan tänka er hur mycket material det finns . Båda Andreaz och Dessan gör ett grymt bra jobb som jag är otroligt tacksam över . Vi ska alla på middag snart ska bara kolla med coach hur vi ska lägga upp det.

Flera fotograferingar kommer ske snart vilket känns bra och det kommer vara olika Tema . Har fått bra respons på bilderna och det är kul när folk i USA , Italien , Tyskland, Danmark, Norge berömmer bilderna och vad jag har lyckats göra med min coach under det här korta tiden . Alltid skoj att få beröm för sin slit men jag har min man att tacka för .

Den booty bilden jag ville lägga upp är tagen av Dessan . Inget specielt man kunde ha gjort det lite annorlunda poseringen men det är ju dedicated till min man för det var ju trotts allt hans ide ;o) Eller hur Amore .


Jag minns som om det vore igår hur kallt det var , jösses va jag frös . Jag skulle vilja fotas med en annan tjej och göra riktig coola balla bilder frågan är vem . Måste tänka på vem offret kan vara *asg* Någon som vill ställa upp? ;o) don't be shy now.

Denna bild är cool och den togs av Andy


Peace Folks

Fun in the morning

God morgon god morgon

Hur har ni sovit inatt? Jag sov helt ok men gav mig själv lite sov morgon idag :O) jag stter just nu här med min laptop och cyklar . Svettigt värre ju och trötta ben idag jag får allt strecha och massera dom idag . Jag ser tydliga framsteg med fysiken även om det har varit mindre cardio nu ett tag och vikten är nere på 52.8 imorse . Men jag tightar till mig och det är kanon ju .

Nu har barnen vaknat och som tur är hade jag fixat allt redan igår med frukost . Gorde en överraskning till dom med protein pannkakor för jag tycker dom får mer i sig på morgonen då , plus att det är bra att få i sig ordentligt med mat innan plugget. 

phu det är svettigt nu .

Idag är det axlar och vi kommer träna i solna och dom ska piskas idag ordentligt. Hela den här veckan har jag haft grymt träningsvärk i benen och idag känner jag magen ordentligt. Jag känner mig nöjd kan jag lova.

Bild tagen by Andreaz

Idag kommer några till under dagen kanske vågar lägga upp en på min booty som Dessan tog
den var riktig snyggt.

Ses snart igen

rolig dag på gymet

Idag åkte vi till skogås gym för att träna armar , och jag fortfarande förvånas av hur roliga folk kan vara . Idag var gorillan och mjölk mannen på plats :o) Han har fått det nick ut av mig för han kommer alltid med en litter mellanmjölk som han dricker under tränings passet. Gorillan brukar dra och hämta kaffe i receptionen och dricka medans han vilar *asg*

Mjölk mannen har gått från att träna med skor till att träna barfota och det är något som driver mig till vansinne . Jag stör mig sjukt mycket på det och jag till och med klagade till personalen men det står inte i reglerna att man får inte träna barfota. Jag vill heslt slippa se håret på han tår för det är fan vidrigt och sedan vette fan om han skulle ha forsvamp eller något . VIDRIGT FAN

Gorillan vilar rätt länge och stirar gärna på tjejerna som tränar och dessutom tränar han med vinter handskarna fortfarande :o) vi är trotts allt på väg in i rätt säsong hahaha

Jag och David körde en kanon pass det verkligen kändes i mina armar och blodådror poppade upp ordentligt idag . Fick till och med en kanon kul komplimang av en dam som har sett min förvandling :o) Hon sade att hon gillande min form och jag såg pigg och fräsch ut . Hon sade att det är kul att jag kan köra som jag gör och inte se sliten ut . Mina ögon ser pigga ut och jag är glad . Snacka om att bli paff och jag tackade henne så jätte mycket för dom fina orden .

Mötet med Anita sömerskan jag valde att få sy mina bikinia och baddräkt gick riktig bra . En snygg brud verkligen med grym smak för fashion. hon hade en hel korg med tyger och det var bara att titta och fick riktig bra hjälp . Mina två underbara coacherna var med och det var tur det för jag tror vi fick till en bra designe med Anitas hjälp. Färgen kommer jag nog hålla till mig själv det kan ni få se på scen :o) men det kommer bli riktig snyggt! Italian stallion in coming hard.

Efter passet var det bara att fixa det vanliga här hemma och barnen fick hjälpa till efter en utskällning av mamma :o) jag märker hur man måste verkligen se till att dom ska avsluta efter sig för annars lämnar dom sina saker mer än gärna. Och att sköta sina sysslor för att få sin veckor peng har också blivit sämre så den planerade familje möte jag skulle ha haft ikväll kommer bli imorgon då David kan vara närvarande. Han sitter nu med Julia och skriver en ny låt !!! Men hårda bud är det för barnen om de ska casha in sin vecko peng .

Förövrigt mår jag jätte bra jag känner mig glad och älskar livet.
Fotograf Dessan

Nu smäller det people

Nu är det dags för mig att dra och träna mina armar och jag ser riktig fram emot det. Åter kommer senare med uppdatering och fler snygga bilder ...
the booty is coming ;o)

Tiden närmar sig

Ja då blev man klar med en hel del redan och det är det posetiva med att börja dagen tidigt. Avslutade nyss en interview och det gick rätt bra måste jag säga. Beställde nya visit kort och städade till och med kontoret .väry nice hhaha

Väntar på att David ska komma och hämta mig så vi kan åka till Solna och träffa coacherna samt Anita .

Gina Alioti har bra smak


Den här tjejen alltså hon är otroligt snygg .

Ha det bäst nu folks

Hur ska man pynta julgranen ?

Ja då kom dagen man ska till Anita och ta måtten och välja tyg :o) det är blandade känslor men jag ser fram emot det . Häromdagen tänkte jag oj nu måste jag fundera hur vill jag pynta julgranen ( min kropp *asg* ) så mycket man kan göra men jag kom inte fram till något direkt.

Personligen har jag iallafall haft inställningen att man ska först skaffa en bra julgran sedan kan du fundera hur du vill dekorerar den :o) för min del att tänka så har gjort att jag är mer fokuserad på att jobba på fysiken i första hand . Nu att den biten är på plats kan jag börja tänka på lite andra detaljer som är viktiga. Ser fram emot att se tyger och oliga färger och känner jag mig själv rätt kommer jag ha beslut ångest hahaha.  Så idag kl 12 gäller det :o) ska ditt med coacherna och min man med andra ord är jag i bra händer :o)

Cardion idag gick fantastisk bra jag körde här hemma och jag valde löpbandet idag . Gick först 30 min för att mina ben ska vara ordentligt uppvärmda och sedan joggade jag 25 min och avslutade med 5 min promenad . Wow vilken känsla att jogga utan att tycka det är jobbigt men att det känns lätt . Joggade lätt på 9,5 och 10 km i timmen och svetten rann så det stod härligt till . Herregud vad svettig man kan bli . Tyckte inte att det var jobbigt alls att jogga på tom mage , med andra ord min dag började riktig bra . Gröten var som vanligt så otroligt god :o) och den lilla stunden man bara njuter . Jag är tyvärr ingen långsam ätera :o) glufs och det är borta hahah .

Nä nu ska jag jobba lite och sedan väcka min barn som sover fortfarande. David är redan på möte och kommer snart för att hämta upp barnen .

En viktig sak nu att hösten närmar sig och alla möjliga förkylningar /virusar  är redan här glöm inte att ta dina vitaminer . C-vitamin är viktig och multivitaminer samt vitlök :o) jag tar vitaminer varje dag och jag har inte varit sjuk på ett bra tag :o)

Lämnar er med några bilder tagna av Andreaz finns flera i hans blogg Stekare 
Mannen som betyder allt för mig and the love of my life

Visst ser han glad ut :o)

Sista

Så coola och raw bilder . Glöm inte att lämna en rolig kommentar till stekaren han gjorde en kanon jobb .


Rise and shine

Godmorgon godmorgon :o) upp och hoppa det är dags för som cardio !!! Kom igen folks nu har vi en underbar timme framför oss där vi kan bara svettas coh njuta av att röra på oss . En kanon bra start på morgonen och efter det njuter man av sin gröt .wohoooo :o)

Hoppas ni är många som hänger på idag med  :o)


När det går bra

mår man som bäst brukar man säga och det kan stämma.Idag har det varit en bra dag tycker jag . Magen fick jobba på ordentligt under passet och vaderna fick gråta :o) Jag förstår inte varför jag får så ont av att träna vaderna . Inte kramp ont men det svider något så  fruktansvärt mycket . Ibland kan jag bli på grymt dåligt humör av det :o)
 Oj intervallerna var tuffa idag träningsvärken i benen kändes och dom var trötta .

Dagens outfit btw en vanlig dag med skit mobil kamera ;o)

Jag kämpade mig igenom intervallerna hur som och gjorde ändå bra ifrån mig . Jag avslutade passet med att njuta av en massage i massage fatöljen. Jag tänkte snart gå lägga mig för att nu är jag verkligen trött men inväntar dagens näst bästa mål :o) kvälls målet . Ska njuta verkligen för den är så god .

Imorgon händer något speciellt som jag kommer berätta för er imorgon bitti ;o) det ska bli rinktig coolt och jag ser fram emot det mycket.

Visar en bild som är beyond words

Peace love and harmony people , love don't hate <3

The break down

Tänkte förklara lite snabbt hur det var tänkt med dieten eftersom jag får samma fråga om och om igen vilket är helt ok  bara så ni vet :o)

När jag började dieta så vägde jag 67 kg och det mesta jag har vägt var 70 kg så det är rätt mycket överflödigt fett på en kort tjej som jag 160 cm . Min coach P-A kollade min form och såg att det fanns mycket att bli av med och för att se vad som verkligen fanns under skulle vi börja dieten i god tid så att vi kan låda husen dra ihop sig av sig själv i en bra takt .

Han gav mig en kost och tränings schema som alla coacher gör till dom de ska hjälpa  och jag började dieta 31 mars 2008 . I början var det lite strul kroppen ville inte lämna ifrån sig fett och vi hittade till slut en kost upplägg som jag svarade väldigt bra på . Inte nog med att jag sköte kosten till 100 % jag tränade på riktig bra . Jag tävlade mot mig själv under mina cardio pass . Mitt mål var att alltid göra bättre under näst kommande pass och detta har varit väldigt bra för just mig för det motiverade mig . P-A är en grym coach som ger sin fulla stöd och det är allt eller inget som gäller. Vi diskuterade detta redan från början att ska vi göra detta gör vi det bra annars får det va !

Med min vilja och hans hjälp man kan inget annat än att få en bra resultat och han har tänkt ut allt in i det minsta detalj så jag gör precis som bara han säger . Ni som har sett honom tävla vet att han sviker oss inte med att komma in i dålig form . Ska han göra något det är proffesional och inget annat .

Yes det är 15 veckor kvar och jag är i väldigt bra form och vet ni vad det änns så skönt . Jag behöver inte stressa alls och kan planera nu i lugn och ro . Jag kan tänka på vilka sorts skor ska jag beställa för tävligen , hur vill jag ha min baddräkt och mina bikinis , färger , smink , ja you name it men främst öva poseringen för det är det viktigaste. Jag är van att planera mycket för att slippa stressa . Och dieten känns BRA jag är inte hungrig vi har sänkt cardio , vi har ökat maten och bara det är underbart för jag är en kvinna som gillar mat :o) jag har det helt enkelt bra tycker jag själv. Allt fungerar bra under dieten och visst har jag justerat små problem men det är en bagitell .

P-A skulle inte tillåta någon av hans klienter att bränna ut sig och jag ville verkligen få det sagt . Han har trotts allt en fru Petra som kom VM 8 och båda har dietat med små barn så dom vet mycket väll var mina gränser går och vi kommer bra överens om hur dieten ska fortsätta ändå fram till dec .

Så oroa er inte jag kommer inte försvinna helt har 6 par ögon som har stenhård koll på mig :o) och jag känner mig trygg .
Jag ska köra bodyfitness inte byggning :o9 så inte kommer jag in tok hård.

Jag tror jag tog upp allt har ni några frågor så kan ni ställa dom . Vill ni ha hjälp med att komma iform eller med kosten så finns P-A'a länk under mina länkar och jag tror han har fullt upp nu men ni kan kolla med honom .

