Vad skulle jag göra utan min mamma

Jag är så avundsjuk på min bror som är hos mamma i Danmark och blir ompysslat. Fan det hade jag behövd ju. Min mamma vet att jag är på diet nu så vi pratar oftare i telefon nu än vi gjort tidigare. Idag sade hon att hon är så stold över mig . Jag är envis och når mina mål det vet hon utan tvekan. Jag har ju trotts allt gjort dom saker jag har bestämt m,ig för att göra .

Min mamma har alltid varit vid mina sida igenom svåra situationer och jag älskar henne så otrligt mycket.  Igår sade hon på msn att jag saknades i danmark och hon erbjöd sig att köpa en flyg biljet till mig för att komma ner . Jag sade jag kommer men ingen pasta bara hahahaha diet mat är det om inte coachen säger annat självklart.

En bra mamma är otroligt viktig att ha och jag gör mitt bästa för att vara en bra mamma. Kan säga att idag känner jag mig jätte duktig . Jag har kört cardio , städat och lekt med Neo . Martin är med kompisar och ja Jessica är och shoppar :o)

Jessica växer för fort just nu ojojoj jag har redan hittat vita hårstrån i mitt hår *gråter*

Min mamma har länge varit ensam men nu har hon hittat en bra kille som jag har godkändt hahhaha yes jag är riktig petig när det gäller mamma .

Här kommer en bild på mamma och hennes pojkvän .


Min mamma har bevisat för mig att jag betyder allt för henne
LOVE YOU MAMMA WITH ALL MY HEART 4 EVER
Vanni

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0