armar och poserings träning

Ja nu ska jag iväg sent som vanligt till solna och träna armar samt hinna poserings träna !!!! SPÄNNANDE
ses snart igen ciao
pööööööööööööööööööööööööööössssss

Vill ni bjuda på en smörgås?


Don't trust women ???

Den här är bra rolig

*asg*

Underbardag it sure is

 Finna det en bättre start på dagen än när man vaknar och känner sig utvilad. Riktig skönt känsla och då blir morgon cardio genast lättare . Kollade lite på mina ben och jag har några små blåmärken eftergårdagens benmassage men det är något man får ta för benen kändes så mycket bättre. Skinskorna var dock rätt trötta .
Dagens outfit och form bild

form bild

David stöttate mig otroligt bra imorse och det är så viktig att ha någon vid din sida när man kan ha det lite små tufft.
Idag lyssnade jag som vanligt på 107,5 och dom spelade min låt destination unknown och lets dance vilken germig krafterna att öka tempot . Vikten imorse 53,7 ligger högre i kcal så det gör inget jag ser mina framsteg ändå och man ska inte klaga när man får ha mer mat . Men fan vilken bra humör jag har när jag känner mig utvilad . Sömn gör så mycket.
2 dagar kvar och jag kommer få krama mina barn ;o) idag ska jag fixa till lite i deras rum så att det är fint när dom kommer hem och köpa en liten present till alla 3 . Jag längtar otroligt mycket efter dom nu .
dagens form tagen själv för gubben min hade gått till jobbet redan ser ut som följande

Här självklart spänner jag benen och utvekligen har gått bättre än jag hade tänkt . 4 Månader kvar till tävlingen och jag kommer ha riktig kul . Snart bör det vara form check med coachen. Jag har en länk till min coach om ni vill komma i kontakt med honom han heter Per Arne . Jag vet att just nu har han fullt upp men det är bara tt skriva till honom för han är otroligt kunnig .
Idag är det ARMAR och dom ska piskas .

Aight lets do this

Aight tjejer dags att dra ut och gå :o) mina ben verkar gilla mig bättre idag dock har jag blåmärken *asg* något man får ta helt enkelt.

Video time

Här får ni se en video som vi gjort när David tränade ben . Vill säga att innan det här gjorde han tunga knäböj med drop :o)

Visst är han duktig !!!!Jagär stolt över min man han har gjort otroliga framsteg !!!

Stål morsan is right here

Ja vad ska man säga jag körde på riktig bra nu under kvällen pass. Under eftermiddagen tänkte jag lite gällande dieten mm . Jag är inte den typen som visualiserar hur det är att stå på scen mm jag tar ett steg i taget och just nu är att få en bra fysik och lära sig framhäva den på rätt sätt. Poseringen är tufft så jag beudrar alla som kan posera :o)

Idag körde jag mage och vader och min humör var inte det bästa till att börja med . Typ efter 15 min in i passet så vände det helt och jag kände mig rätt glad och fick en liten prat stund med Petra.  Det sved när jag körde mage kan jag lova. Jag skrev tidigare idag att mina ben kändes som gele och jösses dom fick skärpa sig ordentligt ikväll för dom fick springa hahahha det var deras belöning LOL . Kändes både jobbigt och skönt att springa :o) och svettigt värre var det för det var så varmt. 

Ja hur somhelst  passet blev gjort och jag får säga att det är 5 stjänor av fem möjliga ;O) viktig att vara målmedveten annars blir det svårt.

Sedan var det benmassage och ja folk det gjorde bann mig skit ont fy fan va ont . Framsida ben var lättare att hantera smärtan denna gång för muskeln var rätt mjuk dock skinkorna och baksidan var bara aj aj aj AJ jag svettades av all smärta man fick ta MEN mina ben känns helt underbara nu så det är värt smärtan .

Bild tagen när vi tränade på delta ! klaga nu inte på poseringen jag vet jag måste jobba på den hahahah


Jag laddar fortfarande batterierna

Ja imorse var det som sagt segt att kliva upp från sängen men efter 5 min sade jag till mig själv JUST DO IT . Finns ingen annan sätt för fettet kommer inte bränna sig av sig själv eller hur . På med kläderna dricka vatten ner til hallen på med mina löparskor och ut med musik i örörnen det är en daglig rutin numera . Gissa om mina ben kändes som gele :o) ojojoj det var bara att ta fram sin envisa sida och kriga igenom hela rundan . Svettig var man och på vägen hem såg jag 3 motionärer som jobbar lite då och då som simade med sina kläder hahahah dom var för sköna .

Väll hemma så åt jag frukost och fixade lite och sedan var det jobb . Idag är en sån dag man får bara ta sig igenom verkligen och att göra det så posetiv man kan. Jag är en person som är rakt och ärlig har jag en skit diet dag så har jag det punkt slut . Man ska inte tänka för mycket på det negativa för det är lätt att allt annat upplevs negativ. Som imorse jag tog inte mina hemma nycklar och på vägen till stan ringde min man och jag frågade honom om han hade låst hemma och ja det jade han gjort . Jag var så trött och slut redan för jag går inte sakta trotts gele ben ska ni veta jag ville ärligt talat gråta för det . Men jag gjorde inte det :o) vi kom fram hur han skulle lämna nykeln och jag fick tänka på det posetivt för det hade löst sig ändå. Tänk om jag hade kommit hem och allt var låst och fick vänta på frukost!!! då hade jag nog dött *asg* Jag skickade en sms och tackade för att han hjälpte till att hitta en fungerade lösning. Ja som sagt man har posetiva dagar och lite mindre posetiva dagar thats life .

Igår körde vi rygg och jag tänkte satsa på att bli bättre på chins och jajajem trotts att det var svårt att hitta sin mojo och kroppen kände sig som gele så ändå dom 60 min var fullfart och jag var fan stolt över mig själv. Både jag och David avslutade med en massage som dom har på två massade stolar och jösses va det var skönt. David höll på somna och jag satt mest och njöt samtidigt som det gjorde lite ont i ryggen.

Idag efter passet ska Daniel massera mina ben för dom BEHÖVER DET NU jag ser både fram emot det och har ångest för jag vet hur ont det kommer göra . Dock lämnar jag jämt rummet med ett leende för man mår så mycket bättre.





Laddar Batterierna

Är helt slut så jag skriver mer imorgon . Gjorde bra ifrån mig på rygg passet trotts att det var jobbigt idag ...dags att ladda mina batterier inför morgonens cardio ;o)
Pözzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Vanni

Time to rumble

Ja då var man klar för att dra till gymet. Det ska tränas intensiv under 60 min och sedan hemma och njuta av kvällen. Måste hitta min mojo och ge allt för just nu är jag något trött och sugen på allt möjligt. Tuggumi ska inhandlas också :o)


Nä nu är det rygg som ska piskas !!! see y'all later

En dag på jobbet för killarna

Våra anställda få¨r uppleva ett och annt om jag ska vara ärlig. Jag beundrar killar för att de orkar jobba på så höga höjder. Ben är en kille som kommer från Australian och kom hit på grund av sin svensk flickvän Savannah
Här kommer lite coola bilder på ben

en till

Ben är en riktig cool kille och nästa steg blir att han ska hoppa fallskärm :o)
Krille är en annan kille som har fått uppleva den grymmaste frittfall av oss alla

Så här kan ser en vanlig dag för våra killar dock nu utan regnkläder för det blir för varmt

David in action på odengatan nog av av dom brantaste tak jag har varit på eller ja stack huvudet upp ur takluckan:o)

Som ni ser höjder har vi inga problem med *BARA JAG * HAHAHAHHA

Bra start på dagen

Vad är en en bra start påd agen för er? För min egen del är det att vakna och känna sig utvilad och kunna njuta av en skön morgon promenad ;o) Sedan att gröten väntar hemma är inget fel det heller .

Att vakna med en glad humör är viktig för jag tror det kan avgöra lite hur resten av dagen blir. Denna dag började bra det var bara att gå upp , dricka vatten ta mina koffein tabletter och ut och gå :o) Svetten rann ordentligt kan jag lova för det var grymt varmt ute ;o) Man blir glad när man vaknar och ser att solen skiner dock är det för varmt så blir jag bara seg och känner mig som en vatten ballong *asg*

Frukosten var gudomligt idag jag bara älskar min havre med protein drink till :o) MUMS sedan tog jag mina omega 3 och vitaminer som man skall göra.  Tog en någorlunda kall dusch eftersom ajg var så svettig och städade lite och sedan var det bara att börja jobba . Mellanmål bestånde av kessela väntar strax :o) man kan göra så mycket gott med kesella tycker jag . Och dessutom är det nyttig självklart folks pratar jag 1% !

Idag är det rygg som står på tränings schema och lite baksida axlar . David sitter och njuter av en god dagens lunch nu med grabbarna ska bli skoj att se när han dietar sedan och jag kan njuta hahahah. Under en diet så anser jag att man måste vara målmedveten och stark metalt annars går det inte och dessutom ska man ge allt och lite till tycker jag .

På fredag ska jag inleda dagen med en stor kopp kaffelatte



Ok Ladies let's go Powerwalking

Är ni redo ladies ? Jag vet jag är sen igen men nu är det dags att dra ut i soln och dra iväg en skön promenad . Berätta sen hur det gick för er ok :o)


welcome to the shoe family

Här vill jag visa min nyaste par boots som jag köpte igår adiddas från respect me collektion av Missy Elliot

Fyndade även en respect me kort dunjacka med luva 150 kg kostar 1000 sek i butiken :o) det kallar jag att FYNDA
My family of shoes is getting bigger :o)

I just love a good workout

Hallå alla glada solbrända/bruna människor ;o)
Hoppas ni har haft en grym dag . Min har varit svettig och lite seg men jag körde ändå en grym pass. Trööööck i brösten fick jag och idag som jag skrev tidigare tränade vi på haningehalsostudio och jag måste säga att jag gillade gymet otroligt mycket . Träffade den glada Pernilla och hennes kille och som vanlig är hon jätte vacker. Nytt gym så man fick tänka om lite vad man skulle köra för övningar och sedan hade dom massa olika maskiner man ville testa . Jag hade skit kul och en kanon pass.

Lite bilder tagna från hemsidan på gymet



Två tävlande som ska köra nu på SM  men annars var det bara killar som tränar styrka och tjejerna kör passen . Det är rätt skönt att lokalerna är så öppna och det är rätt frisk och skönt därinne. Tyckte vi fick riktig bra service också . Nära hem är det också så det är ett stort plus . Mer hardcore än min förra gym här fanns allt och mer .
David tog lite bilder idag vi tog bara några stycken . Körde 25 kg hantlar i lutandepress helt otroligt jag är fan nöjd. Men efter passet var jag bra slut . Satt en stund och tjötade med Pernilla david och hennes kille. Mycket mycket trevliga i like you guys :o)

en till

bra separation nu i brösten och det är så kul att se

David ska skriva lite text till en låt nu ikväll med en kompis till oss och min bror så jag ska SLAPPA och bara ta det lugnt.

jag är så himla seg

Fy värmen göer mig seg verkligen . Känner mig trött. törstig som bara den och springer på toa rätt ofta eftersom jag dricker mycket.

Snart ska vi träna med Pernilla och hennes kille i Hanninge ska bli kul att testa en till gym :o) idag är det bröst och lite axlar och det gäller att ge allt nu under timmen inne i lokalerna !!! Får ladda nu ordentligt med min sprite Zero *asg*

Nu ska ajg fixa efter drinkarna och sedan bara vänta att min Darling kommer hem . FY VA VARMT DET ÄR
MINA BUSIGA BOYS


Monday morning jokes

THE SILENT TREATMENT


A man and his wife were having some problems at home and were giving each other the silent treatment.  Suddenly, the man realized that the next day, he would need his wife to wake him at 5:00 AM for an early morning business flight.
Not wanting to be the first to break the silence (and LOSE), he wrote on a piece of paper, 'Please wake me at 5:00 AM ' He left it where he knew she would find it.
The next morning, the man woke up, only to discover it was 9:00 AM
and he had missed his flight.  Furious, he was about to go, and see why his wife hadn't wakened him, when he noticed a piece of paper by the bed. The paper said, 'It is 5:00 AM . Wake up.'
Men are not equipped for these kinds of contests.

;0)


UNDERSTANDING WOMEN

(A MAN'S PERSPECTIVE)
I know I'm not going to understand women.
I'll never understand how you can take boiling hot wax,
pour it onto your upper thigh, rip the hair out by the root,
and still be afraid of a spider. 
hahahahaha



Godmorgon

Måndag morgon och back in business ;o) ska snart ute på min morgon runda måste bara vakna till lite . Jag och mina ben måste bli polare igen ute hahah ja dom är trötta dock ska jag se om Daniel har tid för lite massage för annars kommer dom inte palla direkt vekcan *rodnar* nä visst pallar dom men med idrotts massage brukar dom bli så mycket frächare .

Sov djupt inatt vilket känns helt kanon för bra sömn behöver man verkligen . Nä nu måste jag ut på min morgon runda så vi ses senare folks . Kom igen på med löparskorna och följ med ut !!!! Det brukar kännas helt underbart att vara ute ;o)
bjuder på en bild där jag var rund och go 67 pannor med min vän Johan Ederer ser ni skillnaden i ansiktet *lol*


helt slut just nu

Ja då har man inte så mkt kvar att ge för dagen . Har kör min cardio sent idag och nu är det kvälls mål sedan är det säng . Mina ben är trötta nu men hoppas att dom är inte allt för sega imorgon bitti. Jag kommer köra 4 tuffa dagar nu och sedan 2 belöningsdagar

Jag saknar mina barn !!!!!

Filmen var bra och det var svalt och skönt inne på bio salongen :o) Jag frös mot slutet av filmen .
en bild från igår

en bild som andy tog



heta dagar med diet mat och mycket kärlek

Ja vad ska man säga dieten rullar och frestelser som man ska stå emot finns överallt. Igår var vi på Gålö och jag typ såg bara folk äta baugetter med pålägg. bullar. chips .glass ja you name it allt Vanni fick inte äta åt dom :o) därimot såg inte deras kroppar ut som min ;o)

IDet var så otroligt fint på gålö så härligt att få bada i havet. Andy och hans bror kom ut och vi tjötade lite och badade . Två härliga killar med fötterna på marken " ME LIKE *

Efter gålö var det bara att dra hem och träna sent. Tränade ben i shorts för första gången i mitt liv !!!!! helt underbart fär jag var för varm. Svetten rann och jag körde lätt men med grym kontakt och högre reps . Gillar att verkligen variera min träning . Dom dagarna jag känner mig stark så kör jag på så tung jag orkar. Jag kör oftast med drop men inte alltid eftersom jag gillar variation . Huvudsaken är att muskeln ska vara trött = finito ;o) Träffade Johan Ederer som tränade sent också  och han hade kört 3,5 timmes morgon cardio . Han är en stark toker den Johan . Vilja 100 %

Jag och David har hunnit med massor dom senaste dagarna och vi båda saknar barnen mer än någonsin nu . Vi r'äknar ner dagarna till Lördag så att vi kan hämta dom kramas och skrätta hela familjen igen . Fredag och lördag gissa vad som händer då??? JAG HAR 2 ÄTARDAGAR  det ni nananananananaanan. 2 dagar för att jag och min man komemr fira 3 dagar tidigare våran bröllopsdag 13 helt tokunderbara år . Den här mannen kan få mig att skratta , le , skrika ja allt hahahahah

Nu ska vi love birds dra och kolla på Hancook och jag ska ännu en gång stå emot lukten av popcorn . Just me my baby and my cola light .

