Sista cardio passet

är nu avklarat och gud va skönt det känns. Det är nu nedräkningen börjar och om en vecka precis vid den här tiden kommer en härligt ciabatta med kalkon befinnas i min mun och jag kommer njuta :o) Som jag nämde tidigare så har morsan en pizzeria i danmark och jag har beställt lite gott som hon ska ta med sig.

Nästa lördag så kommer min mor till Göteborg och min vännina Paula har en säng åt henne :o) min underbar vännina som jag saknat ställer alltid upp. Min mor är små nervös då hon vet att sin lilla flicka ska stå på scen . Vi pratades vid igår kväll då vi gjorde planer för jul mm. Vi bestämde att iår ska vi ner till Danmark och passa på att komma ifrån allt som har med företagandet att göra och ta några dagars semester för det behöver vi nu . Jag kommer passa på att hälsa på gamla klass kamrater och bara chilla och ha lite romace med min älskade man .

Ikväll körde jag mage , vader och cardio . Passet gik bra men fyfan mina små vader pallade inte så mycket alls så dom piskade lite extra med högreps . Fatta ni att jag är klar snart jag har så svårt att tro det själv och jag blir enorm rörd av bara tanken . Känner för att krama om alla som har stöttat mig och ni som stöttat mig via blogger får en cyber kram :o)

Efter passet åkte vi till bauhaus och köpte julgran, passa på ni för dom har jätte fina kungsgranar nu för 159 kr och dom är jätte fina . Sedan var det till Ica och köpa en julkalender till barnen och jösses vad glada dom är . Jag passade på att baka lite pepparkakor så nu uktar det ljuvligt härhemma . Måste erkänna att jag längtar att få äta lite nu . Jag fik istället äta min torsk med spenat . Spenat har jag gillat sedan jag var liten och man blir starkare av den hahahhahah not men gott är det och bubbligt blir magen .

tycker ni inte att det är så underbart att ha sin egen man som bästa vän . En person som står vid sin sida trotts tuffa tider, lite mat i nagen , trötthet mm det känns så underbart att ha en sådan person vid min sida. Min bästa vän för livet. Jag är så kär och det känns så underbart . Mina barn har varit så underbara hela helgen och idag fik jessica sn efterlängtade mobil !!!!! ojoj va glad hon är :o) en rosa mobil var det också .

Nä nu är det några få dagar kvar så lets have some happy days people för jag är snart i mål efter en 8 månaders diet . hoppas ni kommer gilla det ni ser på scen om en vecka !!!! För jag är nöjd !!! tok nöjd.

puss och kram och en stor cyber bamse kram



Ni är underbara

Ni må+ste bara veta att jag tycker ni är helt underbara. Tänk er att jag hade ingen aning om attså här många skulle förlja min resa mot Fitness festivalen :o) Jag blir ärligt talat rörd . Snart kan jag parkera cardio maskinen för ett bra tag framöver wohoooo.

Inatt vart det inte mkt sömn heller men jag vilade i min säng. Det här med sömnen så går det tyvärr i perioder och det är bara att aceeptera läget nu när det inte finns mkt till fett kvar på min kropp . Jag tycker att 8,9 % i kropps fett är för lite för en kvinna. Min mens försvann ett bra tag sedan så nu vill jag ha den snart igen . Tänk er att jag saknar kärringen ;o) *asg*

Idag ska jag fixa håret är det tänkt och jag ska vila lite innan så att jag inte somnar så fort hon rör mitt hår :o) man hamnar ju i trans annars . Sedan ska jag iväg och köpa en ny mobil telefon till min dotter också . Hon har länge jobbat för den och nu är det dax.

Igår var det formkoll med coacherna och jag hade fått nojjor om att formen såg rent ut sagt ut som skit men nix den var ännu bättre ;o) puhuuuu yes . Nu är det inte mkt mat man äter i mina ögon men inte svält heller då det finns folk som lever på en dl ris om dagen och det kallar jag svält . Så för att äta var 3e timme dock små portioner och i syfte för att man ska komma i form endast för en tävling är ok. Dessutom är jag under noggran uppsikt av min coach som är sjukt kunnig.
Bjuder på en bild på Ena coachen Petra Hon har en grym ass!!!!

Per arne är inte heller den som gör folk besviken med sin form när han hade tävlings planer tidigare dock är dom planerna lagt på hyllan för gott och han njuter av liver som man , far och coach :o) Kolla in vingarna och detaljerna det är fan sjukt jävla bra !!!!

Sedan har vi amatören lilla Vanni som är snart i mål och har kämpat länge . Bjuder på en gammal bild tagen typ 3 månader sedan kanske ;o)

Min man David ska ha mycket cred för att jag har lyckats så här bra med min diet. Med min vilja och mina coacher samt hans enorma stöd och backup går inte att prissätta !!! Han har gjort att jag lyckats och det ska bli en ära att hjälpa honom tebax nu under sin resa mot Sweden GP . Åh I LOVE YOU BABY


Om en vecka vid den här tiden sminkar Dessan mig och jag kommer säkert vara tok nervös !!!!!

Mitt i natten

sitter här i köket med tända ljus och kan banne mig inte somna om . Great har lyckats sova 2.5 timme och jag är trött men kroppen ville inte somna om just nu . Hoppas den vil vila lite til snart för det är så tråkigt att vara uppe ensam i mörkret.

Igår körde jag axlar och passet gick rätt bra . Inte mycket att säga men träning går som det skall helt enkelt. Många frågar mig Vani hur kommer du göra efter tävling ? Visst kommer jag unna mig saker men tanken just nu är att inte överdriva mängden mat då kroppen är inte van. Lite i taget och låta kroppen anpassa sig sakta med säkert till vanlig mat och mer koliisar. Jag kommer gå upp i vikt men till en vikt nivå som jag trivs på helt enkelt. Vi se normal ut .

Igår kom mina vänner Familjen Tunedal hem till oss på kvälls fika . Jag bjöd på äppelpaj , havrebollar , foccacia samt kanelbullar :o) vi pratade en hel del och jag fik posera lite för dom . Dom trodde jag skulle stå och slå typ en dubbel bicce på scen men jag visade vad boyfitness är för något :o) Kattis tyckte jag hade den snyggaste bakdel hon någonsin hade sett*asg* svårt att posera och inte garva samtidigt . Men jösses vilken mysig kväll vi hade . Mycket snack och vi hann komma ikapp med lite uppdateringar. Känns riktig skönt att ha Kattis som min nära vän för vi funkar så bra ihop.

Vi pratade lite om hennes komande födelsedags fest där det kommer vara 80tal temaoch det kommer laga mycket mat . woohoo så jag lovade att hjälpa till med baknin av Foccacia :o) I is a duktig flicka va ....Kl 00:40 gick dom hem och jag lade mig  sängen då jag kände mig trött .

Jag inhandlade chai te som Julia gav mig tips om och herregud så god den är . Sitter just nu med en stor kopp te här med tända ljus . Mysigt stund för mig själv . Jag är grymt sugen på mat men får härda ut ett tag till . Tänk er att om en vecka så smäller det fan !!! Vi är många bra tjejer i korta klassen så det kommer bli riktig kul .

Torsk torsk hela vägen i mål ..............................det första som kommer ryka från matschema är torsk ........hahahhahah fyfan så trött jag är på fisken . Dock är jag sugen på lax !!! Mums

nä dags att sufa vidare .

En vecka till potatis

yeah baby om en vecka får jag potatis !!!! kan ni fatta hur jag längtar eller . Mycket är inplanerat men det  när jag kommer till götet är det självklart att jag måste ju umgås lite med Paula . En höggravid kvinna som jag kommer få gömma min nutella burk *asg* snart gumman snart !!!!

Idag kommer jag jobba med David och deet bästa av allt är ju att jag har sovit mycket mer inatt så humöret är å topp just nu . Senare idag har jag sista massage tid innan tävling och på Söndag är det sista cardio passet wooooooooooooooohoooo.

Är så glad så ni anar inte just nu . Tnk vad en bra natts sömn gör till en liten kvinna som mig . Många tycker wow vilken form du är i mm men jag ska vara ärlig jag vill upp i vikt igen . Jag känner mig liten och min rumpa domar lätt nu :o) självklart är det skoj att vara i form men inte så länge och det är mkt tid i gymet som ligger bakom detta form . Noggranhet med maten och en hungrig mage helt klart.

Vad gör ni idag då folks? Hoppas verkligen ni får en kanon bra avslut på veckan . Själv kommer det avslutas med axlar och myskväll med några vänner.

pösss

Dagens pass

Halloj så här sent på kvällen :o)
Idag hade jag en ok dag , jag var mycket trött då det blev lite sömn igår natt . Men dagens armpass var riktig bra jag och David  körde armar och det var så kul. Danne körde på an med och nu börjar han blir torr och riktig bra .

Idag har jag handlar min nutella inför tävling :o) jag kunde inte låta bli då jag är en sådan människa som gillar ha saker och ting klar i god tid. Imorgon kommer jag handla mina tokade frukter och på lördag min NÖTTER !

En riktig rolig grej är att Jogan och Sofia samt coachens familj ska fira nyår hemma hos oss !!! Så nu ska Vanni skaka fram en grym meny då det ska njutas och firas !!!! Vi är en grym Team så vi ska banne mig ha skoj nu .

