fyfan vilken start på dagen

Ja ok nu ska jag vara helt ärligt började natten med typ 3 timmars sömn , och kl 5,45 ringde klokan och jag tänkte absolut inte ska jag upp upp nu , så jag stängde av larmet på mobilen. Försökte fint somna om  men tankarna spred i skallen och jag små sov. Skrev till coach att jag ville INTE vara med i spelet idag och fick en svar som vanligt. Han skriver alltid peppande ord men i vanni värld idag hörde jag bara hållt käft knip igen och börja trampa . Som en liten arg  flicka steg jag upp och vägde mig och sedan började jag cykla.

Efter passet fortfarande små sur för idag var nivå et på min cykel skit tufft så gick jag upp fixade frukost och total misslyckades med min gröt !!!! Här nu måste ni inse hur tårarna var nära då jag hade ingen tid att fixa ny gröt då jag skulle ta Neo till förskolan. Hoppa i duschen , klä på mig och fort dra till bussen . På bussen frågar Neo mig mamma varför blundar du ? Oj förlåt min älskling mamma är bara jäte trött idag . Jag höll på ärligt talat somna sittande. Det slutar inte här , mamma kan vi gå fortare !!!!! Nja inte riktig mina ben orkar inte riktig just nu men spring du . Nä kan inte vi tävla mamma , ok jag ska gå fortare om du lovar hålla min hand. Klart och gjort så gik vi snabbare och trotts det att mina ben ville vika sig.

Jag bokstavligt avskyr när dagen börjar dåligt!!!!

Nu lyckades jag vända min negativ energi  till en gladare variation då jag shoppade mat samt ingridienser till min foccacia som jag så snällt kommer få avstå . Självklart ska jag vara på min best behavior den här helgen mohahahhah. Förra helgen bara så ni vet ballade jag ur! fy fan för lilla vanni panni .

Axlar idag och mina best friends kommer vara 2 kg hantlarna hahahhaha så känns det just nu :o) Visst är jag en gnäll kärring . fyfan ! men men it's all part of the game just nu är man låg så är man det.

Vet ni en kul grej igår fik jag nya träningskläder av swedish fitness !!!! ska ta lite bilder och visa er, men det var riktig skoj för jag hade inte förväntat mig detta. Tack så mycket till Betterbodies.och alla på Swedish Finess .

Nu sk jag vila en stund sedan är det mat , dagis fest , träning + sola sedan laga middag och invänta mina gäster för kvällen .

Peace out och hoppas ni har en bra halloween

I need Energi

Ja vad ska man säga allt på gymet kändes mega tungt och fan vad jag saknar att ha energi i kroppen . Skrev till min coach idag att jag var trött på diet och var sugen på massa gott . Men jag undrar vem gör inte det under en diet? Jag tror alla vill ha en massa när hjärnan vet att den inte får eller hur? Säger man till ett barn , nej lila du det får inte du göra då ser man hr det kliar i hela barnets kropp att den vill absolut göra precis det man inte får ! Så är det med mig också .

Imorgon har jag bestämt att jag ska bjuda över två vänner , Peter och hans tjej Camilla. Camilla slutar kl 8 så efter det ska dom komma hit . Ska baka lite foccacia är det tänkt dock får jag och Milla nöja oss med att titta på :o) då är jag i allafall inte ensam mohahahhaha. Tänkte göra foccacia med körsbärstomater , rödlök och oliver . dreggligt värre lär det bli .

Ja ni Hantlarna kändes tunga det märks att maten är inte direkt så mycket och cardio har ökat . Men snart kan jag ta det lugnare så jag får bara hålla ut . Just nu är jag sugen på det här

En sådan och min mage skulle vara så förbannad på mig hahahah
Förra veckan tog det 4 dagar för min mage att vänja sig till mer mat och trotts allt mer nyttig mat . Jag var så bubblig att det var så sjukt pinsamt. Jag hade behövdt telta på toa för jag sköt atom bomber. Inte många som pratar om hur magen reagerar efter många veckors diet och sedan plötsligt får man äta mer mat och magen har svårt att hanterar allt. Jag kommer ihåg första ätardagen på midsommarafton , jösses jag åt så mycket mat att min mage var riktig dåligt i några dagar .

Jag märker tydligt hur jag har slutat handla visa produkter som jag brukade ha hemma. Allt är nyttigare nu här hemma dock fortfarande gott . Istället för vanligt vetemjöl köper jag vetemjöl special eller dinkel. Sedan har jag köpt Bakepro som är riktig bra att ha hemma.


Det kan ni beställa hos gymgrossistens hemsida . Funkar riktig bra för att baka bröd, bullar mm .

En brödlimpa jag ska helt klart prova som jag pratade med min coach om är brd med nötter i oj herregud vad det började vattnas i min mun när vi pratade om det. Nötter är något jag har cravings för just nu rätt mycket. Hade nötter i helgen till frukost på min fluff. 30 Gram nötter är som 50 gram havregrym ! Och 30 gram är inte mycket att hänga i julgranen direkt tycker jag , gluffs så är det borta. Nötter är något jag vill ha en stor påse efter tävling på vägen hem .

Vid det här lääget förstår ni hur mycket jag längtar till tävlingen . Jag kommer få träffa min gravida vännina PAULA samt bo på hotel Gothia towers vilket brevid mässan. Dubbelrum och hoppas verkligen att sängarna på sköna.

Min mor kommer också till göteborg från Danmark för att se sin stor flicka stå på scen . Jag längtar efter min mamma nu rätt mycket och vi ska MYSA nder jul helgen då vi kanske åker ner till Danmark. Drar vi ner kan jag lova att jag lär besöka Pizzerian , bageriet samt mina vänner.

När jag sitter här nu och skriver känner jag mig rätt lugn och avslappnad i hela kroppen . Tröttheten har lagt sig och jag väntar på att min man ska komma hem från att ha åkt för att hämta vår dotter från en fest . Skönt känsla av att bara kunna varva ner. Som förälder man får inte direkt så otroligt mycket fritid , och sådana här små stunder som nu där jag sitter helt själv med en kopp varm te och min laptop är guld värda. Ingen som vill ha något ifrån mig och det känns skönt. En vuxen stund helt enkelt. Man uppskattar små stunder så mycket mer nu förtiden .

En grej jag kommer göra efter tävling det är att bjuda över lite vänner och ha en riktig brak middag , fest fest och mina coacher ska helt klart vara med och deras barn . P-A kommer få order att fixa sin ernormt goda Grekisk tsatsiki!!!! mums

Ni är många som följer bloggen dagligen och jag känner mig riktig glad att ni gillar och orkar läsa här varje dag . Ni ska veta att ni trotts allt motiverar  nig när jag har mina svåraste stunder. När energin räcker inte ibland och man får tankar om att man vill skita i allt så brukar jag läsa eran kommetarer och fämta energi ifrån dom . Så Tack så otroligt mycket .

Min coach brukar peppa mig riktig bra också samt min älskade man . Jag hade verkligen ingen aning hur tufft en diet kunde vara och vilken diciplin det krävdes. Helt otroligt stolt över mig själv so far . trots jag bör nog shoppa en belönings snart hahaahhah. nä skämtar min belöning kommer vara att få stå på scen och ha lyckats och att vara i mitt livs form .

Helt otroligt hur formen är så mkt bättre n än här på bilderna . Kul att se vad Cardio kan göra och vilka resultat man får av det.


Dessa bilder har Andreaz Engström tagit. Duktig fotograf är han utan tvekan.
Vi ses igen här imorgon folks hopas ni gillar det jag skriver
natti
Vanni


snygga armar

Ja då närmar det sig tiden att dra och se till att man får snyggare armar och självklart det bästa stället man kan göra det är på gymet. Ska börja med bicepcurl och altinera med triceps direkt. Jag personligen tycker det är mycket jobbigare då .

David kör just nu varannan dag och det är hela kroppen . Han har extreme ont i benen hahahhaha . Det är en tufft program dock rätt bra . Han återvänder til det gamla nästa vecka.

Imorgon är det haloween fest på förskolan :o) då lär man bli suktat ordentligt med alla dessa bakelse och gott. Får se till att ha min man eller fluff tillhands då om tiderna passar in såklart.

Vad tränar ni idag? Någon som kör morgon runda fortfarande nu när det är snart november?


Torsdag

38 dagar kvar minus att dom sista sju dagar är speciella så kan man säga 31 dagar att hålla ut .
Imorse var jag trött ville verkligen inte upp men 90 min väntade på mig och jag ville INTE sitta på min cykel så på med varma kläder och ut och traska i det friska luften. Jösses man glömmer lätt hur skönt och uppingande det kan vara att få komma ut.

Idag är jag riktig jävla trött och sötsugen och det är bara att härda ut några timmar till för då har man tränat och kan gå lägga sig.  Humöret kan verkligen pendla men jag måste erkänna jag är inte ledsen eller något sådant bara med trött och sugen på saker. Ska kämpa vidare för mycket bra händer just nu .

Idag var jag på Swedish fitness och hälsade på Petra och bjöd på mina hembakade nyttiga riktig goda ( har jag hört) bullar. Dom jag bakade igår. :o) Ska ta med mig en liten påse till Peter också idag då han vill gärna äta mer.  Jag gillar att bjuda gosa nyttiga saker till andra för jag håller mig lite sysselsatt. Och dessutom har jag bullar i frysen . Här hemma måste det frysas in annars äter barnen och David upp allt. Jag känner mig som en duktig hemma fru .

Formen håller i sig och det är bara att hålla den en månad till kan man säga. Kommer få vila mer efter nästa vecka då jag ska ha bikini provningen med båda coacherna den här gången . Sista detaljerna kan man säga och det är så spännande . Jag vet redan hur naglarna kommer vara och nu är det bara håret kvar men jag kommer inte göra en big deal av det då jag vill vara Vanni trotts tävling men en lite snyggare  Variation ...hahahhaha

Nä nu ropar min kaffe kanna och det är bäst att dricka lite innan jag somnar här :o)

15 anmälda so far

-163 cm

Come on girls skicka in anmälan inte långt kvar nu !!!!!!!!

Tränings bilder

Bjuder på lite tränings bilder Tagna av Katarina Tunedal !!!



Tack min älskade Kattis !! love you  <3

Bakning av bullar

Jag har nog fått baka bullar fever för det gjorde jag ikväll och lekte med olika saker som innehål. Degen var nyttigare än sist och innehållet ja ni jag har haft riven äpple i två deg och i den 2 e kashe nötter och russin :o) och jag får inte smaka . Här hemma säger dom att dom var en höjdare !!!






Tadaaaaaaaaaaaaaaaa duktig flicka eller hur !!! min belöning var kvälls fluff :o) wooohoooo
David hade mysigt sago stund med pojkarna medans jag städade köket .

Ser ni det är Martin som läser sagan !!! Han har blivit riktig duktig.

Lyckad pass

Idag körde jag en grymt bra magpass, ibland kan jag tycka att det är grymt tråkigt att träna mage. Men idag körde jag på som attans och sedan körde jag 10 min löpband 20 min rotex och 20 min cykel . Variation är bra då cardio kan vara tråkigt annars . Mycket rolig folk idag på gymet och tränings glöden fanns i luften då är det bara att suga åt sig av den energin och köra på.

Milla idag fik sin diet upplägg och jag kan inget annat än att säga kör på jag finns här om du behöver hjälp med matlagning vännen :o) Diet mat behöver verkligen inte vara tråkigt.

Imorgon ska jag till Swedish fitness och hälsa på min coach samt bjuda dom på lite Vanni bullar :o) ala bakepro mohahahha njut bara för dom är goda . Lite Paus från vardagen kan man behöva och främst komma ut för min del som jobbar hemma.