Lämnar  er nu med en grym bild tagen av Andreaz

Women at work

Ja då har man suttit här en stund och jobbat redan och det är rätt ovanligt att jag kliver upp så tidigt och få så här mycket hjort redan . Martin har åkt till skolan och jasg ska strax iväg med Neo till förskolan. Min vännina Katarina ska köra oss då hon jobbar där. Neo vill att mamma följer med så det får man göra.

Martin åt en bra frukost idag så jag tror han växer :o) det blev en jordgubbs protein shake och en stor macka med skinka och gurka på . Neo åt 1,5 protein pannkaka med lite mjölk så jag är nöjd med mina boys . David är just nu på en besiktning så hoppas det går igenom med flying colour som det brukar annars gå. Köket är i sin ordning :o) happy me och jag har hunnit vika tvätt och lägga in en ny maskin som blir klar tills jag kommer hem igen . Nya rena lakan står på dagens schema och jag är på oförskämt bra humör för att ha sovit så lite så jag ska vara nöjd med det.

Måste handla lite för dagens middag och min kessela på vägen hem . I dag får dom cannelloni ojojo

XOXO



God morning Sverige <3

Wow då var uppe med tuppen idag för att hinna med allt . Ska strax köra min cardio och jag är små trött. Inte många timmar inatt men one has to do  what ones gotta do to get the job done :o) Inatt sov jag 4,5 timmar så det får bli en eftermiddags nap för min del idag .

Ska köra min cardio och sedan frixa frukost och barnen samt att jag måste iväg med dom :o) men under tiden jagkör bjuder jag på en tränings video



Någon som kör med mig nu ? Kom igen let's do this :o)
Peace
vanni

Mommy had work to

Jag kom upp till köket och vad ser jag jo killarna hade inte ställt sin  disk i den tomma diskmaskinen . Ibland undrar jag var brorsans IQ nivå ligger för ser man en tom diskmaskin ställer man in disken eller hur ? Ja fan önskar att min mamma kunde läsa svenska då hon tittar på min blogg då kunde hon klaga på honom också . Jag driver liksom inte en hotel här hemma . Får ta en familje möte imorgon då jag har mer ork.

Hur som jag städade min vackra kök och lade in all  mat som blev över så slipper det bli dåligt. Tog fram det jag behövde tina till imorgon . Skönt att få det gjort . Fixade en varm bad till min pojkar och sedan satte jag igång och lagade pannkakor till familjen då jag hade ägg jag behövde använda . Blev en hel del och alla vart jätte glada så jag gjorde en bra jobb .

Nu är det bara att få softa lite och njuta av tysnaden då jag lagt pojkarna medans David hjälper mig med en video . Team work kallas detta eller hur :o) Dagen känns riktig bra måste jag säga nöjd är jag . Fick en bra arbets dag , bra pass med häliga underbara vänner och en fin stund med familjen . Dieten rullar på och allt känns bra . Det enda negativa är suget efter det förbjudna under en diet men annars är jag skit nöjd.

Nya bilder finns uppe nu i Andreaz blogg Lägger upp dom jag är total kär i tack Andy !




Ni får se resten i hans blogg för jag älskar alla bilder . lämna en kommentar gärna sånt är alltid skoj att veta vem följer ens blogg
Stor tack till Andreaz och Desire för all tid ni lägger ner vi ska ha en grym middag !

Baby got back

Ja idag var det rygg och baksida axlar . Gymet var full med tränande killar som pupmpade på rätt bra . Man fick lite dåligt med luft med vi började med mark . Körde på bra rätt bra för att ha kört ben igår oxch rygg 2 gånger förra veckan . Kul att få träna med ny folk och Andreaz fik börja med uppvärmingen . Han visade hur en stekare putar ut röven ordentligt när man kör marklyft. Stark är han och kör utan remmar av det jag såg . Marcus körde på bra med för att ha kört rygg igår och ha huvudvärk. Konstigt nog hade jag ont i skallen idag med. David fik lite mark tips av en proff och lärde sig tekninken så det var kul tyckte jag .

Körde latsdra altinerande med sittande rodd och snacka om att få pump i ryggen :o) Sedan körde jag o cable för latsen altinerade baksida axal och det kändes ordentligt . Körde också lite hantelrodd och en annan varian t för ryggen som jag kan tyvärr inte namen . Testade för övrigt lite olika rygg maskiner så ryggen fick sitt idag. Självklart ville som kördes det lite chins men jag ville inte hänga på vidare med boyzen för att jaga rätt på arnold pumpen den här bambina var bra trött.
Hur som have i was pleased och då får det vara.

Nu ska jag natta mina bojkar som ser söta men förast ska dom städa undan sina saker tills jag är 100 & nöjd !!! Hårda bud  ;o) av en hård brud hahhah nördigt jag vet

Andreaz kommer redigera lite bilder ikväll sade han så det kommer komma upp några här och i hans blogg så stay tunes folks. David håller på med videon nu :o)
Fotograf Desire

Najaden

Idag ska jag träna på Najaden  och det blir rygg idag .  Andreaz , Marcus , David och jag ska träna  och det ska bli spännande . Ska strax lvila en stund sedan ladda för jag har haft huvudvärk idag och det är mindre skoj om jag ska vara ärlig. Dagen har gått riktig bra fick en hel del gjort på jobbet så jag är nöjd. Ringt en hel del samtal idag också .

Ska bli kul att träna på ett nytt gym får lite variation och dessutom slipper man trafiken som man brukar annars få sitta i ibland när vi drar till solna . Får samla min krafter och ge allt sedan när det gäller . Får se om killarna blir impade eller om jag åker hem som en looser ;o)

Middag till familjen blir kyckling och ris simple idag och lite lättare för mig :o)

Mer bilder kommer ikväll
en bild by dessan

I väntan på bussen

Ja idag efter att jag hade lämnat min son Neo på förskolan så promenerade jag ömma ben till bussen . Stannde vid pressbyran för jag vart lite små panik slagen att jag hade ingen tuggumi *ler*och självklart hade jag glömt min vatten . Köpte det och var nöjd och fortsatte min promenad till tåget . Fick vänta i 8 min på tåget så jag  satte på radion i mobilen .

Väll i Farsta så uteblev en bus varför ja det vet jag inte men jag skulle ju hinna hem och ta min mellanmål . Hade visst köpt kessela men jag hade inte lust att äta en naturel kessela med mina fingrar .no no .bus chaffören skulle nog köra av vägen ...*asg* sorry dåligt skämt jag vet ... Hur som i väntan på bussen pratade tre äldre tanter om varför bussen uteblev och den ena börjar " jag är så himla irriterad på killen som jämt ska stämpla min remsa en kvart framåt i tiden , kan ni fatta att jag kanske måste stämla igen detta är ytterst irriterade " dom nadra två höll med det var riktigk illa . Då säger hon " ja han han ska alltid göra så han är en riktig elak ganster " vid denna tidpunkt hade jag precis börjat dricka min vatten så jag självklart svalde fel och samtidigt som jag började skratta så sprutade vatten ur min mun . Kan säga att dom tittade lite konstigt på mig . Det roliga är att killen vid tunnelbanan är en äldre man och han liknar ingen ganster :o)

Skickade en sms till Andreaz idag att jag hade grymt träningsvärk i benen men skulle göra min bästa inför kvällen duell . Får till svar " det går över, imorgon har du det i ryggen - Så sluta gnälla :o) ska man bli stekare får man lida pin ....garvade gott kan jag säga . Alltid bra med lite skratt under vardagen .

Väll hemma började jag jobba, kollade mailen sålde in två job (yeah ) och började boka möten . Åt min mellanmål självklart det är rena njutningen kan jag lova er så jag var riktig nöjd .

Nä nu ska jag svara på folk som har sökt jobb .
En riktig cool bild tagen by Dessan hon har lagt upp fler i hennes blogg

Fick en kommentar om string bilder och tack för ni tycker jag har kroppen för det men inga sånna bilder togs i söndags.

Vardagen

Idag var det bara att kliva upp tidigt och köra min cardio så jag skulle hinna att åka iväg med barnen . David skulle vara i stan innan 7 så idag fick jag fixa barnen . Ska strax iväg till dagis med Neo nu . Mina stora fick åka med min Granne Marita då våra barn går på samma skola . SKÖNT

Cardion var tuff idag då mina ben gjorde så ont av benpasset igår TRÄNINGSVÄRK så det duger men jag är nöjd ändå och till och med körde nivå 3 på min cykel vilket är ju tufft . Alla maskiner är olika ju så nivå tre på denna är fan tuff . Så idag är det rygg på najaden och det ska bli en kul fight !!! tihihihihih

Nu ska jag iväg kommer tilbaka senare

Bild Tagen by Dessan :o)


God morgon

Nu är det time igen för lite förbränning :o) inatt sov jag riktig bra så jag känner mig på top just nu :o)
En bild tagen by Dessan behind the scenes


En harmonisk bild

Min vän Andy har nyss uppdaterat hans blogg ni kan hålla utkik för han kommer uppdatera den allt eftersom han hinner då han planerar utmaningen också . Besok hans blogg här Andreaz där får ni see en booty bild .....hahha

Ben och smärta

Idag när jag körde ben fick jag verkligen pessa mig själv för mjölksyran kom riktig fort . Körde benspark superset med benpress :o) kan lova att det sved 5 såna set blev det . Sedan körde jag tunga benpress 3 set . Åter benspark högreps 3 set phu va det sved. Sedan var det dags för böjen 3 set och sedan utfall i smithen *gråter* körde baksida lår också ocj jag kunde knappt gå efteråt. Fyfan va mina ben var helt slut ! Då kände jag mig nöjd :o)

När det gör som mest ont och man vill sluta så säger David ok 4 till ........hrmmmm ok tänker jag ser inte det ut som att jag har ont ? Och så gör jag 4 till lite små irriterad men sedan är jag glad.....sjukt va .hahaha


En bild tagen by Dessan

Bättre ben

Nu närmar det sig att ladda inför benpasset. Alla drinkar är klara och nu gäller det att ladda mentalt för det gör ont att träna ben . Speciellt när dom är trötta fortfarande . Vilade två dagar i helgen från morgon cardio men gårdagens känns i mina lår :o)

Middagen är klar redan jag passade på att laga den medans jag lagade min lunch och jag saltade min ris för mycket buhuuuuu. Men jag åt den ändå hahahha...drack sprite zero till mums . Middag för familjen blir lövbiff med potatis mos  simple idag . Imorgon får dom kyckling file med pasta och sallad dom bör vara glada för det.

Tänkte anars börja med benspark och sedan köra benpressen idag . Utfall står på schema men vi får se hur många det är på gymet. Annars får jag väll köra böj i smithen riktig djupa. :o) Hur som man vill köra en bra pass så att man kan åka hem nöjd med sig själv.

Sedan måste jag också lägga mig tidigt så att man får in sin sömn ordentligt annars blir återhämtningen inte det bästa .

vi ses later folks


En bra start på veckan

Ja det är viktig att ha en ra start. Vaknade sjukt trött men ändå kände jag mig utvilad . Skickade sms till coach och sedan var det dags som jag skrev tidigare att ha en stund med barnen ,
Skol start och klagande från min dotter började igår kväll :o) hon håller måtten till att vara en fjortis verkligen . Men ack det är skoj att se henne, dock ibland måste jag ta henne ner på jorden . Imorse skulle det ta en timme att göra sig iordning ??? hon fick 30 min ut av mig hahaha och det klarade hon det bra på och till och med äta frukost. Jag fick säga att det är ingen model tävling hon ska till men skolan .

Det var en mysig stund med barnen oh sedan var det bara att dra ut och göra det jag är bra på ..........att promenera snabb med cool musik :o) benen gick riktig fort idag så jag är mer än nöjd . Det blev 70 min min runda idag och det var otroligt bra väder. Kunde inte lite sol ha tittat fram igår grrrr....

Dessan och Andy  är två helt underbara människor måste jag säga . Det var riktig kul att få spendera dagen med dom och min man som hjälpte till med allt möjligt för att få en bra resultat med bilderna. Dessan är kung på att sminka jag var så otroligt nöjd med hennes sminkning . Hon är en artist från hjärtat verkligen .