Det jobbiga just nu är att på kvällarna är jag grymt pigg och trött på dagtid. Jag brukar vila och passa ibland att jobba ikapp det jag missat om det har varit katastrofalt dåligt med sömnen . Wow kan ni fatta hur det känns att snart vara i mål??? Jag har snart klarat av det jag drömt om länge och jag kommer ha många som kommer dela denna glada dag med mig . Min mamma kommer från Danmark och Paula ska vara där , min man och många som har följt min resa jösses vad spännande.

Dessan ska sminka mig och det ser jag så fram emot. Love den tjejen alltså . Coacherna kommer nog få ge mig sprit för att lugna ner mig på själva tävlings dagen *asg* Måste köpa biljetter för lördag ju så man kan se Johan när han tävlar . Jävlar en vecka från och med nu är det sista kvällen hemma !!! shit !!!

Ni ville se en bild där jag ler så här kommer den

har inte så många på min laptop ju :o)

Idag har jag bakat pepparkakor och gjort hjärt formar som min dotter har dekorerat med våra namn så nu ska dom hängas upp. !!! duktig flicka va .
Nä puss på er och kom ihåg vill du komma i form så kan du !!! Kan jag kan du eller hur !!!!

God morgon godmorgon

Eller hur ska man säga när man har sovit typ 1,5 timme inatt . Min kropp ville verkligen inte varva ner och igår kväll var jag riktig nere. Kände mig ledsen och låg samt sugen på allt jag inte fik ha av coach. Bara att härda ut natten lång och imorse ställde jag mig på vågen och jajamen rekord vikt med 50,8 kg herejesus !!!!! och torr !!! men halleluja idag är det mycket mat  :o

Igår gjorde jag en podpod och resultaten var helt chokerande för min del . Jag har lyckats riktig bra så det här ska belönas helt klart.  När jag började min diet låg min fett % på 33 % och igår på 8,9 % så det ni en rejäl minskning . Sedan har jag under året ökat helt makalöst bra i muskelmassa något som fik mig att tappa hakan . 2,5 kg muskelmassa !!!! Hur jag gjorde detta är ett under men allt jag kan säga är att min kropp svarade riktig bra på det nya tränings sättet P-A intruducerades oss i dec . Jag vågar köra tungt och jag körde kör och reps så variation i träningen tycker jag är viktig . Det coolaste är att med högt protein intag och har lyssnat på min coach har jag inte tappat massa under min diet. Fatta ni hur glad och chokad jag är !!!! Fan va jag har slitit , jag , bara jag och dom andra har fått stå ut med en gnäll kärring i mellanåt.

När jag fik resultatet igår och skickade iväg till coach jag höll på gråta för jag var överlycklig , Det är nästan ett år precis mellan bodpod tillfällen och jag är banne i mig stolt. Jag vill också säga att min coach är fan bäst !!!!! hårdast också :o)

Han vet vad han pratar om och har alla svar på mina frågor.
Nä dags att göra nytta här hemma och fyfan va trött jag är idag .

Bild bomb

Lägger upp lite blandande bilder
Marcus

Dessan

Andy

Marcus

Dessan

Andy

Mysiga familje stunder

Wow vilken kväll jag har haft. Ikväll var vi på bio och kollade på Madagaskar 2 och jösses va rolig den var. Så otroligt underbart att få höra sin familj skratta och se så glada ut . Sådana här stunder är guld värda för mig . Här hemma poppade jag popcorn och dom fik varsin bar samt klubba. Väll på plats köpte vi dricka men lite lyx var det dock för dom . Själv köpte jag chai te och David köpte sprite zero till mig .

När jag har lite mer energi eller lättare sag en bra dag då jag helt enkelt orkar mer så vill jag alltid passa på att göra lite mer saker för min familj . En sak är säkert är att jag gjort det jag kan för att inte sätta dom tvåa under min diet. Att tävla och dieta är mitt beslut och med familj är det verkligen mycket planering som gäller . Jag kan glömma bort saker och ting lite lättare nu mot slutet så jag har förberett personalen på dagis att ge mig lite extra hjälp med att ringa hem till mig så jag kan skriva ner alla utflykter i min kalender :o) så att jag ska inte kunna glömma det . Otroligt bra service jag får då dom har sett mig kämpa under alla dessa år .

Idag har jag tänkte en del av hur tacksam och glad jag är att ha valt min coach P-A som coach . Utan honom och Petra hade jag inte varit i den här formen nu . Självklart som han skrev det hade inte skett utan min vilja men ändå jag är så glad för detta beslut jag tog förra december . P-A du är fan bäst !!!! Och Petra du med en hot momma :o)

Igår fik min man en present jag länge planerade som en tack för hans stöd under dessa månader och leendet sade allt och en varm känsla växte i min kropp . Jag känner enorm harmoni med mig själv och mitt liv. Att vara förälder som ni märker är en äventyr som kan byta res väg närsom helst. Som tex när Martin föll från trädet och det som hände med Neo . Jag tycker jag har fått en rejäll dos för många år framåt eller vad tycker ni ? hahaha Det har tagit sin tid att inse vad man har lyckats åtsadkomma under mina år som förälder och utan en handbok har man fått fatta svåra beslut för att göra det man anser vara bäst för barnen och när jag tittar tebax så är jag nöjd trotts många misstag på vägen . Men hand i hand jag och min man har haft en bra resa.

Det är idag 12 dagar kvar till slut destinationen = kongresshallen i göteborg och jag känner mig små nervös utan tvekan . Måste öva att gilla att stå i minimala till bikini *asg* inte direkt sånt man har på plajan ju . Men fan så mkt snyggare :o)

Nä nu får det vara nog från mig , så jag ska lägga mig i soffan och chilla lite .
kram

Bra pass !!!!

Idag körde vi som sagt rygg och det gick otroligt bra . Vi körde chins , T-bar och sedan latsdrag och en till maskin . Det kändes riktig bra i ryggen och jag hade inte så värst mkt energi men jag gav det jag hade ..

Mycket bra stämning på gymet idag också och det blir så mycket roligare att träna när fler är glada. Peter går rundt med en klubba i munnen och det kallar han för böj klubban :o) Dannes form är redan bra och viktor kör på han också . Så alltså nu är det ruskit nära och det börjar pirra i magen på mig .

Jag och David bestämde att dra med barnen på bio nu ikväll och överraska dom och jösses vad glada dom är . Vi ska kolla på madagaskar två och det är skönt att vara borta när suget brukar slå till som mest på kvällarna !!!! Tiden kommer att gå och jag ska njuta av en kopp kaffe tänkte jag . Barnen får med sig en klubba, protein bar och popcorn :o)

Jag lagade en riktig god maträtt till dom tidigare idag och det var kalkon med sås gjort på bakepro istället för vetemjöl, och mini mjöl med körsbärrs tomater samt lök och lite lite ost , till det fik dom makaroner och jösses vad dom åt ! Ruskit kul när dom gillar maten jag gör för dom klagar ibland att det är inte som den typiska svensk husmanskost eller hur man säger det och lite för nyttigt.

Dom får ju annat mat på skolan och jag vet att dom dras mest till onyttig så hemma vill jag veta vad dom äter helt enkelt.

Känss skit skoj att träna med David igen, jag har haft en period där jag vill träna själv bara för jag har inte känt mig för alldeles för mkt basövningar men nu är jag taggad. ista veckan och sedan är det verkligen the last count down.

Massagen var ruskigt skönt och det behövdes verkligen . En dag till med längre intag och sedan höjer vi igen :o) yes yes . Inte speciellt skoj att känna sig hungrig ju . Nä nu ska vi dra så vi hörs lajter people .


kram
Vanni

Härligt tisdag

So far har dagen gått riktig bra , Vet ej vad det beror på men jag är på bra humör. Jag känner mig pigg just nu och inte så farligt hungrig :o) Körde min cardio imorse och sedan njöt med en liten tesked min gröt så att stunden skulle inte försvinna för fort *asg*

Idag ska jag på massage kl 15 och sedan är det rygg träning . på Haninge Hälso studio och det ser jag så fram emot :o) Jag kör med David nu så att jag får en extra push i träningen nu mot slutet .  Dagens bästa mål är min före och efter drink  och jag längtar så mycket just nu .

Det känns nästan overkligt hur ära slutmålet man är just nu . Imorse kollade jag formen själv i spegeln och jag tycker om det jag ser för att vara min första diet någonsin .

Ha en bra dag alla nu ska jag fortsätta jobba.
kram



Måndag

Denna måndag började som sagt mindre roligt dock fik den en bra avslut . Neo skrevs ut och han mår bara bra . Som förälder det är det absolut värsta som kan hända när ens egen bar far illa ut. Massa tankar har snurrat runt i skallen på mig och bland annat av hur förbannad jag är på att min bror haar inte ens svarat på min sms, Jag tycker man kan visa att man är ångerfull för sina misstag.

Idag har jag varit riktig trött oh otroligt hungrig helt sjukt hungrig och maten försvann fort men formen är bra och det är det som är viktig just nu . Jag är inte så hård men jag har trotts allt tagit bort 16 kg fett på den här lilla kropp och det är jag banne mig stolt över. Mycket slit ligger bakom och någrant kosthållning .

Kosten består av broccoli och torsk just nu och jag har hittat en kombination med kryddor som gör att det smakar riktig gott . Nästa vecka dock blir det inte mkt till kryddor men men då är det ändå bara några dagar från tävling . Sännande ska det bli .