Dom snygga träningsbilderna som jag lade upp är tagna av Dj Baboom .

love efter passet

David på Gålö

utflykt till Gålö

Ja nu är cardio avklarad och frukost är i magen :o) allt ät packad och iväg ska vi två lovers till Gålö och spendera dagen ihop därute !!! Ska bli riktig soft och senare på dagen väntar en ikke så efterlängtat benpass för det kommer göra ont  men det är bara att ta emot smärtan för det ger grymma resultat ;o)


Underbar dag

Godmorgon godmorgon
Vilken underbar morgon eller hur ;o) den tropiska värmen håller i sig och idag ska jag och min man till gålö och sola och bara umgås. Igår var vi på Flaten men jag gillar inte det stället helt och hållet. Ska strax ut och gå min morgon runda måste vakna till först.

Jagoch David var på bio igår kväll och såg Don'tmess with the Zohan filmen varhelt ok Adan Sandler är en bra skådespelare. Efter det var det hem och i säng medans alla andra i stan njöt av nattlivet.

Axelpasset var riktig bra igår fick till en ordentligt pass också . Det gjorde David med och bilder kommer senare . Idag ska vi träna ben också.  Kycklingen är i ugnen redan :o)


Stekarnas stekare! Lever i förorten, tjänar fett med cash, åker vrålåk till jobbet


Tack DJ Baboom för bilderna

Andy skickade lite bilder och jag tyckte dom blev riktig bra :o)





Lägger in fler bilder senare :o)

Sola sola sola

Ja idag ska jag och min man iväg till en bad strand och slappa :o) det ska bli riktig skönt att bara kunna ligga och vila medans man får lite färg . Undermorgon promenad stekte solen och folk var redan ute i vattnet imorse när jag promenerade förbi sjön . Man är uppe tidigt när man har små barn :o)

Jag saknar mina barn jätte mycket gör ont i mitt hjärta för jag saknar dom så mycket. Det är nyttigt för både föräldrar och barn att vara ifrån varandra det tror jag starkt på . Men shit vad man inser hur mycket dom lyser ens dag . Saknar någon som kollar om jag har vaknat :o) eller någon som klappar mig på armen ( Neo älskar hur lena mina armar är ) Ja idag kl 13 ska vi ringa dom och få höra deras röster .

Igår fick vi et brev av min dotter Jessica där hon skrev att dom alla tre hade det riktig bra och dom njöt av att vata på lägret. Hon avslutade brevet med pöööz fjortisen *asg* min lilla tjej är stor nu oj jösses. Dom dock klagade på att det var mycket myggor :o( Neo tydligen hade inte fått massa mygg bett tidigare så när han och en till tjej vaknade så klagade dom att dom hade fått massa röda bulor *ler*

Många är fyfikna hur jag äter eftersom jag har fått bra resultat på kort tid och det är inte så ovanlig mat . gröt till frukost som alla andra på diet . kessela gillar jag till mellanmål och kyckling och ris samt sallad . Sedan är det individuelt på vilken kcal nivå just din kropp svarar på så att du går ne i vikt . Jag äter så här på grund av att jag vill tävla annars är jag en tjej som älskar mat . Somebody give me a pizza :o)

Håller på tvättar mina tränings shorts eftersom jag tycker det är för vamt att träna i långbyxor . Jösses vad mycket träningskläder man tvättar varje vecka :o) och vi är två stycken .

Snacka om blodådror .

Jag var så glad när jag började se dom första ådrorna eftersom det är första gången ju ;o) så glad visar jag johan och P-A sedan visar dom sina armar då kan lilla jag gå hänga mig i julgranen hahahhaah .
Nä nu är det softa när alla fortfarande sover div min bror och man .


Morgon cardio here we go

Ok idag fick jag verkligen tvinga mig själv upp och från och med måndag ska jag vara back to basica med att gå upp 6,30 thats it !!!
Härligt väder ute så  solen here i come

Träning med B- kändis byggare DJ Baboom

Dagens pass kördes i Väster hanninge med David och Andy . Passet gick bra och det var riktig kul att köra ett arm pass med Andy . Kände mig rätt ok och fylld med energi med extra mat i magen . Dagens mat schema var gudomligt . Ni alla säkert vet hur hård P-A  är men det ger också resultat . :o)

Bicep curl hammer curls och z stångs med härliga reps . Triceps i maskin och cables tills det tog slut . Svettig var det men otroligt kul . Helt ok gym också för att vara med o cms travelpass.


Andy körde på bra ingen problem med tröööck där inte come on boys lets do this

Jag kan också ;o)

Min baby pressar mig ni ser att jag tycker det bränns mamma mia min

Andy hjälper vanni att pressa det sista tackar tackar det brändes som fan

Andy älskar att träna armar *ler*

Mer bilder kommer imorgon hoppas ni är nöjda jag är jätte nöjd . Tack Andy för en grym pass och bilderna :o)

fy va varmt

Idag rann svetten kan jag lova fy va varmt det var ute . Imorgon får det bli att stiga upp tidigare och dra ut när det är lite svalare . Mycket bra tempo trotts trötta ben :o)
Linnet jag har på mig köptes från betterbodies

jag

riktig soligt ute så det gäller att njuta av den idag .

Powerwalk med min vännina

Ja då ska jag strax ut med min vännina Marita ut och gå . Tog sovmorgon och det känns skönt för jag var trött. Somnade strax efter tolv imorse. Magen känns tung men mätt och det är skönt.
Hur ofta ser man tomma tvätt korgar i  en 3 barn familj hus ???? titta jag har tvättat massor !!!!

Visst är jag duktig :o) men kan ni tänka er hur mkt tvätt jag komemr få tvätta efter dom kommer hem !111 gahhhh
Ok dagens promenad outfit

Nä nu väntar hon för min gröt längtar efter mig :o)

Intervaller med dunder och brak

Asså snacka om att ge allt eller inget under 30 min . Jag är fan med stolt över mig själv att ha kört intervaller i 30 min och 9st på 18km i tim under en minut såklart. Min kondis har blivit riktig bra nu och vilken känsla och mjölksyran wooohooooooo shit pommes fritz. Många gymet ikväll Johan och coach körde ben idag . David och Jonas körde armar och lilla mini Vanni körde vade rmage och INTERVALLER !!! Skönt att ha mer energi i kroppen :o) Coachen tyckte igår jag lät för glad men som jag brukar säga till mig själv när jag får mer mat av coach Because i'm worth it riktig Loreal style *asg*

Jonas Körde sin cardio här hemma efter passet han körde nog 30 min på min cykel :o) svwettig värre för honom.

Lite bilder från passet idag dock fångades jag inte med på bild

Jonas

Jonas
 
David
 
Jag lovar Jonas såg ut som en fotograf :o)

David nöjd med sitt set ;o) Bilderna är tagna av Jonas bara så ni vet jag var busy med mina övningar

Kolla P-A min när han kör benspark No pain so fucking gain folks

En till diet dag är över 116 dagar på diet hittils :o) och många dagar kvar but i'm ready for them .

I'm Alive

Ja imorse var det cardio som vanligt  och sedan var det jobb och en härlig prat stund med Lina :o) Hanns fixa matlådor och sedan drog vi till Sjön och solade samt badade en stund. Skönt att komma ut och bara ha kul :o)
Jonas cyklade imorse och fick svettas en stund .
Nu ska vi till solna och träna så vi hörs later med massa pics

trööööööööööööööck

Träning på Delta

Så det blev delta ändå idag och imorgon blir det Solna hälsafitness ;o) back to basics ... Jätte skönt att träna på olika gym det måste jag säga . Jonas körde framsida ben och cardio och jag och David körde rygg idag och baksida axlar. Bra tempo och idag körde vi båda tungt. Helt otroligt vad mer mat gör :o) Hur som det viktiga är att få till en bra pass.

Jonas Laddar med massage på El giganten :o)

Riktig skön massage stol måste jag erkäna. Efter det var det bara raka vägen hem och fixa drinkar mm samt packa in paket som ska skickas till en god vän som blivit pappa

Sedan var det dags att köra in till stan till Delta gym

David körde på riktig bra as always . Jonas träffade en tjej från göteborg han kände

Jonas körde benspark och det var bra varm nere i källaren på delta

Jonas kör cardio

Medans David suktar Jonas med hans efterdrink

Efter passet var det shopping på Lidl kesella för Vanessa :o) Hemma gjorde jag David god mat som både jag och Jonas ville verkligen ha själva :o( Jag är en GRYM kock men även min diet mat blir gott tycker jag och imorgon är det BELÖNING !!! fan så nice det ska bli imorgon med maten wooohooooooo. Små ändringar gör sååååå mycket wiiiiii .



Vilken tystnad

Oj så tyst det är här hemma utan barnen det känns helt overkligt att vara ledig måste jag säga . JOnas har precis ätit vi har varit och handlat lite idag men mest softat och pratat en hel del . Jag jobbade en stund också och fakturerade några kunder.

Just nu är drinkarna klara och vi väntar på att David ska komma hem från jobbet byta om och sedan drar vi ovh tränar . Kameran är laddad :o) Jonas ska piska sina ben och jag och David ska piska ryggen :o) YES !!!

Igår fick jag höra att barnen har det otroligt bra . Neo är riktig upptagen med att leka och njuta av naturen därute vilket kändes riktig skönt för mig . Efter det samtalet kunde jag slappna av mycket bättre. Han håller på lära sig skriva också Neo för han ÄLSKAR det verkligen .

Min underbara fjortis som jag saknar otroligt mycket :o)

Nä nu är det dax att dra och träna folks see ya all later

Vänninor 4 life

Tänk det där med bra vänner och mest av allt true friends hur viktig det är att ha i ens liv. Jag kna stolt säha jag tillhör den som inte har så många vänner men dom jag har är true friends som står vid ens sida hela vägen igenom roliga och tuffa tider. Jag har inga stora behöv av att ha många vänner och känna mig populär men vänner jag kan räkna med är viktig för mig . Detta var något jag tänkte på under min morgon promenad  :o) Jag känner mig otroligt nöjd med mina vänner.

Jonas har precis gått upp han somnade tydligen vid två tiden så det blir frukost nu för hans del och sedan vilar hans från morgon promenad eftersom det är hans ben dag . Jag och David har rygg på schemat och det känner jag mig riktig taggad för idag . Vart vi ska träna vet jag inte helt än men kanske Delta idag får se .

Hur som helst så som rubriken lyder så tänkte jag hur skönt det är att ta en promenad med sin vännina som har också barn och man kan dela med sig av sina erfarenheter mm . Promenaden går otroligt fort också och det är otroligt kul. Hon blir jätte glad när jag ringer och frågar om hon vill med för hon mår så bra av att vara aktiv . Dock saknar vi båda våra mysiga sommar kvällar med god mat och massa snack .

Åt en dunder frukost och magen är mätt ochbelåten verkligen :o) så skönt att känna sig övermätt LOL  Igår på gymet så träffade jag min massör Daniel han är grym på det han gör verkligen . Ingen spa massage här inte ;o) aj aj aj aj brukar jag säga dock lämnar jag rummet altid med ett leende hahaha. Han som sagt hade inte sett mig på ett bra tag och fick nog en shock när han såg mig heheh han tyckte jag hade VERKLIGEN gått ner i vikt  hmm 13,8 kg från start är ingen dålig viktnedgång. Skoj när andra ser det riktig tydligt.

Imorse kom n av våra underentrepenörer han hade inte sett mig på 1,5 månad och tyckte jag var en biff *asg* polska män kan säga roliga saker ibland .

Nä nu ska jag fortsätta här och snart måste jag iväg ochhandla kyckling ;o) MUMS med wasabi !!!!!! ojojoj


Powerwalk time

Godmorgon folks ;o)
Ja idag känner man sig lagon trött men jag tvingade upp mig till slut. Måste ut och gå och jag har lite tid för min vännina skulle hänga med och hon behöver 15 min på sig. Idag ska vi nog träna på Delta är det tänkt . Både Jonas och David sover fortfarande ;o)

Mina ben känns otroligt mycket denna gång igen jag gillar att jag får till en grym benpass . Formen tycker jag ser bra ut också resan mot scenen vad gäller kroppens förvanling är spännande .

Todays mage

Morgon promenad outfit

Ska bli skönt att gå ut med Marita och sedan äta frukost !!!!

Härligt dag

Dagens pass gick så bra det kunde hade tyvärr ont i ena handled så jag hade lite tufft med fria vikterna . Men det gick ändå och jag körde på riktig bra . Fick med min bror så jag var en lycklig lilla syster LOL . Körde som näst sista övning lutande bänk med 20 kg hantlarna idag stark kände jag mig och det märks direkt när jag får mer mat . Mätt och nöjd så tack coach och mig själv för jag sköter mig så duktig :o)

David körde kanon as always ingen att klaga över där . Efter passet drog vi till Ikea och där möte vi Jonas och vi shoppade lite . Sedan kom vi hem och tjötade lite i soffan medans byggarna åt sin mat .

Lite bilder kommer här
David Laddar och får pass av Raffe en super grym polsk kille ;o)

David är grymt stark i bröstpressar

Min bror han körde på jätte bra för att ha tränat första gången på 3 månader

Jag körde också bra lite axlar som avslut

bättre ska det bli

nu ska jag iväg ha det så bra alla . love y'all
Vanni

träning på Hälsafitness

Ja nu är det dax att dra och träna bröst och axlar . Idag fick jag min bror att följa med !!!!! helt otroligt .  Sedans ka vi till Ikea samt köpa en ny tv så vi ses senare folks.

Allt är redo nu för våran gäst och jag hoppas han kommer triva.

ses ikväll igen :o)

10 timmars sömn

Halloj folks
Ja här sitter man pigg och glad med satans värk i benen . Körde ben riktig sent igår . Både jag och David tänkte att det skulle vara lugnt och skönt så sent på gymet men nix pix det var hur många som helst som tränade då :o) Det var bara att göra det bästa av situationen och tänka om och köra . Jag lyckades få till en kanon pass . Inga tunga vikter men med en jävla kontakt och idag känns det. Jag älskar att köra utfall måste jag säga en riktig love hate feeling mitt under settet.

Igår körde vi barnen till änskär det tog bara typ 5 timmar sittande i bil dit och hem och min röv domnade typ efter 30 min så det var ingen kul resa för min del direkt.  Vi stannade till u uppsala och David åt sin matlåda , kyckling med pasta och barnen som inte var hungriga sade dom ville ha korv ;o) tror dom var bara sugna på något gott men dom fick varsin korv.

Martin åt sin korv

Neo kan också och han åt inte alls upp sin korv han slängde den efter bara några tuggor grrrr

Neo fick vakta sin korv för mamma höll på bli tokig *asg* luktsinne på diet är som en varg

Martin fotade mamma och pappa

Efter en till försok kom han på att han hade zoomat in för mycket så han tog en till bild

Jag kan säga att har jag linne på mig så stirrar folk som om dom aldrig sett en vältränad tjej tidigare. Eller är det att dom inte ofta ser en vältränad mamma? Hur som heslt så stirrar dom och det är något ovanligt för mig .
 Efter benpasset igår så höll jag på somna i bilen och väll hemma så gick jag och lade mig somnade innan 11 och vaknade kl 9  och jag kan berätta att jag behövde sömnen . Rutinerna rullar på som vanligt det är lugnt det enda jobbiga är fighterna i skallen på en om mat :o) Men dom starka vinner brukar jag säga till mig själv. Som tur är så har jag snart en kommade ätardag vilket jag ser MYCKET MYCKET MYCKET fram emot.

David körde ben tills han i precip dog och det är inget ovanligt :o) Jag därimot brukar vara otroligt slut men visar nog inte det ..LOL
Idag kommer Jonas Lundberg på kvällen hoppas mina kids sängar passar *asg*

Nu är det ben dax

Ja har bara någon minut just nu kom hem bytte och fixa drinkarna och ska sitta i bilen IGEN  och dra till solna och träna ben . Barnen är nu på lägret och vi har nog kört 5 timmar redan idag. My ass hurts !!!!
Ska ta bilder så vi ses later dears.

kram
Vanni

Söndag morgon

Uppe tidigare än jag hade tänkt mig eftersom det finns lite kvar att packa som jag hängde upp igår i tvättstugan . Jag har gjort nätan all tvätt känns grymt skönt.