Gårdagens var en upplevelse och en schock för jag är inte van att se mig själv i en så här pass bra form . Ryggen såg sjukt bra ut för att vara vanessas rygg haaha :o) mkt bra bilder av dom båda . Vädret var inte det bästa 14 grader och det regnade och blåste så två gånger var jag riktig nerkyld. Eftersom jag såg att vädret var inte det bästa tog jag extra vitaminer igår och idag var det vitlöks kapslar till frukost :o) inte ska jag bli sjuk !!!

Vi avslutade plåtningen på Najaden och det var bra skoj att se alla miner när jag kom in och skulle börja köra hhahahha ...ja gymet var inte stängt och jag i en mini top och kjol med boots kan ni fatta .....Träffade Peter Östberg också och fick godkänt på mina ben muskler ;o) och form . PA kan sitt verkligen och en bättre coach hittar man nog inte :o)

Tömningen och laddningen eller det var ju en mini variant gick jätte bra tyckte jag . I love potatoes och efter månader utan smakar det mesta gott utan en massa kryddor har jag upplevt. Torsk var en hit med potatis utan salt eller något . Det gick riktig bra . Kl elva lördags kväll drack jag sista vattnet ut flaskan och var utan vatten fram till 6 igår kväll då jag tog en varm te för att få upp värmen i kroppen . Formen är i mina ögon sjukt bra och det kommer bli vassare helt klart. Jag vet med 100 % att när jag stå på scen kommer jag vara sjukt nöjd med min prestation och diet .

Det var ju kul att se min man hur stolt han var över formen  i har ju trotts allt jobbat konstant med att bygga i 4 år och att se resultaten är ju skit roligt . Jag vill ännu en gång tacka dessan , min man och Andy samt P-A för tiden ni lagt ner för att få dessa bilder bra . Jag är glad och nöjd och kommer kämpa vidare till dec .

En stor kram till er alla och hr får ni en sneak peak Foto by Andy .

Foto by Dessan

Visst är det två sjukt bra fotografer !!!!Så jävla duktiga ...








God morgon Sverige

Då var det måndag och dagen började med massa vatten och ska strax ut för min morgon runda. Fixade barnen  först för jag såg dom knappt igår . Alla fick frukost och dom är så underbara söta. Min dotter har numera sagt det tar henne en timme att klä på sig och sminka sig så vi fick ha en liten tjej snack :o)

Så nu är det snabba ben ute för att förbättra formen :o)

Back home again ......

Hej Alla
Hoppas ni har haft en bra dag :o) min har varit lärorik . Började dagen med en härlig frukost torskoch potatis hahaha men jag är ärlig jag gillade det .  Kokt torsk är god utan någon krydda på har jag kommit fram till .

Sedan var det dags att packa det man skulle ha med sig och det var en del att tänka på . Fixade till håret och sedan skulle vi hämta upp Dessan i trångsund centrum . Vädret var inte det vi hade hoppats på men vi gjorde det bästa av situationen verkligen . Vi åkte till nynäshamn där vi skulle fotografera och eftersom det regnade bestämde fotografen Dessan att vi skulle sminka mig i bilen .

Dessan in action och för övrigt denna brud kan sminka ....

en till

Sedan var det vara att ta väskorna och ge sig upp id vatten tornet och jag kan säga att jag fick bra med mjölksyra i benen av att gå uppför alla trapporna . Kvällen innan hade jag trypt vattnet helt så jag är bra stolt över mig själv och kroppen mådde bra med maten . Jag tyckte inte att det var jobbigt men jag vet att det kommer bli jobbigare vid tävling för det kommer se annorlunda ut .
Idag var det kallt folks så det kändes och jag tyckte vi alla gjorde bra ifrån oss . In action

Vi hann med att värma upp oss på cafe och mc donken . Jag fick inte smaka maten grrr ller glassen *gråter* men jag tog en varm te för att få upp värmen i kroppen .

Stekare ville impa på min Pimp

Kolla hur nöjd stekaren är med sig själv

Min Älskling verkade nöjd med frugans favorit glass

Dessan och jag in action

Stay tuned folks kommer mer imorgon .

Lördag och mycket mat

Hallå
Igår kväll somnade jag relativ tidigt och jag sov som en liten bebis inatt och det var skönt att få sova ut . Idag är det nämligen dagen där vi testar lite hur min kropp kommer reagera sedan innan tävligen så ingen salt allt på maten ! Torsk och potatis under dagen med lite vatten . Jag trodde jag skulle ha det svårt för torsken men med potatis gick det ner riktig fint .

Vaknade utvilad och det är viktig för kroppen nu när jag kör hård med den . Drack protein drink och fick dra direkt till gymmet och träna bröst och axlar och jag kände mig relativ stark dock hade jag lättare för att frysa. David hjälpte mig genom hela passet. Vi tog med oss hem Love eftersom mina boys saknade dom och dom sitter nu fint och  spelar buzz. vI ska snart iväg och handla lördags godis ochd et som saknas till imorgon .

Körde på riktig bra under passet så jag är mer än nöjd med mig själv.

Snart potatis och tork och jag kan bara säga fyfan va gott potatis är !!!!! har inte ätit potatis sedan jag började dieten och smaklökarna är på topp MUMS ! Who needs butter *asg*
Ses senare med Video och ikväll poserings träning med coacharna :o)


Motivationen var nere vid knäna

Som ett brev på posten i dag under eftermiddagen förvandlades till en känslig och trött kvinna . Tänkte för mig själv att bara bita ihop för man kan ha sånna här dagar ibland . Gillade förövrigt inte alls känslan . Hämtade mina boys ute vid flaten stugorna och efter det shoppade jag två saker till fotograferingen på söndag. Imorgon måste jag fixa det sista verkligen och som tur är så jobbar inte vi på lördagar . Så min man får stå ut med att köra mig till olika ställen.

Väll hemma så hade min bror ätit en hel del av lasagnen som jag hade gjort igår s¨å jag fick göra en ny så det skulle räcka till alla. Neo åt otroligt mycket vilket var ovanligt men dom senaste veckorna så har han ätit mycket mer mat . Jag tror han växer nu . Lasagne fort in i ugnen och sedan dra till träningen för att piska rygg. Jag kände hur det tog emot att dra och träna när mina ben ville knappt stå . Började till och med gnälla på min man på väg ditt. Jag började träna sur och för mig själv och sedan kom David in . Han lätt mig vara för han vet nog att det är bäst så . Tack Amore . Sedan filmade han mig medan jag körde och jag fick se filmen . Jag kunde inte tror mina ögon ÄR DET DÄR MIN RYGG herregud och jag åter fick ny energy för att köra ännu hårdare och jag avslutade passet otroligt bra . Gick hem så himla nöjd och tackade David för att han filmade mig för det tände ljuset igen .

Tro mig jag skulle inte ge upp men visa dagar när orken är som bortblåst blir allt mycket tuffare. Jag har dagligen och ni andra mycket att tänka på och saker att göra . Ni och jag som har jobb vet att bara det tar mycket energi . Även om jag sitter ner så ringer luren mycket och jag måste besvara massor av frågor . Sedan är man mamma och det tar energi dock får jag också mycket posetiv energi tebax av mina barn . Laga maten vilket är nog en av dom svåraste just nu men jag gör det ändå. Att vara fru tar energi men samma där jag får energi .

Hur som jag tyckte det var rätt kul hur fort motivationen vände. Nu är jag jättre trött och ska lägga mig ner
David ska sätta ihop min video så det kommer komma upp senare . Wait and see ;o) it's hardcore
Andy du kommer grina mohahahha

Det är träning som gäller

nu även om skallen säger have a kitkat ...fy måste ladda nu inför en bra pass . Känner mig otroligt trött nu men det får vi ändra på och det som kommer hjälpa är kaffe !
Lets do this dags att göra mina drinkar .
kram på er

I had the time of my life

Oh tjejer kommer ni ihåg när filmen dirty dancing släptes och man fick höra låtarna man var dans galen helt klart. Jag minns hur jag kunde dansa i timmar och till lambada också . En gammal kill kompis Aldo dansade lambada med mig på skolan . Det var roliga tider

Imorse så kom just den här låten medans jag promenerade och massa minnen kom fram och jag halv dansande och sjungade gick på vägen glad som en liten barn . Jag har verkligen ingen sång röst så folk stirrade men who cares , girls just wanna have fun sometimes ;o) Bjuder på en video
 
Känner ni hur axlarna börjar röra sig och höfterna ;o) jag kan knappt sitta still här just nu . Dirty Dancing är min all time favorit film . Vad jag ville komma till var att trotts diet så hade jag kul på min morgon runda och det gör otroligt mycket.
Jag tror jag får tvinga med Ddavid på lite salsa kurser för det är otroligt att kunna dansa så med den man älskar . sexigt värre tycker jag .
Jag kommer efter dieten ta upp dans igen till en början här hemma men också med en dans lärare. Får se hur man kommer lyckas få tiden men vi får se inget är omöjligt . Annars får jag dansa hemma ;o)
Idag ska jag träna rygg och baksida axlar  och det ska bli kul. Jag har iförsig träningsvärk  överallt känns det som då vet jag att jag har gjort rätt på träningen hahahah. Magen värkar enormt mycket fyfan den fick sitt kan jag lova.  Svårt att skratta ju för då gör det ont.
Sista video och det är en hiphop från Andys favorite program so you think you can dance

kram folks

It's a sunny day

Godmorgon everyone
Ja vanni är nyvaken kan man säga jag behövde sova lite mer . Jag hade somnat tidigt men vaknade och kunde inte somna om inatt. Idag känns det ordentligt i knävecket det gör ont så efter promenaden ska jag allt strecha vaderna riktig ordentligt.

Skä väcka min dotter snart så hon kommer in i en någorlunda schema inför skol starten . Idag blir det en hel del planering från min sida både jobb och Söndagens plåtning och det är riktig spännande.

Vad ska ni göra idag ?
Ser fram emot att se vem som svarat när jag kommer tebax igen
kram på er så länge
nu är det snabba ben som gäller !

Ben massage = skrik

På väg till solna tänkte jag nä fan ska jag ta ryggen idag . Nej vanni tänkte jag dina ben behöver masseras så att dom orkar . Väll på plats var det bara att lägga sig och mental ladda och ta emot smärtan. Jag blev förvånad hur bra och lite ont det gjorde på framsida ben . Daniel tyckte musklerna bra riktig mjuka och verkade må bra så det var ju jätte skönt att höra . Självklart kände man lite smärta i muskeln i mitten då han fick trycka rätt hårt.

Dags för baksidan , ja här kan jag säga var SMÄRTSAMT först ut var gluteus och det var hanterbart men vaderna och vid knävecket var en mardröm. Många som har inte fått riktig idrott massage fattar nog inte smärt nivån man kan känna när man masserar vaderna fy jag bet i handuken och skrek . Sedan kände han att jag hade knutor i knävecket och han behövde knappt trycka för jag skrek av smärta . Ja så ont gjorde det och jag måste verkligen stretcha vaderna bättre . Länge sedan jag upplevde så enormt mkt smärta.

Efter det körde jag biceps och triceps fick enorm kontakt och passet känndes jättre bra . Jag var riktig nöjd . David körde lite lätta reps idag. Han kommer dock få vila i några dagar . På hemvägen köpte jag tre paket glassar från glassbilen för imorgon ska vi hämta våra boys. Saknar dom nu otroligt mycket och det är slut med att vara borta ett bra atg framåt .

På måndag är det skola igen så back to old rutiner och gud så skönt det ska bli . Kommer sätta upp mål med dom vad gäller skol arbete. Min dotter har ju sovit till elva nästan varje dag så hon lär ha det lite tufft i början med tröttheten .

David är i studion nu med Julia och dom håller på spela in deras låt som dom komponerade och skrev ihop . Riktig kul att få en bra produkt . Han var så glad när dom hade skrivit klart låten för ibland kan man fastna ju .

David in action i studion

Julia sjunger

Så dom sjunger därnere och spelar i och jag sitter här och det är helt tyst häruppe. Min dotter är ute med sina tjej kompisar . Mamma är ledig ...wohoo


Att övervinna motgångar

Vi alla går igenom motgångar i livet . Man kan ha större och mindre men de är trotts allt motgångar som vi lär oss mycket av . Men jag blir starkare och klokare när man kommer ut som en vinnare på andra sidan . Jag har gått igenom en hel del motgångar dom senaste två åren det har mest varit vänner som har visat sig vara riktiga svin som i slut ändan tänker bara på sig själv no mattter what . Jag är tyvärr inte en sån person och inte min man heller men jag kan lova att vi är väldigt försiktiga vem vi släpper in nu.