Idag kl ett var jag hos Anita min sömerska och jösses va snyggt mina bikinis och baddräkt blev. Oj jösses så himla snyggt alltså . woohoooo hot hot hot latino girl . Jag är så himla nöjd med färg val och tyg .

Idag körde jag bröst med David och det gik super fint !!!! Nöjd trotts att det var små jobbigt . Har precis gjort klar David matlådor för imorgon och nu blir det jobb . Sedan nattmål oh sedan sääääääääääääängen yippi längtar för jag är så himla trött. Det är ibland autopilot som gäller här verkligen .

Kommer svara ala kommetarer imorgon men Neo mår bra nu !!!

kram på er och tack at ni bryr er .

Sluta testa mig

Det känns att ödet testar mig otroligt mycket just under det här diet. Först var det min son marton som hamnade på sjukhus och nu är det Neo . Kan man fatta att jag vart knäkt inatt , ville äta alla kakor som fanns för att trösta mig själv. När jag är ledsen så vill jag helst äta något och nu kunde jag inte och dessutom hade en låg dag igår dock med 100 % vila .

Vad hände jo min kära bror häller över laknafta i en funlight flaska och lämnar den framme. Igår stod det tydligen i köket och jag vet inte vem det var som hittade den och tog upp den , Det r nämligen så att jag och David brukar ha vatten i våra tomma funlight flaskor och Neo som ni kanske förstår var törstig. Han helt enkelt drack lacknafta och där började det. Jag blev tok skraj och skrek efter David. Ringde sjukvårdupplysning och rådfrågade vad ska vi göra? Ge honom mjöl eller grädde men inte framhäva kräkningar . Nöjd som ett liten barn som får massa uppmärksamhet ch flaska på flaska med mjölk somnade Neo . Han vaknade kl 24.00 och spydde så det var bara att åka in med honom för han hade ont i magen .

Väll framme fik dom vänta på läkare och jag var hemma med dom stora som sov. Hungrig och ledsen ringde jag coach och frågade om lov att ha dispans til mer mjölk till min kaffe för att lugna ner mig . Satt i soffan i mörkret med tända ljus och vilade kroppen för jag visste det skulle bli en lång natt . David bad mig sova för att vila eftersm det är tävling snart och Neo mådde bra trotts allt men det kunde inte jag direkt göra. Svårt ör mig att koppla av . Lättare blev det efter två koppar kaffe dock och en film . Lykades sova några timmar och sedan var det bara att gå upp och se till att våra anställa visste vad som hänt och få dom igång .

Det har varit storm inat här i trångsund och kalt som fan  Tur man har en vetekudde som håller en varm .Jag är hungrig nu trotts at man har ätit och väntar på att Neo ska vakna så att dom kan ge honom mat för jag vill han ska komma hem nu . Min morgon vikt idag är 51.4 inte dåligt trotts en sådan natt . Så kan ödet sluta testa mig för jag vinner ändå !!!!

slickade en riktig arg sms till min bror !!! han kommer få gottgöra för detta .trött på hans jävla slarvighet. grrrrrrrrrrrrrr

A snowy sunday morning

Tänk er att vakna med att man hör 3 riktig glada pojkar som leker och skrattar i sängen på nerevåningen :o) var tvungen att säga till så att dom kunde vara lite tystare då Neo sov fortfarande . Men rikitg kul att se hur barn har så kul ihop . Och orden som kommerur deas mun är rktig roliga också . Jag hör till ex mycket ordet fett coolt !!!

Inatt sov jag bra och det känns riktig skönt var uppe för att gå på toa bara en gång så det är helt ok för mig . Drack inte så mycket vatten igår då jag höll på med saker hela tiden men idag ska det skötas ordentligt . Det är så mysigt när man tittar ut och ser att det snöar man får en jul känslan och vill pyssla en massa :o)

Vad gör ni idag då? Själv ska jag försöka ta det rätt lugnt och bara njuta av min ledig dag . Tänkte sola lite och se till att man kan byta däck på vår bil . Laga mat är självklart och kanske hyra en film :o)

Jag ska ha en bra söndag !!!! Marcus här en grym fotograf !!!!



En liten Video


Härligt kväll med coacherna

Tänk att när man har bra människor i sina liv vad små saker kan betyda mycket. Ikväll hade vi en otroligt mysig middag med tända ljus . Jag hade lagat kyckling i ugn samt rostade potatis i ugn med en god sallad och foccacia som man hade till maten . Jag hade gjort också ungs grillade rödlök och som sås coachens favis tsasiki med massa vitlök i . Maten såg riktig gott ut och jag fik bra betyg på min matlagning .

Till efterrätt gjorde jag min äppelpaj och serverade det med Hypro85 vanilj som jag blandade med minimjölk och det var som en riktig vanilj sås . Det gick hem och bra betyg därmed . Så jag rekkomendera er alla att testa hypro 85 för det är en njutning på hög nivå. Hypro85 räddade min diet kan jag säga ojoj jag gör massa gott med det så att man verkligen njuter .

Vi satt länge och åt och pratade och sådana här stunder är värt mycket tycker jag . Jag åt min fisk med broccoli som var hur god som helst och som vanligt försvann rätt fort imagen också :o) men ag är en mat glad flicka !!

Dagens benpass kändes sådär i början , mjölksyran kom fort och jag fortsatte med mina övningar . Men jag vart riktig förvånad när jag skulle gå nedför trapporna för mina ben vile vika sig och var riktig riktig trötta :o) Jag satt en bra stund och pratade med Annete som jobbade och jösses vad mysigt det var . Jag är grymt nöjd med gymet .

Alla ligger och sover redan så det är jag som får en lugn stnd för mig själv . Jag var trött tidigare men nu kännerjag mig lite små pigg . Får se vad jag hittar på men varva ner måste jag göra nu . Coachens barn sover över så fullfart har det varit och imorgon bitti har barnen gjort en frukost beställning redan :o) Min son Martin vill ha gröt med äppel , Ludvig vill ha en omellette på macka och Neo och Love ville helst ha en smörgås med smör *asg* då sade jag gärna medost då och dom sade ok .

Idag han jag handla lite julklappar också så snart är jag klar också med det så iår ska det inte bli någon stress med julklapps inhandling . Jag brukar vara den som väntar in i det sista med sånt . Min mor blir tokig på mig varje år :o)

Jag poserade ikväll och jag persnligen tyckte formen var inte det bästa så diet noja har allt slagit mig nu men det är ju trotts allt om 14 dagar jag ska tävla ju så det är bara att verkligen inte stressa för då lägger jag på mig vatten direkt .

Så dagen är slut nu och snart börjar en ny dag och det är en dag närmare tävling vilket är skönt. Så nu hoppas jag att jag somnar inatt :o)

kram på er

15 dagar till Tävling

Idag är det bara 15 dagar kvar och när jag är klar med målet har jag gått på diet i 251 dagar . Inatt sov jag betydligt mer timmar och det känns riktig skönt. Vaknade innan 7 och har hunnit fixa en hel del redan . Strax är det frukost också :o) ingen lördags frukost buffe för mig men det får duga för det man får . En sak min coach brukar säga till mig  när det är tufft är att tänk att detta var själv valt och att det finns folk som har det värre. Och ja det stämmer här klagar vi om att man går hungrig i några dagar medans man kan fortfarande träna och äta mat . Tänk på alla som är fattiga och får leva på 1 dl ris om dagen !!!

Idag är det ben och sedan ska det jul handlas lite . Ska också laga middag i god tid då det ska serveras god mat trotts att jag får inte smaka. Som tur har jag höjar dag så jag får fnt bara äta saaaaaakta så att jag kan njuta . :o) På måmdag ska jag till Anita också och prova mina bikinis igen då hon förra gången såg precis hur dm skulle sitta . Inte direkt mycket till tyg men dom kommer visa min fysik bra och dom är skit snygga .

Ska också öva mer posering idag och det sitter bara bättre och bättrenu . Mer fett har släpt på mina ben också så i'mm happy . Ingen byggar hård ben med mega till markeringar men jag ska trotts allt inte tävla i byggning .

Jag ser att det snöar också så det blir att byta till vinter däck också så att man har det gjort. Sedan ska David fixa med fläkten i käket och barnen får städa sina rum då det är månadspeng som gäller idag . Mycket bättre ordning här hemma nu så det känns skönt.

Vad händer hos er då? Danka ska du träna?
kram kram

Fredag fredag

Herregud vilken dag det har varit , dagens axelpass gick riktig bra och jag kan bara vara nöjd. Idag såg dom på mig att jag såg gladare och främst piggare ut på gymet :o) så sömnen är otroligt viktig för mig .

Jag körde först högreps på lyft åt sidan för att värma upp ordenligt . Sedan körde jag olika övningar och fik jätte bra muskelkontakt. Härligt att känna sig piggare för man mår så mycket bättre .

Nu fortsätter jag mysa här med våra vänner :o)

en äkta stekare !!!!

Massage och sömn

Hej folks
Så imorse så vanade jag kl tre och kune inte somna om , irriterande värre men ändå skönt att vara uppe och ha en mysigt stund i mörkret. Barnen vaknade tiigt och vi myste en stnd i soffan ihop och kollade på tv .