David har lagt ner mycket tid på att göra läxor med Martin och jösses han har fått mycket gjort. Jessica ska på fest imorgon då Danni fyller år. Neo och Martin följer med oss till gymet. Gissa vad jag gör just nu . ???........ b*ll*a* hahahahah

lite pics

kolla magen mohahahhaha

Andy my man fotade dessa bilder .

Tränings time

Ja då var det time att byta om och dra och hämta upp Neo på förskolan . Sedan bär det av till haninge hälsostudio för att träna mage vader och sedan jajajajajpp cardio. Vad ska man säga vill man bli fin får man lida pin , nja inte riktig lida så man har ont men man blir ju trött.

Får se vilka magövningar som jag kommer köra idag . Men vaderna är redan trönna gahhhh

Lite blandade bilder efter en månads diet.

Och någon månads gammal bild.

Ni ser cardio och kontroll på intaget av maten gör sin lilla underverk . Samt att man har P-A och Petra som coach för utan deras erfarenheter hade jag inte lyckats så här bra .

Vad tycker ni då?

Onsdagar tränar jag mage

plus vader och idag blir det igen en timmes cardio efter passet. Vatten jag lagt på mig ska bort så det är bara att fortsätta. Godmorgon godmorgon folks , Just nu i skrivande stund sitter jag på min motions cykel och cyklar :o) Hur ånga är nu som fortfarande tränar varje morgon innan jobbet? Jag tycker det är mycket svårare att kliva upp när det är så mörkt ute Men det är bara att tvinga sig själv. Det är självklart lättare att gå upp om man har ett mål man jobbar mot .


Inatt drömde jag massor , drömde bland annat att jag oppade fallskärm igen och denna gång var jag inte lika rädd som första gången . Vi har en grej i vårt företag därvåra anställda får hoppa en gång då det är en typ aav ritual att vi är ej höjd rädda. Dock sket jag nästan på mig 4 km uppe i himlen och skulle hoppa ut . Jag är ju rikitg höjd rädd men väll uppe så brukar dom inte ta ner folk i planet utan via frittfall , en minut på en hastighet av 200 km i timmen . Det jag minns i drömmen var att jag sade detta är sista gången jag hoppar hahhahahah.

Det kom ett sms från Kattis nyss att hon är ute och går !! Helt otroligt ju . Mkt impad av henne.

rolig bild hahahaa

lol
nä dags att köra vidare jobbigt att göra två saker när man kör cardio.




Träna en snygg rygg

Många frågar mig hur har du lyckats få en så pass snygg rygg? Ja du jag har kört mest bas övningar och varierat min träning med tunga set och lättare och fler reps . Jag har också tränat nu i 4 års tid så det tar ju sin lilla tid att bygga upp en bra rygg .
Dom övningar jag har kört mycket av är
Latsdrag
En arms rodd
sittanderodd
stående rodd
marklyft
chins
det har funkat bra för mig och det kommer jag fortsätta med .
Idag körde jag rygg och kvällscardio en timme. Har fått slänga om mitt schema efter goda nygheter som jag kommer avslöja senare :o) Men mycket bra händer dock är det slitsamt att behöva ligga i för formens skull. Coachen ringde och frågade om jag hade ätit min lunch och som tur var så hade jag inte det. Nytt uppägg och tebax på torsk :o) lyckades göra en god fisk mini gryta trots inte så höga kcal. Men huvusaken var att jag NJÖT av min mat . Detta är mat jag kan äta offseason helt klart så det smakar så otroligt gott.
2 korta stops nu inom loppet av 12 dagar så det är rätt skoj att ha dessa små mål nu när det närmar sig tävling . Helt otroligt att nu i helgen kommer vi redan vara i Nov . wooohooo snart är det bara 30 dagar kvar och sedan börjar tömningsfasen . :o) kan ni förstå hur mkt jag längtar nu .

Efter gymet idag var vi på ica maxi för jag behövde lite mer fisk . Barnen åt på Mcdonalds då det var sent och dom blev små hungriga igen . Dom har börjat få upp apptiten nu vilket gör mig glad. Jessica åt två pannkakor och det känns bra att det är nyttig. Davids matlådor och mina är klara och familjens middag för imorgon är klar, dom kommer få kyckling gryta med ris .

Jag väntar på att få lite bilder av min vännina Kattis som hon tog igår när vi tränade och det ska bli spännande att se hur dom blev. Har inte direkt sett formen på bild på ett bra tag när jag bara tränade .

Vad ska man säga jag står mycket i köket då vi är två som sköter kosten och sedan har jag varit strängare med ungarnas mat . Har ändrat mycket min uppfattning av mat dock tycker dom att det är riktig gott. Lite nyttigare blir det helt enkelt . Jag använde mig mycket av grädde och sånt men numera är det bara på helger om det ska vara på våfflor eller något liknande . Hmm våfflor måste jag göra till helgen . Petra är du sugen ?

David har haft sago stund me pojkarna och det var min son Martin som läste sagan :o) och gissa vad Neo somnade  hahha så söt .

Underbar Tisdag

Goddag alla i cyberspace
Hur mår ni alla idag? Själv mår jag riktig riktig bra och detta är sant , no joke. Många tycker att folk döljer saker i deras blogg men inte jag. Har jag en dålig dag eller mår piss så har jag skrivit det.  Nu ska jag inte klaga jag mår bra för jag får mkt bra saker gjort och det händer grejer. BRA GREJER då kan man inget annat än att vara glad. Och mycket kollisar gör sitt också.

Nästa vecka blir det sänkning igen då kanske tidigare vi får se . Men huvudsaken är att jag ska njuta nu av dessa dagar och jag har planerat in lite saker inför helgen så att jag tar mig igenom dom bättre. Frukosten och kvällsmål är åter en härlig och minndesvärd stund då vi i fredags fått vår beställning av STYRKADIREKT

Jag lovar det går åt här och det blir dyrt under en diet då man vill ha smaker som är goda. Caffelatte är nog min favorit och choko nuss då det påminer mig om Nutella :o) Det på gröt är gudomligt god.
Igår tränade jag bröst och axlar och gissa vad ? Kattis följde med mig till gymet och fik träna med mig !!! Hon var så duktig och hon passade på att ta bilder då hon är fotograf också , dessutom även Neo's dagis fröken :o) Så gissa om min son va stolt att hans fröken tränat med hans mamma.
Vi körde hantelpressar , flyes , cable cross och lite axlar . Kattis var som ett barn på julafton att det fanns cardio maskiner divs löpbandet. Får så bra stöd av min gumman nu känns så bra. Vi ska laga mat ihop igen i helgen , hoppas jag hahhaha. Måndag igår och många på gymet som vanligt och det kändes riktig bra. Peter fik en påse med mina bullar då han älskar dom .
 Imorse gjorde jag frukost till hela familen David och jag åt vår gröt som vanligt men barnen idag fik pannkakor till frukost
Detta hade jag i min smet
3 dl vetemjöl
100 gram bakepro
4 hela ägg
10 gr solrosolja
8 dl lättmjölk

12 st blev det och det innehåler per st ca :
137 kcal
11,5 g prot
14,5 kohl
3 fett
Man kan förbättra dom med special vetemjöl, dinkelmjöl och mini mjöl minde hela ägg men för mina barn tycker jag detta är en kanon start på dagen med lite sylt på. Då blir dom mätta och är glada . Mysigt var det vid batbordet för dom såg så himla glada ut .
Då det är hödtlov är det en hel del matlagning som sker och min son martin gillar att få bra mat. Hade hamburgare kvar så jag skärde i tärningar lade i stekpanna med lite vatten , broccoli och potatis och kryddade . Första gången jag gjorde så och portionen blev rätt stor och han åt upp allt och tyckte det var riktig smaskigt

Nu jobbar han med sin pappa och gör lite läs läxor i bilen :o) effektiv eller vad . Duktig kille men vi måste få ikapp honom så vi måste lägga ner rätt så mycket tid på att öva läsning med honom.
Nu ska jag jobba vidare ha en underbar dag :o)
kram
Vanni

Bra start på dagen

Vad är en bra start på dagen för er? För min del är en bra start att man vaknar och känner sig utvilad och njuter av en skön frukost med familjen . Detta hände mig idag då jag igår sov 9 timmar och inatt sov jag 7 vilket är mycket för min del. Min kropp behövde sömnen verkligen . Barnen hade också sovit bra inatt för när jag gick upp kl 7 var pojkarna redan uppe och spelade grand turismo nere vid vardagsrummet.

Körde som jag skrev min cardio och sedan fixade jag frukost till familjen . Idag fik jag gröt med protein som jag fluffade över . En otroligt bra protein pulver är Hypro 85 från styrkadirekt  den blir bra krämig och gröten blir mer njut bar . Dessutom är det inte dyrt alls med Hypro och så värt pengarna


En bra gröt som man blir mätt på
50 gr havre
10 gram kruska kli
kanel
Sedan kan du mosa en banan och hypro av vallfri smak
Ni kan även byta ut banan mot en halv riven äpple
Man kan göra massor med gröt och jag tycker det är en kanon start på dagen .

Hur mysigt är det inte att äta frukost hela familjen och alla barn är glada. Då sitter man där som förälder och tänker för sig själv så här ska det vara , harmoni och lycka . Nu tror mig vi har inte det så varje morgon :o) men man uppskattar dessa stunder mer när dom kommer.

Jessica sitter här nu och gör lite läxor för när hon är klar får hon gå hem till sin kompis Moa . Martin kommer få sitta och läsa med mig lite senare det tycker han är tråkigt . Men min lilla busunge vill bara leka under skoltid så han ligger efter så vi får hjälpa honom lite extra nu .

En glad David med sin frukost som Vanni fixade

Cappucino Hypro med krossade nötter i

Min dotter gillar numera inte at fastna på bild så lyckas man göra det så har man tur !!!! Och igår lyckades jag på väg till stan

Gårdagens form på Vanni hahahahah

Jösses jag och Jessica hade så kul igår , dessa mor dotter stunder vi har ibland är så lyckade . På bio åt hon popcorn och jag torsk med min sallad :o) så gott och jag hade tuggumi och cola light med mig också !!!! Alltid redo vart kjag än går . Hon är stolt över mig sade hon igår också . Så skönt att höra sånt av sin egen familj .
Jag vill tacka alla som ger sin support till mig !!! love you all .

Höst lov denna vecka

God morgon !
Sitter just nu på min cykel och kör min morgon cardio , 45 min står på schemat hela veckan . I går var jag på Bio med min dotter och vi såg high school muscal 3 . Mycket sång och dans men som sagt det är sällan i en tredje film att det brukar vara bra , halva filmen var tråkigt med slutet var bra.

David tog grabbarna til badet och dom hade riktig mysigt . Kul att kuna göra sådana saker med dom ibland och också dela upp oss. Det gör mycket för barnen . Min dotter och jag promenerade en hel del innan bio för vi var på jakt efter en väska til henne. Tror ni att med en sådsan kräsen dotter sm jag har att vi hittade någon snygg väska? NEJ ! dom var inga snygga fik man höra. Jaja jakten fortsätter då.

Vi hade riktg kul och jag var upptagen hela dagen och det var bra för min del . Efter Bion var det kväll cardio som der brukar vara på söndagar och sedan snabbt byta om och dra hem till min vännina Kattis för att inspirera henne med matlagning . Vi gjorde en nyttig kyckling risotto och det var riktig kul för detär inte sådär jätte ofta jag komer hem til henne. Kattis du är grymt min vän.

Min coach Petra älskade min goa bullar :o) och ni ska veta hon kom VM 8 i Bodyfitness och hon är 2 barns mamma

snygg kvinna du är Petra men bäst av allt du har hjärtat på rätt ställe.
Jag har blivit nerbombat med mail om på min annons jag har ute då jag ska anställa ny folk då 5 av våra killar ska ha ledigt. En fik gå och en ska operera knät, en ska till thailand i 6 mån och två till New York . Två kommer tebax i Jan så jag ska gå igenom säkert 30 mail idag och boka tid för samtal. Så svårt att hitta bra persnal tycker jag. Mindre skoj att detta besked om att vara ledig och operation kom så nära in på tävlingen !!! gahh men men har klarat värre situationer.