Hur övervinner man motgångar? Oftast uppstår det ett problem eller hur och det värsta du kan göra är att inte konfrontera problemet och låtsas att det har inte hänt. Du måste titta på problemet med öppna ögon och i  lugn och ro hitta på dom bästa lösningar . Sedan ska du agera och jobba på lösningarna så att problemet blir löst och inte uppstår igen . När det är klart kommer du 1. har mer erfarenhet och vetskap 2. känna dig otroligt nöjd med dig själv . 3 . helt klart vinnare i mina ögon. Så gör jag och det funkar för mig .

Min man har lärt mig att konfrontera livet med nya ögon att ta sitt ansvar och det har hjälpt mig mycket. Tror jag har till och med glömt att brkräfta honom för det så jag får ta och kommunicera det till honom . :o) Jag har alltid varit lite av den typen som jaja inte mitt fel att det hände . Men sedan ärde han mig att titta lite djupare för att se mitt ansvar i just det som hände och då hittade jag något som jag hade ansvar i . Men det gäller att kunna vara ärlig mot sig själv och vilja konfrontera. Så baby tack så mycket .

Dagens morgon cardio gick bra jag hade bra med energi men mina ben var inte helt med på noterna . Jag gjorde det jag kunde av situationen och könde på med härlig musik . Jag fik till och med höra I'm to sexy for my shirt låten och jag gjorde en riktig gay walk till den . Två tanter stirrade med ett leende haha. Skoj måste man kunna ha lite på diet .
Jag hade och en otroligt motvind idag ojoj benen var bra slut när jag kom hem . Idag blir det armar och imorgon ska jag nog träna med tjej i solna måste ta och ringa henne.

Igår fick jag förfrågan ut av Dessan som har gått foto linjen att ta bilder . Vi hade pratat om det tidigare och nu har hon fått en ny baby jajajem en ny kamera .Så det blir två fotningar på söndag och det ska bli spännande . På lördag är det ben ...urk .no pain no gain so sm en vän skriver till mig på morgonen lets do this !!! YES.

Hann inte göra lasagne igår så jag håller på göra den nu innan massagen kl 16 . Så igår fick dom nöja sig med köttfärssåsen bara . Idag därimot blir det godare mat hela kket luktar otroligt gott . Själv får man inte ens smaka ...men min tur kommer senare. Idag blir det lasagne , imorgon får dom kyckling och lödag blir det pizza . Så långt har jag bestämt . Känns lättare att laga god mat om man har planerat bra .

form idag

en till då

Den blir bättre och idag var det vikt rekord igen fast det håller jag för mig själv för jag vill se hur det blir imorgon .
Gjorde som Fröken Warg skrev spotta i närvarna och gav allt . Det är tufft men mycket lärorik .


Godmorgon Ladies and Gentlemen

Idag vaknade jag med ett leende på läpparna ochd et är inte vanligt för jag brukar vara så trött . Men vaknade av en mysig dröm där jag satt och åt middag med min familj ;o) jag lovar er det måste ha varit maten i drömmen för just nu känner jag mig som en duracell kanin hhahahah

En annan sak som har ett mig mycket energi var när jag läste era kommentarer . Gud vad glad jag blir och motiverad. Så tack ska ni ha att ni skickar energi åt mitt håll och bry er . Det är helt underbart

Igår kväll flyttade ben in hos oss efter en samtal med han ex tjej . Hon kunde inte sova i samma hus som honom nu att han gjort slut . Jag tror hon älskar honom mycket men har inte tagit vara på kärleken . Han har gett många chanser men det har inte hjälpt. Hur som när han kom sade jag welcome home son :o) vi asgarvade båda två. Ben kommer bo här tills han hittar något annat  jag kunde inte låta honom bo på gatan . Han lämnade allt i USA för denna tjej så han har inte mkt att bära kan man säga. Nä man är där för sina vänner helt enkelt 100 %

Nu ska jag ut ..ses senare


No Pain No Gain

Ja vi alla har hört det ord språket eller hur och det stämmer till 100 % . Idag körde jag mage och vader samt 30 min intervaller. På onsdagar kör jag cardio efter passet annars gör jag inte det. Gymet var nästan helt tom vid 16 tiden idag så skönt så jag kunde köra som som jag ville. Glad och på toppen humör körde jag vader högreps det blev total 20 sets idag kändes det mkt bättre för som ni vet jag avskyr att träna vaderna . Körde mage och fy va det kändes bra och det såg klart bra ut i spegeln ,

Idag valde jag att köra mina intervaller på spinning cykel och det var bra för jag kunde pressa mig själv till en vidrig nivå . Benen brann något enormt och dom sista sekunderna kändes som tio sekunder :o) Härligt när man vet att man har gjort det man kunde för just dagens pass. Imorgon är det en ny dag och då gäller samma sak att ge allt och lite till . Finns inget som slår känslan av att vara riktig nöjd med sitt pass. Eller vad säger ni ?

så 16 veckor kvar fick jag höra idag och det kändes skönt att höra . Jag är nöjd med min form men det finns några kg till som man kan plocka bort för just tävlings form . Att stå där efter 4 år intensiv träning är en moment jag har väntat på. Jag kommer stå där med stolthet och med vetskap att jag har gett och gjort allt jag kunde under den här dieten . Ni behöver inte vara oroliga om att jag kanske blir utbränd för jag litar 100 % på min coach och han har bromsat dieten några gånger redan så som det känns nu visst är benen trötta men annars mår kroppen bra . Jag upplever saker och ting mycket värre när jag har inte sovit bra så nu  gör jag det jag kan för att få in sömnen för dieten blir lättare. Sedan vet alla ni som har dietat att en diet är inte a walk in the park , once again kommer ordspråket in no pain no gain that it ! Nog om det nu .

Jag vill tacka alla som läser min blogg och era kommentarer gör mig otroligt glad ska ni veta. Känns skönt att folk är intresserad av min resa och att ni inte anser min blogg vara tråkigt. Jag är mig själv och tycker att jag har en skön blandning i bloggen . Så tack så otroligt mycket att ni följer mig <3 lämna gärna en kommentar  så jag vet vilka ni är . .

Vet ni att jag har luktsinne som en varg , ska berätta för er att igår min bror åt chips i sin sovrum och jag kände lukten i HALLEN...!! det har inte hänt tidigare*asg* blev minst sagt sugen för han hade en smaskig dip sås också . Det fick bli kvälls protte istället :o)

På tisdag blir det en bandidos battle på najaden , Andy jag och David ska se vem gör bäst ifrån sig under en rygg pass. Tror du att dom kommer hålla det dubbla av mina vikter ....my ass boys självklart beroende på min ork men fan jag ska ge allt den kvällen. Blir att vila i säng hela dagen och mental ladda...nä fan jag ska jobba sedan träna *ler* Så DJ Andy and mr Cramer it's ON ....Ni som vill hänga på ring Andy ........

en gammal bild .....men den är cool




Mammor kan ha kul också ;o)
kram till er alla

If you want it bad enough you'll fight for it

Vaknade med dessa ord i skallen idag :o) kan det bli bättre ? Inte för mig .
Kollade mobilen för att se vad klockan var och snart sju så det var bara att skynda sig  dock hade min cardio polare börjat redan kl 6 . Sedan fick jag en till sms av Lina att nu jävlar ska vi bränna bort fettet så det kändes helt klart att det är fan det man skulle göra .

Skickade en godmorgon sms till min älskling för han var redan ute på väg till ett möte . Han tycker det är skönt när han har en glad fru men vem gör inte det ;o) Hur som ute i det sköna vädret var det snabba steg som gällde och med grymt musik på radion. Gillar Radio för jag kan byta kanal när jag vill. Något som aldrig händer på morgon rundan som skedde idag var att jag helt plötsligt behövde gå på toa ...........jävla skit ...snabbare steg hem och sedan cykla resterande tid . 90 min och det kändes riktig nice idag . Visst benen är trötta men JAG var GLAD det övervinner allt tycker jag.

Efter cardio var det det vanliga duschen klä på sig och sedan min underbar stund  och njutning gröten ..ojojojoj jag fick till det bra och även om det var inte direkt en stor portion jag såg till att den blev stor....man kan trolla vet ni .göra det lite pluffsigare så lurar di sig själv.*asg* Vilken kvinna jag är ...

Ute på stan och kolla min ögon syn för nu ska jag fan i mig ta körkort. Ys jag är en looser baby för jag har ingen körtkort. Dock åker jag inte pedeltåg ofta så en stor looser är jag inte bara en liten looser. Och ni ska veta jag fick höra att min syn är lika bra aom en Örn hahahahha fan va nice! I can see...

Förbi min kära vän Johan Malm och köpte vitargo för herregud vad det går åt när vi är två som ska ha det.  Min vän Johan är jämt brun och det är fan jag som ska vara blatten här .....får ta och ändra på det . vänta ni ... Altid skoj att få träffa honom jag gillar jordnära personer .

Handlade lite färska räkor för det är något jag unnar mig under dieten och gjorde en grym räksallad som jag precis åt. Kl 16 blir mage och vader samt cardio och min man ska få rygg massage. Imorgon är det min tur YIPPI or NOT det kommer fan i mig göra ONT.... benen ska masseras och det gör så ont tycker jag..man svettas och har lust att slå massören :o) men så otrevlig kan man väll inte vara .

Fick 125 kg tebax från ica för jag har handlat så mycket mat !!! not bad at all under juni juli var det 10500 bara på ica helt ok med tankepå att vi besöker willys och lidl och att jag drar inte kortet alltid.........hmmmhmm

Håller på lagar lasagne just nu också .luktar så gott här hemma ojojojoj plågeri..... men jag är i form och ska nå mitt mål . så är det.


Kram på er för mer uppdateringar kommer
svarar på alla kommetarer ikväll.
pöööööööööööööööööössss

Once again Lets do this

Ok dags att dra ut . Sov rätt länge men nu är det dags att gå ut med snabba ben . Någon som hänger på? Sätt på mp3 och ut med dig och mig själv:o)
Lina cyklar redan med OS folks :o) Stefan är redan ut och jag är sist :o(
ses senare ciao
Vanni

Ryggen

Idag körde vi rygg i solna och jag var otroligt trött men kom igång rätt bra . Var riktig skönt att prata med Lina idag och växla lite ord om dieten och vad vi går igenom. Kul att höra man är inte ensam :o)

Körde lite chins altinerande med drag ner 3 set , sedan körde jag latsdrag med drop och sedan smala latsdrag . Kände mig inte stark där idag kan jag lova . Blev riktig förbannad och gick och körde en arms hantelrodd och fan i mig att jag skulle göra sämre ifrån mig än förra veckan så med det bestämt tog jag fram 30 och 20 kg hantlarna redo för en drop set . Japp jag körde och fyfan va bra det kändes :o) 3 set med ytterst kort vila och jag var bra slut. Fick beröm av coach att nu börjar det likna nått :o) Körde också baksida axlar .

var så trött i bilen på vägen hem jag kunde ha somnat . Väll hemma lagade jag middag till familjen och åt min kvälls mål . Övade som vanligt lite posering men idag kändes det inte så bra . Fick inte till det som jag brukar men får öva öva öva. Känner mig riktig liten nu när jag ser på bilderna tihihih petite.
Här gör jag fel ser jag ...urk

Ja bättre har jag definetivt poserat men ja så kan det se ut när man är in the learning process
usch skäms nästan ....oj jaja  ha en bra kväll här har vi en trött brutta .

Vill man så kan man

Det vanligaste med kvinnor är att vi brukar sällan vara nöjd med hur vi ser ut . Kan det vara så att all reklam som görs idag på smala tjejer sätter högre krav på oss kvinnor? En vän och jag pratade om vem vill man påverka mest ? Hmm efter lite tänkande så började vi prata om att all reklam på yngre tjejer gör äldre kvinnor kanske mer osäker för männen blir attraherad av dessa unga kvinnor. Är det så en kvinna ska se ut ? NEJ

Det är sällan att vi stannar och tänker att bilderna är retucherade och att mink gör så otroligt mycket. Man ska titta sig i spegelm och hitta saker man tycker är vacker på sig själv. Testa det så kommer ni märka att efter lite tittande kommer ni börja hitta lite saker ni tycker är super snygga på din kropp. Det tar lite övning att släppa alla negativa anmärkningar man har gett sig själv men sakta men säkert kommer ni märka att det kommer ändra.