Martin är vaken redan och Neo och pappa sover än. Idag kör vi ben efter att vi har lämnat grabbarna. Idag kommer det nog kännas tungt när jag lämnar dom . Ska bädda deras sängar och packa upp deras kläder och sedan vill jag nog vara med dom liiite till :o) Måste hinna köpa mygmedel för det brukar finnas en jäkla mycket mygg därborta.

Nä nu tebax till tvättstuga vika kläder :o)

Vad ska ni göra idag?

Kvälls promenad med mina boys

Finns det något mysigare än en kvälls promenad till video butiken med familjen . Jag och mina boys tog en promenad till centrum. Grabbarna tog gokartbilen med sig och trehjuling.

Grabbarna blev rätt trötta men jag tyckte att de kämpade riktig bra på vägen ditt och hem . Neo fick vi ha lite mer koll på för han var lite väll nära kanten ibland  ;o/ Men som tur är så lysnar han riktig bra .

Nu sitter dom och kollar på film medans jag har hållt på i tvätt stugan så att jag får med alla kläder dom behöver :o)
Imorgon bär det av till anskär borta vid Tierp. Lång väg men vi ska ha mysigt har vi tänk . Jag och David ska kolla på film senare och jag lär somna fort :o)

Gjort massor av skoj

Idag har vi städat på morgonen . Jag har också posering tränat så det går framåt måste jag säga . Formen såg kanon ut imorse för jag har inte sett mig själv så tidigare . Att vara låg och trött är inte det roligaste. Men mer mat nästa vecka så jag ska hålla käften *asg*I mina mat drömmar får jag pizza men det lär absolut inte hända hahahah

Vi har lagom handlat kan man säga idag vilket känns riktig skönt. Håller på packa det sista för grabbarna för Martin packar så det räcker för typ 4 dagar inte 14 ;o) Men han ä söt .

Vi har varit på photo utställning i skogås min vännina kattis har fått chansen att visa hennes foton vilken är riktig grymt . Hon kommer ställa ut i italien och New York !!!! HOLY SHIZZLES

Hjälpte min Darling med lite axlar idag jag själv var beyond help mohahahha eller nä jag kände mig som Ådi *asg* Vi var på Ica Maxi och köpte mat så vi klarar oss veckan ut inte så mycket att tänka på vi är bara två Personer och min bror . Jonas Lundberg kommer troligtvis på måndag så han kommer sova hos oss då lär vi grilla lite ;o) Vädret är helt kanon .

Jag jobbar på min posering och det är svårt som fan . När jag har bestämt färger och sånt till bikinis så kommer jag beställa skor . Men först skam till mig måste jag betala licensen *gömmer mig* detta måste göras omgående ju skam vanni fy på mig .

Morgon gnället är över

Ja jag kan lätt säga att frukost gör rätt mycket *asg* men ja vad ska man säga man dietar och det blir inte direkt lättare.

Nu ska vi snart iväg och shoppa lite till barnen och sedan storhandla. Senare blir det bio och vi får se om jag lyckas hålla mig vaken :o) för att jag säga att sedan ajg börjad dieta och jag går på bio med familjen har jag lyckats somna gott i bio stolen *rodnar*

Dagens outfit


Nu ska vi dra vi hörs later :o) folks

Gnällig morgon

Ja som rubriken lyder så ville inte denna kropp sova igår så nu ska jag köra cardio . En timme på min cykel . Morgon vikt 53,2 !!!! Herrejävlar sade jag när jag vägde mig :o) Men jag har kört på grymt bra denna vecka och jag är om jag ska vara ärlig stolt över mig själv och tacksam till min man att han har pressat mig bra .
Bäst jag kör så jag slipper gnälla mer innan barnen vaknar.
gårdagens benbild

David jag älskar dig otroligt mycket .

My dawg makes me laugh

Chech this one out i lahged out loud for several minutes.

The Man Rules  
At last a guy has taken the time to write this all down

 

Finally , the guys' side of the story.

We always hear
 ' the rules'
From the female side.

 

Now here are the rules from the male side.


These are our rules!
Please note.. these are all numbered ' 1 ' 
ON PURPOSE!

 

1.   Men are NOT mind readers.

1 . Learn to work the toilet seat.
You're a big girl. If it's up, put it down.
We need it up, you need it down.
You don't hear us complaining about you leaving it down.

1 . Sunday sports It's like the full moon 
or the changing of the tides.
Let it be.

1 . Shopping is NOT a sport.
And no, we are never going to think of it that way.

1 . Crying is blackmail.

1 . Ask for what you want. 
Let us be clear on this one: 
Subtle hints do not work!
Strong hints do not work!
Obvious hints do not work!
Just say it!

1 . Yes and No are perfectly acceptable answers to almost every question.

1 . Come to us with a problem 
only if you want help solving it. That's what we do. 
Sympathy is what your girlfriends are for.


1 . Anything we said 6 months ago is inadmissible in an argument. 
In fact, all comments become Null and void after 7 Days. 


1 . If you think you're fat, you probably are. 
Don't ask us.

1 . If something we said can be interpreted two ways and one of the ways makes you sad or angry, we meant the
   other one 

1 . You can either ask us to do something
Or tell us how you want it done. 
Not both.
If you already know best how to do it, just do it yourself.

1 . Whenever possible, Please say whatever you have to say during commercials.. 

1 . Christopher Columbus did
 NOT need directions and neither do we.

1 . ALL men see in only 1 6 colors, like Windows default settings.
Peach, for example, is a fruit, not A color. Pumpkin is also a fruit. We have 
noidea what mauve is.

1 . If it itches, it 
will be scratched.
We do that.

1 . If we ask what is wrong and you say 'nothing,' We will act like nothing's wrong. 
We know you are lying, but it is just not worth the hassle. 

1 . If you ask a question you don't want an answer to, Expect an answer you don't want to hear. 

1 . When we have to go somewhere, absolutely anything you wear is fine...
Really . 

1 . Don't ask us what we're thinking about unless you are prepared to discuss such topics as baseball
or golf.

1 . You have enough clothes.

1 . You have too many shoes.

1 . I am in shape.
  Round IS a shape!

1 . Thank you for reading this.
Yes, I know, I have to sleep on the couch tonight;


But did you know men really don't mind that? It's like camping.

Pass this to as many men as you can -
to give them a laugh.


Mamma Vanessa börjar få ångest

Men gud detta händer mig varje gång jag vet att jag kommer inte se mina barn på ett tag .  Även om det är bara över en helg så får jag varje gång ångest att jag kommer inte vara där att natta dom se till att dom mår kungligt ja mm .... Först tänkte Yes lite ledigt i två veckor men nu tänker jag shit va ska jag göra nu då? Ja både jag och David kommer ha massa tid med varandra men jag dietar så man måste planera en del med maten .

Neo är den mest glada av dom alla att inte mamma och pappa ska vara på läger ;o) känns lagon kul måste jag säga . Min familj är mitt liv . Idag har vi packat en hel del och då känns det helt plötsligt mer verkligt för mig att dom åker snart. Söndag kör vi med dom och bilresan är 2 timmar . Dom brukar gilla stanna på Max i uppsala men det är en plåga för mig bara . Har bestämt att  fixa kanske matlådor istället.

Jag vet att jag kanske kommer gråta efter att vi har lämnat dom för en höns mamma är jag. Som tur är så känner vi rätt många av ledarna och Davids syster och man kommer vara där som ledare så det känns ändå tryggt men i mina ögon ska mina barn vara med MIG ;o)

Kanske kommer jag kunna köra lite tuffare diet en vecka kanske blir det höjning jag vet ej vad som står på schemat än men vi får se för just nu rullar dieten på bättre än vi hade tänkt oss . Igår ville jag som jag sade till en vän idag våldta brödlimpan däruppe *asg* tankarna bara rullade i skallen och med bra stöd av min coach som fick mig på bättre humör  tog jag mig igenom  gårdagen och körde en makalöst armpass..  53,7 kg imorse och jag tappade hakan men jag kände på mig igår att jag skulle gå ner för jag gick på toa oftare och inatt ja det bara släpte massor . Inte skoj att gå på toa så ofta på natten för man får inte somna ordentligt och idag känns det att jag är trött.

När jag har ångest att jag är inte barnen då shoppar jag presenter till dom . Jag skulle helst vilja dra utomlands med dom och hälsa på släkten i italien men det är förbaskat dyrt med 5 personer och livet i italien är tydligen allt annat än billigt. Dessutom skulle dom dö om dpom såg hur jag ser ut nu . Mina kusiner skulle nog erbjuda mig en pizza eller 2 *asg* och min absolut favorit pizza är med spenat på ojojoj dreggel . P-A efter tävling blir det buffe ;o)
NOG OM MAT NU VANNI

Vi mammor ibland vill vara den perfekta mamma och bara det är lite stressigt så jag har jobbat på att få barnen att klara sig lite bättre själv. Så som Neo han kommer och vill ha en macka och han frågar mig efter en oftast fixar jag det men ber jag honom fint att ta fram det han behöver för att fixa mackan själv. Han nämligen  vill bara ha bröd och smör så lätt är det. Han klarar det galant utan några problem och han är stolt när han lyckas med saker själv. Jag är nog uppväxt med den italienska mentalitet att männen blir lite severade för det är så det är i en del av italien. Männen jobbar och kvinnorna sköter hemmet och maten samt barnen så jag har nog det lite i mig . Men det är bra att barnen får lära sig tidigt att kunna fixa lite saker själva.

Nä nus ka jag fixa lite här hemma
Ha en bra kväll senare blir det axlar för våran del .

YOU CAN BE THE MAN OF YOUR HOUSE

                                                        Fick den här rolig skämt av min dawg

The husband had just finished reading a new book entitled, 'YOU CAN BE
THE MAN OF YOUR HOUSE'. He stormed to his wife in the kitchen andannounced, 'From now on, you need to know that I am the man of thishouse and my word is Law. You will prepare me a gourmet meal tonight,and when I'm finished eating my meal, you will serve me a sumptuousdessert. After dinner, you are going to go upstairs with me and we will lhave the kind of sex that I want. Afterwards, you are going to draw me abath so I can relax. You will wash my back and towel me dry and bring memy robe. Then, you will massage my feet and hands. Then tomorrow, guesswho's going to dress me and comb my hair?

 'The wife replied, 'The fucking funeral director

would be my first guess.'....

 


Härlig promenad ute i solen

Hallå då sitter man riktig mätt :o) ja imorse efter att jag vägde mig så var det bara att smälta att jag hade gått ner så mycket denna vecka. Chefen sade mindre cardio och mer mat så jag hade något att se fram emot till frukost :o)

Benen i början kändes jätte tunga men efter 10 min gick det strålande bra med hälig musik från 107,5 :o)
Nu är det jobb som gäller halva dagen sedan shopping emd ungarna


Godmorgon Darlings

Ja idag var det en chokande morgon för min del . Inatt har jag nog gått på toa 5 gånger och när jag klev upp på vågen så slutade vukten på 53,7 !!! Så vi höjer maten igen vilket är inget jag ska klaga över :o) MUMS och ja just det mindre cardio .nanana  det är skoj när kroppen svarar bra på ett upplägg . Nu ska jag ut och gå får se hur tunga benen känns idag .

Flex gym farsta

Dagens arm pass körde på flex gym i farsta . Gymet var otroligt fint dom kommer få in en powerrack och tyngre hantlar. Kanon för min darling . Körde stående curls med 17,5 kg hantlar !!! drop till 10 och pumpa in blog i biceps . Sandra körde ben och axlar duktig tjej som kommer stå stolt brevid mig och många fler på scen i december . Körde z stången också  tungt idag . Svetten rann på mig helt otroligt skönt . Körde en annan sittande biceps övning i cable helvetes pump.

Jag är stolt att hjag gjorde 16 dips helt själv och jag kunde ha fått några till men jag är lite försiktig när jag kör dips . Trippel drop i cable push down sikken kontakt jag fick . Nytt gym så man är inte helt rutinerad av vad man ska köra men otroligt rent och fräsch anläggning.

Träffade zandras man samt underbaraste dotter . Gud så skoj att se en glad flicka som gillar muskler *asg*

Min Darling körde på otroligt bra han blir bättre och bättre tycker jag *bara min * hihihi

Me and Zandra

Nu folks är det att vila i min säng för idag är jag TRÖTT

Att må bra och leva sundt

Vi alla gör våra val i livet hur vi vill leva . Vill vi ha det vanliga svensson livet med rätt så mycket snabb mat eller vill vi leva en hälsosammare liv . En stor skillnad jag märker idag här i sverige än från mitt hemland italien är att kvinnorna är inte så mycket i köket . Det är snabb mat som köttbullar, pyttipanna, falukorv, pizza mm . Ja idag har dom gjort det lättare för kvinnan att spendera mindre tid i köket. Men är det nyttig mat? Nej inte i mina ögon . I italien kvinnorna jobbar men lagar maten med kärlek och det smakar otroligt bra. Tomatsåsen är gjort på färska tomater och man har kött eller fisk till alla måltider. Nu vill jag påpeka att jag är från södra italien .

Hemma hos mig gör jag hellre köttbullarna själv till mina barn . Visst köper jag pyttipanna men det är endast för akut situationer. Nu är det så att jag har lagt om kosten här hemma det är nyttigare för alla dock fortfarande otroligt smakfull . Efter 25 års alder min kropp förändrades helt . Min förbränning stannade av och jag gik upp i vikt . Ja då levde jag en vanlig vad vi kallar en svensson liv. Jag beslöt mig för att jag trivdes inte med mig själv och ville lära mig mer om kost och sånt och jag började styrketräna. Vid den tidpukten jobbade jag också på en förskola och hade ryggproblem. Idag har jag inte ryggproblem alls har bara träningsvärk *ler* och jag är otroligt glad över det .

Jag lyckades förändra mitt liv till det mer hälsosamma och jag trivs som fisk i vattnet. Jag gillar mina rutiner så som att gå morgon promenad och styrketräna. IRL ser jag inte ett dugg ut som en bodybuilder men visst syns det att jag har muskler jämfört till en size zero tjej .

Magen mår kanon bra nu jämfört med då och det trivs jag mer med. Jag orkar mer saker jag kan tävla i löpning med mina barn utan att dö av för dålig kondition. Hade jag gjort det för 2 månader sedan med plus tolv kilo så hade jag dött *asg* men ja träning gör att man orkar mer.

Linda med 4 barn mitt svar till dig skulle nog vara att jag ser inte ut som en bodybuilder dock kanske fitness tjej *ler* det hoppas jag iallafalll hahah annars kommer jag kanske inte göra bra ifrån mig på scen . I avslappnad form så der jag som en vanlig tjej med en snygg mage. Men jag kommer ihåg när jag tänkte som dig . Men det viktigaste är att jag mår bra .

I min vardagliga liv räknar jag inte kcal . Innan den här dieten åt jag som vanligt jag är en tjej om ibland kan älska mat lite för mycket hahahha vm gör inte det . Just nu är jag sjukt sugen på all möjlig skit kan jag säga . Skulle sitta mkt bra med coachen tsastiki vitklöks bröd , kyckling file , potatis, glass, mm men det är bara för jag saknar det för tillfället.  Nu vet jag hur mycket jag ska äta för att ha en någorlunda bra form också när jag är klar med den här dieten.