Jag skulle på massage kl nio idag på söder och vet ni vad det behövdes för jag somnade 20 min under själva massagen . När vi var klara så åt jag min mellanmål vilket var fisk och broccoli idag och det är höjar dag dessutom . Sedan tog jag en lite promenad i det friska luften för att möta upp min älskade man . Vet ni vad som händer sedan ? Vanni somnar i bilen och sover djupt i två hela timmar , jag hörde inte ett ljud och Davi var nog riktig förvånad. Jag hade min mat till och med hemma så det var bråttom iväg för jag ville inte ha tonfisk . Så panik hemma laga maten och åt och jösses vad jag njuter .

Nu ska jag iväg och träna och sedan är det MYS KVÄLL  för jag känner mig just nu riktig bra !!!!!
ses senare .

Äppelpaj med havregryn

Här får ni en underbar recept på en äppelpaj

4 st äpplen
2tsk kanel
2 msk socker / sötningsmedel
2 dl havregryn
1 dl bakepro
1 skopa vanilj protein
100 gram smör

Skala äpplen och skiva upp dom . Lägg em i en ugnfastform
Strö över socker och kanel
Blanda havregryn , bakepro , vanilj protein  i en bunke och häll över äppelskivorna
Hyvla smör med en osthyvel till tinna skivor , som täcker mjöl blandningen
Grädda i ugn i ca 20 min på 200 grader

Har ni inte bake pro ha vetesmjl special eller dinkel .
Servere med Hypro 85 vanilj smak som ni blandat med mini mjölk :o)

Tadaaaa

Hypro 85 kan ni beställa till en otroligt bra pris hos Styrkairekt länken finns på sidan av min blogg


Det gick undan idag

under arm passet . Gissa om jag blev förvånad att jag körde på i en grym tempo , höll bra vikter och dessutom körde altinerae mellan biceps och triceps . Jag blev så överlycklig att jag hade veckans bästa pass idag :o)

Jag började med höga reps i bicep curl för att värma upp , sedan körde jag stående bicep curl med 13.5 kg hantlar , drop till 7 kg och sedan direkt och körde dips !!!! Åh vilken känsla . Sedan körde jag hammercurl och french press 3 set och det kändes också kanon . Körde sena sittande bicels curl altinerade med smal grep i smith maskinen . I was on fire people detta kommer jag få leva på rätt länge nu .

Jag övade lite posering också och körde lite övningar för magen och det med gick jätte bra . Min man fik lite hjälp av mig under passet också och han vart glad att se mig på så bra humör :o) han gjorde så otroligt bra ifrån sig iag uner hans benpass . Han sparar inget han ger allt.

Gymet var inte så full med folk iag och det var rätt skönt om jag får säga så. Imorgon ska jag baka bullar och på lördag ska jag laga massa god mat då jag har gäster som kommer över . Mina barn gillar när jag bjuder över folk för då brukar mamma göra massa gott .

Vi har stor handlat på Ica maxi idag och jag har köpt massa gott till barnen som dom kan få til frukost. Min dotter idag började dagen med en macka med keso på och en avokado . Hon älskar det , Neo är mer kräsen han gillar veetabix med lite sylt . Martin gillar corkflakes eller macka med kalkon . Imorgon kommer jag servera gröt till frukost för vi har kommit överens om att jag ska göra god ffrukost varje dag och dom vart sugen pp David gröt imorse me riven äpple och kanel samt vanilj protein MUMS !

Nu håller vi tummarna folks att jag får sova inatt för sömn behöver jag verkligen nu . Just nu känner jag mig pigg men jag ligger just nu ner bäddad i soffan i vilo läge och ska njuta av serien one tree hill , sedan ska jag kolla pp gossip girl :o) nice .

Hur har eran dag varit? Min var en av de bättre den här veckan :o) i'm very happy
Imorgon är det en vecka kvar tills att tävlingen avgörs på body's hemsida om vilken tjej och kille ska vara med i decembers månads utgåva. Spännande va . vill tacka alla som har röstat på mig .


Träning

Idag har jag varit ute och promenerat i solen .Sedan plockade David upp mig och vi gjorde sällskap till olika leverantörer då vi behövde material till en tak vi lägger om just nu i solna.  Härligt att få komma ut för tiden gick fort.

Nu ska jag till Haninge hälsostudio och köra armar !!!

vi ses senare folks
kram

jag måste lugna ner mig

 Nä nu måste jag varva ner , ska fixa en yoga video som jag kan ha här hemma så att jag slipper känner mig stressad. Finns två viktiga saker som sker idag och dom har varit en stress moment för mig . När jag stressar håller jag mer vatten också och då börjar tankarna att jag vill inte gå längre i matintaget. Så u ska jag hitta inner peace och ett fungerande sätt  att  hålla mig lugn .

Ena saken är avklarat och jag väljer att inte dela mig med på grund av att de är personligt . Men det verkar gå bra så jag får sluta göra som min mor och stressa mig själv i onödan. Jag är riktig riktig trött idag och känslig , gråter för det lilla miinsta så jag ska ut och känna det friska luften och njuta av en lugn promenad i solen .


Har ni några tips på bra yoga videos?


Natt kvinna

Ja då var man en vaken natt kvinna som sitter här nere i undervåningen av huset själv. Alla sover det är tyst och man hinner fundera en hel del . Har hunnit sova 2,5 timme tror jag för jag somnade i soffan och jag lär somna lite senare igen .

Igår onsdag körde jag mage och cardio . kör 30 min cardio nu bara för att hålla igång lite . Mina pass är inte direkt så grymma just nu men som sagt jag håller musklerna igång, dock saknar jag den där lilla extra känslan ni vet då man är helt slut i musklerna. När jag tar i nu blir jag helt anfådd ju .

Jag ska strax testa lite avslappnade övningar för att se om jag somnar igen :o) ska bli spännande då jag brukar inte göra detta. Jag vet bara hur avslappnad man brukar vara efter en yoga pass och det är ju nice!

Tack så mycket för era emails :o) jösses va glad man blir och det får mig att vilja kämpa ännu mer . Jag kollar på kalenderna och ser att dagarna blir ju trots allt mindre men dom är ju låååååååååånga så jag måste ha något att göra ju . Så jag ska hitta en bra projekt nu i dagarna som kommer hålla mig busy om jag har inget att göra dock som är ändå inte så krävande.


Jag har under en längre tid funderat om jag ska klippa lugg lite för att byta utseende jag är ju så trött på hur jag ser ut just nu . Får ta och prata med min frisör om detta . Tror jag ringer honom senare idag och kollar läget med honom .
Igår bakade jag också lite nyttigare muffins med bakepro då mina barn vill gärna ha lite smått och gott så valde jag att göra muffins med blåbärs fyllning. Fik inspiration av min vackra donna Dessan :o) Hon är tydligen mästare på att baka just muffins .

Nu ska jag vila vidare !!!! ses senare igen .

Lite sömn trotts allt

4 timmar blev det inatt och det är bättre än inget alls så man får vara glad . Vaknade imorse och kände mig någorlunda glad så jag klev upp och började fixa frukost till alla . Så mysigt att få prata med barnen och se dom morgon glada dock något tröttare än vanligt. Ikväll får dom gå lälla sig tidigare helt enkelt dom verkar behöva sova mer nu .

Idag är det mage och vader så det är en snabb pass som gäller och sedan vila. Maten idag och imorgon är mindre portioner så det är bara< att gilla läget för snart har ännu en vecka gått förbi.

Smsade med min bror inatt som är i New York och säljer julgranar och han sade att det är otroligt kallt där nu och han hinner bara jobba , äta och sova . Han jobbar rätt långa dagar nu och för att känna min bror lär han nog vara rätt så slut.

Nu är tanken atta min kropp med så mycket vila det bara går för en sak är säkert och det är att man gillar att vara i bra form och se snygg ut men det ligger så mycket slit bakom så det gäller att hitta den balansen efter tävlingen så det inte ara spårar iväg .. Visst vätske balansen kommer justeras under första veckan och det är trotts allt min första tävkling så jag vet inte hur just min kropp reagerar men det är en äventyr och det är otroligt spännande.

Jag vet att min kropp svarar bra på intervaller då jag kan pressa mig själv bra och 90 min morgon promenad svarar jag bra på . Då brukar jag gå i en tempo av ungfär 6,5-7 km i timmen beroende på hur vana min benhinnor är såklart.

Vad gäller mängd mat jag äter så varierar det rätt mycket , men igår åt jag 300 gram torsk och 300 gram broccoli till lunch . Jag vet inget att hänga i julgranen och jag är en tjej som gillar att njuta av mat dock är detta så min coach har bestämt sig för att hitta en stabil balans för just mig nu såhär mot slutet . Hur mycket ni önskar äta är helt upp till er för ni kanske ligger under uppbyggnad fas . Men annars ta lite ris till . Använd din fantasi för det är otroligt skoj att leka i köket tycker jag :o)


Hallå mitt i natten

Som vanligt är jag vaken GREAT . NOT !! Aja bara att acceptera läget att det är jag och mörkret som gäller nu några timmar till . Ska försöka somna till en film snart. Låg i sängen och kände att paniken att inte vara trött växte så jag gick upp istället.

Min rygg pass var inget att hurra för idag med 45 min sömn som jag fik idag under dagen gjorde ändå sitt men just nu är han fan hungrig och magen är otroligt känslig då jag åt spenat . Springer på toa hela tiden . Under 20 min på gymet var jag på toa säkert 6 gånger :o( otroligt jobbigt . Jag vet vad som väntar mig så fort jag börjar äta igen efter tävling jag kommer fisa atom bomber då magen kommer få jobba på ordentligt .