Nästa sak du kan göra är att sätta upp rimliga mål för dig själv . Det kan inte vara en för hög målsom du sedan kan inte hålla. Jag kan ta en exempel man ofta läser på aftonbladet att typ gå ner 5 kg på några veckor , puha varsegod för er som vill prova det men det kommer inte vara hållbar allt. Oftast är det att man äter lite kollisar men så fort du har avslutat deras diet och återvänder till dina vanliga rutiner kommer du gå upp dom kilon väldigt fort och kanske lite till . Jag tycker att var och en ska få mer förståelse om bra och dålig mat . Läs på och sedan hitta det som funkar just för dig , just det som är hållbar . Det är då du kommer se resultat och kunna känna dig som en vinnare :o) Det är inte så svårt min vännina Kattis och hennes man har gjort det . Så det går om man vill .

Sätt upp rimliga mål med viktnegången och glöm inte att ha delmål på vägen med kanske små belöningar , Det gjorde jag under den här dieten och det var mycket roligare kan jag lova. Jag valde att unna mig lite nya kläder och det lir så mycket roligare att shoppa också. Ni ska inte tro att jag kommer se ut som jag gör nu när jag tävlat klart men jag kommer nog hitta en bra balans och självklart med hjälp av min coach eftersom jag vill bygga lite mer sedan . Men jag ska inte låta kilorna rusa iväg . Jag kommer nog ligga på typ 57-60 kg  för jag är en kvinna som gillar mat .

En annan sak är att man ska inte stirra sig blind på vågen . Titta i spegeln känn efter på kläderna och skriv ner dina mått som du kan ta var annan vecka.

Till frukost kan du ta en portion gröt , protein drink typ whey 80 och ha lite sylt på gröten
Mellanmål kan bestå av en smögås med ägg på , lättkessela med funlight och jordgubbar ,frukt
Lunch , ris och kyckling/kött med grönsaker
mellanmål igen
Middag  typ samma som lunch
Kvälls mål kessella med funlight och bär
små mål du äter typ var 3e timme .
Det räcker med typ 2-3 dl kokt ris
Vill du ha såser hitta på nätet och leta hur du kan göra lite nyttigare såser . Men saken är att du ska tycka om maten du lagar för det är ändå ditt livstil här . Du måste känna att du njuter och lever , är lycklig .

Vill du så kan du . Det enda du måste göra är bestämma dig .
:o)


I guess hard work pays off

Det lönar sig att vara envis för vågen idag var 52,9 ! rekord men fan va man får slita nu för att ta bort fettet man har kvar . Idag har jag mycket mat och shit jag NJÖT av min gröt och jag var mer än värd det kan jag säga :o) Jag är förvånad hur bra formen börjar bli och det verkar plockas från de rätta ställen tycker jag men vi får se vad coachen säger när vi väll ska ha form koll igen .

Promenaden gick bra imorse benen var trötta men jag var glad . Viktig once again med sömnen . Igår fick vi byta film eftersom dotterna var inte 15 år gammal för att få se Batman så det fick bli Mumien filmen och den var helt ok . David somnade hahahha jag höll mig vaken och hade dottern brevid mig som lutade sig på mig . SÅ MYSIGT !  och gott med popcorn lukt .

Jag har större respekt för alla som dietar hård inför en tävling för det är inte en dans på roser. Dock är man målinrikttad och gillar utmaningar så klarar man det . Man kan inte föreställa sig hur det känns tills man står där själv det är min åsikt . Jag är just nu så underbar mätt :o) inte att jag går hungrig på diet för jag har knappt varit hungrig mina måltider har räkt och jag är tacksamn för det. Speciellt när man har familj att också tänka på . Det är inte så optimal att vara hungrig och trött alls och helst inte om man har barn .

Jag ska försöka få massage idag om tiden röcker för nu öär det dags . Det får bli ryggen och ikväll lite lätt benen så dom orkar en ny cardio morgon . Igår på gymet i haninge var det bara stora killar många som tränade hård. Inte direkt mycket tjejer så jag kände mig lite obekväm och uttittat . Vi körde ändå vårt race men fan jag gillar maskinerna grymt mycket.

Nu är det bara att forsätta dieta och leva familje livet. Om man tänker efter det är inte så speciellt långt kvar till man är i mål . Och det bästa är att nästa gång behöver man inte dieta så här länge;o) jag får leva på det nu *asg*







Dagens pass Bröst och axlar

Wow vilken häftig pass jag ochmin man körde idag . Det vart Haninge hälsafitness för det ligger närmare där vi bor. Väll på plats var det fullt med tränings killar som antagligen ska tävla . Två i byggning och några såg det ut att vara AF killar. Men det är min gissning .

Började med lätt lutande hantel pressar värme upp med 13 kg . Sedan körde jag trippel dropp 20 kg ->15 -> 10 kg kan ni gissa hur tungt 10 kg var *asg* fyfan va det kändes skönt . Sedan körde vi lite olika bröst maskiner med drop och man fick otroligt bra kontakt . Pratade lite med Peter där också . Fick bli lite axlar också och vilken pump herregud jag såg hur mina axlar växte medans jag körde MEGA PUMP och jag var bra nöjd med min pass idag .

Väll hemma fick jag snabbt laga mat till familjen eftersom vi ska på bio och kolla på batman . Pojkarna är inte hemma så vi ska passa på att ge våran fjortis lite mer uppmärksamhet. Inte ofta man har en som man kan ge myckwet av sin tid. Tack o lov så är hon väldigt förstående om jag inte alltid orkar göra saker just nu för hon sade att hon är jätte stolt över mig och det jag har gjort hittils . Känns bra att få höra sånt .

Idag var det lövbiff som jag gjorde i en speciel sås gjort på creme fraich med pesto med soltorkade tomater, lite lök och färska tomater. Hemma gjort potatis mos och lite gurka till och dom var nöjda. det är ju helt otroligt hur jag prickar kryddningen utan att smaka !!!

Min middag åt jag upp relativ fort och jag längtar till sista målet för den är just nu en av dom bästa efter morgon gröten .
Såg att min dotter har varit i min gaderob igen för allt låg huller om buller, det är något som irriterar mig något enormt så jag fick prata med henne och sade att hon hade inte frågat. Dåsvarar min fjortis jo jag ringde dig när du tränade och lämnade ett meddelande ...hmmmm ska det räcka tycker du .-svaret blev ja för jag behöver mer linnen !!!
Ja man får bara se till att hon drar iväg och shoppar då.
Nu är det jag min cola light familjen och batman .......................vette fan om jag kommer hålla mig vaken dock...

Att sömn gör så mycket

Är helt otroligt . Jag önskar att man kunde sova så här bra varje natt . Promenaden gick bättre än jag hade trott måste jag erkänna. Yes det var jobbigt när benen kändes stela och trätta men med bra musik så gick det. Avslutade mitt pass på min cykel hemma .

Vikten var väldigt bra imorse nere på min lägsta vikt tidigare så imorgon bitti blir spännande. Idag blir det bröst och axlar och vi kommer nog hålla oss nära hem eftersom vi har en kund som ska komma och köpa lite tegel. Blir nog hanninge hälsostudio idag jag gillar det gymet jätte mycket. Kanske köper jag kort där  ;o)

Jag trivs inte när jag är gnällig alls jag personligen tycker att det är rätt jobbigt. Som tur är så är det ytterst sällan jag är det. Men idag är en kanon dag även om jag är trött . Fixade min och Davids frukost och vi åt tillsammans imorse och det är mysigt . Jag åt min gröt och han fick protein drinkt med tre smörgåsar med ost kalkon och gurka och glad blev han ;o)

Jag har inte valt färg på mina dräkter eller bikini kommer nog göra när jag ska träffa sömmerskan . Ville nämligen se lite olika tyg på plats . Har börjat titta på olika skor dock bara det är spännande och rätt kul. Men jag är mest koncentrerad att få formen bra just nu .



XOXO
Ådi





Here we go again

Out we go ladies !Tempo tempo

jag vann idag med

Idag kan jag känna verkligen att jag vann. Vad menar jag? jo jag vann denna dag full med frestelser. Jag ser att det händer grejer med formen och jag tycker jag har tightat til mig riktig bra . Nu på kvällen var vi och handlade så att jag har allt hemma. På ica maxi träffade vi på Davids lilla syter Anna med hennes familj. Började med att jag och David pantade våra cola flaskor och ingen av oss tar kvittot från maskinen !!!!! Jag har en ursäkt att jag är Ådi på diet men David? *asg* Vi båda hoppas att en unge fick en stor Söndags godis påse med dom pengarna hahahah.

Väll hemma var det dags för mina intervaller och jag bestämde mig att det fick vara min cykel . Trötta ben och tränngvärken har blivit värre satt jag mig å cykel och självklart var min laptop framme :o) och trampa gjorde jag. Det sved i mina ben fyfan . Men jag vann här igen och känslan när man är klar är så skönt. Kan ni fatta hur god min kvälls mål smakade efter en sån pass :o) tog 10 sek och det låg i magen *asg*

Nu är det bara att blunda och försöka sova . Jag är trött kroppen är trött och jag hoppas jag somna djupt inatt för jag verkligen behöver återhämta mig ordentligt.

Godnatt och sov gott
Zzzzzzzzzzz
mvh Ådi dock en vinnare

Söndag

Imorse med tunga ben gick jag ut och promenerade min morgon runda. Skönt att solen sken för då känns det ändå bättre. Otroliga trötta ben idag och det är ju tack till gårdagens benpass. Jösses vad jag har träningsvärk idag. Efter 15 min var benen uppvärmda och farten hölls hela vägen så det kändes riktig skönt.

Man blir så lycling när man är klar och kan få sin gröt . Just nu är det nog den bästa stunden på dgen för den är god. Längtar tills jag kan få MEGA portion av gröt igen . Efter frukost var det dags att börja packa för mina grabbar och fixa i tvätt stugan , Jag äntligen sorterade alla strumpor vi har och det blev två ikea korgar med strumpor så nu har vi så det räcker och lite till . Passade även på att kasta en hel del och bara det kändes jätte skönt.

Då var det dags att laga mat för dagen till hela familjen. Till lunch fick dom pizza och till middag fick dom hemma gjort potatis mos med lövbiff i en egen tomat sås som jag gjorde. David klagade inte så det är nog ett bra tecken.

Själv misslyckades jag med min torsk fyfan jag GILLAR INTE TORSK lyckas inte att få den bra så att jag kan få ner den utan problem. Tack gode gud för cola light kan jag säga .

Passade på att öva posering och jag har blivit mycket bättre och jag ser var veckan hittils hårda slit har gett i resultat. På tisdag blir det nog att få massage på benen .........URK men det behöver jag akut nu dom är trötta. Det är helt klar en äventyr att gå på diet för humöret ändras från dag till dag . Troratt min man tyckte jag var jobbig idag . Yes jag ska erkänna att humöret har absolut inte varit på topp och det är mycket till att man är trött och har inte sovit mycket. Gästerna igår hade så kul att halv två gick dom hem och stackars vanni blev väckt och kunde inte somna till 3 på morgonen . Jobbigt när sånt händer för jag tror inte att dom tyckte jag var social alls . Vilket stämmer jag var i min säng jag total orkade inte sitta och fika med alla. somnade gott och blev väckt av barnen som lekte på övervåningen. Sånt kan hända men Davids syrra är sällan i sverige numera. Nästa sommar bestämde vi att vi ska åka till Norge och hälsa på .

Du skulle ha sett deras min när dom såg min middag *asg* i deras ögon var det nog svält diet. Själv fick jag se all äta potatis med fisksoppa med massa creme fraich i . En härlig god sallad till och allt sås som rann på deras tallrikar. Kan ni tänka er mat bråket i skallen på mig? "vanni deras mat är tio gånger godare än din " " nä deras mat smakar skit och tar inte dig på scenen " snacka om att få uppleva nya saker på diet*asg* kände mig bra löjlig.