Mår du bra med hur du äter i dagens läge så är det kanon . Det viktigaste för mig är att man trivs med sitt liv.
hittade en snygg bild på en kvinnlig bodybuilder

Jag är långt ifrån en proffs jag anser mig själv vara a learning student i ämnet .
kram på er


Visa antalet kalorier – annars böter

Ja folks det var på tiden att myndigheterna vaknar och inser hur okunniga amerikanerna kan vara när det kommer till hur onyttig en donut kan vara. äNTLIGEN ser dom att fettma är ett problem i america. På aftonbaldet kan man läsa om artikeln .
Ni ser hur en tjej fick en chock att en donut som var så gor innehöl 600 kcal och det är lätt att äta 2 stycken :o)

Härligt att alla matställen får informera hur nyttig/onyttig mat dom serverar så folk kan börja vakna och kanske ändra matvanor . I usa finns det allt för många överviktiga människor. Jag kommer aldrig glömma dagen jag kom till florida och såg hur otroligt tjocka folk var där . Jag snabbt såg varför det var så också . Det fanns snabb mat ställen precis överallt och folk köpte massvis med skit i matbutikerna . I matbutikerna jag har aldrig sett flingor och läsk drickor i alla färger det var helt sanslöst .

Kanon att dom som inte följer nya lagen kan få böter upp mot 12000 sek hoppas att det kommer få folk där att tänka om lite och kanske matställerna kan göra kakorna nyttigare men fortfarande goda .

När man ser en sån här bild så kan man bara se hur det har gått för lång. Människan kan knappt röra på sig eller andas bra .

Nä kanon att dom tvingar folk inse hur mycket skit dom äter !!!

Torsdagens outfit




diesel jeans
skor köpta i dk
t-shirt
ed hardy keps

Tunga ben

Idag kändes benen riktig tunga under promenaden men det gick bra avslutade med 20 min på cykeln här hemma. Marita hade haft gäster hemma hos henne så hon hade inte fått så mycket sömn alls inatt . Ja då är vi två jag behöver sova mer men jag är pigg på kvällarna och super trött mitt på dagen. Hur som jag körde min cardio idag och skönt att ha det avklarat.

Frukost satt fint i magen också för jag var hungrig efter cardion . Jag och Neo tog en lång varm dusch ihop tills jag blev utkastad för han ville ha all vatten själv :o) min lilla sötnos . Tidigare har han bara gillat att bada nu tvättar han håret och kroppen själv :o) det gick knappt att tvätta hans hår ju . . Han växer fort nu och det är ju skönt.

Magen efter frukost idag

Godmorgn godmorgon

Halloj inatt sov jag rätt bra måste jag erkänna dock grannens dotter hade fest och killarna var rätt högljuda ute i deras trädgård fram till kl 3,30 am :o/ lite surt men jag lyckades somna om . David Somnade igår innan kl 21,00 han var total slut efter en lång arbetsdag . Jag lade Neo och mig själv kl 21,00 och jag kollade på en film i sängen och somnade typ vid 23,00 hahah. Såg filmen Made of honor och den var bra romantisk.

Ska strax ut med grannen igen på en skön morgon promenad och vädret verkar vara kanoners. Så tyst det är i huset när alla sover :o) rätt mysigt saknas bara en varm kopp te och en toast *asg*

Till Anonym gällende videos utan musik det är så att min kamera när vi spelar in film så av någon andledning hör man inget ljud och därför valde vi att ha musik istället ;o) vi kommer längre fram köpa en bättre kamera . Men vi stönar på bra under våra pass :o)

Härligt att så många svarade och jag på rygg bilden jobbade bara med att få ut latsen bättre inget annat annars vet jag att det ska svankas :o)

Till alla mina lärare lämnar jag er nu med en hjärta

Cardio here i come ........puss

kvälls pass

Ja folks jag blev grinig ikväll :o) och min make fick höra en gnällig vanni vilken är inte alls vanligt härhemma. Jajja det är över nu och jag körde mage vader samt cardio. Känns helt ok och jag svettas fortfarande dock är jag riktig trött-. Sitter här i kontoret med helt tysnad och njuter av att bara vara och få varva ner. Ska i säng strax och sova för jag verkligen behöver det nu . Jag sov 5 timmar inatt och det är mitt eget fel för jag fastande och kollade på film ;o)

Vill tacka alla som följer min resa mot min första tävling . Vill tacka min man och barn samt coach för all er hjälp hittils .

Nu ska jag slappa lite och nanna
take care
trött vanni

Ryggen

        Ryggen har blivit bättre vilken känns riktig skönt. Jobbar på med posering och jag är en lärling kan man säga ;o)

finns en del att jobba på . Vad tycks då?

Snygg mage

Ja så idag ska jag jobba på att få magen att bli ännu snyggare :o) ingen klagar på en snygg mage till beachen eller hur? Kommer få köra kvälls cardio efter mage och vader passet. Just nu känner jag mig grymt trött ska nog vila lite innan passet och sedan ge allt på gymet som man brukar göra. Måste också laga mat och jag ärligt talat vill inte laga mat idag för allt luktar så otroligt gott. och jag blir bara sugen på maten . Jag får göra mitt bästa och bara vara menatlt stark ändå .....blääääääääää
HÖFTLYFT
Ta tag med händerna runt bänkens utsida. Böj knäna lätt och sträck upp fötterna mot taket så att du har ca 90° vinkel i höften. Lyft höften rakt upp utan att röra på benen och sänk sen långsamt tillbaka. Behåll samma knävinkel genom hela övningen. Slappna av i nacke och axlar

Håll emot på vägen tillbaka!

 

1. Bryggan
Lägg dig på en mjuk matta och placera dig med rumpan i marken och knäna lätt böjda. Lyft upp rumpan så att du får 90 grader mellan smalbenen och låren. Håll uppe i samma position 3-5 sekunder och återgå till utgångsläget.

Magövningar, bryggan

2. Cyklingsmanövrering
Ligg rakt ner på med din rygg pressad mot golvet. Sätt dina ben i 45 graders position och händerna bakom huvudet. Gör sedan samma rörelse med benen som när du cyklar och rör din vänstra armbåge till ditt högra knä och sedan din högra armbåge till ditt vänstra knä.

Magövningar, cyklingsmanövrering

3. Benlyft
Lägg dig ner på rygg på en bänk så att du har rumpan precis utanför bänken och benen fritt hängande i luften. Lyft sedan benen uppåt så att de kommer i 90 grader och återgå till utgångsläget och upprepa sedan övningen.

Magövningar, Benlyft

4. V-up
Lägg dig ner med ryggen mot golvet eller matten och håll händerna ovanför huvudet. Res benen samtidigt som du reser bålen och sträck dig mot fötterna med händerna. Gå tillbaka till ursprunglig position och upprepa övningen.

Magövningar, V-up

Det finns hur mycket som helst man kan göra men man får bara fram rutorna på magen med condition och en bra kost. Jag är ju en levande bevis att vem som helst kan få fram sina magrutor om man vill .

en fråga till er som läser min blogg . Hur många gånger i veckan tränar ni ? Ska bli kul att se om jag får några svar på detta.

Nu är det matlagning som väntar*gråter* sedan träning .


Never Back Down

Igår kväll började kolla på en film som heter Never Back Down . Helt otroligt bra film jag gillade den . Jag kan varmt rekommendera den till alla .

Här kan ni också se trailern


I'm Alive

Efter morgon promenaden med Marita som gick i rask tempo och med backar :o) kände man sig levande vilken är en underbar känsla . Solen sken och det blåste lite så det var perfekt väder för en morgon promenad med sin kompis. Det är mycket roligare att gå ut med någon än vara ensam varje morgon man hinner vara lite social också. Idag ska röja lite här hemma och  tvätta kläder för det är 3 väskor som ska packas. Imorgon ska Daid fortsätta på sin tattuering också  och nästa vecka och draken börjar bli riktig snyggt nu . Vad så små detalljer kan göra så otroligt mycket .

Skönt att man känner sig glad och levande man får njuta av dessa stunder. Hoppas träningsvärken ibenen kommer kännas bättre imorgon :o) att knäboj och utfall kan göra så mycket är grymt . Imorgon bitti ska jag väga mig och sms coachen får se om det är ett liten minus men jag tycker att formen ser bättre ut . Jag bligt tightare helt klart och det känns bra . Kollade också på lite träningsvideos vi gjorde innan diet och HERREGUD jag var verkligen BARBAPAPPA oj sikken skillnad. En rolig sak var att igår kväll när David höll på fixa videon så kom min 10 åring som inne och frågade vem det var på videon . David svarade gissa och han trodde först inte att det var jag ;o) han sade Herregud mamma jag visste inte du hade så mycket muskler :o) hahah så skoj för han kände sig stolt över sin mamma. Jag älskar min familj.

Powerwalk time

Godmorgon alla morgon pigga människor. Hoppas ni har alla sovit bra inatt. Själv sov jag bra men för lite . Kollade nämligen på en grym film igår för jag kände mig inte ett dug trött :o) Nu är det dags för en otroligt skönt powerwalk och benen ska värmas upp . Har fortfarande otroligt mycket träningsvärk imina ben .Bjuder på gårdagens video



Vi ses lite senare med lite bilder :o)

Rygg och baksida axlar

Dagens pass gick riktig bra idag vi höll en kanon tempo hela vägen igenom. Vi båda var riktig nöjda idag ,
Körde sittande rodd allt latsdrag bakom nacke med drop set . Sedan var det drag ner och sittande rodd i maskin . Körde också hantel rod med drop set .direkt baksida axlar. Det tog ordentligt. Kunde inte köra marklyft eftersiom det gjorde on tatt bara ha hantlarna på benen LOL
Baby kör grymt bra

en annan laddar inför sin set :o)

Vanni kör på .o) duktig flicka

David filmade lite så vi får ase om han hinner fixa en film . Annars blir det en annan gång
Väll hemma var det dags för mig att laga middag till alla och dom fick grymt bra mat idag
Hemma gjorda köttbullar, vitlöksbröd, pasta och sallad

Inte illa va :o) jag åt min middag medans jag lagade maten HAHAHA

2 hela veckor barnlediga

Helt otroligt  vi har nog alldrig varit barnlediga så länge . Det brukar vara max några dagar . Vad ska vi göra under dessa två veckor? Oj jag som är rätt mycket av en höns morsa :o) Ja då gäller det att VILA och bara VARA heheh. Ta hand om min mand det ska bli mysigt. Kan inte direkt dra på restaurang men vi får hitta på roliga saker änå .

Som tur är kommer alla barn vara på samma plats det är 2 timmar från stockholm så skulle lilla grabben få förmycket hemlängtan så är det bara att hämta honom. Men så mycket som han har tjatat att han vill åka så lär jag bli förvånad om vi ska hämta honom.

Ja då lär man ha massa timmar över .....David pratade om att kanske dra till göteborg men det får vi se. Kanske danmark ? är inte så pigg att dra på diet det är jobbigt just nu att bli suktad eller hur man säger det. 336 timmar blir det väll va hahahah

Nu ska jag ladda inför dagens ryggpass .



Christian Dior high crime fashion

Skulle ni ens köpa en sån outfit ? Att de ens har det i deras colletion är helt otroligt. 70 tals lampa outfit eller vad säger ni ?

Och tänk att man betalar dyra pengar för den outfit LOL . Ok att man är en känd designer men kan man verkligen ha vad som helst på fashion week?
Nej jag tycker den är grymt UGLY . HÅLLER NI MED MIG?

Juli månadens tävling

Nu startar jag en tävling Den här snygg sommar linne. Helt ny och stl small .

För att vara med och tävla ska du kopiera bilden och i ett inlägg länka till denna tävlingen. Skriv sedan en kommentar om att du är med o tävlar och en motivering varför du bör vinna, där du även skriver med länken till ditt tävlingsinlägg. Tävligen slutar den 31-7-2008 23:59 Och min dotter kommer dra vinnaren söndagen den 2a Agusti då hon kommer hem från lägret :o)
Lycka till!

Dagens outfit

Ja efter en härlig frukost bestånde av gröt och en protein drink så var det dags att göra sig iordning :o) resultatet blev

Linne från Åhlens och shorts från HM

Tur för mig att jag behöver inte ha botox eller vad det heter i läpparna som Linda Rosing betalar dyra pengar för ;o)

dock behöver jag ta bort muschen idag ..............urk

Jeansen jag hade på mig igår är av märket diesel och köptes i danmark .

Dagens promenad

Wow vilken härligt väder det är ute idag . Det blåser lagon och solen skiner kan det bli bättre ;o) Kändes riktig bra att  vara ute med härlig musik i lurarna. Jag började cykla först men rumpan gjorde ont så det var bara ut och gå. Sjukt mycket träningsvärk i skinkorna och låren.

Idag känns det som en kanon dag . Min dotter sover dock ska jag väcka henne ju om en liten stund. Kolla in lappen hon har på sin dör .

hhahaha hon är bara för rolig !!!!Snacka om tonårstedenser LOL

Hur som promenaden gick bra till slut och jag svettades ordentligt. Skulle vilja ha en puls klocka . Någon som kan ge mig lite tips?

It's cardio time

Godmorgon sunshines
Jag är nyvaken och ska cykla. Mina ben gör otroligt ont att sitta ner är jobbigt som jag håller på funderar om jag ska ut och gå istället. Träningsvärken i mina ben den här gången gör ont. Skönt att veta att man har piskat dom ordentligt dock :o) Värre idag än igår. Att gå i trappor är inget kul just nu .

Vad ska ni hitta på idag att solen skiner?
Kolla hur söta mina boys sov ;o)

Älskar mina barn

good night

Good night, sleep tight,
Don't let the bedbugs bite,
Wake up bright
In the morning light
To do what's right
With all your might.


Hot shoes

Lite skor som jag skulle vilja ha till min sko samling




dom här var inte direkt billiga heller :o)

Bröstpass med lite axlar

Hallå mina blogg läsare hoppas ni har haft en trevlig middag :o) Själv körde jag en bra och tung bröstpass . Jag var riktig impad med vikterna idag måste jag säga . Lutande bänk med 25 kg hantlar är helt ok för en tjej eller hur ? :o) Ja det var bra kontakt och jag körde dropset och superset . Det finns en kille som tränar på fokus skogås gym som istället för att dricka vatten underpasset så dricker han alltid lättmjölk :o) kan inte låta bli och skratta varje gång .

Sedan finns det en annan kille som har vinter tumhandkar som träningshandskar kan ni tänka er hur mycket han måste svetta i dom . Och lukten ska vi inte snacka om . Ja vi alla kör som vi vill men det är hur trevligt som heslt på det gymet. Idag fick vi veta att i september kommer hela gymet få nya maskiner !!!! yippi allt ska renoveras ....

Lite pics från idag .
Vanni pumpar inblod i axlarna

Framifrån

Min darling tar sin efterdrink . Jag älskar den här mannen <3

Svar till anonym
Super skoj att du läser min blogg och att du gillar den det värmer otroligt mycket . Exact hur mycket av vad jag äter skriver jag inte ut i bloggen . Men havregryns gröt till frukost  sedan är det kessella, ris, grönsaker,kyckling kvälls protte som ingår under dagens . Men visst har jag gjort en bra förändring . Du kan kontakta min coach P-A om du behöver hjälp jag kan verkligen varmt rekommendera honom .

Billig bensin

God dag,
Jag har hört,
Att bensinpriset
kan inom den närmaste
framtiden komma upp till
Sek 17,00  



Vill du, att bensinpriset sänks istället?
Det är möjligt!


Men man måste agera NU!
Man måste göra det klokt!

Förra året försökte man pressa oljebolagen, genom att inte köpa bensin på vissa dagar.
Direktörerna skrattade, för dom visste att bensinen, som inte köptes på måndagar, köptes ändå sedan på tisdagar.
Lite strul lyckades man orsaka, men någon större effekt kunde man inte se.