Min mat fram till tävling kommer bestå av fisk och broccoli :o) kommer ha några höga dagar och några låga . Då jag nu har dietat väldigt länge kan ni förstå att jag är rätt så trött på diet. Jag ser inte det alltid så himla posetiv dock är målet så pass nära att jag måste tänka posetiv. Jag kan tycka att det är svårt att tänka posetiv då man sover så lite och är trött som bara den och har svårt att sköta sitt jobb . I går fik jag inte mycket gjort och det får jag ångest över. Men men bara att gilla läget och göra det bästa av den .

Någon skrev att dom vill veta min recept på bullar
1pkt jäst
minimjölk
vanilj socker
vetemjöl special och bakepro
sedan har jag sötningmedel och kanel oistället för socker.

Annars ibland varierar jag med vanligt socker .

Snart är det december och det ska jul pysslas :o) sånt är ju alltid kul . Att gå på julmarknad är ju inget fel heller.
Just nu hurjag gör min mat under diet är lite olika . Jag steker min fisk i en stekpanna dock utan olja och kryddar så som jag vill . Sedan häller jag i den mängd broccoli eller spenat jag har på mat schemat och har två äggvitor i så att det blir med som stuvad fisk med broccoli . Funkar jätte bra för mig då det är enkelt . Har jag kyckling på schemat då brukar jag göra en kyckling sallad och får jag ha ris eller potatis har jag dt i salladen . Jag försöker vara så kreativ jag kan så att det inte blir tråkigt .

Som till exempel nu får jag ha riskakor efter träning och jag har choklad protein som jag blandar med lite vatten så att det blir som en nutella smet . Har det med lite frön i och lägger den på min riskaka och njuter av varje tugga :o) det är just nu dagens bästa mål för mig . Längtar efter den otroligt mycket .


Min mat offseason och på diet är väldigt olika dock komme jag nog hålla mitt sätt att laga mat ändå . Tidigare hadejag mycket mer olja i maten nu är det mindre och tar istället omega 3 . Mindre grädde och mina matvaror är av mer kvalite nu . Köper inte så mycket skit .

På lördag ska jag ha middag med coach och hans familj och det är något som jag ser fram emot. Bjöd dom på middag :o) så nu måste jag tänka ut vad jag ska bjuda på . Sånt tycker jag är otroligt kul.



Sleppless night

Jaha då har man inte sovit en blund inatt så jag kommer nog vara rätt knäkt idag !!!! Detta är grymt irriterande ju .

Nu är det bara att gå upp och fixa klart barnen och sedan dra iväg ju . Detta är fan  SKIT

Recept på havre bollar
3dl havre
250 gra lätt kessela
kakao 2 msk
sötningmedel efter smak
rulla i det ni vill sedan .

Just Be Happy

Just be happy. Sounds too simplistic, doesn't it? But, in actuality, we can have much more happiness if we choose to consider things from a positive perspective.

Everyone experiences the ups and downs of life, however, we can make a decision to dwell on the negative or practice what the old saying says to do: "When life give you lemons, make lemonade!"

It really boils down to your attitude and you have the ability to mold your attitude into any shape you like.

Here are some tips:

  • Ignore those who tell you that life is too difficult to be happy. What do they know?
  • When you awaken each morning, be thankful for another day, even if it's raining.
  • Smile at those you meet, even if they don't return the favor.
  • Don't borrow trouble. Each day has enough of it's own.
  • Don't allow trouble to bury you in its gray mire of sorrow.
  • Don't give in to negative thinking.
  • Be positive even when others are not.
  • Refuse to give up on anything worth having or doing.
  • Do something you enjoy each day, even if it's just a walk in your neighborhood.
  • Whistle as you go through the day.
  • Work at being happy because it's worth it.
You're human, like everyone else, and from time to time you need a little pick-me-up in your decision to be happy. When you reach that stage, find someone else who has decided to be happy. Join forces with him or her and march forward in your decision to be a happy person.

Simply speaking, a happy person is not a person in a certain set of circumstances but rather a person with a certain set of attitudes.

Choose today to just be happy - as much as it depends on you!

14 dagar till tömnings vecka

Ibland kan det kännas som att tiden stå still och visa dagar känns det som att det går för fort . Dagar där det är jobbigt brukar tiden kännas extra sakta . Idag har jag har en enorm sug efter små nötter och godis , det är nästan så att man blir tok förbannad för att man vet att man får om man vill men inte just nu då det är så näa in på tävlingen . Herregud jag är fan snart i mål och en 8 månaders lång resa kommer vara över .

Jag kommer säkert sakna mina rutiner dock får jag skapa nya som kommer funka . Diet ska trotts allt vara en diet och ett sätt att leva under en kortare tid . Hur det kommer bli efter diet vet jag inte men jag har inte haft problem med mat och jag kommer ha en man på diet dessutom så det lär funka bra . Barnen räknar dagarna tills dom kan sitta framför tv med godis påse med sin mamma :o) gulligt va ?

Mitt humö går upp och ner dock har det varit mest uppe tack o lov . Brukar inte bli arg men små ledsen över inget . Men som tur är går det över rätt fort. Jag tror att min coach har gjort mig stakare mentalt för det är en person jag ser upp till enormt mycket. Hans kunskap är fan oändlig och jag utmanar mig själv hela tiden med nya recept och det är fan skoj .

Idag körde jag böst och jag var såååååååååå himla trött , passet gick åt helvete och jag kände mig grymt svag . Jaja bara att ladda om och köra rygg imorgon . Man har visa dagar det är bara skit .

Tack för alla fina kommetarer jag ska ta mg i kragen och svara . Ni gör mig glad och visst jag är inte en person som tycker jag är bäst ,snyggast mm men jag är fan grymt stolt över all min slit och att det har gett resultat . Jag börjar fan bli nervös nu på riktig . Nervös om jag kommer göra fel , känna mig vimsig av tömningen mm men jag VET attjag är i sveriges bästa händer så jag får väll ta och lugna ner mig .

En sak jag hoppas ni gör å FF är att komma fram och hälsa , jag måste få tacka er alla för att ni följer min resa varje dag
så snälla snälla kom fa och hälsa. Idag bokade jag tid med Alexandra soms ka färga mitt hår innan tävlingen så nu är det klart. Tid med Anna min nagel teknolog är också klart så nu återstår att inhandla det jag ska ha till laddningen och packa väskan sista veckan . På måndag ska jag til Anita och testa mina dräkter en sista gång :o)

Min tävlingfärg har inte kommit ännu så jag jobbar på att se vad det är som händer just nu . Bör ha det klart den här veckan . Sista par skor kommer också nästa vecka . Så nu är det posering som är prio 1 .

Lämnar er med tusen bamse kramar och en snygg bild tagen av Marcus

Ha ni någa frågor kan ni maila mig på
[email protected]


It's a cold Monday people

Herregud va kallt det är idag brrrr , minus 2 graders här borta i trånkan . Jag som sov så bra med mycket mat i magen. Jag har några dagars höjning och endast 30 min cardio varje dag . Snacka om att ha semester :o) Igår hade jag för en gångs skull vila och det var så skönt.

Vi var och handlade i skärholmen och sedan hämtade vi Martin som hade sovit över hos Ludvig och Love . Dom har jämt kul när dom är ihop . Sedan var det bara att hämta upp my lovely girl Dessan . Helt otroligt att vi inte hittade varan tidigare då hon är en grym ödmjuk tjej . Vi skulle testa smink inför tävling så att det skulle sitta bra och testa att sätta på lösögonfransar. Till Hammarby och hämta upp henne och sedan till Nacka för att hämta upp Marcus som vile också så fint leka med oss tjejer :o) nä ärligt sikken sammanträffande för kvällen innan bakade jag just dom typ av bullar han gillar .

Hem till mig och vi var alla hungriga , jag och mina rutiner fixade snabbt Tacos till alla och jag njöt av min fisk och broccoli . Så mysigt det var att ha dom här med tända ljus och tjöta lite . Sånt uppskattar man på diet då man träffas inte med folk så himla ofta. Innne vid allrummet hade Dessan fint dukat fram all smink och vi satte igång :o) Macus var mäkta imponerad av Dessan skills . Hon har käslan helt klart.

När vi var klara så ville dom ta lite bilder och vi fik yttligare besök också , Johan Ederer och Fredrik . Huset fullt med andra ord men vi som dietar tycker det är skönt att ha sällskap för att få timmarna att gå snabbare . Dessan bestämde olika poser och vi körde på . Roligt var det hur som helst. och som vanligt så har jag svårt att förstå att det är jag å bilderna . Vilken jävla förvandling .