Får ta mig i kragen nu och dra och handla varorna för veckan med min man . Hoppas han orkar att stå ut med mig genom dessa hårda dagar och hela vägen till dec *ler* Tror ni han ger mig kussen och pekar till soffan?*ASG* Nädå Han kommer själv dieta i mitten av Nov lite lättare tills jag tävlar då är det ombytta roller och min tur att ge 100 % till honom.

Man får tjata till barnen ang att plocka men det har blivit bättre. Neo måste vi jobba lite mer på märkte jag men det är på rätt väg. *ler*
Sade någon att dom behöver hjälp med att vispa grädde?


Det smäller när det gäller

Ja så kändes det idag när jag skulle köra ben . Körde benspark med drop en ben i taget får otroligt bra kontakt . Sedan var det knäboj med fria stången och hackligt.  Lite annotlunda nöj i smithen också . Baksida ben fick en otroligt bra omgång också och jag lovar det var inte lätt att stå på benen efter passet. Fick mjölksyra i mina ben av att bara passa David :o)

Känner mig otroligt trött men på bättre humör får helt enkelt gör det bästa av alla situationer som dyker upp . Yes valet är min gällande att tävla och jag ångrar inte det ett dugg. Men varje dag kan inte vara en toppen dag när man sliter så som man gör under en diet.

70 min morgon promenad blev det och imorgon väntar en till morgon promenad .

Maten slank ner som om det vore godis när jag kom hem och det behövdes fylla på .

Nu är det att vara social hejohopp let's do this .

ja det ser ut som om man födde barn ;o)
Jag kommer svara kommentarerna imorgon.tusen tack

Jag har ångest

inför dagens benpass! Någon somkänner igen sig?? Fy det är nästan så att jag känner redan smärtan ;o) Får peppa mig själv och ladda mentalt till max inför dagens pass.

Tack för alla uppmuntrande kommentarer det hjälper faktisk . Diet upplägget just kan inte ändras men om någon vecka kommer vi nog införa lite ideer jag har gett coachen . Efter benpasset kommer jag nog få sova en stund för att klara av att vara social för jag är riktig trött just nu . Märker att bara att ta hand om barnen tar nergi . Benbasset kommer ta nog resterande och autopilot, enivshet kommer får ta över. Men tro mig jag är inte ledsen eller olycklig bara trött och har inte så mkt energi .

Skulle jag få mer mat skulle dessa dagar vara som bortblåst för man glömmer lätt hur det är att vara låg. Jaja JUST DO IT är min motto .

Nä nu måste jag blanda mina drinkar och  ge 150 % när jag kör ben .

Vill lägga upp en bild av min vackra vännina Kattis
Fotografen är hennes man Stefan Tunedal .
Tack för din pepp idag gumman och heja heja mot din nästa mål. En kul grej är att henens man har börjat haka på och under första veckan gick han ner 3,2 kg !!! en hel del vatten ja så jag är nyfiken hur han kommer gå ner denna kommande vecka. Hur som så mår dom bra och är in love !!!! det räcker hur långt som helst.

Nä nu är det drinkar som ska blandas och yes för mig är det cocktails och dagens höjd punkt för min protte är bara sååååååågod. MUMS

trött trött trött

Men nu ska jag ut och gååååååå :o)

grymt axelpass

Wow dagen har varit tufft idag men den avslutades bra . David såg att jag var inte på topp och frågade mig i bilden om jag skulle köra mitt race idag . Sade nej jag ville köra med honom för jag kände att jag behövde hjälp idag . Väll på gymet Coach tränade med Raffe och vi hälsade och små pratade . Alltid skönt att ha någon att prata med för just nu upplever jag saker och ting annorlunda från vecka till vecka. Ena dagen pigg och glad ansdra dagens är man en kärring. Ja så kan det vara ibland.

Hur som jag och David körde axelpress i smithmaskinen . Jag hade 40 kg och körde drop set och David hade total 120 tror jag det var med drop set . Otroligt vad det sved kan jag säfa fyfabian . Sedan körde jag lygt åt sidan trippel drop 10 kg 7 kg och 5 kg sved som fasiken men kändes skönt. Axlarna såg bra ut idag . Körde sittande på bänken lite axlar och baksida axlar med drop . Körde på otroligt fint trotts att dagen var inte riktig som jag hade velat ha det. MEN DEN AVSLUTADES BRA och det känns jätte bra .

Dagens höjdpunkt var nog min förre drink för jösses va gott den var . Efterdrinken var nog som en drink från himlen ;o) shit va man uppskattar det som smackar gott nu . Mcdonalds duger inte längre det smackar bara skit .

Jag är sugen på daim som fan just nu tankarna snurrar och jag vet att jag har ingen ätardag och att det är bara att bita ihop . BE STRONG WOMAN . Därimot  hello tuggummi har fan träningsvärk i musklerna i käkarna ....Måste hitta något bra sätt att laga min fisk för jag vill så gärna lyckas .

Imorgon har vi gäster här David stora syster med familj och det slutar inte där heller dom är 6 personer + vi är 6 personer + David lilla syster dom är 6+ och åsa och mirre 2 =20 om inte David far kommer med hans thai gäng. FYFAN hur ska jag orka vara social när dom ska äta gott? Inte en chans säger jag. Idag var jag grymt känslig och med mens är jag en tikkande käsnlig hormon bomb och just nu vill jag helst inte ha folk över speciellt efter en ben pass. Tyvärr var jag korkad nog att säga ja när jag hade bra med kollisar i systemet.

Att dom frågar mig när dom vet jag dietar visar att dom har inte riktig förståelse av det man går igenom och jag trodde jag var rätt tydligt i hur det kommer att vara. Det räcker att jag lagar mat till min familj dagligen men att så många ska vara här och man känner sig tvingad att vara på topp är svårt för mig att svälja.

Ja får göra mitt bästa men efter det här är det thats it !!!! Familjen får börja fatta tycker lilla jag.
Nä nu blir det massage sedan säng .
Godnatt

Jag utmanar Andy

Ok efter att ha fått flera förslag har jag hitta några som jag tycker verkar vara rätt bra för en utmaning för en kille som Andy .
Detta ska helst filmas så att jag har bevis att du gjort det utan fusk . Jag ger dig några att välja kommer dock skriva på egelska. Do my friend i challange you .

1. Call I.T. helpdesk and tell them that you can't seem to access any pornography web sites.
2. In a meeting or crowded situation, slap your forehead repeatedly and mutter, "Shut up, damn it, all of you just shut up!"

3.Leave your fly open for one hour. If anyone points it out, say, "Sorry, I really prefer it this way"
4.Put decaf in the coffee maker for 3 weeks. Once everyone has got over their caffeine addictions, switch to espresso
so homie i dare ya ;o)
Good luck may your courage be with you .

Så nu smäller det

Så nu smäller det folks ..efter min pass ikväll kommer Andys utmaning so stay tuned to find out what it is .

Jag blev utmanad

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
1. Träna axlar
2. Fixa tvätten
3. Laga middag
4. kolla på so you think you can dance
5 få massage


Vad gjorde du för 10 år sedan?
Då hade jag precis börjat jobba igen efter min mamma ledigheten på en förskola .

Vilka platser har du bott på?
Italien min hemstad Campobasso , Sedan var det Milano och efter det flyttade vi till Danmark Köpenhamn . Vi bodde på lite olika ställen och sedan vid 17 års åldern flyttade jag till stockholm .

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
1 Betala av huslånet
2 inreda hemmet och fixa allt som stör mig samt bygga studio till min man
3. Betala mammas skulder samt ge henne pengar
4 jobba med att hjälpa barn som är hemlösa eller barn som har drog problem .
5. investera i något jag skulle tycka va kul

Jag utmanar följande
Alexandra
Nicole
Jonas Lundberg
Zuzibuzz
Mia
Matilda

Ja det var alles ifrån mig då .

Benen sade nej

Imorse var det bara att kliva upp tidigt för att köra min cardio . 6,30 var jag uppe och gick ner för att göra mig iordning för att dra ut . Väll ute kände jag hur mina ben bara ville inte att jag skulle gå i 90 min så det blev 120 min istället :o) Jag kände mig inte direkt på min bästa humör men jag gjorde det bästa av situationen . Jag klev in i min egen liten låda som heter evislådan . Fick ta energi därifrån och jag klev inte ur lådan tills jag var hemma.

Idag fick jag sällskap av min ipod under min morgon cardio och jag bestämde mig att byta min morgon runda lite därför blev cardion lite längre än jag skulle. Jag var tvungen att ta mig hem ändå så nu vet jag att den rundan är LÅNG ;O/  Jag var så svettig att min t-shirt var helt blöt så menar jag verkligen blöt . Inatt sov jag som skti också så humöret känns jag får nog ta och vila om jag kan men tack o lov att man har en bra man vid sin sida och härliga vänner .

Jag surade lite för mig själv tills jag fick detta mms av David

Då kan man inget annat än att bli glad. Det faktiskt måste jag erkänna att det gav mig lite mer energi att ta mig hem .
Det små regnade nästan hela tiden och det kändes rätt skönt .

En annan liten rolig grej som jag såg på promenaden var det här

Söt va ? Jag var bara tvungen att stanna och ta en bild . Tänkte på mig och min man när jag såg det.

Igår tod jag en tyvärr kass bild på midjan och då har jag fortfarande inte gått ner det jag hade gått upp sedan ätardagarna. Det har fått mig att tänka en hel del att jag fattar inte hur folk vill slita under veckor dagarna så mkt för en ätardag . Kanske är det bättre att unna sig lite mer på lördag men behöver man verkligen överdriva? Nej det gäller att inte lyssna på den där lilla elaka rösten i skallen som säger äta allt du kan idag . Det är inte som att det är sista gången du kommer få äta det ändå ;o)

När jag skulle komma  genom dörren möttes jag av min egen liten polis man . En trevlig liten grabb som vet hur man ska lysa upp dagen för sin mammi . Lite små lat kan han vara då han gillar mest av allt att bli serverad;o) ja som sin pappa med andra ord *asg* men vafan vem gillar inte det? Imorse fick jag säga till några gånger innan killarna åt sin frukost. Min kan jag säga försvann lika fort som jag gjorde iordning den typ några sekunder .......*buhäääää... En ordspråk som verkligen är ingen skämt är vill man bli fin får man lida pin ja fattar ni hur sant det är ? För jag har verkligen förstått att det är no joke .


Efter frulle började jag städa här hemma lite för jag har blivit lite för pedant och det är tyvärr svårt att hålla en bra standard när man har barn . Dom måste kunna vara barn DOCK måste dom kunna städa efter sig och det är något mina måste jobba på tyvärr. Jag kommer låta tjatiti under en period men det får det vara värt för jag har tröttnat på leksaker här och där . Leker man så plockar man undan när man är klar. Lätt annars att att hela huset ser ut att någon har kastat in en handgranat .
Nä nu måste Ådi vila här hös igen senare .

Godnatt

...........................zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz så trött just nu vi hörs alla imorgon och snälla kom med mera tips hur jag kan ge igen till Andy ....MOHAHAHHA

Last day at work







Hahahah va folk kan göra !!!

Trött trött trött

Idag vid två tiden kände hur trött jag började känna mig  och det är jobbigast när man har mens min egen aka kärring . Japp hon kom på besök igår och jag har klarat mig från att  bli på dåligt humör . Idag har jag varit på banken för att hämta ut pengar som färgen skulle betalas med . Färgen skulle hämtas på Lidingö och när jag kom fram och betalade så sade kille att hoppas du har bär hjälp för dom är tunga burkar ;o) jag skrattade lite för mig själv och tänkte ja men du vet inte att en burk 20 L färg är ingen större fara för mig . men jag valde att inte säga något. Men kul att de tycker jag var en liten kvinna.

Pratade med Ben i bilen om lite allt möjligt och det är kul att prata med någon och känna sig lite social . Jag njöt av min kalkon med ris och grönsaker samt medan jag fick en grymt MMS av en kompis som satt och njöt av pannkakor hmmm ska man va elak och ge igen tycker ni ? Men i såfall med vad för han har bra fysik ni kan titta i hans blogg Andy och han får äta vad han vill . Och btw han är singel ;o) Kom gärna med förslag i hur jag kan ge igen tack .