Min fett procent när jag började mn diet låg på 33 % och jag gjorde en podpod . Nu vet jag inte vad det ligger på men ska kolla upp det tänkte jag.

Kolla in Fredagens mysmiddag mamma hade dukat fram til familjen . Hemma gjorda hamburgare

Dom vart goda sade familjen. :o) själv åt jag kött o ris

Lördag och 43 dagar kvar

Ja efter en interessant natt vaknade jag och klev på cykel mindre glad idag . Japp dagenbörjade inte som jag hade tänkt och har lärt mig lite mer om mig själv och hur jag kan reagera under diet. Hur som jag tog mig igenom detta med lite hjälp av min coach . Samtalet kändes bra , och jag kan säga att jag är som alla andra jag har kanon dagar och sedan skit dagar . Dock har jag haft tur att skit dagarna varit få .

En sak är klart den 7e december kommer jag stå på scenen och inget kommer stoppa mig hur tufft det än är och det roliga är att mna motståndare är ju bra och rutinerade så det känns bra att få sedan veta sin placering och vad domarna tycker när linen är så pass bra .

Idag körde jag som sagt cardio och efter det bakade jag bullar igen :o) jag måste hålla mig sysselsatt på helgerna anars är det tufft . Jag lagade massa mat också för veckan som kommer . Då jag måste väga allt för både mig och David så tar det lite tid . Idag gjorde jag dock en nyttigare variant än gårdagens bullar och jag har sparat några i frysen som jag vill ha sedan efter tävlingen :o) med varm mjölk ......wooooooooooho

Coach kom förbi och vi kan prata en stund och han fik me sig en påse bullar hem :o) Sedan var det bara att äta lunch och sedan dra till gymmet för att träna ben . Idag kände jag mig taggad för att köra knäböj så jag stegrade upp till 85 kg körde 3 ocg direkt drop till 60 och gjorde 10 reps och jösses vad det kändes bra . Sedan fortsatte jag till benpress och körde högreps upp till 20 reps 4 set. Benspark med trippeldropp och shit här sved det fint kan jag säga . Love hate feeling . Baksida ben 8 set och jag var nöjd med passet och gick 20 min efteråt . Fixade min drink och sedan åkte hem .

Väll hemma var det bara att tilllaga min fisk och sallad och sedan laga lasagna och två matlådor till för veckan . Så nu har jag fått massor gjort och strax ska vi till Ikea är det tänkt för att inhandla lite hyllor till förrådet. Senare ska vi kolla å hulken dock lär jag somna då sömn har jag inte fått mycket av inatt .

En lunch som jag lagar under diet är
70 gr okot ris
200gr broccoli
100 gr lövbiff
2 vitlökklyftor
1/4 del gul lök
kryddor , örtsalt och pasta rosso .
lite soja
 Gör så här häll lite vatten i stekpanna , haka lök och vitlök och lägg i

Skär lövbiff och lägg i och låt den steka i vatten medans du kryddar kötte med lite pasat rosso .
häll i broccoli och sedan riset och häll i lite mer vatten efter behöv då fu bör ha lock över och på svag värme så att riset kan kokas .

Sedan får du smaka allt eftersom så att du gillar smaken , lek med kryddorna .
servera med 100 gram sallad

Vuola nyttig och enkelt :o) hoppas ni lyckas med det för det är ruskigt gott.
Har gjort massa olika rätter som jag har skrivit ner så det komer lite tips allt eftersom .
Nä nu måste jag servera lasagna till barnen :o) lucky them .....

Bullar med äppelfyllning

Igår bakade jag en hel del och jag tycker alltid det är skoj att baka bullar .
Min bull recept
1 Jäst
100 gr smör
10 gr solrosolja
1 dl sötningsmedel
5 dl lättmkölk
100 gr Bakepro
750 gr Vetemjöl special
3 tsk vanilj
1/2 dl strösocker
1 äppel
Kanel
halv ägg
lite pärlsocker

Gör en vanlig bulldeg med ovanståede vetemjöl och bakepro . Vanilj socker har jag i degen när jag har kavlat ut den med lite socker och kanel och riven äpple . Gör precis som vanligt  mankan inte misslyckas
Jag gjorde 64 bullar och öfr varje bulle blir det ca  70 kcal , 2.6 gram protein , 9.5 gram kohl , 2 gram fett  bättre än vanliga bullar och till och med godare .



Dom som hade äppelfyllning hade jag ingen pärlsocker , hade endast på då barnen brukar klaga annars . :o)
Jaja kul hade jag och till och med åt några *host* host*


Äntligen Fredag 45 dagar kvar

Att tiden vid det här läget ska kännas som att det går i snigel fart är banne i mig jobbigt vissa dagar. Har haft en hel del astt göra idag och trotts det känns det som att tiden går sakta. Undr diet så avskyr jag helger just nu då  jag tycker att det sätter mig på prov aldelles för mycket då man får inte har ätardagar och man har massa frestelser . Tar mycket energi ur en ibland och man lätt blir ledsen . Men men bara ta sig igenom dagen .

Ska anställa nya killar och kommer behöva interviewa en hel del under dom kommande veckorna för att hitta en bra och loyal anställd är riktig svårt. Det kommer vara tid krävande men ett måste .

Idag blir träning och det blir axlar . Ska bli skoj att få träna axlar med Peter Östberg och bli piskad lite . Ibland kan det höja en motivation att få träna med en som är starkare dock är jag inte vikt kåt numera jag kör på dom vikterna som ger mig bra kontakt med muskeln jag tränar.

Idag har jag varit på massage och det behövdes verkligen för kroppen . Nä dags att ladda folks återkommer ikväll med lite goda recept på mat och eventuellt bullar.
ha det bäst , jag ska ta mig igenom några timmar till :o)

När kärleken blomstrar

då mår man verkligen bra och det märks att man har harmoni i sit liv. Att två föräldrar trivs bra ihop och älskar varandra märks mycket på barnen . Vi oftast tror dom inte märker sånt men det är tyvärr inte sant. Barn tittar på oss och studera oss mer än vi tror . Dom härmar oss ju jämt. Jag känner mig så kär just nu även om diet har sina nackdelar så har man en otroligt förståelde för varan och vad man går igenom att bandet blir allt starkare. Att se hur min man är stolt över vad jag har åstadkommmit hittils med dieten och att jag har orkat köra så långt tid känns bra .
Han kom hem med roser til mig :o)

Inte ofta man får blommor så jag blev verkligen glad att han köpte så fina roser till mig. Min dotter sade bara till mig när jag fik dom då hon var med honom när han köpte dom . " mamma, du ska veta att dom var INTE BILLIGA " hahahah så söt .

En outfit jag trivs med , tighths , lång armat tröja och mini kjol


Mina naglar ser ut så här just nu :o) leker mig fram med olika färger och det är så kul


Vill ni ha bra naglar kan jag verkligen rekommendera Anna Bucht 0735139084
Hon gör naglar i Solna samt inne i Stan så det är bara att ringa och boka tid .
Men nu ska jag försätta vara kär , David i lavi you ;o)

11 anmälda hittils

och flera som ska finns 5 till jag väntar på att de ska anmäla sig

Luciapokalen Body Fitness (söndag 7 december)

-163 cm

ska bli kul !!!!!

Step och core

Idag körde jag något jag inte gjort på länge . Jag bestämde mig för att ha Vanni time och det gjorde jag också. Kom till gymet och körde step och ett core pass det kändes så otroligt nöjd . Avslutade med att basta och läsa body tidningen :o) snacka om avkoppling och jag njöt verkligen .

David filmade mig när jag var riktig slut under min benpass , den nakna Vanni utan smink lördag förmiddag på Haninge Hälsostudio.

Bjuder på en gammal Video också så som jag såg ut innan jag började dieta :o)

obs check out the love handles hahahahahhhaha shit!
Dags att sova , och tack amore mio för videon :o) Imorgon kör jag armar woooooooho

47 dagar kvar

Så nu hoppas jag har räknat rätt för det ska vara 47 dagar kvar tills det är den 7e december :o) Då ska man för första gången kliva upp på scen efter 8 månader diet. Varför dieta så länge brukar folk fråga mig? Jo för att jag skulle slippa stressa sönder mig själv med en crash diet då jag har anställda att sköta och familj . Sedan för att låta min hud dra ihop sig då man visste inte från början hur det skulle dra ihop sig i samband med vitnedgången . Visst kan tiden kännas långt men samtidigt jag har gjort en total vad ajg kallar en kropp renovering :o) och jag är jätte nöjd med mig själv.

Då man lätt blir blind för sin egen form och man kan bli något nervös ibland har jag lärt nu ett sätt att hanetra detta som funkar bra för mig .  I söndags och veckan ut har vi höjd kolydraterna och jag är mer än nöjd. En sak jag kan uppleva att man kan ha något svårt att acceptera vätskan som kryper under huden men när är vi kvinnor någonsin 100% nöjda ? *asg* Mycket bra att erfara detta nu då man lätt glömmer bort känslan. Igår kväll låg jag sängen och tänkte tebax till början av min diet och hur jag såg ut , hur jag mådde , mm vet ni vad jag kom fram till ? Jo för det första så är jag samma person nu son då fast att jag mår mycket bättre i sinnet och själ . Jag brukade ha stora kläder för att gömma mig då jag var tjock och mullig. Jag minns hur jag ville inte titta mig själv i spegeln för jag gillade inte det jag såg .

Många kvinnor sade till mig men Vanessa du har fött barn mm .....men betyder det att man ska vara missnöjd med sig själv och att ens självförtroende ska inte vara högt? I don't think so . Jag uppmanar inte mammor att se ut som modeller size zero men för mig så ska man som kvinna kunna se sig själv i spegeln och tycka om det man ser . Jag som kvinna och mor vet viklen kropps förändring man går igenom under en gravidteten men betyder det att man ska sluta ta bra hand om sig själv? Nope , det finns tid till gymet om du vill förändra ditt liv. Självklart ska man trivas  och tycka det är skoj . :o) Hitta en tränings partner och börja med 2 tränings pass i veckan för att komma igång och trivs du så kan du öka det själv.

Just  nu känner jag att mitt liv är precis så jag vill ha det , jag har en kanon underbar man som jag älskar otroligt mycket . 3 barn som mår bra och sköter skolan . Jag tränar på ett gym jag stor trivs som aldrig för och har nya vänner i mitt liv. två  coacher som har lärt mig massor . Jag är glad vart jag står nu som en kvinna på 31 år . Jag vet vad jag vill med mitt liv och jobbar mot mina mål och ibland är det tuffa tider men livet ska inte vara lätt . Livet är en äventyr som tar aldrig slut.

Nu är det mellanmål för mig mums mums i love the carbs






Life goes on

Livet går som det ska för min del just nu . Jag är gladare och träningen går banne mig riktig bra . Att få fylla kroppen med mer energi gör riktig mycket. Idag fik jag en riktig bra kommetar  också så jag var så glad. Ibland att det kommer från en annan person gör mycket då man blir blind och van med att se sig själv så som man ser ut nu .

Hur som idag var t det rygg :o) woohoo back to basics drop set hela passet igenom , kändes som min coach jagade mig ;o) men körde en arms hantel rodd med 32,5 och det kändes lätt gjorde 3 x 12 reps pch drop till 25 or woohooo jag vart så nöjd med mig själv. Sedan var det hammetr maskin med drop och baksida axlar altinerade med latsdrag med drop. Pump pump oohc mega pump . Körde också drag ner och sittande rodd med drop , jag hade svårt att sluta för det gick så förbaskat bra :o) man får passa på att njuta medans man kan helt enkelt.