Åh den här blev så fint jag och in man , jag älskar honom så mycket <3
Den här är foxy tycker jag

Fattar inte det där är jag alltså , !!!!nyper mig själv , aj aj japp det är jag *asg*
nu ska jag stääääääääääda

Söndag och hel vila

Godmorgon mina läsare Free Valentines Smileys
Inatt sov jag inte direkt många timmar men jag mår bra och det är huvudsaken. Idag kommer Dessan och vi ska testa makeup  för att se hur det ska se ut på tävlingsdagen . Man känner av nu att det närmar sig och det börjar små pirra i min lilla mage nu när man tänke på tävlingsdagen . Tidigare har jag valt att inte tänka så myckey på det då jag ville få fram vad jag anser vara en bra bodyfitness form och vet ni vad efter gårdagens form koll så tycker jag att jag har lyckats bra . Båda coacherna tyckte det såg jätte bra ut .
Bild jag på bodys photo shoot laddar med potatis

För den här dieten har jag inga direkt krav på hur jag ska se ut  för det är första gången jag kommer få se med mina ögon hur jag se ut deffad . Jag måste säga att jag har haft bra folk runt omkring mig under den här dieten och det är jag så glad för .

I fredags fik jag hem Paket från styrkadirekt 
jag fik Hypro 85 chocko , vanilj och banan och herre min skapare fyfan va gott . !!!!!!
En kanon bra start på dagen med hypro på sin gröt . Kan ni tänka er den här kombinationen som jag gjorde till David en morgon .
70 g havre eller 100 gram som du gör gröt på
40 gram hypro med 3-4 dl mini mjölk  som blir lite tjokt ( chocko eller cappuccino smak )
Häll över det på gröten
Haka 30 gram naturella nötter  och strö över
Jag tror jag dregglade ihjäll mig kan jag lova när han åt .

Vi fik hem också bars en hel låda och On's jordgubb protein som jag tycker är perfekt efter träning .
När man gör sin beställning av Styrkadirekt.se  så ger dom bra service och snabb leverans så passa på nu när Hypro 85 refil påsarna är löjligt billiga .

Igår kväll släppte jag loss i köket igen så det vart en äppelpaj gjort på havregryn också pch bullar med vanilj kräm fyllning , äpple och visa med riven mjölk choklad. Sedan gjorde jag Foccacia som var en nyttigare variant på med makepro och lite bättre toppings .
Äppelkaka

Bullar

Foccacia innan jag gräddade den


Nä dags att äta frukost nu ses snart igen .





Lördag = form koll

Hallå hallå :o)
Inatt lyckades jag flera timmarns sömn så jag känner mig mycket bättre. Energin nivå är inte det bästa men jag börjar vänja mig nu . Ska aldelles strax dra iväg och träna ben ! Urk ser inte riktig fram emot det då jag är trött i kroppen . Sedan är det att dra till Solna och ha trädd med coacherna , öva posering och se hur allt setr ut . Barnen kommer få leka så det är rätt soft .

Vi har varit inne i stan en sväng och shit det är bilar precis överallt ! Köar nästan vid varenda gata och det vart rätt irriterande.
Formen imorse var absolut det bästa jag sett hittils och jag fått mer markeringar vid benen :o) mindre fett är inget jag ska klaga över direkt dock är jag inte hård . Jag kommer se hård ut kanske på scen när man har tömt och fyllt på men annra ser jag bara liten ut just nu .

Som sagt jag fryser en hel del och måste få tag i raggsocker nu för dom jag har är inge bra . Halva månaden har redan gått så det känna bra. Bara att ta sig igenom andra halvan :o) Vad gör ni ikväll då?

Ha det så bra så länge .
puss
Vanni

Trötter

är vad jag är !!! Fan att kroppen vill inte det jag vill nu mot slutet . Vad vill jag ? SOVA SOVA SOVA Jag sover i snitt 3 timmar per natt om jag har tur ! Not kul alls och jag ska orka med mina sysslor. Att jobba är ett skämt just nu speciellt idag så jag gjorde lite brev arbete och städade hemma men jag lovar er jag känner mig mer eller mindre som en  zombie.

Idag har jag fixat rätt så bra med marknadföringen på jobbet , massa brev som ska ut nu innan slutet av nästa vecka så jag måste verkligen ligga i . Inte direkt det lättaste när man har så lite sömn . Whats to do but just do it. David är verkligen min bästa vän och han hjälpermig massor.

Var på massage och lyckades nog sova i några minuter och det var en jätte power nap för jag hade energi efter det. Körde axlar på gymet och passet gick som den skulle. Dagens bästa mål just nu är efter tränings protein med mina riskakor :o) Jösses va gott .

Det är fredag och jag bjöd Andy , Jessica Peter och Camilla över för att fika och tjöta lite och det var riktig kul . Tiden gik fort och det är det som är det viktigaste för mig . Ni kan tro mig att mina dagar är långa när man inte kan sova på nätterna så sällskap är så bra för mig just nu .

Lördag kväll ska jag ha form koll med coacherna och hoppas dom ser förbättringar . Jag blir jämt små nervös när jag ska visa formen för dom , har en speciel respekt för dom att jag vill bara att det ska bli bra . Summering av denna vecka ja det har varit lite sömn men det har gått bra . Trött är man men det tillhör att vara det så här mot slutet . Hoppas ni har bokat era biljetter för jag vill se huset fullt på fitness festivalen .

So far är vi rätt många i korta klassen

-163 cm

Nu är det dax att vila för imorgon är det cardio och Ben !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det är min belöning .

Fotograf Marcus Syvertsen



16 dagar kvar tills man börjar tömma

Ja så nu närmar sig tävlingen med stormsteg och det käns bra . Idag har varit en special day dag då mycket fik göras på en och samma gång . Jag är fan i mig förvånad hur mycket jag har fått deala med under dieten . Att vara egen företagre suger pung ibland dock för det mesta ha den bra med fördelar. Två stora grejer är nu avklarade och ur vägen .wooooooooooooohoooooooooooooooooooooooooooooo och idag sålde vi in till stor jobb.

Formen ser bara bättre och bättre en hel del vatten har släpt nu det ser jag på kroppen . Min sponsor clazzyfashion kommer sponsra mig med en 3e par skor :o) fik det klart idag . Så nu är det bara att invänta dagen och shoppa det sista man behöver för laddningen. Mat mat mat åhhhh vad jag längtar !!!!

Inatt sov jag som skit igen men jag låg kvar i sängen och surfade på nätet . Vet ni vad jag kollade efter jo Protein kungens bars !!! dregglade i mörkret och tänkte att jag måste vänta till sista veckan med att beställa för det kommer vara uppäten innan min tävling annars . Får prata med Martin om detta :o) Brownies måste jag bara ha så det så . Jag har frusit något enormt idag och inatt shit pommes frits , jag hade min pj och täcken och jag frös!!!!Och inte prata om att gå hungrig det är nu för första gången där jag är mätt under korta perioder. Att träna som arnorld finns inte på kartan jag känner mig som min död Farmor shit ingen ork men trotts det får jag mina pass gjorda.

Igår bakade jag nyttiga muffins , jag måste erkänna attjag är en baknarkoman nu . Fyfan jag vill bara leka med receptet och Peter som ska bygga får ge mig han kritik då han få smaka på det mesta. Daid tycker dom är goda och barnen med. Dom är definetivt inte lika feta och mjuka som muffins som jag såg på Muffins fabriken :o) men mycket mycket nyttigare.

Humöret pendlar upp och ner jag är glad halva dagen ibland och när det är lågt så kan jag känna mig ledsen för det mista lilla. Men it's all part of the game and i'm playing it . När jag ser alla killar på gymet lyfta tungt och sånt jag blir så sugen !!1 Jag vill också känna mig som hulkens fru igen *asg* Nu tränar jag mest smart för att inte bränna bort det lilla muskelmassa jag har.

Nu ska jag upp och lägga mig och hoppas nu att jag somnar för sömn behöver jag mer än någonsin just nu .

Vanessa Frykman
Ålder: 31 år
Längd: 160 cm
Vikt: 52 kg

Rösta på Vanessa

BODY K2

till 72456

varva ner och nå målet

det är det som jag gör just nu . Jag kör mindre cardio och ligger lågt så det är precis som det ska vara. Idag körde jag mage och vader och det gik fort och smidigt . Njöt otroligt mycket av min choklad protein som jag gör till en smet och lägger som nutella å mina riskakor :o) Allt är gott under diet tycker jag och fantasin rullar förfullt.

Mina dagar består av att vila, jobba,vila, jobba , städa, träna, vara mamma samt kock :o) Ja det vanliga livet av en mor på diet med andra ord. Formen är mjuk och fin och målet är INTE att bli stenhård för jag anser inte att det är bodyfitness . I mina ögon en bodyfitness fysik är mjuk , kvinnlig och med bra symetriska muskler . Man bör dra en gräns så att tjejerna får inte ätstörningar .


David fik en jätte fint farsdag kort av Jessica och hon hade gjort den själv.



Visst var den fint och kärleksfull. <3

Godnatt !!!!!


The ball is rolling

Ja allt går som det ska just nu så det finns inte mycket att klaga över . Ska iväg och träna nu så jag uppdaterar mer senare

Rösta på din favoritmodell – vinn priser!


För första gången genomför BODY nu en omslagsmodellstävling, där du avgör vem som ska vinna. Alla våra läsare – oavsett meriter och träningsvana – har fått anmäla sig innan. Vi har sedan valt ut 5 kvinnor och 5 män, och vi presenterar dessa kandidater här nedan.


Ta chansen att påverka vem som ska pryda omslaget till BODY. Rösta på dina favoritmodeller, och tävla samtidigt om fina priser.

Härifrån är det du som bestämmer. Det är dina röster som avgör vilka två – en kvinna och en man – som ska få pryda januari-utgåvan av BODY. Modellerna med flest röster vinner.