Måste piggna till för jag är hur trött som helst just nu och jag gillar inte kaffe utan mjölk. Känner redan nu att ikväll kommer jag somna efter träningspasset. Men jag behöver sömnen och vila ordentligt för sömn gör så otroligt mycket för välmående och återhämtning.

Min favo  tuggumi just nu är och jag skulle kunna äta hur som som helst

Har ni provat den? Dyrt men så värt det om man är sötsugen. Jag får tänka så att det kompenserar all godis jag inte köper längre. :o) Dock nyttig mat är dyrt kan jag lova . Vill jag ha räkor så är jag så pass kräsen att frysta räkor i påse tycker jag smackar skit . Färska och fina msom är rik i smaken.

Idag ska jag hitta en ställe som kan mala ner kött så att jag kan ha lite köttfärs för att pimpa min dietmat lite . Kyckling och lövbiff är en absolut favorit. Fisk måste jag lära mig att krydda annars smakar den VIDRIGT fyfan ..och tuggmotståndet det ska vi inte prata om. Men så kan det vara när man misslyckas i köket *asg*

Nä fyfan dags att ladda för armarna så bli bättre !

En glad morsa = glada barn

Föräldrar påverkar barnens humör rätt mycket om man tänker efter . Är man nere så ser barnen det och dom kan bli oroliga och ledsna. Dom bryr sig så otroligt mycket att ibland glömmer man det när man är så inne i sitt. Men Jag har mått bra och har jag känt mig låg i slutet av dagen så harjag berättat det och förklarat varför . Jag har så pass stora barn att de förstår vad jag kommunicerar.

Imorse så klev jag på vågen och vätska hade inte släpt och som en sur kärring men på ok humör sprang jag genom dören och påbörjade min cardio . Lätt att gå upp men svårare att gå ner utan att behöva sänka på tok för mycket. Jag jagar inga minus just nu på vågen men vattnet får gärna försvinna nu . Ute så sjöng jag på dom låtarna jag kunde texten till och allt kändes underbart. Det finns bara ett sätt att ta sig i mål och det är genom att kliva över berget.Man börjar känna igen folk ute som antigen jobbar, går eller cyklar och de börjat hälsa.

Väll hemma så var barnen uppe . Martin kollade på TV och Neo Mysade med sin pappa i sängen ;o) vilken mysig syn. Fixade glad frukost till alla Neo fick mannagryns gröt , mamma åt stor portion havregryn :o) och Martin åt cornflakes och en macka till . David kom upp lite senare och jag hade gjort två smörgåsar med ost och kalkon med skivade tomater på och han tog sin protein drink till . Fjortisen tyvärr sov ;o) ingen morgon pigg människa just nu . Men stämningen var toppen och alla var glada . Kan dagen börja bättre? tror knappast det för min del. Familje bandet är viktig även om man är på diet. De är en del av ens liv .

Martin var så glad han slog en pose som han gillar bäst och det var en dubbel biceps

Inte dåligt för en 10 åring kille. Hans idoler ja det är inte så svårt att lista ut va pappa och P-A ;o)

Igår kändes det mer verkligt att tävling närmar sig när man har skaffat tävling licens . Jag personligen tänker inte så mycket och pratar inte så otroligt överdrivet om tävligen eftersom det är trotts allt 4 månader kvar och vill ha bra distans till det annars tycker jag att det är lätt att det blir det enda man tänker på .

Har vid flera tiffälen träffat vänner eller bekanta som vill bara prata träning och då känner man sig trött och spyfärdig för det finns så mycket mer jag vill prata om än just det. Jag brukar fint byta samtals ämne och behövs det så säger jag till att jag vill helst prata om andra saker. Jag är trotts allt en 3 barns mamma som gärna delar med sig om råd och får råd av andra mammor . Mamma  rollen kommer inte med en handbok direkt man får hela tiden tänka och agera från det man tycker är bäst för sitt eget barn och familj . Mår inte en person bra i familjen så påverkas resten .

Igår kom min son Martin och bekräftade vilka bra föräldrar jag och David är och gissa om det kändes skönt att höra för som förälder brukar man ha rätt höga krav på sig själv. Man vill vara den bästa förälder man kan bli . Min dotter kom in och sade att det var länge sedan vi shoppade ;o) kan man säga att tonåren kommer med storm och jag börjar vänja mig och låter henne vara. Vill hon sminka sig ja det får hon göra dock med måtta och jag ger henne lite råd också så det ser så naturlig som möjligt men det är absolut inte det som är inne just nu bland fjortissarna. Nej man ska ha brun kräm så man ser tydliga kant linger och gärna en färg som man ser onaturlig brun .................gaaah men det är ett fas hon får uppleva har jag bestämt. Lättare att hon sköter sig och är mer öppen med mig.

Min vännina Kattis har påbörjat nästa steg i hennes diet som jag hälper henne med. Jag lägger absolut inte upp en diet schema åt henne för det är hon som ska hitta hur mkt av vad hennes kropp kan ha för att hålla en bra vikt. Hennes önskemål är att gå ner 10 kg till fram till december och det kommer hon klara. Jag kommer kanske få kolla över att hon får isig tillräkkligt men annars kommer jag vara promenad kompis för hon tycker jag går för fort ;o) Hon ska hitta en livstil hon kommer kunna hålla och trivas med .

David diet närmar sig också och det ska bli kul att få hjälpa honom lika mkt som han har hjälpt mig . Mest av allt är jag så nyfiken vad han har under och hur mkt vi har lyckats förbättra hans fysik sedan han började . Shit va spännande. Jag kommer få sköta hans mat för det mesta för jag har mer tid då han jobbar rätt långa dagar och jag har ju redan rutinen inne.

Detta inlägg blev lång idag men godmorgon till er alla och jag är så glad att ni är många som gillar min blogg . Resan är inte över än så please stay seated and enjoy the ride ;o)

Vi hörs igen senare nu ska jag till globen .
PÖÖÖÖSSSS

Nära döden upplevelse idag

Det är så jag kände mig när jag höll på springa mina intervaller idag. När jag började då kände jag hur trötta mina ben var och det kändes crazy att slå rekord . Varje pass ska bli bättre än den förra så är det för min del. Hade körd mage och vader och det gör mig så fruktansvärt förbannad att jag få mjölsyra i vaderna så otroligt fort när jag tränar dom. Jaja bara att nöta på.

Hur som började mina första intervaller på 16km  och det kändes rätt ok . Jag ökar tempo efter några stycken till 16,5 och kör på . Nästa steg var 17 och här var jag bra trött men vanessa håll ut tänkte jag inte långt kvar . Öka igen 17,5 när jag hade 9 sek kvar går elen och bandet stannar och jag skrek för jag var förbannad personalen kom snabbt för dom trodde någon hade gjort illa sig ;o) då säger jag va i helvete händer jag hade 9 jävla sekunder kvar och personalen skrattade. Detta är seriöst ju . Strömen sattes på efter 40 sek ocgh jag började igen på 17,5 och flög nästa steg var 18 km och gissa om jag var trött när 30 sek hade gått ville benen vika sig men jag såg mitt mål klart och tydligt och jag hade då bara en enda intervall kvar . Återhämtade mig och drog iväg på 18,5 km i timmen en minut och jag höll på dö .......mjölksyran rann ur örönen på mig kan jag lova fyhelvete MEN jag klarade fan min rekord YES!

Ja ni fattar hur slut och trött jag var men lycklig . En diet dag är över och imorgon börjar nästa med mer mat YIPPI.
Nästa vecka blir det hård diet igen och plåtning under nästa Söndag så nu kör vi folk för det är endast 123 dagar kvar tills jag står på scen för första gången YEAH .

Idag betalade jag min licens ;o) så nu gäller det att slipa fint på formen :o)

Ha en trevlig kväll

Intervaller

Nu bär det av till gymet för att träna mage och vader samt köra lite intervaller.
Lagade middag till familjen och idag vart det pasta med kyckling i currysås samt mozzarella , tomater och mörotter som grönsak. och dom är riktig nöjda just nu .

Nä nu ska jag iväg och jag inför en bra
FRÅGESTUND

Härligt känsla i kroppen

Idag när jag var ute på min promenad kändes det så otroligt bra i kroppen . Kändes som om jag ville explodera av glädje . Hmmm konstigt va ska man inte känna sig låg ?  För jag har lite mindre mat för att få bort all våtksa jag hade lagt på mig . Och gårdagens pass gick bättre än jag hade förväntat mig .

Personligen så tycker jag att det har mycket att göra hur man  mår metalt. Jag klarar nog rätt mycket innan jag känner mig helt slutkörd och det är nog tack vare att man har barn, plus mera kolliar i helgen ;o)  . Hur som så känner jag att jag är i en period som jag känner mig glad och lycklig lottad. Då ska man inte klaga .

Tro mig inte fel jag har jobbiga perioder i min diet där suget är stor efter bröd, flingor, ja you name it i want it . Jag har på något sätt hittat det som funkar för mig och sedan gör det  mycket att ha en bra team bakom sig som guidar en när man känner man är på väg åt fel håll.  hahaha

Ska få formen på plats igen och sedan ska jag ta lite snygga bilder. Har en vän till mig som vill ta lite coola bilder så det ska bli riktig kul.  Nästa vecka blir nog att köra ett bra race igen så det är bara att vara bered på det. Håller på planera lite också inför Dec så att jag behöver inte tänka så mycket längre fram .

Kan berätta lite roliga saker som har hänt på mina låga dagar och det värsta är nog att en anställd fick 2000 kr för mycket på sin lön trotts att lönen var redan uträknad av min kollega och jag skulle bara lägga in betalningen på internet banken ........ Kan man kalla mig Ådi ......... yes you can ........LOL En annan sak som har hänt att medans jag skrivit brev  som  försvann alla mina tankar som jag skulle kommunicera och där satt jag i min stol och kände mig otroligt dum i huvudet.
Annars har jag inte gått åt fel håll under mina promenader än *asg*   Dock det knäppaste var en fredag morgon efter 90 min så kunde jag inte väga min havre korrekt jag skulle plusa och jag brukar räkna ihop det fort men den morgon gick det fan i mig trög . Hade svårt att plusa 6 gram  fick börja om 4 gånger för att vara säkert jag räknade rätt och gissa om man är lagon irriterad då . Så mkt kan hända men resan är rolig trotts allt för det är så nytt för mig.

Under en diet det är lätt att man använder ordet JAG mycket . Jag behöver äta nu . jag behöver träna nu , jag behöer mmmm jag jag jag och gissa hur man har fått ändra på det. Visst är det Jag dom dietar men jag har fortfarande en familj så det är vi som ska äta och vi ( jag och min man ) som ska träna . Gillar inte känslan av att vara EGO för jag är inteen sån människa. Diet påverkar till en vis del familjen å som att kanske jag orkar inte alltid sitta och njuta av middag med dom . Eller sittea framför tv och äta chips och godis en lördag kväll . Men det är teporärt och visst min resa är lång men det är det som krävs för att komma in bra och inte stressa kroppen ihjäll.

Sedan hjälper det att prata med andra som har dietat inför en tävling för då känner man sig lagon normal med det man upplever. Mat nojan när man är som mest sugen på nått .

Ja lite tankar jag har tänkt på hoppas ni gillar att följa den här resan.





Morgon Motion

Ok folks är vi alla redo med våra kläder på ? Saknas det skor så sätt på dom hämta din mp3 och lets go här ska det brännas fett ;o) Morgon vikt idag 54,,8 så mer vatten har släppt YES och jag set att magrutorna är på väg tebax. En bild av min morgon outfit folks ;o)

 
Så nu kör vi !!!!

två fjortis tjejer


Vad tycker du nu Sussi ;o) Visst är bruttarna söta ihop. Be arne skaffa hagel gevär ;o)

Underbar pass



Ok folks godkväll på er
Ja vilken dag det har varit . Att fira sin 13 års bröllops dags med lätt kessela is da shizzles men vad gjorde jag jo jag lagade värsta middag samt gjorde en stor tårta till resten av familjen det är strongt va

Dagen har varit underbart trotts längre kcal drog jag en av mina bästa rygg pass . Kände mig otroligt stark och kände andrenalinet kicka ordentligt

Passet idag som jag är stolt över gick såhär
chins direkt till smala latsdrag
enarms hantel rodd 30 kg drop till 20 kg 12 reps
en annan sittande rodd övning högreps
marklyft direkt till latsdrag
mark var på 50 kg 80 kg 100 kg

lite baksida axlar .
Jag älskar när jag har såna här kanon dagar på diet för det gör mycket .

fyfan vilken bra dag

Här får ni en före bild . Jag vågar er att kalla mig tjock GRRRR
DET ÄR BARBAPAPPA


Tack för alla gratulationer
shit va fet jag var  urk


13 år som Mrs Frykman

Kl 12,00 idag har jag och min man David varit gifta i 13 år . 13 helt otroliga år . Under dessa 13 år har vi skaffat 3 underbara barn och byggt hus . Resan har varit spännade och kärleksfull . Vi har tillsammans blivit starkare genom att  bestrida tuffa tider ihop och kommit ut som vinnare. En person i våt och torrt som alltid funnit vid min sida är min man . Det är äkta kärlek och det känns så otroligt  skönt att ha någon så stabil vid sin sida.