Dagen har gått bra lagade min lyx lunch och David och jobbade . Började dagen med 45 min cardio och kollade på desperate house wives kan dagen börja bättre? NOPE !

Igår lekte Danni och Jessica model , och jessica var fotograf 


en till



visst gjorde dom en kanon jobb ? jag tycker det för att vara tolv .
Back till rutiner och passa på att korrigera visa saker på jobbet som vart fel när man var låg hahahahah ingen större saker men ändå.

Smink smink

Ja du hur ska man välja smink som man ska köpa till tävlingen ??? Det finns ju hur mycket som helst att välja och man kan ju inte direkt bestämma sig . ojojoj får spendera lite mer tid och välja utan stress så att man blir nöjd. Ska nog fråga en grym, tjej om hjälp ;o)

Man tror fan inte att kollisar gör så mycket men shit idag körde jag en riktig bra bröst pass och körde med vikter jag inte rört på lääääänge . Gick upp till 25 kg i lutande hantelpress det är jag stolt över . Sedan körde jag flera andra övningar samt att jag poserade med Peter Östberg :o) det såg bra roligt ut för jag såg så jävla liten ut . Men idag var jag skit stark yippi yippi



mohahahaha


erkän jag är fan störst på bilden :o)


Många på gymet och det kändes så himla kul att vara i den miljön och många va så glada tror nog att många åt en överskott på kalorier i helgen ahhahahha .

Många vill ha recpet och jag håller på skriver ner några men en bra recept till frukost är att göra sin gröt som vanligt . Sedan låta gröten svalna och sedan blandar du i typ 2-3 äggvitor det bestämmer ni självva och sedan steker som pannakakor . Sedan med hypro 85 som ni kan beställa från styrkadirekt .se kan ni vispa den med några bär och vatten med en elvisp så att ni får en fyllig fluff och häll det på pannkakorna samt med lite bär så har ni en riktig gott frukost. överdriv inte med olja eller smör när ni steker för det behövs inte . En riktig bra start på dagen :o)

En annan sak ni kan öra till mellan mål om ni vill är att göra nyttigare pannakakor och ha keso med lite bär i mitten :o) funkar utmärkt med en kop te eller latte ..........wohooooo längtar till efter tävlings diet .

Ha det bäst och lek i köket nu .



Glad måndag morgon

Godmorgon folks !!!
Hur mår ni alla idag? Själv mår jag mycket bättre då kroppen min har fått massa kollisar ;o) och mindre cardio tjoohooo
Kollisarna kommer självklart från bra källor i form av ris/potatis och mer havregryn samt vitargo och det ni gör mycket. Att ha ris till både lunch och middag är rena lyx såhär mot slutet . Jag kan slappna av och bara återhämta mig i lugn ch ro då formen för tävlingen finns redan där den ska vara .

I går tänkte jag en del hur mitt hår ska se ut på tävlingsdagen och jag har lite ideer  jag ska jobba på . Igår gjorde jag en grym kyckling soppa också stark med ris i och jösses va gott det vart . Vart tvungen att göra samma sak på kvällen för den var så god .

Dagarna blir färre mot årets mål Fitness festivalen och jag har igår skickat in min anmälan för att få delta i tävlingen . Så en grej till att boka av min lista . Bikini sys och ska prova dom i Nov igen , skorna har jag väntar på ett par bara och hår produkterna har jag köpt. Kommer få en Lista av coach av grejer jag ska ha med .

Inte lång kvar nu !!!!!
Ska ta lite pics på mina snygga naglar som Anna fixade i lördags :o)

Söndag 49 dagar kvar

Godmorgon godmorgon
Hur mår alla idag? Det är söndag och en dag närmare målet. Började min dag med att köra 45 min cykel till Desperate housewives . Vilken underbar serie !!!! Inna jag satt  mig på cykel fixade jag lite kaffe och skalade frukt till mina pojkar då dom ville ha en liten stund med deras lego data spel , måste säga att det såg rätt mysigt ut . Har precis avslutat min frukost  som var betydligt större portion :o) so jag är mätt nu .

Och vet ni vad ? ingen torsk på hela veckan hahahah inte att jag ska klaga men skönt att kunna leka i köket med lite andra matvaror , speciellt då jag kommer få se mkt ris och sallad under kommande vecka och denna vilo vecka behövdes.

Ibland fattar inte vilken förvandling man har gjort men igår fick jag veta att min midja den 31 mars var 87 cm och igår var det 70 cm så -17 cm det är banne mig en förvandling . Och bästa va allt ingen slapp hud puhaaaaa nu kan jag verkligen bara andas ut lyssna på min coach och gör precis som han säger (vilket jag annars alltid gör ändå) men ni förstår vad jag menar . Det är ju trotts allt hans kunskaper som har tagit mig hit med min vilja såklart.

Idag kommer jag mest vilja vila så mycket jag kan och David skulle eventuellt dra med barnen och bada får se hur det blir . Men tid medbarnen är definetivt det som står på dagens schema .
En hoodie jag vill gärna ha

Skulle passa skit fint med mina byxor om dom gjorde om :o)
Nu ska jag städa upp lite och sedan vila en stund . pööösssss

Lördag och 50 dagar kvar

Idag är det endast 50 jävla dagar kvar !!!! Fyfan va skönt snart har jag tagit mig igenom en till vecka .
Jag ska vara helt ärligt med er men igår kväll hade jag en himla fight med mig själv . Det lättaste sättet att förklara detta är att det är som att ha en mat ängel som älskar min coach och en som hatar honom och säger massa saker till mig . Med andra ord hade jag andra världs kriget i min skalle . Det brukar lugna ner sig om jag bakar eller lagar mat så jag drog igång och gjorde två sats pannkakor och visst jag vart gladare för stunden för jag hade något att göra . 15 min efter att jag var klar så började taknarna igen så jag drog i väg ett sms till min coach med några svordomar *host*host* men jag gav inte upp trotts att hela jag ville ge upp för att kunna få äta igen . Hjärnan spelar elaka spel med mig när man går låg i några dagar så till slut vart det så pass jobbigt att jag grät men jag skulle banne ej ge upp , jag kan inte ge upp nu sä här långt in i dieten och så kort tid kvar . Men av vad jag vet så är det vanligt att mn mår dåligt  under en diet , alla har ju sina upp and downs .

Imorse kändes det bättre jag skulle få större portion frukost och sedan skulle jag köra ben . Åt min frulle och kämpade igen med mina tankar . Och gissa inte om diet nojan kom och hälsade jag kollade formen i spegeln och tyckte det såg skit ut , så kan ni fatta hur nervös jag var för att visa mig för min coach . Tankarna gick som att nä det ser skit ut vanni vad har du ätit för något??? *asg* Detta är en härligt kombination av att vara låg och äran av att vara kvinna. Ben passet , ja ni för det första med bara frukost i magen och före drink drog jag av en grym helvetes bra benpass för at det är på träningen det gäller . Både jag och David var imponerad av hur jag kämpade , och även om jag vart tok irriterad på honom när han sade och så kör du fem reps till och bitchen i skallen tänker men vafan ser inte du att jag lider av smärta här ??? ja menhur som så kör jag dom jävla fem reps till och är så himla nöjd med mig själv. Att träna med sin partner är inte det lättaste ibland men det finns mkt plus i det också.

Oavsett jag är skit nöjd med min benpass och min efterdrink är ju fan det godaste som finns . Det som är en mega hit just nu är ISOFLEX peanutbutter chockolate från proteinkungen . Den är så himla god man vill bara ha mer.

Jag passade på att sola i 20 min och tror inte ni att jag somnar då hahahha jajamen jag sov säkert i 10 min men gud jag behövde sömnen verkligen. Sedan var det bara att sätta sig i bilen och åka hem med stop först på Ica maxi för att boyzen ville ha lördags godis Väll hemma var det att tvätta sig och byta om och fixa matlordorna som skulle med då jag skulle till Anna i solna och fixa mina naglar . Oj så fina dom blev och vi diskuterade hur jag ska ha dom till tävligen och sånt. Sjukt duktig tjej. Min dotter fik även fixa sina naglar och hon är i himlen just nu . :o)

Sedan var det doom day dags att sätta på sig bikini höga klackar och posera och visa hur formen såg ut . P-A säger alltid den brutala sanningen med roliga ordval om det handlar om att man är tjock :o) som tex barbarpappa men idag lugnade han ner min diet noja och sade att det såg riktig bra ut . Formen är bättre än den var för 3 veckor sedan och jag vägde detsamma ..........puhääääääääää va najsss och gissa på attvi kan sänka cardio och öka maten ;o) det var bara att acceptera med ett leende .

Som ni märker så mår inte jag alltid bra , men å andra sidan vem gör det? Finns nog ingen som mår jämt bra alla vi har tuffa dagar och härliga dagar . Sedan att man kan uppleva saker och ting mer enormt när man dietar är en annan femma men valet är trotts allt min . Så ibland är jag toppen glad och ibland är en rent ut sagt en gnäll kärring . But bare with me people det är snart över .


pop quiz vem tror ni kör så här fort ? hahhahahaha

jag är bara en vanlig männiksa

En till förvandling här hemma

Min man har dietat i 7 veckor , för två dagar sedan bestämde vi att det var inte läge att dieta ihop då det vart för jobbigt att ta hand om barnen när båda var så trötta . En av os måste kunna göra aktiviteter dom medans den andre (jag) kan passa på och vila under tiden om det så skulle behövas . Hur som han har hått ner 11 kg på 7 veckor . Grisigt tufft diet med många timmars cardio och låga kalorier, Men han gjorde sitt jobb och allt ändå vilket är sjukt imponerade.


efter




Helt sjukt bra jobbat och jag vill passa på att säga att P-A 's upplägg funkar sjukt bra om man är villig att jobba för att komma i form . Formen kommer inte gratis tyvärr !!! P-A tack ;o)

David I love you baby !!!!


Vinden har vänt

oj känner ni hur kallt det har blivit idag ? Jösses vad jag har frusit !!!
Så hur har dagen gått ??? Jo jag jobbade i förmiddags med mina papper på kontoret och sedan lagade jag min lunch samt Davids . Passade även på att få middag klar :o)  Humöret har varit helt ok fram till nu på kvällen . Att den behöver gå upp och ner så här är fan vidrigt jobbigt . 

Mat takerna är absolut det jobbigaste just nu då jag inte har ätardagar kvar så blir det svårt att bara glädja sig att se tävlings scenen som belöning eller mål men som sagt det är spöktaknerna så drar igång i högvarv och man kämpar för att stå emot. Ibland är man helt slut av all energi det går åt att stå emot alla vardagliga frestelser. Men valet är tyvärr min så jag får hålla käften nu .

En riktig heelt underbar grej som hände idag var Danka en av mina blogg läsare som också tränar på mitt gym kom med blommor för att kommunicera att hon peppar mig och vill jag ska fortsätta och komma i mål :o) skit gulligt av dig Danka .

Tusen tack !!!!

Härliga Camilla kollar sin tränings upplägg för att se vad nästa övning blir

Det är Freaky Friday och Peter hamnar i den kategori av freaky cool

Milla igen

Hela familjen kör cardio :o)


Min axelpass gick jätte bra för övrigt och dagen är nu äntligen över . 7 veckor kvar och motståndet har blivit tuffare !!!!
härligt att sittaoch njuta av sin protein pudding efter passet med sällskap av goa vänner

Min egen jubileumsdag

God morgon alla
Hoppas alla har haft hittils en bra start på dagen :o) Jag började med en kopp kaffe och ni i skrivande stund sitter jag på min cykel och kör min cardio. Det är tyst i huset och jag ska strax kolla på min favo serie gossip girl för att underhålla mig själv.