Samtidigt som du röstar är du också med och tävlar om finfina priser!

Hur röstar man?
All röstning sker via SMS.

Hur går det till?
Du bestämmer dig för vilka av modellerna du gillar bäst, och letar upp den kod (K1–K5, respektive M1-M5) som står intill modellerna. Rösta sedan genom att skicka BODY (mellanslag) följt av koden i ett i övrigt tomt SMS. Du kan bara skicka en kod i taget.

Till vilket nummer skickar man SMS:et?
Till 72456

Vad kostar det?
Varje SMS kostar 10:-, plus eventuell trafikavgift.

Hur många gånger får man rösta?
Så många gånger du vill, så ofta du vill.

Kan man rösta från utlandet?
Nej, SMS:et måste komma från Sverige för att det ska fungera.

När stänger omröstningen?
Den 3 december, kl 12:00.

När kommer tidningen med ”mitt” omslag ut?
Den 23 december (prenumeranter får den något tidigare).

Vad kan jag vinna när jag är med och röstar?
Du är med och tävlar om följande priser totalt värda mer än 10,000:-

1-2:a pris
Valfri hoodie från Better Bodies eller GASP (värd ca 1400:-)
samt kosttillskottspaket från Proteinfabrikken (värt ca 1400:-)

3-4:e pris
Ett träningsset (byxa + överdel) från Better Bodies (värd ca 900:-)
samt kosttillskottspaket från Proteinfabrikken (värt ca 800:-)

5-6:e pris
Training Trunk från GASP (värd ca 500:-)
samt kosttillskottspaket från Proteinfabrikken (värt ca 400:-)

7-8:e pris
En helårsprenumeration på BODY, till dig eller en vän (värd 498:-)

9-10:e pris
En halvårsprenumeration på BODY, till dig eller en vän (värd 298:-)

Sponsorer: Better Bodies, GASP, Proteinfabrikken

Vanessa Frykman
Ålder: 31 år
Längd: 160 cm
Vikt: 52 kg

Rösta på Vanessa genom att skicka

BODY K2

till 72456

ojoj vem är den lilla flickan här då!!!!!!!

Samtal pågar och pågar


Jösses vad det snackas i huvudet på mig !! Matsamtal pågar förfullt och jag somnar snart av trötthet . Många tycker att man ska vara glad för att vara i form men det är mycket slit bakom att hålla en bra form . Varför kan man inte njuta av formen , jo så här tänker jag . Missförstå mig inte men jag är otroligt glad ch stolt över mig själv av det jag har lyckats ådstadkoma med min fysik sedan mars MEN visa dagar som ni har märkt vid det här läget är tuffare än andra. Varför tänker ni kanske? varför njuter inte hon? Jo jag njuter av att vara i form men droppen landade idag när jag skulle shoppa en pyjamas till mig för jag fryser rätt mycket just nu . Jag fik handla min pyjamas i barnavdelningen fyfabian ojojoj så liten jag känner mig . Jag tycker jag är skitsnygg men barnavdelningen !!!!! gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Där vände det och tankarna kom som ett brev på posten . Ät mat nu för du är för liten . Du har lyckats redan ! skit i att visa alla vad du har kämpat för ! Ja det ör var jag kallar den elaka Vanni . Sedan kommer den snälla och säger men lyssna nu på din coach , du är snart i mål ju och sedan kan du njuta av livet. Japp hela kvällen har det hållt på.

Min pyjamas jag köpte iag

Ja ni ser liten mammi och pappi har sänkt maten !!!!!

Idag har jag provat mina tävlings bikinis och baddräkt och shit dom är så fina men jösses va lite TYG det är !!!!
En bild jag tycker om väldigt mycket som Marcus tog

Imorgon kommer ni få se något som är rätt kul och jag hoppas många kommer tycka att det är kul. För jag vart glatt överraskad själv. Så håll ut till imorgon då jag kommer berätta mer om det .

Idag har jag som vanligt kört söndagens Cardio oh det gik bra . Inget att klaga över alls det är bara att göra just nu . Veckan som kommer nu kommer vara budy och låg på kalorier tyvärr dock mindre cardio . Får se hur jag reagera om fröken ok eller fröken bitch hälsar på . Nu under kvällen bad jag min bror och ben att skriva en rap låt om min diet just hur dom har upplevt mig som person från start till nu så jag hoppas dom hinner med det innan dom drar på onsdag till the big apple New York . Jag känner mig små ledsen att min bror missar min första tävling dock .

Några har frågat varför jag inte kan sova på nätterna och jag tror att det är att jag stessar upp mig själv med alla måsten hit och ditt och idag har Pappi gett mig order om att VILA så mycket det går och att gömma vågen . Jag har en tedends att ha lite för hga krav ibland oh då blir det pannkaka. Jag läste i Maria Anderssons blogg om just detta att ha massa krav på sig själv och jag jobbar på att släppa taget och bara VARA men ibland är det svårt men som sagt jag jobbar på det. Sedan när kroppen är uppe i var så ibland har den svårt att bara få kroppen att sova även om den vill göra det. Tro mig jag vill sova och ni vet när man inte kan det och man stressar upp sig att man måste sova då blir det värre. Men jag får inte lämna sängen om jag inte kan sova jag måste ligga kvar och vila detta är en order. Så ingen mer städa eller baka å natten här inte.

Jag ska vara glad för jag är frisk , peppar peppar , jag tycker jag har klarat mig bra . Många just nu som är förkylda och har fått jävla viruset som går . Jag har köpt hem apelsiner till barnen så dom får i sig mer vitamin C .


Jag måste erkänna att det känns väldigt sknt att skriva ner här mina tankar det är rogivande. Mår bättre nu och tror jag ska avsluta kvällen med att se filmen Mamma mia . Det vore nice med lite chips till och lite glass med det får vara me and my hypro 85 FTW!!!!! wooho väta bara tills jag får njuta den med mini mjölk *dregglar*
Ni som inte harprovat detta protein måste verkligen göra det . En grym bra Protein från Allstars som är prefekt till mellanmål eller kvälls protein.Ni kan köpa det från STRYKADIREKT.SE

Idag har både jag och min dotter fixat naglarna :o) dom vart super snygga ! Min dotter som fyller 13 snart är så glad över att få naglarna fixat varje månad. Min Nagelteknolog Anna är riktig duktig och dessutom den sötaste som finns. Hon ger bra service och gör naglarna hemma hos sig och det är så mysigt där . 500 sek för nya naglar det tycker ni bör belöna er själva. Hennes nummer är 0735139084 .

Vet ni vad jag har börjat göra för en gångs skull är jag ute i god tid med att  inhandla årets julklappar!!! mamma är helt klar och martin och Neo har jag redan köpt lite saker till . Helt grymt !!!

Nä dags för lite hypro och Mamma Mia !!!!!!!!!!!!!!
love y'all

Lördag och 29 dagar kvar

Häligt nu är det bara 29 dagar kvar till den stora dagen :o)
Idag har jag tränat ben och jag körde hacklift , benspark, benpress och sittandelårcurl samt gyn stolen :o) Passet gick jätte bra och jag var nöjd. Camilla mötte upp mig på gymet och vi fikade lite och pratade lite skit hahaha vi tjejer och Anette fick ju bra sällskap .

Igår kväll så kom Peter och Camilla över ochjag bjöd på mat . Jag hade bakat bröd under natten då jag inte kunde sova !!!1 Igår under hela dagen hade jag bara lyckats få 2 timmars sömn så det var rätt jobbigt att vara i mina skor . Jag passade på att jobba under natten medans degen jäste så jag hann fakturera en hel del . Jag städade köket och hann komma ikapp med lite tvätt. Jag till och med körde min cardio :o) dock kl 6 am lade jag mig i sängen för jag tyckte det var dags att testa och se om kroppen kunde sova. Låg i sängen ett bra atg innan jag lyckades somna. Bakade bröd med jäst, lättkessela, bakepro och vetemjöl special och alla i familjen tyckte det var grymt gott.

På kvällen satte jag igång med matlagning till gästerna och familjen och jag gjorde en taco paj , potatis klyftor, våfflor och diet mat till mig och Camilla . Camilla hade svårt att låta bli taco pajen då hon snabbt tjuvade från Peters tallrik. Jösses vilken trevlig kväll med massa skratt . Jag frös en hel del igår och hade svårt att få upp värmen i kroppen . Inatt sov jag med kläder, ragg strumport och 3 täcken för att hålla mig varm. Sov inte så mycket inatt heller då någon snarkade rätt bra inatt grrrrr!

Upp imorse åt frukost och sedan dra och träna ben . Kom hem lagade mat , städade kökt och när jag var klar satte vi och åt . Jösses va barnen åt mycket idag . David är och Jobbar han har gjort det nästan hela dagen nu så jag ser fram emot att mysa senare med honom. Han sköter det mesta nu när det är så lite kvar av min diet.

Imorgon ska jag vara i solna kl 11 och foxa naglarna hos Anna och senare ska jag träffa coacherna kl ett . Så dagen lär gå fort förbi plus att det ska hinnas med cardio . Som sagt 29 dagar kvar och det är bara att hålla ut trotts att djävulen i min skalle säger att jag ska njuta av godare mat just nu . Men jag har lovat mig själv en fet jävla grym belöning när detta är över så det ska jag banne mig hålla fast vid.