Någon har kommit på en idé, som kan fungera,
Om vi verkligen vill.
Läs vidare och bli en av oss!  


Bensinen kostar i dag ca.  
13,00 sek/liter
Vi känner alla till, att oljebolagen gör jättevinster.

Försök komma ihåg, när vi lät priset komma upp till 10,00 sek.
Då påstod man, att oljan håller på att ta slut.
I dag försöker man inte ens påstå,
att oljan är på väg att ta slut ? det finns mer olja i dag,
än för 35 år sedan
och då kostade bensinen 2 kr liter.   

Vi måste bli mer agressiva och visa,
att konsumenterna kan göra något.
Att kunden får ha rätt!
Det enda sättet är att slå där det gör mest ont:
Plånboken!
Det kan vi göra! 

Vi är tyvärr många som behöver bilar och vi måste köpa vår bensin,
Men vi kan påverka priset:
När vi agerar tillsammans kan vi starta ett
Priskrig!!! 

Vi föreslår:  
Att vi inte
Köper bensin
Av dom 2 största oljebolagen:
Preem
eller
OKQ8.  

Tänk!
När dom 2 största oljebolagen inte lyckas  sälja bensin längre, blir dom tvungna att sänka priset, för att få kunderna tillbaka. Detta leder till priskrig och alla andra bolag är tvunga att följa med.

Men, för att kunna nå resultat, måste vi nå hundratusentals Preem- och OKQ8- kunder. Och alla måste samarbeta.  

Vi gör såhär!
Även med företagsbilar!


Och kopiera det på eran blogg...

Fitness Festivalen


Svenska mässan, Göteborg, 6-7 december 2008

Allt fitnessbranschen har att erbjuda. På en och samma plats. Under en och samma helg.

Boka redan nu in den 6-7 december 2008! En helg med 100% inspiration:

  • Luciapokalen Bodybuilding
  • Luciapokalen Body Fitness
  • Luciapokalen Classic Bodybuilding
  • Lucia Classic Pro
  • Sveriges bästa Armbrytare
  • Strongman
  • Styrkelyft
  • SM Bar-dips
  • Biceps Battle
  • SM Bodypress
  • SM Chins
  • Fitnessexpo, 4 000 Kvm
  • Spektakulära shower
  • Healthy Business
  • Party!
  • Så boka den här helgen för då tävlar jag :o)

Stora läppglansringar med läppglans under "stenen

Köpte detta till min dotter idag

Vad tycker ni då?

Liten burk gör skillnad

ni undrar vad kan det vara men ni vet att under en tävlingsdiet så är det mycket man kan inte unna sig för att komma i form . I form då menar jag självklart det som krävs på scen .Jag har fått lära mig laga mat p¨å nytt och leka med kryddor hejvilt . Jag är annars otroligt kinkig vad gäller mat och sånt. Jag ÄLSKAR bröd och det är en NO NO under diet. Jag har små njutardagar som består av jordgubbar som extra belöning vilket är hur lyxigt som helst .Jag hittade en ny kopis i min kryddsamling som jag har på precis allt just nu . Nä inte kesselan . ;o)

Oj vad maten smakar som en princess tårta helt plötsligt *nästan* *asg* Men tänk vad en liten burk kan göra så otroligt mycket för mig :o) MUMS

Dagens outfit


En lite halv dpligt bild

Ja så ser det ut idag :o)

Kanon Måndag morgon

Vill bärja med att säga herregud vilken träningsvärk jag har i mina ben !!! jösses när jag vaknade imorse och skulle kliva up då fick man känna tydligt gårdagens benpass . Härligt känsla med en trög början till morgon cardio.

Cardio gick grymt som vanligt trots stela ben i början men till slut fick man upp bra tempo och det kändes jätte bra .

Barnen är hemma nu en vecka till så nu gäller det att tvätta alla kläder och packa inför lägret på lördagen. Dom ser verkligen fram emot det och min dotter ville packa två  stora resväskor. Den tjejen vill jämt se till att likna Paris Hilton hahaha två stor väskor fär två veckor no no no

Här kan ni se hur jag surfar när jag cyklar

Ser ni hur bra kombination så att man kan göra två saker samtigit LOL
Vad ska ni göra idag? Själv är det jobb och senare ska vi träna :o)

Nighty night folks

Sleep tight and don't let the bed bugs bite ;o)

Vi hörs imorgon bitti då är det CARDIO TIME

College road trip

En film gjort av walt disney productions . Rolig familje komedi så den är helt klar värt att se .


Ni kan njuta av filmer på joox.net glöm inte det.

Bästa benpass på länge

Idag gick det bara så bra på gymet. Alla körde ben och vi alla gick in i vår lilla värld och körde på riktig bra . Johan Ederer körde tunga böj och David och P-A körde benpressen  medans jag körde djupa böj i smith maskinen . Petra körde djupa böj hon med efter benpress . Bra tempo hon håller. :o)

Idag blev det böj , utfall, benspark , gyn stol , rakamark med hantlar och en annan övning med trippeldropp för baksida ben . Fick en otroligt kontankt att jag fick kramp ju . Har redan lite träningsvärk :o) känns sjukt skönt i benen men vi får se om jag tycker detsamma imorgon bitti. Utfall idag kändes både kanon och grymt jobbigt en riktig love hate känsla .

Barnen skötte sig jätte bra och P-A's pojkar var också på gymet. så dom hade mycket tid att leka . Min man var total slut efter passet så har han uppnått känslan att har helt tagit ut sig :o) sjukt va !!! Jag tar ut mig också men vi alla är olika . David verkar ta det till en annnan nivå .

På vägen hem fick barnen sin lördags godis som dom fick inte igår och vi hade lovat så det är bara att hålla detman lovar eller hur . Det blev inte mycket dock fick dom inte äta något tills efter middag.

En bild på Neo som lekte medans mamma jobbade imorse :o) han är grymt söt min lilla busunge !!

Imorgon börjar en ny vecka med nya mål så det gäller att sova ordentligt inatt ;o)

resna ogräss

Ja då har man rensat ogräss ute på uppfarten . Tog våran sida som igentligen en annan granne ska sköta men det var riktig kul ändå.  Vi håller på resnar ute så att det ser lite snyggare ut . Vi har en massa vertyg samt ställning som vi har under våran altan och vi ska se till att det blir snyggare nu där under.
Before pic

after

blåkläder på tjejer

Vi tjejer kan också ha blåkläder på oss hihih är man i takbranchen så har man sina egna .Ska ut och jobba lite

lleker lite clown

Nä ut och göra lite nytta nu .

Jolie födde tvillingar i natt

Men titta en till kändis som har fött barn nu och va skoj att det blev en av varje för båda stjärnorna Jolie och brad .Pojken hetter redan Knox  Leon och flickan Vivienne Marcheline . Vilka coola namn dom väljer!! aftonbaldet 

Det verkar vara en riktig babyboom i hollywood iår med och det är riktig skoj att se alla bilda familj tycker jag . Grattis till Brad och Jolie och nu är ni 6 barns föräldrar ojoj wow det är imponerade .


Sedan gillar jag deras insats på att de dom fattiga barn ett bättre liv i sydafrika.

Godmorgon :o)

Har ni sovit bra inatt? Jag hade riktig svårt att sova och till slut somande jag kl 2 imorse tror jag . Lite trist när man vet att man kommer vakna tidigt av sig själv. David ligger och sover och Neo har precis vaknat:o)

Idag är det ben och vi ska träna i solna. Innan det blir det fika hos coach :o) våra boys vill träffas så bäst att passa på för sedan kommer dom inte ses så mycket tills skolan börjar igen .

dag blåser det lite mer men det känns bara skönt för igår höll jag på svettas ihjäll mig . Filmen jag nämde i tidigare inlägg var riktig rolig och nästa film jag håller på kollar är road trip . Den är en helt ok film om en överbeskyndande pappa.

Någon frågade mig vart jag köpte mina byxor igår och tror det eller ej men jag hittade dom på ICA Maxi *lol* behövde akut nya för dom flesta jag har bara hänger nu .... nice problem. Och jag är absolut ingen märkes brud . Hittar jag något som jag naser vara snyggt slår jag till . Dock gillar  jag att titta mycket och länge och hitta det där lilla extra som gör plaggen snyggt.

Om lite mer än en vecka får vi Frykmans besök av Jonas Lundberg han är på diet också och han ska vara hos oss och vi ska äta och träna . Äta diet mat självklart :o) Ska bli riktig skoj ördagen innan ska vi lämna barnen på lägret som är lite längre bort än Tierp . Både David och han lilla syter har varit på lägret eller kollo när dom var små så mina barn ville vara med detta år . Det brukar kännas så otroligt tomt här hemma utan dom för dom är borta i 14 dagar pch det är MYCKET.

Lite då och då får jag frågan hur hinner jag med allt? träningen , diet, jobb, barn vara fru mm . Och jag kommer nu dela lite på min syn och hur jag har lyckats bak in träningen imin vardag . För det första skaffade jag man först och sedan bildade vi familj så det kommer i första hand . Mina barn ska inte lida på grund att jag har valt att tävla så ihop med min man har vi hittat en bra balans. Vi har eget företag www.dmtak.com som vi har haft sedan år 2000 och byggt upp ett bra namn i tak branchen. Jag jobbar hemma i våran kontor så på dagen jag kan laga middagen eller så fixar jag stor kök på söndagar. På vardagar går jag upp tidigare för att hinna med min cardio , skulle jag ha sovit såligt då hjälper David till med barnen och jag drar ut och kör min cardio. Hemma har barnen sina sysslor som dom har fått välja själva med månads peng så dom är glada. Inte alltid dom vill göra det men jag tycker dom är otroligt duktiga.

Sedan om det är inte så att vi tränar efter vi hämtat barnen så tränar vi innan . På dom gymen jag tränar på brukar dom ha barnpassning och vi brukar köra en timme ibland drar det ut lite längre. En kanon grej med att vi kör i solna är att våra pojkar brukar leka med coachens boys så det är inga problem. Sedan har jag min coach och Petra fulla stöd om något skulle skta sig så hjälper dom till med boysen. Klagar barnen så letar jag nya lösningar så att dom ska ha det bra . Det allra viktigaste är att hela familjen ska vara en TEAM vi gör detta tilsammans och dom är så stolta över sin mammas resultat. Men utan David och barnen samt min coach och hans fru hade jag haft det riktig tufft. Jag måste kunna dieta utan stress. Och så har jag det nu och jag får bra resultat.

Men med träningen hitta ett bra gym som har barnpassning för man hinner mycket på en timme. Och det är riktig skoj att träna och förändra sin kropp . Att må bra med kroppen är viktig också och en del av livet.

Är det något ni skulle vilja ändra i ert liv?

I could never be your woman

Jag kan rekommendera här filmen jag tyckte den var riktig bra

Här får ni trailern

Vad tycker ni om min FJORTIS

Som ni alla vet så är jag mamma till en tjej som är 12,5 år gammal och är fjortis

Visst är hon söt ;o) Jag älskar den här skitunge !!!

Nya kläder idag

Idag handlade jag bikini och byxor

Jag är inte så nöjd med bikini underdel

en på rygge delen

Hahha ni ser att jag höll på stada hemma hahaha allt är framme *rodnar*
Jajaj nu är det rent och fint här och jag har mega tröööööööööck LOL

Hungriga barn

Efter dagens lite extra långt gym vistelse var det dags att dra hem. Vi behövde tanka och då ville barnen ha mat omgående. så det blev

Barnen fick varsin max box för dom kunde absolut inte vänta tills vi kom hem !! och david köpte en burgare
Max folk in action

Något jag ville verkligen ha eller vad ska man säga dom onda diet tankar som kickar in ibland

Neo kunde knappt vänta på maten för han var SÅÅÅÅ hungrig

Martin njöt av sina kyckling bitar som han fick i boxen . Han är så söt min pojk

Mamma fick tyvärr härda ut hemresan Men väll hemma fick jag min efterlängtat kessela med min jordgubbar
min motto because i'm worht it

Visst ser det lyxigt ut !! It sure tastes yummi .


Idag gick det riktig bra

Dagens axelpass gick strålande. Kom till gymet och träffade coach och Petra som för övrigt ser hur snygga som helst. Bruna och fräscha så jag ligger nu efter :o( ja bara att ta filten och pressa nu . Johan är brun och nu Petra och P-A  jag ska inte vara blekast hahahah. Började och attt värma upp axlarna ordentligt och fick bra med blod i musklen . Sedan körde jag axelpress i maskinen och det var tungt så jag är riktig nöjd med dagens prestation på gymet. Svetten rann kan jag lova .
En liten bild på mig chinese yellow *asg*

Min man David körde på i sin vanliga stil.

Sedan ville min son Neo träna så han tog ett par hantlar och ville härma oss

Sedan efter passet var det bara att ta på sig bikini höga klackar och träna posering. Det gick mycket bra och coach samt Petra var nöjd med vad dom såg. Jag såg bättre ut än den stora svarta boxning säcken som det är ett gott tecken *asg* Behöver jag nämna att svetten åter rann hahahah shit det är bra jobbigt att posera och få det att se naturligt ut eller hur man ska kalla det. Hur som heslt är det roligt att vara här nu och öva på att posera bra .

Posering träning idag

Så nu är det dax att dra till gymet och träna och sedan posera med underbara Petra och Coachen ;o) Jag ser fram emot att ha värk i ryggen *asg*

Har handlar på lidl , farsta och ica maxi idag och jösses va det är varmt ute . Helt underbart. Kanske blir vi helt barnfria i 2 veckor !!!! men bara kanske så jag hoppas på det så jag och min man kan jobba och ta hand om BARA OSS TVÅ för det händer inte så ofta. Love love and more love

Har lagat pizza redan som barnen har ätit och jag njöt av mina jordgubbar !!! För det är jag verkligen värd ;o)

Ses senare och glöm inte tävligen
Gårdagen outfit


Coachen är hemma igen

Ja nu är vanni glad för att solen skiner , familjen mår toppen och coachen är hemma igen . Idag kl 16 är poserings träning samt form check och jag är ingen barbar pappa längre*asg* ;o) Vikten var samma som förra lördag 54,6 imorse och jag fick semester från cardio !!! WOW dock jag jag lukta en tuffare vecka på gång hahahahah

Igår kväll somnade jag och min darling till en film vi var båda helt slut . Jag var så arg och på dåligt humör igår för att 1. Bussarna strejkar igen 2. min man kom hem kl 21,30 från jobbet!!!! och 3. vi fick inte träna pga att det var sent. Vi kunde ha åkt till Solna och tränat men med 3 barn så sent det går bara inte. Så lite trevlig cnack med coach och vi gjorde snabba ändringar.

Igår var nog det värsta dagen jag har fått mens och gissa om suget på godis, bullar och inte minst mackor med te *gråter* kom starkare än någonsin. Dock vet jag att skulle jag ha ätit det skulle jag mått riktig dåligt idag och magen skulle blivit katastrof!!! Men idag får jag njuta av jordgubbar så det är ändå lyx !

Inatt sov jag sådär men jag känner mig ändå utvilad vilket är det viktigaste. Jag ska snart göra mig iordning se till att barnen plockar undan sina saker och sedan blir det att dra iväg och stor handla. Här äts det mycket mat specielt nu när det är sommar lov .  Vi har bestämt att i augusti vi ska ner och överaska morsan på hennes födelsedag :o) det kommer bli kul. Mina barn saknar henne jätte mycket. Då kan ni räkna med att det blir shopping hihihihihih
Jag är nog en shopaholic just nu får nog lugna ner mig.