Idag är dag 200 och när jag tänker efter så har jag lärt mig så otroligt mycket om mig själv under dessa 200 dagar. Jag har lärt mig att för att få nogt att fungera och hålla ska man planera i god tid som till exempel maten . Att använda sin fantasi vad gäller variation av mat för annnars blir det enformigt och tråkigt. Att sätta upp små del mål så att man har små stopp på vägen där man belönar sig själv. Att variera sin träning så att det inte blir tråkigt men främst av allt att ha kul på gymet. Det har funkat för mig !!! Shopping har varit något som har varit mycket roligare också :o)

lägger upp en före efter bild å min rygg som min man hittade

efter

 en förvandling som är helt otroligt och som alla kan göra om dom bara bestämmer sig och får bra hjälp på vägen .
Imorse vaknade jag och kände mig gladare . Sedan 31 mars har jag plockat bort 16 kg !!! duktig flicka eller hur *?
Nu är det bara att köra vidare på min cykel så vi hörs lajter ...........


En vän sade till mig

idag att suga åt mig posetiv energi på gymet idag . Jag var ärlig och sade att dagen hade varit förjävligt. Har inte velat svara i telefon och städade hemma istället. Vädningen från att känna sig bra till att vara så negativ var verkligen något nytt för mig . Sade till min man ikväll att dom här känslorna är förjävliga .  Jag och min negativ attetyd körde en helvetes förjävla bra pass idag *asg* jag var så sur att jag örde altinerade för att kunna så fort som möjligt köra min cardio. Tränade själv då dt kändes bäst att få vara själv och bara köra på. Snacka om att bli förvånad med sig själv!!!! Peter Östberg som är vännen som sade att jag ska suga åt mig posetiv energi , han är klok ! Och hans Camilla är en stjärna**
Min man är min bästa vän och min coach guldvärd.
Alla dessa hjälpte mig idag så tack så otroligt mkt . Och en till Kattis oj tack darling .

Tack till alla fina kometarer på body också jag blev förvånad och man blir ju självkritisk . Idag tittade jag mig själv i spegeln och sade till mig själv bra jobbat tjejen du ska vara stlt och sedan gick jag och åt frukost :o) inte ofta man bekräftar sig själv så .

Så en riktig dålig dag avslutade bra och det känns så skönt för det är en pina att vara negativ tycker jag.

Danka , yes jag kör imorgon typ vid fem tiden tror jag.

love y'all

upp och ner

kan det gå ibland och igår eftermiddag gick det ner för min del rätt hårt. Kanske efter gårdagen beslut hade jag tid att varva ner och hinna känna efter ordentligt. Är det bra ? Jo det tycker jag för man måste kunna handskas med sina känslor och det man upplever. Dock var det en aning överväldigande igår med dessa känslor och under morgon stundens cardio kunde jag ta tag i dom och handskas med dom på mitt sätt .

Vi alla vet vid det här läget att det är ju bra tufft och en sak är klart jag är bra inte ensam om att ha det tufft just nu . Vi är många som dietar inför Fitnessfestivalen och jag ser bra fram emot att stå där i dec på scen med alla vinnarna för det är det vi är ändå i slut ändan vår egen vinnare.

Imorgon tänkte jag bara tänka på mig själv under en del av dagen typ pyssla om mig själv för det känns som en bra belöning. En sak jag är glad för att jag har inte kännt den här känslan av att det är jobbigt att gå till gymet. För mig är det grymt kul att dra och träna för jag har hittat gymet som är för mig . Tjejerna där inklusiv dig Danka är helt jävla underbara !!! Love you girls. Sedan finns det roliga kilar också och ni är grymma ni med.

Nu tänker jag svara på lite frågor som ställs rätt ofta . Min bästa vikt under dieten än så länge var 51 kg och ni behöver inte vara anonyma för att ställa frågan . Imorse var vikten 52,6 då jag håller vatten från ätardagen och vi har inte sänkt som jag har skrivit tidigare dock ska det bort nu så nu kör jag mer cardio för attd riva ut det.

Sedan mina snygga byxor köpte jag för många år sedan och det är från Nike . Har tyvärr inte sett till dom och ångrar att jag inte köpte flera då dom är riktig sköna.

Kosten varierar från dag till dag och det är nästan aldrig detsamma och det är ett upplägg jag får ut av min coach som har många års erfarenhet . gröt till frukost  , kessela till mellis , sallad ris och kött  till lunch , före och efter tränings drink och sedan kött med sallad till middag och kvälls protein . Mängderna varierar på om vi ska jaga ett minus på vågen eller höga intaget . Kcal nivå har pendalt under dietan mellan 2200 kcal till 1300 kcal. Just nu ligger jag på typ 17-1800 kcal det tycker jag funkar bra . Jag äter vitaminer dagligen också  Det finns tjejer som dietar mot sluttet av sin diet på kanske  mellan 1000-1500 kcal det är nog det vanligaste bland bodyfitness tjejer . Jag kan ha fel .

Mina mått från start kommer under helgen då min coach har dom men annars har vi inte tagit mått på bra länge då vikten på vågen har gått ner.Nu händer det inte så mkt mot slutet men jag har tightat till mig och det ska jag vara glad för .

Det enda man kan göra nu är att ta sig igenom en dag i taget och njuta av livet eftersom det är trotts allt mitt egen vall att tävla . Det är visst en hel det måsten varje dag men snart är det över :o)  and the phat lady is going to sing !!!

kram till er alla därute



In the break of dawn

sitter jag nu på min cykel och kör , idag står det 90 min på schemat så det är bara att ge det man har nu och vara glad. Inatt sov jag bra känns det som för jag hade inga problem att stiga upp. Väll på väg till öket hörde jag Ben fisa och då sade jag , good morning to you too dawg hhhahahhaha sikken manlig sätt att fisa i köket på morgonen .

Jag måste till Anna också och fixa naglarna och hoppas hon har tid till helgen då jag ska ändå befinna mig i solna. Idag kl 13 ska mina ben masseras av Daniel på MÅ BÄTTRE.

Efter cardion ska jag snabbt äta och dra iväg med Neo till förskolan. Mkt att stå i idag men det klarar jag *hoppas* .
kommer svara all kommentarer senare idag .
nu kör vi ladies

Så nöjd

med mig själv men trött . Så kan det vara men jag gjorde bra ifrån mig idag under ryggpasset. Kändes riktig bra att få bra kontakt och bara köra på . Kände jag att vilan behövde vara längre så vilade jag. En sak min coach har lärt mig är att inte ha för stora krav i vad gäller vikter och lyssna på kroppen. . Jag tidigare har haft ett behöv av att köra tungt men inte längre. Dessutom går det i perioder, vissa veckor går det utöver det vanliga bra på gymet och andra är det bara att köra det bästa pass man kan för just den dagen.

Jag lyssnade på min kropp idag och bara det är skönt. Handlade på vägen hem och köpte presenter till mina barn . Det roliga är att en present räcker inte för dom :o) man får frågan var det inget mer du köpte mamma? Dom tror nog att för varje hundralapp man plockar ur plånkan så hamnar ett nytt där automatisk. Jag minns så väll som barn att jag ville ha mycket ut av mamma och jag var så fascinerad av hur alltid hade pengar i plånboken :o)

Imorgon är en ny dag och då är det att spotta i nävarna och kriga! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och somna som en bäbis :o)

kram på er och vi ses imorgon förhoppningsvis med en ben bild !!!!

Här snackar vi ben :o) bild tagen av Andreaz

Nu är det rygg

Dax att dra till gymet och ge allt man har kvar och dra iväg en bra pass.
It's all in your head !!!! Bara att köra på så gott det går ha inga krav på dig själv när man känner sig låg. Kör på muskel kontakt och se till att vara förbaskat nöjd med dig själv för det ska jag se till att vara när den här dagen är slut.

Har själv haft en eftermiddag där tankarna har kretsat kring mat och diverse saker så nu ska det bli skönt att dra iväg otill gymet där det är många som delar samma intresse och ge allt under en timmes tid. Från och med imorgon börjar cardio helvete för min del igen men det är ett problem jag ska kriga mig igenom imorgon  :o)

Fyfabian Lets fight ladies

Ja jag lever :0)

Hallå därute
Sikken morgon det har varit för min del . Mycket att tänka på men har fått saker och ting nu klara i skallen. Gårdagens bröst pass gick riktig bra och David kämpade sig igenom med lite energi dock med mycket bra resultat han är en äkta sexig viking i mina ögon :o) mums min egen efterrätt . Vi avslutade med att gå tillsammans på löpbandet och vi han prata en stund och till och med vår son Neo gik på löpbandet . Det såg bra roligt ut , tripp, trapp trupp.hahhaha Familjen Frykman.

Väll hemma så somnade David halv nio han var trött då han har mycket med jobb också . Många tror det är så lätt att ta sig i tävlingform men bullshit säger jag det är rena blod svett och hoppas på glädje tårar nä så värst farligt är det inte men det är riktig tufft . Vad som driver mig?? Ja målet att vinna över mig själv och att äntligen stå på scnen efter många års slit på gymet. Vägen hit har inte varit lätt men nu är det endast 54 dagar kvar ju !!!!! låter som en skit i havet jämfört med att jag har varit på diet i 197 dagar !!!!!!!! Någon som ramlade av en stol nyss? hahahha Jag fan ta och belöna mig själv på fredag då det är dag 200 !!!!  Får se vad belöningen blir , har ni några förslag som inte har med mat att göra?

Igår kväll efter passet så lagade jag mat  som vanligt till kl 22,00 . Hade mys stund med barnen och gav dom kväll mål och han prata också om dagen som varit. Oavsett hur jag än försöker att inte låta min och min mans diet påverka dom så kan man inte komma undan att det påverkar alla i vår omgivning till en vis grad. Jag lovar alla att ta igen tid med er och tacka alla som stöttar mig . Alla som läser min blogg ni ger  mig motivation ska ni veta. så TACK TACK TUSEN TACK .

Min man tror nog inte detta men fan älskling även med brist på energi som oss alla andra på diet du inspirerar mig ! Love you so much och du är fan med stark så keep fighting .

Idag körde jag min morgon cardio 60 min och fan jag ville inte köra det alls men jag gjorde det ändå för uppe i köket väntade min havre pannkaka som jag gjorde igår kväll . Det tar tid att göra men det är så värt det herregud. Sedan var det att göra sig iordning och dra till tandläkare. Är det bara jag som avskyr attgå till tandläkare? Har haft så många hål som barn att jag har alltför smärtsamma minnen . Hur som så hade lilla Vanni lite tandsten och att en sådan liten pinne med en vass krok kunde göra ont är fan inte ok *asg* Men dom sade jag hade fina tänder :o) så jag får vara glad. Jag nästan somnade en stund i stolen där*rodnar* Så frågar hon mig är du så trött ? hmmm ja jag tränar ju en hel del inför en tävling och helt plötligt kom 2000 frågor på en och samma gång och sköterskan såg förjävlans glad ut och längtar till min nästa besök på måndag !! gahhhh



Idag är det rygg och det ska bli skoj att köra skiten ur den .
Jag och Kattis på promenad i Söndags

Mina barn igår kväll




Återkommer senare :o) ses och kom med förslag till belöning.





Godmorgon det är måndag

och endast 55 dagar kvar så det går neråt . Tuffare dagar kommer att komma men det är endast att fokusera på en dag i taget. Har som vanligt spenderat morgonen i köket och haft en stund med mina barn . Gud så mysiga dom är när dom är göada och på glatt humör. Neo pratar bara om nästa helg då vi ska till solna och ha form koll för att för dom innebär det att dom får leka med Love och Ludvig.