Veckan som kommer har jag små saker inbokade som har att göra med tävling så snart är allt klart. Såg att dom är redan 30 st li långa klassen ju och tror det var 18 i den korta .

Det är många som är sjuk och höstens virus härjar förfullt så krydda maten med extra vitlök och ta era omega 3 och vitaminer!!!!
Ha en grym lördag nu
mvh
Vanessa

Fotograf Marcus Syvertsen

Armar

Idag har jag tränat  mina armar och det gik rätt bra. Dom var slut från igår då man fik pumpa lite under fotograferng flera gånger . Men det viktiga är just nu att jag fortsätter träna , får muskel kontakt och håller mig frisk. Jag är nöjd med dagen så jag kan bara vara glad.

Min familj mår bra alla är friska så det är bara att hoppas just nu att det håller i sig . Många som är sjuka nu . Idag kom mina sista par skor inför min tävling :o) Riktig fina . Ska testa dom hos Anita för att få se helheten och det ser jag fram emot.

Tänk er att imorgon är det fredag redan , jösses vad den här veckan har gått fort. Imorgon har jag bokat kvälls fika med Camilla och Peter och på lördag ska jag fixa naglarna och söndag är det träff med coacherna så jag kommer ha relativt full schema och det är sååååå nice . Helgerna är värst då suget för gotti gott kommer som en brev på posten. Tänk er att snart som min coach säger får dutta lite på nutella ....grrr dutta !!! men man får äta lite smått o gott trotts allt :o) kommer säkert vara en halleluja moment får lilla Vanni. *asg* Jag tänker på en person just nu lite extra och jag håller mina tummar och tår att allt går bra !!!

Jag känner en härlig harmoni inom mig just nu och jag får ta och njuta av den . Mina man är en enorm stöd nu mot slutet då jag är trött rätt ofta under dagen . Ibland man vill liksom bara sova sova och sova. Nu ska jag kram kudden tänkte jag och värma upp sängen då jag fryser enormt mkt .


Marcus är en grym Fotograf

det närmar sig nu

På riktig det lilla ljuset i slutet av tunnel har tänds framför mina ögon och jag känner mig fokuserad.
Mina sista par skor har skikats med posten idag , och dräkterna ska testas denna vecka också. så jag kommer ha nästan allt finito .

Idag har jag gjort två fotograferingar och det var bra skoj ! Trevlig människor och jag fik en enorm hjälp av min man David. Coacherna jag har är definetit guld värdaför formen jag såg idag gjorde mig glad. Jag känner mig som en vinnare redan av att bara ha klarat en tuff diet i mina ögon så pass länge . Och en guld medalj vinnare närjag nått målet :o)

Är trött och ska nanna nu men shit jag är glad
Stort tack till
Better Bodies
Staduim
P-A
Petra
David
Marcus
och alla ni andra som vart med det var så himla kul !!!!

NINE WORDS WOMEN USE

(1) Fine: This is the word women use to end an argument when
they are right and you need to shut up.
(2) Five Minutes: If she is getting
dressed, this means a half an hour. Five minutes is only five minutes if you have
just been given five more minutes to watch the game before helping around the house.
(3) Nothing: This is the calm before the storm. This means something, and you
should be on your toes. Arguments that begin with nothing usually end in fine.
(4)Go Ahead: This is a dare, not permission. Don't Do It!
(5) Loud Sigh: This isactually a word, but is a non-verbal statement often misunderstood by men. A loud
sigh means she thinks you are an idiot and wonders why she is wasting her time
standing here and arguing with you about nothing. (Refer back to # 3 for the meaning
of nothing.)
(6) That's Okay: This is one of the most dangerous statements a women
can make to a man. That's okay means she wants to think long and hard before
deciding how and when you will pay for your mistake.
(7) Thanks:< FONT face=Tahoma
color=#400080 size=2> A woman is thanking you, do not question, or faint. Just say
you're welcome. (I want to add in a clause here - This is true, unless she says
'Thanks a lot' - that is PURE sarcasm and she is not thanking you at all. DO NOT say
'you're welcome' . that will bring on a 'whatever').
(8) Whatever: Is a woman's
way of saying F-- YOU!
(9) Don't worry about it, I got it: Another dangerous
statement, meaning this is something that a woman has told a man to do several
times, but is now doing it herself. This will later result in a man asking 'What's
wrong?' For the woman's response refer to # 3.


awesome !!! hahah fan va jag garvade

God Morgon

Så en ny vecka har börjat och vi befinner oss idag i vecka 45 , året tycker jag har gått så fort och man har fått massor gjort.
Igår kväll myste jag och dottern i en timme uppe i köket , Martin var så pass trött han gik och lade sig själv . Neo var uppe och kollade på power rangers :o) Neo har också fått se filmen Hulken , så nu på måndagar är han hulken men bara måndagar.

Dom kommande dagarna är maten lite specielt då jag ska fotas men det är mkt mat så jag ska ikke klaga , dock utan salt !
Torsk och potatis utan salt det är skit gott. Hade någon ens nämt torsk utan salt i mars i år hade jag skrattat högt. Det mest lärorikt jag har varit med om under resan är hur min kropp reagerar samt att lära sig laga nyttigare mat. Att ha så pass många olika kryddor hemma fanns inte i min värld tidigare . Nu är kryddhyllorna  äffärens mest färg rika:o)

Idag fik jag sov morgon och ingen cardio så skönt att få sova ut. Dock känner jag mig fortfarande måndags trött .
Idag om en liten stund har jag en interview med en kille som har sökt en tjänst hos oss. Sedan kl ett ska jag på massage och det är dagens belöning :o)

Camilla du som läser här du är duktig !!! Kommer förbi med mat senare ! Camilla är Peters tjej som ska komma i form inför hennes thailands resa i feb . En tjej som har precis skilt sig från kohlydrater :o) och gift sig med protein diet hahahah . Hon börjar känna av  verkan utan kollisar i kroppen . Igår skulle jag nästan köpt en vit flagga till Peter . Hon har ingen direkt skönt frukost i mina ögon , typ lax eller kött o fågel till frukost. Oj jag ska vara glad för min gröt.

Jag som gör min mans frukost tycker om att leka för att få till en riktig jävla stor portion. Och minsam när min bror imorse såg hans tallrik frågade han mig vem i helskotte skulle få i sig så mycket mat . Jag genast svarade att det var Davids och att även jag lilla syran skulle klara av en sådan tallrik :o) Han äter ju som en liten flicka ibland.

I går sent läste jag i Andys blogg något jag inte skulle gjort. Självklart ska han komma med värsta gröten ju med EN JÄVLA ingridiens jag FÅR inte ha . Det du min niggah du kommer få igen vänta bara , nu att du dietar växer mina horn :o)

Vad jag kommer fokusera mest den här veckan är att toppa formen och träffa Anita . Får väll bjuda henne på något gott ta med lite fika som är bra . Ska även fixa mina naglar så dom har växt rätt bra nu . Ahh igår gjorde jag håret rakt och jösses va långt hår jagh har !!! jag får en helt annan look med rakt hår än lockigt. Båda är snygga på mig tycker jag.

Hr ni köpt biljetter till Luciapokalen? Bokat hotel? Jag har bokat Hotel på the twin towers . Lyckades få till en riktig bra pris .

TIME TO RUMBLE

1 månad och 4 dagar kvar

Till det är Luciapokalen och det ska bli så jävla kul att se alla tävla på lördagen. Kl 11 på söndag kliver man för första gången på scen !!! wooohooo det är riktig spännande nu .

Jag har haft en grym bra helg . Visst har man varit slut i kroppen och trött men annars har vi gjort det vi ska ha gjort så man kan bara vara nöjd. Barnen har lekt och vi har myst i soffan igår kväll och kollat på film. Jag somnade en halv timme typ :o)

Cardion är avklarat och nu ska det mysas igen . Vi hade en mysigt middag hela familjen och lunch . Barnen har varit ute och lekt större delen av dagen .

Solade 25 min på gymet idag och jag fik bra med färg på kroppen. Formen kommer  mer och mer så det är bara att vara glad och hålla den nu ett tag framöver och tur att det är så kort tid kvar.

Åt massa äggviotr till middag idag och imorgon blir det torsk igen . Så gott med ägg alltså. Tänkbara när man kan ha oliv olja på ojojoj satans så gott.

Nu ska jag mysa vidare och ta hand om mina barn . Kram på er .
Vanni

Underbar mysig kväll

Vilken bra kväll jag har haft ihop med min man mina barn och Peter och Camilla . Jag hade lagt Penne med lövbiff i en sås samt att jag bjöd på bullar och hembakat foccacia med körsbärs tomater , rödlök och olivet . Det såg HEEEEEEEELT SJUKT GOTT UT !!!! Nu längtar jag till tävligen så att jag kan njuta av den där middagen jag pratade om efter tävlingen .

Jag och Cammila skötte oss otroligt bra med vår cdiet mat och en kopp kaffe . Fik tummen upp för maten jag fixade till henne. Ibland behöver man lite mer inspiration av en annan när det gäller matlaningen för man oftast hamnar i en rutin . Själv älskar jag att stå i köket och leka fritt .

Vi tjötade en hel del och hade almänt det bra o mysigt. Jessica njöt av att få vara med oss vuxna en stund också.

Tack för en underbar kväll nu kalalr sängen mig .

RSS 2.0