I guess hard work pays off

Det lönar sig att vara envis för vågen idag var 52,9 ! rekord men fan va man får slita nu för att ta bort fettet man har kvar . Idag har jag mycket mat och shit jag NJÖT av min gröt och jag var mer än värd det kan jag säga :o) Jag är förvånad hur bra formen börjar bli och det verkar plockas från de rätta ställen tycker jag men vi får se vad coachen säger när vi väll ska ha form koll igen .

Promenaden gick bra imorse benen var trötta men jag var glad . Viktig once again med sömnen . Igår fick vi byta film eftersom dotterna var inte 15 år gammal för att få se Batman så det fick bli Mumien filmen och den var helt ok . David somnade hahahha jag höll mig vaken och hade dottern brevid mig som lutade sig på mig . SÅ MYSIGT !  och gott med popcorn lukt .

Jag har större respekt för alla som dietar hård inför en tävling för det är inte en dans på roser. Dock är man målinrikttad och gillar utmaningar så klarar man det . Man kan inte föreställa sig hur det känns tills man står där själv det är min åsikt . Jag är just nu så underbar mätt :o) inte att jag går hungrig på diet för jag har knappt varit hungrig mina måltider har räkt och jag är tacksamn för det. Speciellt när man har familj att också tänka på . Det är inte så optimal att vara hungrig och trött alls och helst inte om man har barn .

Jag ska försöka få massage idag om tiden röcker för nu öär det dags . Det får bli ryggen och ikväll lite lätt benen så dom orkar en ny cardio morgon . Igår på gymet i haninge var det bara stora killar många som tränade hård. Inte direkt mycket tjejer så jag kände mig lite obekväm och uttittat . Vi körde ändå vårt race men fan jag gillar maskinerna grymt mycket.

Nu är det bara att forsätta dieta och leva familje livet. Om man tänker efter det är inte så speciellt långt kvar till man är i mål . Och det bästa är att nästa gång behöver man inte dieta så här länge;o) jag får leva på det nu *asg*







Kommentarer
Postat av: Mollie

I mina ögon är du i tävlingsform redan nu! Är det SM eller luciapokalen du ska tävla på? ska du isåfall då på "deff" ända tills lucia?? lycka till!

2008-08-12 @ 13:33:41
Postat av: Anna

Tycker du är skitduktig!

Mvh Anna

2008-08-12 @ 14:11:12
URL: http://metrobloggen.se/fitness
Postat av: Anonym

Jo då, bloggade runt och kom hit... Självklart får du det! Lägger upp dig oxå.

Kämpa på /Lübeck

2008-08-12 @ 15:12:31
URL: http://metrobloggen.se/fitness
Postat av: y

vilka armar du har!

2008-08-12 @ 21:55:23
URL: http://yaldas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0