Idag är det massage samt arbete och träning . Skippade morgon cardio och kommer köra ikväll istället då jag ville cykla men lät min man göra det istället. Har inte direkt sovit så bra inatt så ikväll får jag gå sova tidigt dock är det inte så populär hos mina barn . Mamma vill gå nanna halv nio och dom tycker det är töntigt då dom är tydligen pigga då. Får ge dom en varm bad och saga då lär pojkarna sova. Jessica är lite svårare då sago stund är inte direkt aktuellt längre :o) får annars läsa tidningen hänt extra för henne*asg*

Nä nu är det jobb hoppas ni alla mår bra idag !!!!


dessa har min dotter gjort själv.

Framsteg

Min man har gjort helt otroliga framsteg här dom sensate 6 veckorna
Kolla hans ben


Riktig bra anser jag !!! FULLFART MOR FITNESSFESTIVALEN!!!

Trött idag men glad

och en vinnare !! Idag kan jag lova har jag kämpat och det har inte varit mycket till vila . Imorse var jag ute och gick min morgon runda och det slutade med att jag promenerade 20 min extra. Väll hemma så satt David på cykeln och hade en timme kvar av sin cardio så jag bestämde mig för att göra en riktig god frukost. Man blir rätt fyndig i köket under diet för att få maten så gott det bara går. Imorse gjorde jag en omelette av havregrynsgröten och hade prein drinken över som jag gjorde lite tjokare och herregud va gott!!!!
David vart jätte nöjd.

Sedan efter frukost städade jag tills coachen kom med sina grabbar . Barnen lekte ute medans jag lagade mat och jösses va kul dom hade. Det är helt underbart när solen skiner och barnen kan vara ute och ha riktig kul.
Lite agg och matlådor .


Kolla hur glad Neo var av att få äta veetabix  :o) gud vad han älskar det.

Vist är han söt :o) och Martin ville jag skulle ta kort när han hade sin mask på

Så jag har tagit mig igenom denna helg också och det är jag glad för . Nu är det vila som gäller och imorgon är det en ny vecka .

Ben ben snygga ben

Jösses idag fik jag verkligen kämpa och jag uppnåde mina uppsatta mål . Jag körde djupa böj i smithen upp mot 30 reps 4 set och sedan benspress 25 reps 4 set . Benspark och bepress med ett ben i taget högreps . jag lovar det kändes ordentligt i mina ben men det var bara att bita ihop och köra vidare .

Just nu sitter jag hemma hos Davids syrra Anna i deras vardagsrum då dom äter pasta med köttbullar !!!! Idag är det tufft med mat tankerna och det gör inte saker och ting bättre att tårta ska dukas fram senare =00 Jag vet jag har valt detta själv but i'm only human .

David körde tunga böj och som vnligt det finns inget att klaga över där hos honom för han kör sitt race dock är han låg idag och trotts det sköter vi våra sysslor . Han är just nu på ikea , han pallade inte se maten här =)

Barnen har haft hur mycket energi som helst idag vilket är kanon att se dock jobbigt när man inte okar till 100% själv. Just nu springer Neo och Liam här och är hur glada och söta som helst . Familje kalas är roligt när man får njuta själv. Räddningen är tuggumi just nu .

Imorgon är en cardio dag ojojoj herregud men har gjort det för och kommer klara det igen . Coachens barn komer över och då kommer vi kanske baka bullar hade jag tänkt hoppas jag orkar annars får dom leka och mysa lite .

Idag benen såg bra ut i början av passet och sedan gick det nedför hahahhaha men till nästa helsg ska dom vara ännu tightare !!! Jag är så himla varm just nu att mina ådror ploppar upp överallt ser lite små läskigt ut . Varmt som fan i deras lägenhet . Hema hos mig får jag ha mina mys tofflor för att hålla fötterna varma så det är en skillnad.

Vad har ni gjort idag ?
lite inspiration



Nu laddas vi för ben

Yes nu ska man ladda för att bränna av veckans bästa pass !!!! BEN ska piskas och det ska göra ont idag !!

Lördag

Imorse vaknade jag rätt tidigt för att vara lördag och få äntligen få sova ut . Kl 7 vaknade jag och bestämde för att dra ut snabbt för att få min cardio avlarat. Fixade kaffe och klädde på mig och drog ut . Jag han tänka rätt mycker under min morgon runda och planerade lite smått dagen . Frisk luft gör så mycket och det var varm och skönt ute och jag till och med träffade min glada pingla Kattis .

Väll hemma var det bara att få upp barnen till köket och få i dom frukost , samt fixa min frulle och Davids så han var ute fortfarande. Grattis till vikt rekord min älskling!!!! Du kör på som en riktig viking . Imorse började jag tänka lite hur jag kunde ändra lite med min frukost men ändå få i mig samma mängt protein och kcal . Så efter lite tänkande kom jag å detta lösning och helvete vad jag njöt


Det var så himla gott att jag var i himmlriket . !!!! Nu är du impad va coach !!!
Idag är det ben och det är ett pass sm jag verkligen ser fram emot . Vet ej varför men jag är sugen på att kriga idag.
Gårdagen axelpass var det bästa på länge körde med 20 kg i hatelpressar!!! och det kändes jätte bra . Helt grymt stämning på gymet igår alla stora grabbar körde på och vi fyra som är på diet körde på riktig bra . Nästa helg är det form koll och då ska all vätska vara borta från min mummsar dagen på sm . David gör grymma framsteg verkligen jag är sjukt imponerad .
På tal om diet så har jag och Camilla på gymet pratat om frestelser under hennes diet och ni vet att hon bad mig inforskaffa en BRA HJÄLM  jag tror denna duger rätt bra så nu är jag redo tjejen .

Jag avskyr helger under dieten då alla ska äta massa gott ! en stekte nyss bacon med ägg och lade det på en halv baugette med sås på !!!!!!!!!!! Luktar gott men skulle nog smaka skit då jag är inte en fan av bacon men av bröd är jag det. Hur som är det en plåga. Barnen vill också jag ska baka så det sker nog imorgon . Hjärnan spökar med en då den absolut inte får ha saker ch ting men men 8 v var sedan är det över och resan börjar mot nya mål för 2009 .

Nä dags att städa nu glöm inte brownie tävligen nu .

Underbara tjejer

Hittade lite bilder som min dotter och hennes vänner har tagit men dom är så söta


Haninge Hälsostudio

Tog två bilder på gymet kolla in alla maskiner !!!!!

Jag gillar att det är mkt fria vilter


Kommer ta flera bilder sen idag

matlagning o form av fisk

Gud här lagas det mat och det är ständigt fisk dock är det gott med fisk nu , skönt att tycka det är gott när man äter sin mat . Jag är stolt att jag lyckats helt enkelt det märker ni :o) Man har ju hört så många berätterlser om folk som äter torsk under diet och det är förjävligt. Jag var en av dom i början av min diet och jag håller nog rekord av det vidrigaste sätt att få i sig torsken.

Imorse var det upp tidigt då denna dag skulle innebära viktiga beslut och beslut kom vi fram till så en till sak överstökat under denna diet. Ibland har det varit tufft att inte känns sig stressad speciellt när det har med rätten att göra dock gick allt bra och jag kan säga jag är nöjd med slut beskedet.

Livet har en tedens att kunna svida ibland men man lär sig något nytt hela tiden. Jag känner mig stark som person och är en av dom som klarar rätt mycket på en gång . Dock fick jag lära mig the hard way . Men som dom säger nu är du härdad vanni .

Imorse hade min man cardio och jag får vila ifrån det så jag låg kvar i sängen och njöt dock tänkte jag mycket och planerade. Neo kröp brevid mig inatt och det var mysigt men små trångt. Får spendera lite extra tid med min son Martin då jag känner att han behöver det just nu . Imorse hade vi en liten diskussion gällande hans frukost. Han har smygit på morgonen till skolan ibland med för lite mat i magen och dessutom handlat godis på vecko dagarna vilket är helt emot mina regler här hemma. Godis får dom en gång i veckan och jag vill att jag ska kunna lita på dom . Han är min gosse pojk så jag får helt enkelt gosa lite mer med honom.

Lite pics på hur jag gör min fisk bjuder jag på .

2,

3,

4, mums

Dessa kryddor är blad dom bästa jag har köpt

Bjuder på lite pics

Kommer fotas snart igen och då är formen tightare !!

Bilderna är tagna av Dessan

brrrr it's getting cold in here

sista för idag



Vitlöks andedräkt

Ja här hemma luktar jag , Ben och David vitlök så det står härligt till . Det började med att Ben fik ont i halsen och sedan kände David att han hade något på gång i kroppen och igår kväll började näsan rinnapå mig och jag snabbt drog iväg ett sms till min coach och det tog inte långt tid innan jag får ett sms ta 3 stycken vitlöks klyftor tugga ordentligt och drick vatten så självklart lyssnar jag på coachen skalar 3 vitlöksklyftor och tugga fint och känner hur det tok brinner i käften !!! tog inte långt tills jag började känna att jag ville spy men satt mig ner och började svettas. Snacka om att lukta illa fyfabian. Tror en fluga skulle ha dött av min rap men nu mår jag bra !!! och åt samma sak 2 gånger idag hahahahha.

Dagen har gått bra och maten har varit gott. Idag var det kyckling och jag grillade den i min mini grill . Kolla hur jag laddade innan passet ...pasta ger verkligen bra tröööööööööööck

Skoja bara det var camillas mat som luktade så gott !!!Hon ska få igen sen när hon dietar dock får jag nog ha hjälm på hahaha.
Lagade en riktig god pangasfile idag David är iktig nöjd. Idag stekte jag den i stekpannan funkade hur bra som helst.

 Vi körde biceps altinerade med triceps , tog det lite lugnare men körde på riktig bra så jag var helt klart nöjd med dagens pass. Formen ser helt ok ut och nästa helg är det form check för både mig och David. Känner mig trygg och lugn och mina ikinis kommer vara skit snygg....gahhhhhhhhhhh vad jag längtar nu .

Nu är det kvälls mål .

Min Sponsor Clazzyfasion

Jag vill tacka min sponsor CLAZZYFASHION för mina tävlings skor . Tack Ulf för förttroendet!!!!! Clazzyfashion sponsrade mig med två par skor till min debut nu i december så nu är nästan allt på plats .



Det finns massor av snygga kläder och skor på deras hemsida www.clazzyfashion.se

Vanni vill ha *dregglar*

oj så snyggt

nice

very hot

så snyggt

Dessa just ju för endast 495 kr !!! för er som passar stl 36



Godmorgon

Så frukost är i magen och ska iväg med sonen .
HÄR LUKTAR DET VITLÖK
Lite mer vätska har börjat släppa så det är skönt och idag är det fågel på mat schemat:o) David ska äta en god torsk jag lagade.


Idag är det armar ocj jag ser verkligen fram emot det för det är en muskel grupps som änns kul att träna . Har grymt träningsvärk i ryggen från ryggpasset och magen har redan börjat kännas den med.

Att känns sig lugn

Idag är en sådan dag där jag känner en lugn inom mig själv . Tänk er att dagen började trotts allt att jag försov mig och skulle lämna min grabb på dagis samt hinna med cardio . Det var bara att hoppa ur sängen klä på sig och sätta igång att laga gröt till barnen . Dom satt så fint vid frukost bordet och njöt av sin morgon gröt. Jag har bestämt att gröt är en bra start för dom och dom var glada att dom gillade min gröt , Jessica sade att hon vill ha det nu varje morgon .
Bella, jag , David och Malin


Åkte iväg med Neo och promenerade till farsta där min man hämtade upp mig . Mina vader håller vatten fortfarande så dom kändes ordentligt men jag körde min cardio trotts allt. Ben är sjuk så jag äter vitlök rå för att hålla mig frisk . Vill verkligen inte bli sjuk nu när det är så nära in på tävligen. En sak som är skönt att jag behöver inte ligga lågt på kalorier nu för att bli av med vätskan det kommer försvinna under nästa vecka .