Är ni sugna på glass nu under sommaren så kan jag tipsa er att göra isglass hemma med funlight

I'm in love with shoes

Det finns en sak jag absolut kommer aldrig få nog av och det är skor . Sedan jag var liten älskade jag skor och tjatade på mamma att köpa nya skor varje månad ( hon tyckte jag var rätt jobbig) ;o)
Hittade några par skor på howcool

jag dregglar redan !!

i'm in love

Måste kolla om skorn ovan är godkända för tävling .

boots
Vad tycker ni visst är alla skit snygga . KRÄVS EN DEL PENGAR OM MAN VILL HA ALLT .
Ibland önskar man sig att man hade Paris Hilton Wallet LOL

Madonnas bror avslöjar allt i bok

Christopher Ciccone är Madonnas bror och tidigare förtrogna. I sina memoarer, som heter "Life with my sister Madonna" och främst handlar om systern, avslöjar han dock att de inte längre står varandra nära, skriver AP.


"Jag hoppas att Kabbalah lärt henne att hon inte är universums mittpunkt" skriver han och tar även upp hennes forna romanser. Hon ska ha blivit av med oskulden till en "kille som heter Russell", och Warren Beatty ska på en fest ha tryckt upp Ciccone i ett hörn för att få veta allt om hur det är att vara gay.

När jag läste detta idag kunde jag inte låta bli att tycka synd om Madonna. Hur mycket skit ska en kändis behöva ta? Glömmer man bort att dom är vanliga människor som vi bara med en större bankkonto *ler* dom har ju känslor fortfarande. Hur kan en familje medlem vilja tjäna pengar på att skriva dåliga saker om sin syster som vi andra ska då tolka som den verkliga Madonna???? Vad har vi för rätt som har adrig träffat henne eller haft en snack med henne döma henne på grnd va en arg bror skriver? Varför skrev han inte en bok om henne när dom var sams? Kanske fick han pengar av henne när han behövde dom . är han pank nu och hittade en lätt sätt att få en bestseller? Vem gillar inte het skvaller idag? Jag tycker det är rent ut sagt lågt av honom.

Madonna gör mycket bra saker för dom fattiga barn i afrika lägg uppmärksamheten på det istället. Kvinnan har ju räddad liv därnere med hennes donationer.

Nä jag hatar back stabbers och i mina Ögon är Madonnas bror en låg sådan och girig efter snabba pengar.


Rihanna säger nej till Playboy

Rihanna tackade nej till playboy vilket jag tycker är en riktig smart val . Rihanna som idag är världs kändis fattade en mogen beslut som kommer enligt mig gynna hennes karriär . Hon tänker inte bara på sig själv men på andra ungdomar som ser upp till henne.

Dessutom sade hon  att hon är bara 20 år gammal och hennes mamma skulle döda henne *asg* good mom there !

Som kändis måste man tänka på att det är ofta också små barn som gillar dom och därför bör tänka på vad de har å sig och hur de uppför sig. Det är trotts allt deras egen val att kliva in i rampljuset. Eller vad tycker ni ?
Mycket smart val av Rihanna.

ont i magen

Fy va trist att ha mensvärk så att man kan knappt sitta , ligga eller göra något. Som tur är är det snart träning och då brukar det bli bättre typ 10-15 min inne i träningspasset. Har haft ont nästan hela dagen nu och jobbat här hemma. Det är något man får ta som kvinna och är otroligt trist .

Fick Sms nygligen av en kompis Martin i västerås som har blivit pappa för första gången grattis min vän till både dig sonen och sambon. Nu börjar en helt ny resa för dig .

Bara att bita ihoåp nu någon timme kvar innan man får ladda batterierna. Det blir en sent axelpass för David jobbar lite sent idag så att vi blir klar med ett jobb ute i Danderyd. Han är skit duktig min älskling .

En bild på min bror som jobbar :o)




GratisBio

Gratisbio är ett företag där du genom reklamlänkar, värvade medlemmar samt nätshopping kan samla poäng. När du har tillräckligt med poäng kan du växla in dessa mot biobiljetter och presentkort. Varje månad är du dessutom automatiskt med och tävlar om riktigt stora och dyra priser ( denna månad en iphone och en platt-TV )

400p = 1 biobiljett
1000p = 300:- presentkort
1500p = 500:- presentkort
2000p = 700:- presentkort

Registrerar dig via denna länk så får du hela 75 pöäng


Presentkorten som finna att välja bland är;

MC Donalds . H&M . Stadium . Ginza . Åhléns . Vero Moda . Siba . Tailor Store . JC . Triss . Nilson . J-store . Mio . The Body Shop . Degustera . Stockholm day spa - Guldfynd . Birka . Svenska spel . Din sko . Jerns . Kolmården . Nickes.com . Cervera . Travellink . BR-leksaker . Bowling . Twilfit . Radical Sports . Polarn o Pyret . Ur&penn . Skopunkten . CDwow . Tivoli . Ariel Atom . Euro Florist . Bokia . Favoritsaker.se . Formel 1 . Countryside Hotels . Wallmans . Bianco Footwear . RoadRacer . Hotel Legoland . Gallerix . Computer city . Superstar . Esperanto . Panduro . Kicks . Junibacken . Lagerhaus . Hemfrid . Hotelpasset . Skärmflyg . Göteborgs GokartCenter . WAYNE'S COFFEE . Rent a Chef . Sterling . Skyadventures . U-båt . CD inspelning . Flyglektion . Fotosession . Jensens Bøfhus

Not bad huh :o) jag vill på bio med min man .

Tävling

Nu startar jag en tävling Den här snygg sommar linne. Helt ny och stl small .

För att vara med och tävla ska du kopiera bilden och i ett inlägg länka till denna tävlingen. Skriv sedan en kommentar om att du är med o tävlar och en motivering varför du bör vinna, där du även skriver med länken till ditt tävlingsinlägg. Tävligen slutar den 31-7-2008 23:59 Och min dotter kommer dra vinnaren söndagen den 2a Agusti då hon kommer hem från lägret :o)
Lycka till!

Härliga morgon stunder

Stunder som imorse är värd guld att bara kunna cykla och njuta av timmen utan att tycka det är jobbigt. Svettas gör jag så det är inte som att jag tar det lugnt direkt men det finns dom dagar där det bara känns riktig bra och idag var en sån dag.

Idag kommer coach hemma igen och han ser fram emot form kolla imorgon *lord help me* blir jämt nervös .

En bild av min man och Neo från igår

En till

Idag är det axlar YES!!!!!!









Cardio time

Så nu tjejer och killar ska jag cykla som fan :o) time to burn some calories here

Martin i mitten

Trött igår

Igår var en helt otroligt dag . Var inne i stan och visste inte självklart att bussarna hade stejk! Blev en riktig lång promenad och med rätt bra fynd på vägen *asg*  alltid kul att hitta lite små saker man kan .

Väll hemma efter en lång dag i nne i stan så var det direkt att dra till herräng och  se min son martin uppträda . Han dansade två danser lindy och hip hop . Oj så söt och duktig han var jag var en stolt känslosam mamma ojoj på diet.

Gårdagen humör var otroligt jobbigt jag blev grymt lätt iriiterad märkte jag så jag lärde mig att andas och kontrollera mina känslor och hantera situationen bättre det är inte det lättaste när man är hungrig och trött . Nu vet jag varför jag var grinig vaknade med fröken kärring på besök  grrrr. Ja nu är hon här och det är bara att ta sig igenom veckan med henne . Denna gång gick det 23 dagar mellan gångerna istället för 10 vilket är ett tecken att kroppen håller på stabiliseras igen och det känns riktig bra !!!!!

Nu är det dags för lite cardio för min del med kärring värk men det är något som stör inte mig speciellt mycket .

Gårdagens outfit

lite suddigt men jeans och linne från gina tricot och lätta sommar skor .

Dagens pass var biceps och triceps

Imorse så var det bara att planera om allt för att hinna att åka till danslägret ikväll där min son Martin ska uppträda.  Det fick bli en tidigt pass idag på gymet i hornstull.
Biceps fick sitt och triceps också.
David kör bicepscurl

Vanni kör

en form check

Vi ses senare måste tiväg igen .

Stefan Sundqvist kör ben

Stefan Sundqvist en annan som ska debutera iår på scen i december visar hur man ska köra ben :o)

It the dropset style :o)
Grymt Stefan !!!


Vader och mage

Passet gick rätt ok men jag igen hade ont i magen . Ni vet hur det känns att ha håll när man springer det hade ag idag halva dagen. Fattar noll verkligen. Vet heller inte om det är dax för kärringen att komma på besök för kroppen har inte varit detsamma sedan P-SPRUTAN. GRRRRRRRRRR
Men passet även om jag vilade längre tog jag mig igenom den .
Min mans vader

Min vad sååå liiiiten


Lekte med kameran idag

Idag ville Neo att vi skulle ta lite bilder på när han gjorde olika saker

Sedan började vi med pusskalaset

Neo tog sista bilden lite suddigt men annars är han riktig duktig på att fota .
Neo har dekorerat en ram idag kolla va snyggt den blev

Visst är min pojke duktig :o)

Shoe collection

Liten del av mina skor som jag har

Hur många par skor har ni ?

Gina Aliotti does abs workout

Ja Gina har utan tvekan en snygg mage och här visar hon en övning som hon kör

 Denna fråga stäldes till Gina

What would be your top five tips for getting a flatter stomach?

1. Diet, diet, diet - it's the key to your success!

2. Exercise regularly

3. Don't over-train your abs (yes, it is possible) Three-four times weekly is plenty!

4. Train every body part equally because there is no such thing as 'spot reduction'. You loose fat all over, not just one area.

5. Do cardio on a regular basis to help shed those excess pounds. 

I hope the above helps, don’t give up on achieving your goals! If you believe in yourself you can do anything. It just takes a little determination, consistency and time.


Snart dax att träna mage

Alla vill vi ha en snygg mage eller hur ;o) så idag ska mina magmuskler få pisk från chefen hahahha
En bra övning som jag kör när jag tränar mage

Vaderna kommer få känna svindande smärta . Dom som känner mig vet ju att jag HATAR träna vader
för jag tycker det gör så ont . Jag föredrar benspark :o)
En fin bild på mig och min älskade man och min träningspartner :o) visst är vi söta <3

Nu ska jag ladda lite med att kolla på lite olika fitness bilder för att motivera mig.


Neo hjälper till i köket

Idag var Neo sugen på gul Paprika och han ville göra allt själv . Han fick skärbräda och en kniv och då satte han igång.

Kolla hur stor kniv

slutresultat och neo är redo att äta sina grönsaker :o) Visst är han duktig

Dagens outfit


Neo's outfit för today

Ja idag är en riktig fin dag och jag hoppas på att få njuta lite av solen senare med min familj .
Min son outfit för dagen

Vosst är han för söt

vilken underbar morgon

Godmorgon alla i blogg världen :o)
Hoppas alla har sovit bra inatt. Jag fick sova lite längre imorse för jag var så himlans trött men upp kom jag till slut. Sitter på min motion cykel just nu och trampar förfullt.

Solen skiner idag vilket är helt underbart. Får se vad man ska hitta på med barnen . Om lite mer än en vecka ska mina två stora till lägret kommer kännas rätt tomt utan dom.

Fy va man svettas varje morgon . Men det är en skönt start på dagen varje dag att motionera lite.
coach kommer hem snart från semester och d är det form check och lite posering time . Har övat lite själv och det är jobbigt.

Inte långt kvar nu på cykeln :o)

Nicole Kidman har fått en dotter

Skådespelerskan Nicole Kidman och hennes countrysångare till man, Keith Urban, har fått en dotter, det rapporterar hennes talesperson till People.
Hon heter Sunday Rose Kidman Urban, och det är parets första gemensamma barn. Sunday Rose Kidman Urban föddes i måndags morse, och Keith var med under förlossningen.

Nicole Kidman har sedan tidigare två adopterade barn tillsammans med sin exman Tom Cruise, Isabella, 15, och Connor, 13.


Grattis att dom har äntligen fått det som har velat ha länge . Det bästa gåvan man kan få ett barn


GLAMOUR Stiletto run 2008

Förra året fylldes Kungsträdgården i Stockholm av hundratals tjejer som sprang Sveriges glamourösaste sprintlopp i högklackat - GLAMOUR Stiletto Run. Efter åtskilliga delfinaler och en rafflande final tog Anna Sunneborn hem segern och fick shoppa för 100 000 kronor i butiken Dry Lake i Stockholm.
Nytt för i år är att delfinaler hålls i Halmstad, Malmö och Umeå i juli. Finalen äger rum i Kungsträdgården i Stockholm i augusti.
Nu vill vi att du ska vara med och tävla!
Här på GLAMOUR.SE hittar du all information om tävlingen. Förra året badade Kungsträdgården i glamour och artister som Magnus Carlsson uppträdde och i sponsortälten blev deltagarna bortskämda. Löparfesten blir minst lika lyxig i år, det vill du inte missa!

Turnéplan

Halmstad 3-5 juli DELFINALER Stiletto Run den 5 juli
Malmö 10-12 juli DELFINALER Stiletto Run den 12 juli
Umeå 17-19 juli DELFINALER Stiletto Run den 19 juli
Stockholm DELFINALER + FINAL 9 augusti

Vill du bli en av de lyckliga som får vara med och tävla om 100 000 kr att shoppa för hos Rules by Mary? Skicka ett mail till [email protected]. Ange ditt namn, adress, personnummer, telefonnummer och en motivering till varför just du ska få vara med och tävla (max 50 ord). Ange den stad du vill springa i i ämnesraden (Halmstad, Malmö, Umeå eller Stockholm).
GLAMOURs redaktion utser ca 150 lyckliga kvinnor som får vara med och springa i varje stad. Alla deltagare meddelas via maill i god tid före turnén.
 
Alla tävlar på egen risk och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.  

Regler:


Någon som vill springa??

I just love everything right now

LIte grejer vanni likes

En väska

En keps

en till keps

damur

Väska

Mine mine mine

rygg passet

Idag gick ryggpasset bra jag kände mig stark och man märker vad extra kollisar gör. Dock har man visa dagar dock låg med intaget känt sig rätt stark . Självklart inga offseasion vikter men ändå det kan kännas rätt bra.

Idag som exempel körde jag en armshantelrodd med 35 kg  och det är fan bra. Men efter det så krånglade magen . Sprang på toaletten pga av magont men efter en stund gick det över och jag kunde fortsätta. Min man David körde som en kung och nu ser man hur han har tappat fett .

Imorgon är det mage och vader samt cardio och jag ska se till att vara på topp .
Lite bilder då på väg till gymet

Såhär glad var min man på väg till träningen

Biffen på väg in i skogås centrum , Kolla hur killarna tittar på min darling *asg*

Chefen på anläggningen kör en spinning pass.

På skogås gym har dom även spa med jacuzzi



Nu ska jag träna rygg

Så nu ska jag iväg till gymet och träna rygg :o) Chins och latsdrag är planerade !!! oj oj bara att kriga idag .

Latsdrag

Sittande rodd

Ses senare

Dior Väskor som jag gillar






Någon av er som äger en äkta Dior väska? Jag har inga men skulle vilja ha en . Dock vet jag inte om jag skulle lägga ut så pass många tusenlappar på en handväska. Skulle ni det?

Jennifer Lopez Fashion

Jennifer har en snygg colletion




The girls got class!!!

Har du tråkigt ?

Är du hemma och har tråkigt? Kanske en bra film vore en bra ide då kan jag varmt rekommendera www.joox.net där kan man streama allt från filmer till tv-serie :o)

Ha en mysig eftermiddag nu :o)

Nu har vi alla råd tjejer

Så tjejer jag hittade en riktig bra amerikasnk sajt som har skit snygga kläder till grymma priser

Inte helt fel outfit och nu till det roliga
Byxorna kostar 24 USD = 147 sek
Överdelen kostar 20 USD = 123 sek
Skorna kostar 23 UDS = 141 sek
Väskan kostar 11 USD = 67 sek
Armband kostar 6 dollar =37 sek
Solglasögon kostar 9 dollar = 55 sek
Hela outfit kostar 570 sek !!!