Till min kära man jag vill verkligen att du ska veta  att JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN NÅGONSIN. Du och barnen betyder allt för mig . Tack för att du tog mig i handen genom våra tuffa tider  och visade mig vägen genom den mörka tunnel . Vi har båda lärt oss att man kan inte alltid lita på såkallade vänner och besvikelsen kan vara stor. Men trotts att jag var helt knäkt såg du ljuset i det mörka tunnel. Tusen tack för att du visar din kärlek för mig .

Jag skulle inte vilja byta mitt liv mot något annat  för jag trivs så otroligt bra. Jag har lärt mig mycket utav dig och jag hoppas jag har lärt dig en del också :o) Vi kompletterar varandra så bra och en bättre team får man leta efter . Du är bäst och jag ser verkligen fram emot  resten av våran liv ihop.

Love you



I was dancing in the rain

Ja morgonens morgon promenad var minnsam en blöt en ;o) väll ute och halvägs började det spöregna och blåsa som fan och jag var igenom blöt men vägrade vända tills jag hade gjort en del av min runda klar. Hade grymt bra musik på 107,5 och till och med hann dansa lite i regnet. Folk måste ha trott jag var knäpp men det är ju kul att promenera i regnat ibland. Glad var jag . Kom hem och cyklade resten av tiden :o)

Idag är det rygg och jag ser fram emot det. Kommer kanske köra mark  och jag hoppas benen kommer orka har så grymt mycket träningsvärk i dom från söndagens pass.Men allt går om man vill så why not huh :o)

Vikten imorse var 55,5 men idag har det börjat släppa mer vatten så till på lördag bör jag vara nere på 53 kg igen ;o)

Martin uppträder på Fas


It's a rainy powerwalk day

God morgon folks nu är det time att dra ut i regnet och njuta av en skön promenad. Kommer bli blöt men det är ett måste idag .


Utmaning

Ja hur ser det ut i din kylskåp ? Så här ser min

Jag utmanar Baboom att visa hur det ser ut i han kylskåp :o)

Vanessa lagar middag

Idag bestämde jag mig för att laga köttbullar i tomatsås till middag med pasta penne .
Började emd att riva lök och sedan blandade jag köttfärs, löken och ägg i en skål

Sedan kryddar med det man vill och eftersom jag smakar inte maten leker jag med kryddor och känner hur det luktar. Idag hade jag detta i köttfärsen


Hade lite tomat pure också . När man blandat allt ska man rulla dom till köttbullar och steka dom i oliv olja

När dom är genom stekta så är det dags för krossade tomater samt vitlök, tomat pure och låta det helst puttra i typ 3-4 timmar så att köttbullarna blir mjuka och kan ta in såsen ordentligt. Jag hade ingen basilika hemma så det fick bli utan idag.


Så här kommer det se ut

Som sagt desto längre på svag värme deto godare blir såsen. Vitlök gör mycket måste jag säga . Såsen doftade underbart och alla tyckte om maten idag :o) ännu en dag där man fick bra betyg med matlagningen .

Brorsan njöt med lite parmesan på det är altid gott :o) 
Min sås låg och puttrade i 4,5 timme :o)

Bröst och axlar

Idag tränade vi i solna och det var bröst och lite axlar på schemat . Coach tränade med Raffe och Petra var redan klar när vi kom . Körde lutande bänk superseta med flyes och jag körde på riktig bra . Har bra med energi efter påfyllningen :O) det enda jag tycker känns lite irriterande är vattnet under huden . Körde också hantel pressar cable cross högreps och lydt och sidan och drag till hakan.

På vägen hem handlade vi kesella så att jag har så det räcker här hemma. Väll hemma så åt hela familjen middag och jag valde att sitta med dom medans jag njöt av min diet mat. Kändes helt ok och efter ätardagen har jag ingen som helst sug efter vanlig mat känns helt ok så jag är nöjd.

Alla hjälpes åt att städa köket så att man kan ha rent och fint här hemma. Det märks nu att barnen är hemma för man får påpeka att de ska plocka undan det dom lekt med eller tagit fram. Idag var det också Neo's första dag på Förskolan igen och han hade en kanon dag. Jessica och Martin är lediga några veckor till.

Neo och marton får diplom på kollo

Martin och två tjejer som fick presentkort för dom hade samlat mest pöäng genom att hjälpa till.

Vilo stund för oss vuxna som var mätta ;o)

Barnen uppträder varje år för alla föräldrar

Det var som helst en lyckad dag och jag hoppas att jag kommer ha släppt mer vatten tills imorgon .

Måndag morgon

Hallå alla i blogg världen ;o)
Bloggen har strulat lite och jag har varit väldigt trött . Igår körde jag 90 min morgon promenad och det var riktig skönt efter att har fyllt på magen ordentligt. Jag personligen tycker en dag räcker bra ,två blir det för mycket för magen. Ja 3,3 kg gick jag upp och nu har jag blivit av med en del av det. Men skoj att få uppleva det tycker jag. Det är trotts allt första gången jag dietar så här för en tävling så allt är nytt och spännande.

Igår kväll körde vi ben och jag körde högreps först i smithen 70 kg 90 grader 20 reps 2 ggr sedan 20 reps på 80 kg Sedan ökade jag till 90 och körde 3 set till max räknade inte repsen här . Ner till 70 och körde 2 set med bredare mellanrum vid fötterna och gick djupare det kändes otroligt mycket . Körde också benpress med ett ben i taget och det tog ordentligt. Mosade baksida ben och avslutade med gyn stolen samt benspark . Då fanns det inte mkt mer att ge trotts huvudvärk *ler*

Väll hemma åt jag min mat och sedan somande jag i soffan :o) vaknade lagon till sista kvälls målen och direkt i säng. Så inatt folks jsov jag 10 timmar ;o) och det behövdes kan jag säga. Vaknade sent imorse för jag hade glömt ställa om klockan på mobilen så det var snabba puckar ut i 90 min igen och jag sprang en del av tiden . Kan säga att jag typ kände vätskan i knäna urk vidrig känsla .

Idag är det bröst och lite axlar på schmat så det ser jag fram emot . Annars så är det back to basics med barnen hemma och dietdagar igen och så jobbar man som vanligt. SKÖNT! Har inte haft någon sig efter skit mat efter ätardagen det tycker jag är skönt för man kan annars ha en jätte sug att fortsätta. Det som var skönast var att kunna vara social med mina vänner och dom hade saknat vanni ;o) dock tycker dom att jag är otroligt målmedveten och uppnår mina mål jag har satt upp. Så med andra ord tog jag igen tiden med dom på 30 års firandet av kollot med massa snack och mat  och det var MYSIGT.

Min son martin vann första priset för att ha hjälpt till mest av barnen . Det är frivilligt självklart men det var skönt att höra vilka härliga barn vi har . Neo lärde sig att läsa lite också han har visat stort intresse för både skrivning och läsning. Dom alla tre hade det jätte bra . Jag frågade Neo var det var som var bäst med kollot och han sade ALLT. han skötte sig jätte bra för att vara 5 år.
Martin bakar på Kollot



Och vinnaren är...............


idaahansson Grattis hör av dig till mig .

the phat lasy sings

Ja 3,3 kg tyngre då .....ska iväg men fyyyyyyy heavyweight

I just love mcflurry

Oj det var så otroligt länge sedan man fick smaka en av mina absolut favorit glassar Mcflurry jösses vad det smackade gott. Åt Indisk mat till lunch också men smaken var godare innan dieten *ler* nu är jag lite petigare i vad jag tycker smakar gott.

Kommer ihåg när jag fik lite oliv olja till mellanmål på mina ägg det folks är grejer det wow vilken smak oliv oljan hade. Men vi är alla olika i vad vi upplever som gott eller hur .

Det är så otroligt varmt ute idag också och jag svettas som bara den men jag tycker det är jätte skönt att uppleva en riktig bra sommar när man inte drar utomlands eller hur .

David kom nyss hem så nu ska vi njuta av varandras sällskap och ska träna axlar också . Ska bli kul att ha lite mer energi till passet eller ja vänta MYCKET MER energi *asg* Men om jag ska vara helt ärlig så bara man är envis och ger allt så kan man köra en av sina bästa pass på en låg dag för det har jag gjort . Det handlar om att få bra kontakt med den muskel du kör  och så kör du slut på den helt enkelt.

1 dag kvar och jag ser mina barn kan ni fatta hur mycket jag och David längtar nu efter som :o) dom ska pussas och kramas tills dom klagar för denna momma saknar dom skit mycket.

Idag pratade jag med en av mina anställda om allt möjligt och han pratade om hur han en gång började träna på grund av att han ville ha en snyggare kropp men han tappade motivationen efter ett tag . Målet var nog inte tillräkligt stort för honom att ens träna några månader i rad . Det fick mig att tänka vad fick mig att börja styrketräna. Dom flesta barnskötare vet att jobbar man på en förskola och specielt på småbarns avdelning så bär man mycket barn dagligen . Efter en jätte tuff graviditet med ischias dagligen bestämde jag mig att det fick vara nog och jag skulle bli kvitt med rygg problemet jag hade haft länge och självklart komma iform efter ett anatl mega extra kilon .(20+) host host
Ja men att bli kvitt med ryggvärk var det som fick mig att kämpa för jag hade ett mål som jag ansåg vad väldigt viktig för mig själv och min familj . Sedan dess är jag hooked *s*

Måste tänka balans nu med maten för nu tänker jag på smörgås *ler* men jag är inte hungrig så det får bli att stå emot som en vanlig diet dag och äta om någon timme när det är dags igen istället . Varför gör jag så jo för att jag vill inte ha en lika stor baksmälla som förra gången NO NO . Magen dessutom bubblar redan .

Ok dags att packa lite va


Överlycklig Vanni

Hallå mina älskade läsare hur mår ni idag? Själv är jag mätt och min frukost var gudomligt . Började med att fixa min kAFFE LATTE  och kornflakes med havre och proteinpulver ;o) ja jag vet men jag tog det jag var sugen på . Och 3 små mackor med ost på och det satt fint i magen kan jag säga .

Passet igår var en av det bättre jag kört. Tränade sent och var relativ tom kändes det som . Igår kände jag mig som en tuggumi missbrukare och efter rådgivande råd av coach hittade vi en begränsning för igår var det MYCKET.  Mina biceps fick en rejäll omgång och mina triceps med och jag känner av det redan idag . Jag är mest stolt över mina dips . körde 20 reps sedan 15 och sedan 11 visst är det bra ? Det tycker jag ! fina och strikta . Formen var bra både igår vid form koll och imorse :o) blir tightare för varje vecka och jag är inte det minst orolig alls inför tävling .

Nu i Augusti blir det nog tid att välja färg till bikini och baddräkt vilket är något jag ärligt har inte tänks på alls . Min första prio har varit att komma i form för det är ju trotts allt fysiken som man dömer på en tävling sedan kan man välja all bling bling man vill pynta kroppen med *lol* dock är jag ingen bling bling kvinna.

Har blivit mycket bättre på posering och det känns otroligt bra . Känner lite av kors ryggen idag så det är ju skönt. I eftermiddags ska ajg träna axlar i solna med min man sedan ska vi njuta av resten av dagen . Tyvärr som egen företagare så går det inte alltid som planerat speciellt när man har hög säsong nu .

Dagens outfit


Nu ska jag sköta lite jobb .

RSS 2.0