Dagens pass gick bra min mage fik kämpa och vaderna orkade fan inte mkt . Lade mer fokus på magen idag . Nästa vecka kommer jag filma kanske om jag hinner mag passet då många ställer frågor hur dom ska göra .

Idag var jag hos min sömerska Anita jag fik testa mina två bikini samt baddräkt och fucking A det är skit snyggt ju !!! Jösses för första gången såg jag hur det kommer se ut och detta kommer bli bra. Jag kan bara göra min del sedan är det upp till domarna att se om min fysik duger :o)

glöm inte tävligen nu !!!!

Rygg pass

Wow idag körde jag en bra rygg pass och det märkt fortfarande att jag har grymt bra med energi för jag har sånt jävla tryck :o) ska inte klaga för det känns ärligt talat helt ok nu . Jag började med latsdrag och jag värmde upp med högreps sedan körde jag lite tungt med drop . Kändes verkligen i ryggen och det brändes gott det kan jag lova. Jag fortsatte med tre set mark och det med inte så tunga vikter då jag har inte mkt till kropps fett kvar vill jag inte skada mig så här nära in på tävligen men det fik bli 15 kg på varje sida plus stången och det vart 15 reps på det och det kändes kanoners.


Jag fortsatte sedan till en rygg maskin som är förjävla bra och sikken kontakt man får . Eftersom det är fria vikter körde jag lite tyngre med ingen drop. Maskinen jobbar verkligen hela ryggen. Körde sittande rod med drop altinerade med baksida axel maskin 4 såna set och sedan vart det cardio för att få ut lite vatten :o) Mina vader har gjort ont pga av all vätska har inte kunnat köra några power walks dock power cykel.
host detta är david frukost :o)


Jag rå älskar gymet och stämningen är riktig bra och alla är så jävla trevliga. Träffade Peter som var glad som vanligt och ska nu jobba på att förbättra sig till nästa år . En hungrig pojk :o) hahha nädå äkta jävla bamse byggare !!!! Hans sambo Camilla jobbar numera på gymet en helt underbar tjej som älskar mat eller hur Milla ;o) vi ska laga mat ihop snart sade jag till henne !!!! Vi är just nu 4st på gymet som ska tävla nu på Lucia 3 killar i CBB och jag i Bodyfitness.



Jag har ändrat min mellanmål nu från kessela till fluff så jag blandar 50-60 gram bär med 40 gram hypro 85 hallon smak lite funlight och vispar det till en fluff blir otroligt gott . Det är som vispad grädde fast godare och nyttigare . Sedan har jag björnbär övanpå och det ser ut så här . Riktig gott !!!


Mina jeans är av märket diesel och jag köpte dom i danmark .

Den här dagen har varit riktig bra !!!!!!



Brownie Tävling

Ja då drar vi igång tävligen jag kommer lotta ut 2st brownies som jag har från proteinkungen . Tävligen går ut på att ni får svara på två frågor och svaren hittar ni på proteinkungens hemsida självklart. Detta är min egen ide och det är jag själv som germina brownies ut för det är många som har efter frågat efter dom . Så jag tänkte ge två personer chansen att vinna varsin underbar god brownie .



Fråga 1 .
Hur mycket fett är det i en Isokool?
Fråga 2 .
Vilka 3 smaker finns Isofemme i?

Gå in på www.proteinkungen.se  och hitta svaren :o)
Ni som har blogg kan länka till denna tävling vore riktig skoj att ha så många deltagare som möjligt. Tävlingen kommer avslutas  fredad den 17e okt  kl 24,00.
Lycka till nu och dom är riktig goda *dreggel*

Dagens outfit

Ja då var frukosten i magen och man är klar för arbete. Neo har ätit två ägg till frukost vilket är kanon och han och min dotter gillar bara äggvitan . Cardio gik bra 60 min på cykel idag .
min svullen vad

Och min outfit t-shirt som jag fik av zuzibuz :o) tack



Japp that sme today nu ska jag ta mina vitaminer och sedan dra iväg . Ha det gott återkommer med brownie tävligen under dagen .


59 happy days left

gud så härligt att det är så få dagar kvar . Inatt sov jag igen riktig bra och jag har blivit av med 1.5 kg vatten sedan igår. Om jag ska vara helt öppen med er så gik jag upp 5.5 kg i helgen :o) not bad at all men jag lovar er min mage var allt annat än glad på mig . Men så värt det för mig trotts allt.  Sitter just nu och cyklar hemma och surfar lite samtidigt så det slipper bli tråkigt.

Idag är Martin hemma igen för att vila lite til dock är han otålig och vill göra massor av saker just nu spelar han musik i studion så det är skoj att han är kreativ.

Senare idag börjar tävligen i min blogg och jag hoppas många kan vara med .

Idag är det mycket som ska hända så det gäller att vara väll planerat. Inte bra att jag försov mig , hörde inte min alarm klocka alls idag ...ajabaja måste tidigare i säng helt enkelt.

Nu ska jag öka tempo lite till så vi hörs lite senare igen .


Liter bilder

Så här såg min man ut i lördags när han tränade han har dietat 5 veckor och gått ner 10 kg

Jag på väg till sm i bilen

Min glada man

Jag lina och zuzibuzz


Jag och David


Underbaraste känsla

Helt otroligt vilken bra pass både jag och min man drog av ikväll! Så skönt att ha extra med energi och köra altinerade set. Körde bänkpress altinerade med lutande bänkpress och seriöst det kändes som om mina bröst växte på plast med två kupor *asg* körde cablecross altinerande med pecdec och shit vilken bra kontakt , så bra att det gjorde ont. Sedan körde jag en annan bröst maskin med drop pch direkt till axlar grymt bra och jösses vad slut jag var . Jag avslutade mitt pass med 35 min cykel och härligt snack stund med min man .

Camilla har börjat jobba kväll nu på gymet så vi hade en härligt pratstund och dom flesta skrattade gott med helgens viktuppgång . Gymet var pakad som vanligt måndagar då alla vill känna sig bättre efter helgen svullande :o)

Hur har ert dag varit? Har ni tränat idag? Just nu sitter jag i köket med min laptop och håller på laga mer fisk . Jag har nog blivit en tok på matlagning och speciellt vad gäller fisk . Jag kan avslöja att just nu har jag torsk i stekpanna puttrandes i vatten med lite dill, mottötter, lök och massa olika kryddor för att få bra smak på tosken och det luktar minsann riktig gott här.

Varje morgon så använder jag havre, kruska kli och frön och så här ser det ut .

En protein som är sjukt jävla god som jag bestälde hem från protein kungen är denna

Peanut butter chocolate !!!! min nya före träning drink !
Min kök ser ut sä här just nu

Helt otroligt hur taggad man blir av att vara på en tävling . SM var den perfekta hållplats för att suga in energi och inspiration och det fanns otroligt många snygga tjejer på plats . Så här ser det ut när man tävlar i bodyfitness

Så ni ser mycket att tänka på med hållning och bikini , hår , naglar mm så nu kan jag i lugn och ro öva på posering och leka med håret då jag kommer inte att behöva ligga lågt på kollisar :o) Skönt att vara ute i god tid !


Då var det dags att dra till gymet

och köra en kanon bröst och axelpass :o) jag ser riktig fram mot det och kommer ge allt nu då man har så mkt  mer energi i kroppen . Dagen har gått bra hittilsoch många toa besök då jag dricker rätt mycket vatten.

David hämtar lill grabben nu på Dagis och dom skulle stanna vid BR Leksaker för att köpa en present då han hade varit riktig duktig i helgen. Barnen följer med idag är det tänkt och ikväll ska vi mysa och ta igen lite familje tid.

Martin har haft en mys dag här hemma , kollat film, spelat lego spel och nu spelar han dataspel på min brors stor tv lyxigt värre för hans del. Har lagat massa torsk idag och familjen får köttgryta med grönsaker och ris ..mumms mumms och mamma och pappa får torsk yippi yeah :o)



min mage i söndags morse efter massa mat dock just nu undrar jag vart rutorna tog vägen hahahaha håller vatten men jag är sååååååå glad ändå hahah för jag vet att dom finns därunder ;o) Det är en bra dag idag då kan man bara vara glad !!!! Får ta en bild imorgon bitti och se hur det ser ut .

jag jämförde dessa från subways och protein kungens och protein kungen slår dom med hästlängder i min bok.
Imorgon hoppas jag kunna dra igång en tävling och man kommer kunna vinna brownies :o)

Snygga naglar

Vi tjejer gillar att ha snygga naglar och i fredags var jag hos min nagelteknolog Anna och jösses vilken grymt bra jobb hon gjorde . Hon tar just nu 500 kr för en helt nytt set naglar !!!! och riktig snygga blir dom . Mina naglar blev så här snygga !!! Tack Anna att du var så snabb mot slutet :o)




Här får ni hennes nummer 0735139084



Anna bloggar även och hon heter Anna under min länkar !!!

Back in the game

Hallå då är man back in the game redo och taggad för att ge allt nu dom sista 8 veckorna och idag är det 60 dagar kvar .!!!!

Så jag var bortrest i helgen och var på SM i bodybuilding och bodyfitness / CBB i Västerås och vilken grym helg . För det första så njöt jag av mat jag längtade efter och var rent ut sagt hög på kollisar :o) sedan träffade jag hur mkt folk som helst och jätte många kom fram och hälsade och berättade att de läser bloggen . Jag blev jätte glad att ni är så många och jag nu är mer taggad än någonsin . Jag kan med gott samvete avslöja att jag uppnåde vikt rekord i lördags !!! Jag klarade mitt mål trotts det som hände med min son . Jag poserade i lördags morse innan vi skulle iväg och jag är i mina ögon tävlingsklar nu och kommer ha tid att njuta resten av resan med lite cardio och bara låta husen tighta till sig. Jag kan luta mig tebax and enjoy the ride . Jag har två helt grymma coacher så jag är inte ett dugg orolig .

Jag har gått upp massor i helgen och det är vätska så det känns inte direkt skönt men jag har njutit och haft en underbar helg med vänner och mest av allt med min man . En sak inte många vet här kanske som vi har gått upp med nu är att min man dietar också inför samma tävling så det är double up här nu . Han har dietat i fem veckor och det har gått riktig bra och det är faktiskt lättare för mig för han förstår mig bättre . Ja så the game is on folks vi kommer klara detta och vi är grym starka nu att vi är två .

En sak jag vill ta upp här är att bedömningen i detta sport ibland kan förvåna många och detta hände också på SM . Vi är många som tycker att Johan Malm fik fel placering och Sanaz !!!!!


Jag åt massor av cookies från protein kungen dom är tok goda herregud !!! Snacka om att kunna njuta av något så gott sedan när tävligen är klar.

Imorse körde jag 60 min cardio och kommer jobba lite denna vecka för att få bort vätskan men det är inget bråttska för formen är redan där den ska så nu ska Vanni bara färbättra den till mitt livs bästa form !!!!

Martin mår jätte bra , inga skador , inga svulldnader endast och ytterst lite tedens till ett blå märke !!! sjukt eller hur ...änglavakt  helt klart!!!


Ta hand om varandra

Vi alla har säkert tagit saker för ivet i livet , jag vet att jag har gjort det flera gånger och ångrat mig stort. Nu är jag mer försiktig innan jag tar mina beslut och agerar .  I går mina läsare var ditens från hell dag för mig men jag tog mig igenom den med hjälp av min man och coach . Dagen började så bra och tog en dragisk vändning som fik mig att tänka en hel del .