Klänning kostar 25 USD = 153 sek
Skorna kostar 23 USD = 141 sek
Väskan kostar 23 USD = 123 sek
Armband kostar 6 USD = 37 sek
Solglasögon kostar  6 UDS = 37 sek
Hatt kostar 20 USD = 123 sek
Hela outfit kostar 614 sek
Dollarn är så låg just nu att man bör passa på att handla . Självklart kommer frakt kostnader men det är det värt när man får så mycket för pengarna . www.forever21.com
Lycka till tjejer med shopping rundan på webben :o)

My outfit of the day

Ja då var man klar med cardion och sitter nu här nu och ska jobba några timmar. Frukost var riktig god idag det bara slank ner riktig fort :o) så kan det gå när man är hungrig.

Barnen just nu sitter och kollar på tv. Dom har verkligen kommit in det vanliga sommarlovs rutiner med att somna sent och vankna sent :o) Skönt att cykla i lugn och ro utan att någon stör en .

Dagens vanni outfit

baksidan

Tada thats all folks :o)

17 år och 3 barns mamma

Medans jag cyklade läste jag lite på olika sidor på nätet och fastnade lite för denna artikel om en 17 åring tjej som har nu 3 barn http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article2856824.ab . Jag har inget emot unga mammor alls för jag var 17 år själv när jag blev gravid med min dotter Jessica som idag är 12 år . Dock tänker jag som mor nu och mina funderingar kring viktigheten att utbilda sig. I dagens arbets marknad vill man ofta se att man har gått gymnasium och har bra betyg. Det kostar rätt mycket att försöja 3 barn om man inte vill få bidrag från staten.

Jag kommer ihåg hur tufft det var ekonomisk att vara unga föräldrar och ta hand om ett barn . Nu ska hon ta hand om tvilling bebisar samt en sotter på 1.5 år . Det är riktig tungt. Jag skulle idag ta det hård om min dotter blev gravid utan utbildning. Men det är bara jag . Idag nu att jag är äldre anser tänker jag att man ska kunna ge ett bra liv till sina barn . En trygg hem , kläder, mat mmm livet idag kostar mycket. Jag kanske tänker så för jag har alldrig tänkt att det är bra att så pass många går på bidrag för det är inte det bästa för sveriges ekonomi.

Jag hoppar för Rebecka att hon och pappan håller ihop och att det håller livet ut för jag tror att med bra vilja att få saker och ting att gå rätt kan man lyckas bra men familjens väg kommer inte vara lätt.

Vad tycker ni själva ?

Godmorgon :O)

Godmorgon :o)
Oj så trött man var vid 6 imorse så jag drog mig i sängen till 7. Har gjort mina morgon sysslor som bäddat sängen ,borstat håret och tänderna och nu har jag kläderna på mig för att köra morgon cardion . Är trött idag och inatt har jag varit uppe för att gå på toa 5 ggr!!! det är jobbigt det :o)'
Bjuder på två morgon bilder tagna med mobilen

Man ser inte specielt mycket men jag håller lite extra vatten just nu på grund av extra mat
och jag klagar inte !!!! hahahha älskar mat ju :o) Min mor tyckte jag åt hela tiden (3e timme)
*asg* och hon klagar på sina tjocka ben . Ja ja nu är det dags för lite hardcore workout på min cykel medans jag kollar på en film .

Mina kyckling lår mohahahhaha

Dags för lite romance

Nu är det dags för att nanna och mysa lite med min man . Vi ska kolla på film och krama om varandra. Hur mysigt är inte det :o) Imorgon är det cardio som vanligt ska bli spännande att se hur tidigt folk vaknar för att läsa min blogg. Skriv gärna en morgon hälsning till mig :o) godnatt nu alla bloggläsare vi ses imorgon bitti.
love you all kram Vanni

This Guy is freaking poppin


Visst är det sjukt vad han kan göra med sin kropp!!! Freaking body control !!1
I just fucking love it . AWESOME

So you think you can dance

Shit va top tio paren dansar otroligt grymt denna säsong. Jag blir helt till mig varje gång jag se se veckans avsnitt.
Kvällens bästa i mina ögon och det är självklart från Mia michaels

En till från mia med Katee and Joshua

Jessica och will

Chelsea och Mark

Jessica and will

Kan ni fatta varför jag älskar serien . Det är hip det är cool och med känsla .

Grymt bra bröst pass

Idag körde jag en riktig bra bröst pass med min darling. Vi började med bänkenpress och där gjorde jag riktig bra ifrån mig. Sedan var det flyes 15 kg hantlar direkt till armhävningar. Körde också cablecross och pecdec . Idag var det lite axlar också och jag tyckte jag fick enormt bra kontakt. Hela passet kändes bara bra och då är man glad när man har sånna pass.

Hnadlade lite på vägen hem dags att ha lite mer kessela i kylskåpet så imorgon måste jag till Lidl för det är billigast där . Bäst att köpa det på Lidl specielt när det går åt så pass mycket i veckan :o)

Nu tänkte jag kolla på So you think you can dance med min bror och sedan Mysa med min man . Känns skönt att vara hemma och se familjen .

Idag har jag lagat mat och bakat kanel bullar så familjen är nöjd att ha mammsen hemma igen


Hips don't lie

Nu ska jag iväg och träna bröst med min älskling i skogås. Ses lite senare .
Shakira gör det, Beyonce gör det. Ge dig ut på dansgolvet och vicka på höfterna till magdansens rytmiska toner

Magdans – en eldig orientalisk dans som härstammar från Nordafrika och Mellanöstern. Dansen finns i många olika stilar och inriktningar. Trots namnet är det främst höfterna som används och magen hänger mest med i rörelserna.

Dansen är inte bara en kul träningsform utan ger också effektiv träning. Magdansens rörelser stärker muskulaturen i både magen, höfterna, axlarna och nedre ryggen. Du övar också upp koordination och taktkänsa.
 
Lektioner i magdans kan du hitta på många olika dansanläggningar i Sverige. Bland annat hos http://www.medborgarskolan.se/

Stora örringar

Kolla Bara hur kändisarna passar i stora örhängen

Hillary Duff Har grymt snyggstil

Eva klär också med srora örringar

Ja tjejerna är utan tvekan snygga .

Skoduell: Alicia vs Nicky


Nicky vinner för mig helt klart . Vad tycker ni själva?

Flygresan hem

Nu är man hemma igen och det känn riktig skönt måste jag säga . Sov som en prinsessa brevid min man :o) Skönt att vara utvilad igen sömn mässigt. Även om jag varit själv så har jag ovh mammsen vart uppe till två på natten antigen på Kasino eller så snackade vi tjej snack i sängen ;o) mysigt va . Så hemresan började med 30 min försening vilket var inte så farlöigt som 8 timmar på väg ner till danmark. Men det som var otroligt jobbigt var väll 20 min i luften planet skackade som fan  i typ 10 min . Flyget sänktes ner så magen vände sig typ :o( fyfan kan ni tänka HUR RÄDD JAG VAR !!!!
En sovande elias i bilen

Min mamma in action på Pizzerian


Morgon promenad till stan

Imorse var det upp och hoppa och ute och gå en powerwalk i 90 min. Solen sken och det var 24 grader så svetten rann ordentligt. Min mor var nog riktig førvånad att jag promenerade till stan och hem igen . Jag promenerade och bestæmde før att se hur lång tid det tog till stan enkelvæg och om man går fort så kan man vara dær på 25 min så jag gick lite rundt och lyssnade på musik. Hur som heslt var det hur skønt som helst.

Jag på min promenad.

Utsikt lange bro

Visst ær det vackert. Sedan kom jag till rådhuspladsen

Hur många japaner eller kineser som heslt som fotade varandra :o) mela lis *asg*
En fontæn som ær riktig fint

Sedan var det bara att fortsætta på gatan dær man hænge rætt mycket som tonåring

Passerade till ovh med Tivoli

Nya rides hade dom fått

Strike a pose

Sedan nær jag var næstan hemma var det en tyg affær som hade en bra skylt fønster
kolla outfiten :o)

High fashion eller :o)

girls go out to dinner

mamma

Jag

Utlands værme i Danmark

Hallå alla i blogg værlden
Hur mår ni alla idag? Ær det lika varmt i sverige som hær i danmark? Vi har nog 35 grader idag helt sjuk varmt . Det var riktig jobbigt att stå i solen och vænta på bussen idag. 5 minuter kændes som en evighet.  Idag som vanligt shoppade vi ihop med min mors vænnina Maria. Jætte skoj att få træffa henne och prata lite om gamla tider. Hon har ju gått ner i vikt också och ær jætte stolt øver det. Vi åkte till en stor butik som heter Metro dær skulle vi handla lite linnen till mina anstælda samt lite annat som tjejerna behøvde. Inte visste jag att i æffaren skulle dom inte ha luftkonditionering så jag høll på smælla av på grund att det var så otroligt varm. Jag sprang till mjølk avdelning och stod i några minuter i det stora kylskåpet. hahahaha. 

Innan vi møtte Maria passerade vi førbi min mors pizzeria

 
Sugen vart man efter pizza slicen .
Sedan var det raka vægen till Metro
På Metyro hade dom lite saker man gillade væskor och pepsi max

Min dotter hade tyckt om væskorna jætte mycket.
Min mor och Maria på væg hem igen.

Och en bild på mig nær jag sitter på bussen

Nu ska jag gøra mig fin før vi ska ut och æta middag :o)  Mamma vill avsluta kvællen på Casino før det ær en typ av tradition hær i vår familj ;o) slot machines here i come LOL .
Just nu saknar jag min familj otroligt mycket. imorgon drar jag hem igen .


Outfit of the day

Ja dagens outfit :o)
Shorts H&M
T-shirt Cubus

Yo yo yo y

Handlade detta nu på morgonen på væg till Netto allt på bilden 256 kr
i love rea rearea hær i danmark ær det UDSALG !!!

Bra va sandallerna ær riktig skøna

God morgon bloggare

Ligger just nu i mammas sæng och kollar lite på olika bloggar. I går kvall efter træningen skulle vi dra och halsa på lite vænner. Trøtt var jag før vi hade ju promenerat igår 5 timmar utøver min morgon cardio och kvælls træning . Så fatta vilka trøtta ben jag hade :o) morgon vikt 54.6!!!! Jag førsvinner fan .

Efter axelpasset vilket btw gick riktig bra så promenerade vi till pizzerian. Jag ville næstan ta bussen pga trøtta ben hahaha men nope vi njøt av den ljuvliga kvællen och friska luften før det ær otroligt varmt hær i danmark . Træffade Elias min mammas ex kille's bebis och hans nya fru och det var riktig trevligt. Som vanligt nær man besøker pizzerian så luktar det så gott och tankarna på mat børjade snurra :o( Det ær det jobbiga hær i danmark før det finns mat som man kan inte hitta i sverige . Kebaben hær ær med riktig køtt så det ær biffiga kebab man får . Ja ok nog om mat va ;o)

Idag kan man sæga att jag laddar nu infør benpass och shopping rundan *asg* vi ska till den stora shopping center inne i stan och dær finns ju allt. Till och med en sex butik *asg* dom hade snygga poserings skor till en otroligt dyrt pris .

Jag och Elias

Elias


Dagens outfit

Så hær lite sent but better thans never right? Dagens outfit ær det jag køpte med min present kort från min vænnina kattis .

Vad tycker ni om den då?

Shopping hela dagen lång

Idag har vi promenerat i mer æn 5 timmar. Mina føtter ær helt slut och strax ær det dags att dra och træna AXLAR  !!! Bara att Ladda nu før dom ska få en ordentligt omgång.
Jag och mamma på væg till stan

Visst ær vi lika varandra :0)
Idag ville jag gå till olika second hand butiker før hær i danmark ær butikerna som stor och riktig fina . Dessutom kan man fynda ordentligt . Dagens bæsta fyns var ett par Viktoria beckhamn jeans inte kopis det var origianal før 55 kr !!! Det var røda korsets second hand butik gissa att jag tog dom snabbt :o) !!! stl 26 dessutom wow

Ett par grymma skor från mamma i love em

Den hær klænningen køpte jag før 50 kr

Sedan shoppade jag lite mer klæder H&M mamma betalade

Røda korset 78 kr hAHHAHHAHA

Cool jeans kjol va :o) lite andra saker linne och t-shirt 20 kr

Kolla vad sdom sæljer hær på gågatan

Jag køpte lite andra saker också men jag gillar att fynda .

Morgon promenad på Amager

Oj vilken underbar morgon ute i solen. Promenaden var svettig værre idag 30 grader tidigt idag . Jag fick måna minnen nær jag promenerade i mina gamla trakter :o) Jag svettades rætt mycket idag verkligen och det kændes rætt skønt.
Lite bilder från min morgon promenix
God morgon sverige

Min skugga i solen

Næra amager center ungdomens hangout lol

En bild nær jag strechade

Min dagsform folks

Ja nu gæller det att duscha och sedan fixa sig iordning før en shopping runda :o)


Gårdagens outfit.

Lite bilder från innan helvetet på arlanda.

det blev 3 dubbel espresso på arlanda

Flygresan

´Hallå igen .
Efter många timmar på arlanda igår så fick jag lite bilder på planet som jag kan dela med er. Jag kom fram till flygplatsen i danmark kl halt ett på natten . Trøtt som bara den var jag men en trøtt dotter blev snart en glad dotter  som kramades om sin mamma.

Tror vi låg i sængen och pratade till kl två hihihi girls girls.
Bild inne i planet

Lite bilder ute på flygplasten.

æntligen uppe i luften :o)

Resan gick riktig smidigt nær vi væll fløg ivæg.


here i go boarding time

Äntligen ska jag få gå på planet. Mina ögon går snart i kors av trötthet fyyyyy.
Nu ska jag dra vi hörs imorgon
Mamma here i come :o)!!!!!!

8 timmar helvetes försening

Vet ni vart jag är någonstans ??? jo på Arlanda!!! Flyg planet var först försenad till kl 17,40 och sedan 20,45 och vid 21,00 fick vi veta att flyget på grund av tekniska skäll är inte klar föräns kl 23,00 . Hmmm kan ni fatta att jag är trött och grymt irriterad. Tycker synd om mig själv som fick betala 119 kg för kyckling file !!! grrrrrrrrrr

Mamma är sur för Norwegean airways  har sköt sin kommunikation dåligt. Hade dom sagt ngt i tid kunde jag ha bokat en one way med sas ju . Men det var för sent. Har min kvälls protein och alls i resväskan så jag fick ringa coachen för att göra det bästa av situationen. Har känt mig grymt sur och ledsen. Hade det inte varit för jag älskar min mamma  tok mycket hade jag åkt hem till min älskade man och barn .

Nu till det mer posetiva är att folk har kommit fram och tyckt jag ser vältränad och snygg ut ;o) då tackar man och rödnar *asg* När jag skulle in i terminalen för 12e gången tjejen som kollar väskorna sade högt " men shit vilka snygga armar du har " Tack svarade jag då . då sade hon att hon skullle vilja ha sånna. ;O) Killen vid baren undrade om jag tävlade i bodyfitness hahhaha svarade ja i dec för 1a gången så kul att det syns att jag har muskler*asg* men generad vart jag LOL .

Inte långt kvar nu och min dubbel espresso hjälper inte ett dug mot tröttheten. Idag har det tydligen vart många försenade flyg. Syra människor så stämningen här har inte varit optimal. Jag känner mig otroligt trött trotts 3 dubbel espresso. grrrr vill sova nu !!!!

Saknar min man och mina barn redan ;o( usch jag är mesig .

