Ska du tattuera dig?

Ja ska du tattuera dig så titta noga i spegeln innan du godkänner att tattueraren kan börja tattuera dig. Läste denna artikel idag på http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2770408.ab . Tcyker verkligen synd om tjejen . Ensak är klart hon var inte direkt närvarande kanske när hon skulle godkänna ritningen som dom lade på ryggen. En annan grej jag tänker på att Tattueraren brukar visa ritningen på papper innan dom lägger den på du ska ha det så hur noga är tjejen då kan man tänka sig? Sedan får man skylla också på att tattueraren har inte gjort rätt eftersom han ska kunna stava rätt och duplicera vad kunden vill ha skrivit.

Vems fel tycker ni att det är? Bör tattueraren få stå för kostnaden av laser behandligengen?
Så här ser den ut idag

Kommentarer
Postat av: Anonym

tack :D

Btw, så tycker jag det är tjejens fel. Om hon nu ville ha en speciell tatuering och så så borde hon också ha sett till att det blev rätt. Kontrollerat med dom liksom.

2008-06-27 @ 13:21:57
URL: http://magicmushrooms.blogg.se/
Postat av: sammy

det går ju att måla över texten så att blir helt skuggat i dom fälten. problem löst. laser gör bara att man har svårt att se vad det stått där. det blir inte något fint resultat.

2008-06-27 @ 13:28:38
Postat av: Joachim / NetCurse

Tycker det är helt onödigt att göra laser, spec på en så stor och ny(?) tatuering. Det hade varit skillnad om den var mindre, och äldre (mer blekt)..



Håller med Sammy, fyll i skiten och skriv "Good Evil" någon annanstans istl :)

2008-06-27 @ 16:17:22
Postat av: kimp

Mycket trist och jag förstår att hon inte vill ha den kvar. Inte pga texten utan att hela grejen ser ut som skit. Men hon får skylla sig själv enligt mig. Man har ett ansvar själv att kolla upp hur bra en tatuerare är innan man gaddar sig. Så dålig som den blev är det frågan om han borde fortsätta inom yrket, men betala för laser tycker jag inte att han ska.

2008-06-28 @ 14:05:41
URL: http://kimp.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det var inte bara texten som blev fel... Oerhört många detaljer fårn den ursprungliga ritningen är borta. Skuggningarna är helt fel. Där det skulle vara vitt är det grått och tvätt om... Här finns utförligare artiklar http://www.vlt.se/artikelmall.asp?version=780425 och http://www.vlt.se/artikelmall.asp?version=779801

2008-06-28 @ 17:09:52
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0