Jag satt hos Anna min nagelteknolog när jag fik det första samtalet från min son Martins skola " vanessa det har hänt något sin son ramlade 5-6 meter från ett träd  och landade med ryggen på e staket" snacka om att få en kniv i magen . Han fördes med ambulans till Astrids Lingrens sjukhus och som tur var vi redan på rätt sida av stan och jag var klar så vi fort som fan drog till sjukhuset. Väll framme möttes vi av en sjuksköterska som tog oss till trauma rummet . På vägen ditt tänkte jag att jaja min busunge har gjort det igen men att allt var ok ..... Men när dom öppnade dörrana och 10 läkare stod vi honom massa tuber kopplade på ranna mina tårar fyfan det är en förälders värsta mardröm att se en traama rum hade ingen aning vad man skulle förvänta sig att se. Som tur jobbar farmor och avid syster på skolan så hon åkte med honom i ambulansen . Läkaren såg min och min mans reaktion och snabb förklarade att läget såg värre ut än vad det var och att han mådde bra !!! Tack gode gud att han hade änglavakt igår . Fallet var högt och staketet var spetsig och inga skador eller något alls inte ens en rivmärken . Vi var länge på sjukhuset och Martin snackade sm alldrig för och var glad som ett barn dock tött av morfinet.

Kan ni tänka er hur fort livet kan ta sin vändning !!!! Jag stod upp länge igår och gik på autopilot jag och min man gjorde några samtal och trotts sena måltider gik det mesta vägen. Vi skulle dra och bowla med alla på kvällen och ha en mysig familje kväll. Martin min ville vi skulle hålla planen så farmor stannade med honom så vi kunde ta hand om Jessica som vart ledsen på skolan och Neo . Båda fik en bra kväll trotts en otroligt låg mamma som var inte på humör för bowling men jag lyckades ha kul med mina barn och tog bra hand om dom under mständigheter.

Martin min mår jätte bra han går och äter och kommer hem snart. Ska vill absolut jag och David ska iväg på vår myshelg det var ett faktum och en svår en för mig att nästan ta mot. En ak är klar mina barn har insett hur mkt jag och mn man älskar varandra. Min dotter har berättat om allt för många som skiljer sig nu i hennes vänskapkretts och hur glada dom är att ha två föräldrar som har skoj ihop, älskar varandra och har en bra familjliv . Är det så vanligt nu ? Tydligen är det så vilket känns trist .

Så med farmor hjälp och Marita kommer vi dra med bestämda order från Martin . Vi köpte en lego spel och lovat att komma hem fort för att avluta söndagkäll med film och mys . Känns tufft i mitt hjärta men han verkligen tyckte vi skulle gå. Gör jag fel? kanske men det var han önskemål verkligen.

Sedan Sami Aiat tog livet av sig en kille som tydligen mådde dåligt men som höll det hemligt för många , inte ens jag såg det men han var en rolig och ung kille. Alltför ung för att avluta livet reda nu . Så Gräset är inte alltid grönare på andra sidan , har du hittat någon som är bra ta hand o den peronen extra ,

Ta han om varandra , vårda varandra , älska varandra våga vara stark och svah inför varandra. Frmst komunicera hur du mår för arr å hjälp , rätt hjälp .

Lovely Friday

Ja då var det fredag och det är bara 63 dagar kvar !!! Yes en dag närmare en av årets mål . Morgonens cardio gick btra jag fik ärligt talat kämpa mig igenom den men jag gjorde mina 90 min. Idag kommer bestå av att få saker och ting gjort som mina naglar :o) Ska strax till Anna och fixa mina naglar och sedan är det till div möten. Länge sedan jag hade fina naglar så jag tänkte passa på och vänja mig igen .

Just nu har jag jeans som hänger fan allt är för stort nu grrrrrrrr men men inget att göra åt när formen sitter. Idag ska jag också baka bullar samt bowla med barnen då vihar lovat dom det så dagen måste gå som planerat. Kvart samtal ska hinnas med på Martins skola 15,30 sedan träna byta om och dra till Heron city där barnen har fått lov att välja mat mm . Gott ska dom ha det och så dom längtar .

Vikten hade gått upp lite så jag skriver imorgon vad den hamnade på då idag blir det att dricka vatten :o) yeah Aqua aqua !
Vad ska ni göra idag? Nä nu måste jag dra till Solna 

kram på er

När man ger allt

så får man oftast resultat eller hur ? Jo nu hoppas jag att på lördag morgon så får jag det jag hoppats på hela veckan . Jag kommer njuta av en större portion med gröt och macka till . Jag kommer äta små portioner då min mage pallar inte lika mycket som den gjorde tidigare.

Dagens pass gick helt ok , jag fik verkligen ta mig igenom då hela jag kände mig som en gele hallon :o) men jag gjorde mitt pass så jagär stolt över mig själv. Jag fik riktig bra kontakt i mina biceps .

Mina tävlings skor kom idag !!!!!!! wooohooo och jag har provat att gå i dom och det gik bra måste jag erkänna. Tjejerna på gymet tyckte dom var fina. David min körde också riktig bra och vi ska ha en MYS helg i västerås !!! woohooo i am happy .

Nu är det säng time och imorgon är sista dagen innan ätardagen och det ni känns skönt då jag har VILA hela helgen !!! Ska bara ta en morgon promenad med Lina hahhahah !! Lite fitness walk måste vi ju allt hinna med .

Vet ni en sak , idag fik jag höra att jag är vilje stark och det kändes så skönt att få höra det då jag var sååååååå trött! Det gav mig energi och vet ni vad jag gjorde då jag körde en kanon cardio pass. Ibland räcker det med att höra att man är en kämpe för det är allt annat än lätt att dieta inför tävling. Men jag är snart i mål så jag ska allt hålla ut .

Sov gott alla därute och vi ses imorgon bitti här igen .......kanske med vikt rapport ........tadddadadadadaddaad


Träning

Ja då vart det dags att tra och träna och idag ska det bli armarna som ska få en ordentligt omgång och sedan avsluta passet med cardio.

Har köpt 10 kg fisk så nu har jag så det räcker ett tag framöver . Dom håller på tinar så att jag kan marinera dom i kryddor !!!


Fishing time

Ja då var dags att dra till stan och handla några kg fisk , kommer skaffa pangas och torsk :o) MUMS Tänkte grilla mina pangas filler så att dom blir extra krispiga så att det kan vara som chips ;o) allt för att det ska smaka gott och man kan njuta under dieten .

det här skulle sitta hur fint som heslt imin mage nu

Torsdag 64 dagar kvar

Shit snart är det bara 60 dagar kvar och då är det fan i mig countdown ! Imorse vad vikten nära rekordvikt :o) som coach har uppskrivit i hans dokument så det var bara att samla mina krafter och köra på med mina 90 min . Fyfan mina ben vill fan i mig ge upp men nix den mentala är starkare så jag kämpade på och vet ni vad jag är en italiensk krigare punkt slut för jag är fan stolt idag över mig själv.

Så nu ska jag njuta av att sitta i min kontors stol och resa mig så lite som möjligt *asg* så att mina ben får vila inför kvällen pass. Jag kunde inte somna inatt igen kroppen vill helt enkelt inte vara med men efter lite smsande kom ett tips om att räkna får *asg* oj så jag skrattade gott men till slut efter att ha läst igenom flera body tidningar med massa gäspningar så började jag fan räkna får .........

riktig tråkigt att räkna får men trött blev jag och när jag väll började somna kommer min son in och väcker mig han var rädd åhhhhhhhhhhhhhhhhhh suck !!! Somnade och lyckades till slut få sova fler timmar än igår. Jag kör rätt hårt med kroppen så blir den övertrött så är det helt körd för min del. Jag vill helst somna vid 18 tiden men tror ni att barnen ville det?????????? inte en chans !!!!

David somnade som om någon hade knockat ut honom :o) och med härliga snarkningar till och med . Ja det tillhö married life eller hur tjejer . Idag hur som helst så känns det bättre och jag märker det med att  min humör är bättre och då blir saker och ting lättare runt omkring mig. Men kroppen är trött det är bara så.

Nu blir det jobba jobba jobba :o)

Mage och snygga vader

Idag var det mage och vader som skulle piskas och som vi alla vet så är det inget nackdel att ha en snygg mage samt snygga  vader  :o) Vaderna numera är svårare att träna då mjölksyran kickar in rätt fort eftersom benen är trötta av all cardio man kör under diet . Men jag gör det bästa jag kan av situationen och kör tills det tar stopp.

Magen fick jag riktig bra kontakt idag så jag var så himla nöjd trotts att jag kände mig riktig orkeslös. Ja jag har låg vecka då jag ska uppnå ett mål som jag och coach har satt upp. Formen är bra jag är nöjd med vad jag ser i spegeln och andra tycker jag tightar till mig bra . Imorgon bör mina tävlings skor komma med posten :o) wohooooo

Jag trivs riktig bra på Haninge Hälsostudio och ägarna är två goa personer . Har fått bra te påsar dessutom så jag har numera god te hemma :o) Nya vänner skadar inte heller och folk är så trevliga . Två dagar kvar att kämpa mig igenom och så är jag i mål för veckans ätardag eller rättare sag ÄTARHELG !!!!! Tror coachen min kommer vara stolt då jag kämpar verkligen eller jag känner mig rättare sagt som en gele hallon hahahgaga not so funny vanni!!! Men det hör till och det vet jag och jag vet att nästa vecka kommer bli bättre.

En kompis till mig är grym han låter inte mig gnälla för fem öre , som idag på msn efter min morgon cardio var jag fullkomlig slut trotts min goa frukost i magen men då hade jag kört riktig bra och jag skrev shit va lite energi man har , tykte nämligen lite små synd om mig själv och då kommer svaret "skärp dig " standard svar av min älskade brochan Andreaz och på något sätt det är som en väckande örfil som ger mgi energi för att vakna och köra vidare så tack vännen .

Idag på gymet när jag körde cardio efter passet så läste jag gamla body tidningar och gissa vem jag ser i tidningen , min coach och hans fru Petra och shit va coolt att se dom i tidningen det gav mig genast motivation att trampa snabbare !!! Helt plötsligt hörde jag något han skrev till mig imorse i skallen och jag tog det lilla extra jag hade och köde vidare.  När jag var klar med min cardio hör jag någon säga , hur är det med dig vanni du ser helt slut ut , tittade på honom vet ej hans namn och sade ett ögonblick måste ha min drink innan jag dödar någon :o) och vet ni vad i love vitargo !!!! tack gud !!!! MEN TÄNK ATT SÅ LITE GÖR SÅ MYCKET ÄNDÅ.

Nuhar jag hunnit vara mamma och städa även och ska strax njuta av en varm bad för mina muskler behöver det verkligen . Tyvärr min massör drar till italien så jag får träffa honom en annan dag nästa vecka ! Min man får massera mig istället.


här ser ni dagen magbild :o) och jag bara sträker på mig här så det kommer li bättre !!!
Per Arne du är fan den bästa coach som finns, sträng , tuff, snäll men så jävla bra !!! Som Johan Ederer säger it's all in your mind !!! Som jag brukar skriva just do it !!!


65 dagar kvar

Ja nu är det tufft men det gäller att ta fram dom inre krafterna som min coach sade imorse . Mina ben ville ge upp efter 30 min idag och jag vart skit förbannad och körde på . Jag ska allt uppnå veckans mål och med gott samvete njuta i helgen och suga åt mig inspiration från alla på scen .

Ser fram emot lördag speciellt då Peter ska tävla och han har sköt sig så himla bra tycker jag. Det är skoj att se någon kämpa för något han älskar!!! Det inspirerar mig mkt.

Min coach har gjort om sin hemsida s¨ni kan titta in på http://www.personligtranare.net/ tycker själv att den blev riktig bra !!!!! Och massa nya bilder som är skit snygga !!!!


Jag vet tyvärr inte mina mått men dietens bästa vikt ligger på 51,8 och det ska jag krossa denna vecka vecka !!!!!

65 dagar kvar ja tiden rullar nu på rätt ok :o) allt börjar falla på sin plats !!!! Jag vill passa på att önska alla som ska tävla i helgen lycka till nu !!!! Heja heja ni är helt otroligt grymma !



RSS 2.0