Mpnga som ska till ragge festivalen och roskilde och jävlar vad dom dricker öl !!!! Flyget har kommit tack o lov ! Så nu kommer jag verkligen komma iväg men jobbigt att jag förlllorar timmar med min mamma ;o( .

kram från en trött dietande vanni
Älskar dig David pösssss


Snygga armar

Ja då har man packat klart och är redo för att sticka till arlanda. Körde en grym pass idag det var armar och triceps . Hör här jag gjorde 20 dips idag på första set sedan 2x15  yippi yeay körde på riktig bra och herrejesus vad mina ådrar poppade fram . Det är en ovanlig syn för mig men SKIT KUL !!!

Dagens midja

Nu ska jag avsluta sista grejerna och sedan drar jag Ciao och pööössss
vi hörs senare :o) Ha en bra dag i solen .


God morgon

Vilken under bar morgon det är  idag . Fatta ajg ska mysa med mamma ikväll gud så jag längtar!!!
Imorse var vikten 55,4 vilket är helt ok med tanke på att vi htar det relativ lugnt. Nu veckan som kommer blir det en återhämting stabilisering vecka . Coachen min ska på semester och njuta att vara utomlands :o) Jag är faktiskt avis för jag skulle också vilja komma iväg.

Mina vännina Kattis nådde sitt mål idag trotts mensvärk och trötta ben var hon på morgon promenad !! Kan ni fatta det !!! Jag var imponerad mer än någonsin. GRATTIS min vän du klarade ditt mål och nu kan du njuta av dina 4 veckor ledig.

Kattis överraskade mig här med en solros blomma
Bilden är lånad från nätet hihi

Och en present kort på gina tricot ..... Var lite kämpigt att hålla tebax tårarna  för jag visste ingenting och hade inte förväntat mig det. För mig är det bara naturligt att hjälpa en kompis . Hon skrev så fina ord till mig att det känns helt otroligt. Hon skrev bland annat Tack vanessa för att du har hjälpt mig få tillbaka mitt liv . visst är det tungt !!! WOW

Nu ska jag iväg och träna armar och sedan hinna laga lunch packa resten och dra iväg till flygplatsen . Oj oj oj mamma here i come ! Hons ka ta mig på en shopping runda . Skönt att få vara barnet *asg* och få känna som om det vore julafton hihih

Tack till allal som följer min blogg ! Ni ska veta att det motiverar mig när det är som tuffast visa dagar... Love you all
bamse kram
Vanni

Saturday Night Live - Dick In A Box



Härlig kvälls promenad

Man kan verkligen inte klaga när man går en kvälls promenad och vädret är helt underbart. Det var så skönt att promenera i skogen och lyssna på bra låtar . Det kändes i mina ben att dom var trötta från morgonens rask promenad. Tror jag gick snabbare än jag någonsin gjort och det kändes. Ibland känner man att man har extra energi då tycker jag att man ska ge det lilla extra man har.

Efter Mage och vader så gick jag i rask tempo hem till kattis för hon skulle gå med mig . Vi körde riktig intensiv i skogen och vi båda var riktig svettiga. När Kattis går med mig så jag har satt en regel och det är att det får max vara 2 meter avstånd ;o) smart va för jag vet då att det är en extra grymt workout för henne. Kattis nämde till David här om dagen att promenaderna med mig var det jobbigaste hon varit med om . Hon sade till honom tänk din värsta träningspass*asg* tror inte Kattis har kört en benpass tidigare hahahaha Hur som haver hon är ju bara grym.

Efter promenaden var det raka vägen hem till kattis för imorgon är sista diet dagen för henne och vi skulle ta mått. Imorgon tror jag att hon kommer nå sitt mål med vikten vilket känns riktig bra . Hon har minskat 29,5 cm över kroppen under 3 månader och då har hennes kropp sagt ifrån några gånger så med tanke på det så har det gått fruktansvärt bra . Det bästa med detta är att kattis har insett hur hon måste äta för att må bra . Det var ingen svält diet hon fick helt enkelt hitta en bra balans för henne så att det skulle passa hennes liv . Tills hösten är det nya tag för henne för målet är yttligare 10 kg tills jan och det kommer hon klara av utan problem.

Man kan inget annat än att vara glad att se sin god vän göra sånna förändringar i sittliv och se hur bra dom mår.

Nu ska jag gå lägga mig kommer få gå upp tidigt och packa inför resan till danmark. Mycket protein och sånt som amn måste ha med sig och lägga i påsar mm. 3,45 går flyget och jag ska hinna träna innan det.

Ha en bra kväll och vi ses här imorgon bitti . :o) my pj's ? näää i wish

Mage , vader och cardio

Nu var det time att dra till gymet. Ska piks vader och magen och sedan avsluta med cardio. Ikväll ska jag ut på en kvälls promenad med min vännina Katarina som har en dag kvar på hennes utmanig att gå ner 10 kg på 3 månader. 9,5 kg var det imorse vilket är super grymt trotts att det är mens veckan. Men jag har ju kört extra hårt med henne för att hon ska klara målet. hahaha Hon är bra envis men vid mens vill hennes kropp ge upp och jag fick genne att kämpa sig igenom det den här gången . Fredag får hon vila ;o) Känner mig grymt taggad och imorgon eftermiddag bär det av till mamma !!!!
Gina i just love your abs

Skulle inte ha något emot att ha en sån mage nu under sommaren :o) Men det är bra mycket slit bakom sånna abs :o)
Vi ses senare

Försäkringskassans tider

Visst är det typisk att när folk planerar i tid så ska kassan strula till det. Jag kan ju förstå att en omorganisering kan leda till strul men fy att en 5 barns familj ska drabbas. Det finns säkert många fler som har drababts. Jag har ju hört hur dom jobbar på kassan . Om wen får gå eller blir sjukskriven så får en annan överarbetat kollega ta personen slass också. Självklart leder detta till längre handlings tider.

Sedan har det varit ett faktum att många har fuskat och nu att dom vill få ett stop på det så blir det lite kaos. Jätte bra att dom vill inte att vi skattebetalarna ska behöva betala fuskare men inte kul att den här familjen kan inte ha den semester dom förtjänar och har planerat under en längre tid. Oftast går det om man är på och får en bra handläggare i luren så kan dom snabba på ärendet.

Jag hade varit på som en hök . Fy för långa vänte tider men bra att dom vill stoppa fuskare !!!!!
Läste om familjen på Aftonbaldet http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2811697.ab


Godmorgon

Hallå där bloggare
Hur mår ni idag? Själv är jag klar med min morgon cardio blev promenad ute och cykel :o) kändes jätte skönt ute och sikken härligt start på dagen med en skön morgon promenad. Idag hade jag min Ipod med nike + med mig


Får se hur detta fungerar det är ju första gången jag testar det :o) Jag tyckte jag höll en bra tempo så nu jag har en kompis med mig på mina promenad och jag kan utmana andra. Jag tänkte kanske att nästa mål skulle vara tjej milen men vi får se.
Nu är det jobb :o)

I'm pumping it baby


Ser jag ut som 31 år

Vad tycker ni ser jag ut som en 3 barns mamma som är 31 år gammal :o)


Rygg och baksida axlar

Idag körde jag en riktig grym pass :o) jag är så himla nöjd. Värmde upp och sedan började jag med marklyft 2 x 50 kg 15 reps och sedan ökade jag till 80 kg och gjorde 5 reps och sedan 100 kg 2 set med 4 reps YIPPI YIPPI. Jag är fan stolt över mig själv måste jag erkänna ;o) Sedan körde jag med med altinerade set först chins och sedan direkt till latsdrag3 set . Efter det var det sittande rodd maskin drop set och en annan övning och sedan baksida axlar :o) Ryggen var slut !!!

Dagens bilder är inte dom bästa

Här brändes det ordentligt

Vi körde som ni kanske ser i skogås gym och David körde riktig bra som vanligt. Inget att klaga över idag där inte ;o) hahaha . Han spressade mig bra idag och det känns bra nu efter passet *asg*
Har ni tränat idag ?


Galna outfits!

Någon som skulle kunna ha någon av dessa outfits på?

holy mother.....

again......................

Madonnas old school addidas skulle jag vilja ha :o)

Vem är killen i mitten?

Jösses Jordans ben är som kina pinnar ..........GAHHHHHHHH

Mc-förare körde på barnvagn med bebis

Tre månaders bebis förd till sjukhus efter mc-olycka

Mc-eleven tappade kontrollen över motorcykeln – och körde rakt in i en barnvagn.

I barnvagnen låg en tre månader gammal bebis som kastades ur vagnen.

– Barnet är fört till sjukhus, säger Tim Persson vid polisen i Jämtland.

Enligt uppgift från polisen är bebisens tillstånd stabilt.

Polisen larmades till Kyrkgatan i centrala Östersund klockan 13.13.

Fastnade i barnvagnen

Olyckan inträffade under övningskörning med motorcyklar, uppger polisen.

En kvinnlig elev i 45-årsåldern förlorade av okänd anledning kontrollen över sitt fordon.

– Motorcykeln far mot trottoaren där en familj går. Motorcykeln fastnar i barnvagnen. Vagnen tumlade runt, säger Henrik Jonsson, länsvakthavande vid polisen i Jämtland.

”Mamman chockades”

Bebisen och en pojke i fyraårsåldern fördes till sjukhus efter olyckan. Bebisens tillstånd uppges vara stabilt. Pojken uppges ha skadat sitt ben lindrigt.

– Mamman chockades, säger Henrik Jonsson.

Orsaken till olyckan är ännu okänd.

– Vi har tagit motorcykeln i beslag för teknisk undersökning, säger Tim Persson, länsvakthavande vid polisen i Jämtland.

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2806647.ab

Gud kan ni bara tänka er hur mammorna mådde. Fy att sånt händer .

Film tips

Här tänkte jag tipsa er om några filmer som jag gillade och kan rekommendera.
Kung fu Panda

Den var rolig och underbar tyckte jag.
Sedan har vi filmen Meet Bill

En bra och rolig comedy helt klart värt att se.
Sedan var vi filmen The mist

En kanon film från Stephen king Helt klart värt att se .

Veckans Horoskop

Horoskop

Vilka kosmiska energier ligger i luften? Hela tiden finns energi i rörelse genom att tona in den kan du använda den rörelsen för din egen utveckling.

Veckans ord kan du sitta en stund varje dag och fundera över och ta in både kraften och känslan i dem i hela ditt jag.

Stenbocken  22/12 - 20/1
Dags att sluta smita från ansvar och ta tag i de förändringar du vill ha. Mycket kan lösa sig på det bästa av sätt om du är envis och arbetar hårt med dina mål. Veckan är intensiv och du gör kortare resor

Veckans ord:
Händelser

Vattumannen  21/1 - 18/2
Ödet säger att du ska sluta streta i motvind och börja samarbeta med dig själv. Ställ inga onödiga krav ingen känner dig själv bättre än du gör. Vila i den tryggheten att du själv vet vad som är bäst för dig och du kommer att känna hur rik du är som människa.

Veckans ord: Inre rikedom

Fiskarna 19/2 - 19/3
Låt dig inspireras av andra hur andra tänker, gör och lyckas. Genom att ta in andras sätt att lyckas på så skapar du en flödande kreativitet i ditt eget inre. Andra människor kan spegla hur rik människan kan vara genom att vara sig själv. Vila i den kunskap du har, i de harmoniska relationer du skapat i ditt liv och se hur detta kan ge dig balans.

Veckans ord: Vänskap

Väduren 20/3 - 19/4
Låt dina inre skapande tankar vila och ge dig kraft. Man behöver inte dela allt med andra hela tiden. Lycka ska delas när den mognat färdigt inte när den befinner sig på drömmarnas nivå. Genom att låta saker mogna inom dig så kan du skapa mer balans i ditt liv.

Veckans ord: Tillit

Oxen 20/4 - 20/5
Denna vecka är kärlekens vecka. Vilket innebär att du ska uttrycka din kärlek till alla de du känner och inte känner. Öppna ditt hjärta och var stark i din förmåga att älska och uppskatta alla människor och levande varelser. Genom att öka din kärlek kan du få en nystart och lära dig mycket om dig själv och dina inre mörka rum

Veckans ord: Kärlek

Tvillingarna 21/5 - 20/6
Samarbeta med andra människor och våga lyssna till dem. Det kan inspirera dig att gå vidare i livet. Världen är full av människor med tänkvärda tankar. Genom att ta del av detta kan du utveckla dig själv och se nya vägar och möjligheter.

Veckans ord: Lyssna

Kräftan 21/6 - 21/7
Du har tur och medvind hela veckan. Men låt inte dina känslor fara iväg med dig utan tänk på att vara här på jorden i allt som kommer. Om du bygger nytt i veckan eller startar nya projekt så tänk på att medvinden kan göra så du inte tänker till ordentligt. Även om du har flyt så ska du inte låta  känslorna styra utan låta intellektet vara med också.

Veckans ord: Harmoni

Lejonet 22/7 - 22/8
Du har ibland svårigheter att se saker med kärleksfulla ögon. En nedstämdhet kan påverka dig så du inte ser hela helheten. Med kärlek som riktmärke så kommer inga hinder att finnas i din väg. Du gör då sånt som är rätt både för dig själv och för andra. Hela universum ligger för dina fötter med alla möjligheter när du ser med ditt hjärta.

Veckans ord: Ärlighet

Jungfrun 23/8 - 22/9
Kärleken kräver ibland ett hårt arbete. Det är viktigt att du talar med din omgivning så du inte tror att de tänker på ett visst sätt. För att veta måste du tala med människor. Fråga och fråga tills du känner att du förstår vad de menar. Det är lätt att ta saker för givet och tro vad andra tänker. Det kan bli en fara som gör att man fastnar i gamla mönster.

Veckans ord: Rättvisa

Vågen 23/9 - 22/10
I veckan ska du använda dig av den handlingskraft som du har. Gå den väg du planerat trots att det i nuläget kan verka som det finns orosmoln på himlen. Glöm inte att hårt arbete för en god sak alltid ger en skörd och ett resultat. Genom att använda din handlingskraft kan du övervinna problem och svårigheter du möter.

Veckans ord: Aktivitet

Skorpionen 23/10 - 21/11
I veckan kan du lära dig mycket om dig själv och de större perspektiven. Allting sker av en mening och den kan du se genom att du lyssnar till dina inre känslor. När du inte kan se de större perspektiven på saker och ting så beror det uteslutande på att du stänger dig själv inåt. Var bestämd och arbeta hårt med att lyssna inåt så kommer du att få nya möjligheter som lär dig mer om meningen med det som sker.

Veckans ord: Stillhet

Skytten 22/11 - 21/12
Pengar och avtal ligger för dig i veckan. Du har energierna med dig för att slutföra och påbörja viktiga affärer. Det du tänker och planerar ska du fullfölja. Tänk på att du också kan behöva hjälp utifrån både av män och kvinnor. Var inte rädd för att ta hjälp i ditt liv.

Tycker ni det verkar stämma? För min del gör det faktiskt och jag är förvånad :o)


Todays outfit

Really simple

Tights Gina tricot
Linne gina tricot
Kjol Cubus
Övrigt Katastrofalt hair day :o(

Rekord rekord

Yes jag klarade rekord på min promenad . Jag minskade tiden med 3 min snacka om att hålla en grymtempo eller  vad :o)
Jag är så otroligt glad för jag mår så bra just nu !!! Kände att jag hade massa energi och då jävlar ska man passa på att njuta av den :o)

På vägen så hann jag vika till Neo och David som körde förbi :o) det gjorde Neo's dag . Han såg så glad ut när jag vinkade vid bron vid Farsta :o)

Bild jag och Kevin på bröllopet

Godmorgon

Nä nu ska man ut och gå och hålla en grym Tempo :o)

RSS 2.0